FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
desigo
Master91
Elmúlt 10 gyõztes Silverstone-ba

desigo
A McLaren gyártja az egységes elektronikai rendszert amit használnak az F1-ben, Indycarban, NASCAR-ban, LMS-ben, Moto GP-ben, WRC-ben meg még kismilliós másik sorozatban.
Ulvar
lírát.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hetvegen Kimi es Romain az uj Batman filmet fogjak promotalni😊

http://gaborszantai.co.uk/

PLaci
Pengõt?

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ulvar
Adj nekik kölcsön pár száz milliót 😄

Normális tesztpályán kell tesztelni rendesen felkészített pilótákkal...
Szegeny Marussia csapatot nagyon megtorhette a tortenet, igy nem lesznek kepesek pontokert harcolni:/

(szar a kedvem, hejj!)

Ulvar
Szoktak ilyet csinálni, nem új dolog. Ez egy promóciós esemény volt, hogy nekik nõi tesztpilótájuk van, ez mostanában divat lett, hogy akarnak újra nõi F1es versenyzõt. Kiküldték hogy nyomja egy kicsit és kész... ennyi. Csak a befejezés rosszul sikerült.

Azért nem is tesztelhetett volna rendes pályán, egyáltalán mi értelme beültetni egyenesvonalú teszthez ?
Dietrich
állítólag nem volt szuperlincsze sem...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AnuluWork
Viszont elgondolkodtató, hogy a költségkímélés miatt ilyen nem megfelelõ biztonságú szarokon kénytelenek egyesek autóba ülni, még akár PR bemutatóra is, mint ez a reptér. Ha lehetne tesztelni, akkor vsz Kubica sem holmi rallykon baszta volna el az idejét. Amikor itthon száguldozott Button, komolyan nem értettem, hogy miért: elég egy hiba - legyen az mûszaki v. vezetési - és máris bekövetkezhetett volna egy La Manshoz hasonlatos tragédia.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Dietrich
F1-es ECU-t használnak mindenhol? Én nem tudtam..konkrétan Az IC esetében a McLaren ECU-t használják.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Ez egy egyszerû amatõr pilóta hiba volt. Senkit nem terhel felelõsség.

Ha te vezetsz egy autót és hirtelen felengeded a kuplungot miközben tolatsz, vagy lecsúszik róla a lábad nekimész valaminek, azért nem azt fogják büntetni aki ott állt, hanem téged, mert hibáztál. Sajnos ez a hiba nagyon sokba került szegénynek 😞.

Totti5
Látod a térképen hogy hol van a kamion? ennyi erõvel 1 kmeres körzetben ne legyen semmi... a pilóta elbaszta, ennyi a történet. Kár mást, vagy másokat okolni miatta. A kamion nem a pályán volt és biztos nem csak az volt ott hanem más felszerelések és emberek. Pechére így történt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear
A szervezõk is egy nagy barmok. Mit keresett ott az útba az a szar kamion?
amatõrök. Gondolom megfelelõ tájékoztatást se kapta meg, hogy mi miként van. Baleset-megelõzésért aki(k) ott felelõs az remélem kapni fog.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ulvar
Ez egy kivételesen szerencsétlen eset volt...ezért nem fogják erõltetve fejleszteni a kabintetõs dolgokat...szerintem...vagyis erre az esetre hivatkozva elég hülyén hangzana.

bardocz
Nem a sebesség öl, hanem a lassulás.
repvez
Mindenesetre azért nekem is kicsit furcsa hogy 40km/h-nál sérült a plexi vagy a bukó annyira hogy koponyatörése lett.
Mikor leirták több helyen, hogy a puskagolyónak ellenáll a plexi és hogy több 100 tonnát kell kibirni a sisaktestnek.

Mindegy megtörtént az eset, ezekután sztem felgyorsulnak a bukókeretes vagy a kabintetõs fejlesztésekre a szabály kidolgozás .
Ha megnézzük Senna, Massa és Maria eseteit mindegyiknél a sisak egyetlen gyenge pontja miatt következett be sulyos sérülés.
ECU-val minden autós találkozott, mivel ma már minden motort egy ecu vezérel-.-
szóval maradjunk a lefulladásgátlónál

Nem ez volt az elsõ tesztje ugyebár, bár tapasztalatlan volt igaz, de elég furcsa ez a baleset. Az meg egy jó kérdés, hogy a "box"-al szemben miért volt fejmagasságban nyitva egy teherautó rámpája...
Dietrich
nem kezdo ow...olyan aki nem találkozott ECU-val addig.

(két helyen használják egyébként)

Ulvar
Õ hibázott. A lefulladásgátlót nem ismerte hogyan mûködik. 40el gurult felemelte a gázról a lábát a lefulladásgátló mûködésbe lépet és puff.....Kezdõ OW autósok 80%a ha nem több bele esik ilyen hibába.

desigo
Szerencsétlen lány még mindig örülhet,hogy "csak" ennyivel megúszta.
Kiderült már,hogy mûszaki hiba volt vagy õ hibázott?
Totti5

Dietrich
lehet az idióták azon állva nézték a pályát?

Hogy a fenébe volt pont abban a magasságban...??? Miért nem volt teljesen leengedve ???
Gondolom a plexit (is) érte ütés , ha Massat is a bukósisak plexijénél érte volna a találat esélye se lett volna.
Dietrich
azért egy ilyen rámpa (legalábbis amiket láttam itthoni teherautóknál)a sarka vagy a rövid oldalának megy valaki 40-el az olyan mint egy szamurájkard..
pár éve vagy évtizede is mikor egy teherautó platójáról vastábla lemezek szabadultak el pont jött szembe egy busz és a fél oldalát kinyitotta mint egy konzerves dobozt. aki ott ült annak sajna game over.

Dietrich
"További hírek rövidesen."

HTS s3rg1nh00
pont a kamion élét/sarkát találta el a sisakkal.Massának sem lett volna ekkora mákja,ha csak néhány centivel lejjebb jön a rugó...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

zzeN
vótmá'

Egy valamit nem értek. Azt mondják hogy csak 40-el csapódott neki a rámpának, akkor hogy hogy ekkora sérüléseket szenvedett? Massa balesetéhez viszonyítva eléggé lassan ment.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich

Totti5
Most a videóról van szó ahol a szembe a forgalommal nem zavara senkit akart megfordulni és nyilván valaki telibetrafálta, mert elé hajtott?

Te hányszor csináltál ilyet az életben? általában ha meg akarsz fordulni vagy ki akarsz kanyarodni akkor megvárod amíg elmegy a forgalom, vagy nem? vagy létezik olyan szituáció amikor nem???

Master91
És mekkora mázlija van hogy csak 40-el csapódott be...
Szerintem nem is nagyon van egybe a feje :/ Ha a képet jól látom, akkor pont a fejénél van a kamion sarka.
Forza Italia
Rossz hír: Maria de Villota a tegnapi baleset következményeként elvesztette a jobb szemét. Állapota továbbra is kritikus, de stabil.
További hírek rövidesen.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ulvar
Bírom mikor egy szituáció után ilyen nagyokat mond valaki 😄 Azt meg se nézte hogy addig hanyadik helyen haladt a csaj 😄. Abba meg bele se gondolnak egyesek hogy F1ben milyen retardációkat mûveltek emberek mindig is. Ehhez hasonlót is 😊. Na de mindegy, emberi butaság.

pedobear
Ennek a nõnek jogsit se adnék.

Ulvar
............

pedobear
Elavultak azok az alapelvek. 2012 van könyörgöm.

pedobear

pedobear
Masszív fejsérülését követõen stabilizálódott de Villota állapota

A Marussia tesztpilótája, Maria de Villota kedden életveszélyes fejsérülést szenvedett miután a csapat elsõ installációs tesztköre után kisodródott a duxfordi pályáról, és egy kamionnak ütközött körülbelül 40 kilométer per órás sebességgel. A 32 éves sportoló állapota stabil, öntudatánál van, és verbális kommunikációra is képes.

Ulvar
Lengyel - Magyar jó barátság

Finn - Magyar (elvileg) rokoni kapcsolat. Azért elvileg mert még mindig sok a kérdõjel, de az általános történelem egyelõre így tartja.

Dietrich
olcsóbb a pia <#ravasz1>

A lengyel csajok eleg hasonloak. A finneknel meg talan az angol is jobb, ez igaz😊

A kaja ugyanez, mi pl. lengyel boltokba jarunk magyar izekert, finneknel meg van hal, de az sem mindig sutve...

Máté94
Itt mindig elszabadul egy pár kerék, mindig történik valami "epic", az amúgy "unalmas" pályán. 😄
desigo
Itt jobbak a csajok meg a kaja <#nyes>
Furcsa, hogy a lengyelek es finnek mennyire magukenak erzik a magyar futamot, holott logisztikailag a nemet sokkal elerhetobb szamukra. Talan meg az angol is.