182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
IXEMGabeo #137884 Pff ezt maga Coulthard ismerte be, hogy direkt csinálta:D
Ráadásul itt Schumi a vb címért ment, ha szted ez ő volt akkor baromi buta ember vagy, aki csak egy indokatlan támadást intézett Master ellen:D
Nem Schumiról van szó úgyhogy, ha belekezdenél a következő "gerinctelen" megmozdulásának bemutatására akkor közlöm veled le foglak szarni, mert arra se leszel méltó, hogy válaszoljon vagy, hogy időt pocsékoljon ilyenekre az ember:D -
Wlanseraf #137883 -
Wlanseraf #137882 A logodban megtekinthető pilóta milyen ember? aki szándékosan megy neki a másiknak? vagy spában idióta modón neki megy valakinek hátulról és bukósisakkal csapkodva megy a boxába.... kultúrember? -
Wlanseraf #137881 Két állandó szagértőnk megállapította a tv keresztül mint Gyurcsók barátunk hogy milyen ember Montoya:DDDDD
ui: műtétet is vállaltok? drót vállfával? -
IXEMGabeo #137880 Amikor Raikkonennel összeütköztek a 2006-os amerikai nagydíjon még akkor is neki állt feljebb:) -
IXEMGabeo #137879 Igen, ha más nem ebből lejött az embernek a stílusa. Raikkonent is, Schumit is és a mezőny többi tagja közül is nem egy embert le fucking idiotozott. Azért ez nem túl protokoláris viselkedés magunk közt szólva magyarán senkit nem tisztel csak saját magát...
Nekem ez alapján sosem jött be emberileg. -
McCartman #137878 Az említett videón taplóként viselkedik, aki megnézi joggal gondolhatja, hogy ez egy agresszív tajparaszt, nem tudom minek ragozni.
Kultúrember nem így viselkedik. -
#137877 Eléggé hírtelen haragú a Montoya, és kicsit se becsüli a másikat ( interjúkba is át jött ez sokszor )
Emberileg tényleg egy sz*r, de mint pilóta jó is volt.
Maldonadohoz sokban hasonlít! -
#137876 Aztán honnan tudod hogy egy 'tapló'?
2 dolog, az egyik hogy fogalmad sincs milyen ember Montoya...nekem sincs, de nem is minősítek, negatívan meg pláne nem.
...a másik, miért is lenne tapló? Mármint te még nem rágtál be soha, és nem szalad ki a szádon becsmérlés?...és taplónak érzed magad?
Szal sztem az egyetlen minősíthetetlen dolog az az hogy valakiről gondolsz valamit, és az alapján le is minősíted.
a témában meg már leírtam amit gondolok, nem írom le még egyszer, csak ez a taplózás leverte a lécet. -
Wlanseraf #137875 Együtt szoktatok römizni nem hogy ismered milyen emberileg:DDD elküldöm neki egy két kommentedet aztán meglátjuk szerinte milyen vagy emberileg:DDDD -
#137874 Kameraman kamerázott a vállán egy több kilós szerkezettel, Montoya jobbra vigyorgott egy másik kamerának ( ment előre, de nem az utat nézte ) összementek. Ennyi történt. Versenybaleset. Montoya egy tapló, de nem is azért kedvelem, hanem ahogy a pályán versenyez, de az más dolog. Mint ember nem tartom sokra, és a viselkedése mindig bunkóságba megy át. Itt sem kellett volna így viselkedni, mert nem történt semmi azon kívól hogy az észkombájn fejét kicsit beverte. Bartnője reakciója tipikusan az volt, aki már rutinosan csinálja ezt, hogy visszatartsa Montoyát miközben minősíthetetlen módon hőbölög. -
McCartman #137873 Bottas helmet cam -
#137872 Felipe Massa és Esteban Gutiérrez is 3 rajthelyes büntetést kapott feltartás miatt. -
#137871 A paddoc hátsó részét ne keverjük már össze egy boxutcával. Ilyen alapon mindenki ugorjon szét 6 méteres körben, ha egy pilóta közlekedik ott. -
#137870 -
IXEMGabeo #137869 Nagyon érdekes látni, hogy a Sauber, Williams és a Mclaren építették át leginkább az autójukat azt ők szenvednek a legjobban... -
IXEMGabeo #137868 Archangel látom kiszúrt téged valami Alonso fan a motorsportalon:D -
#137867 Magyar női kézilabdát nézni olyan, mint angoloknak németekkel futballt játszani ... -
#137866 a sebességtől függ :) -
#137865 Rosberg átlagtempójában 5,77 cm egy ezredmásodperc -
#137864 Szerintem még fél méter sincs, sőőt. -
#137863 1 ezred az vajon hány méter? -
#137862 -
paj01 #137861 nah jolvan nem kell telhetetlennek lenni. Igy is kurva jo h pl két Q között nincs reklám. Most meg a kézilabda meccs kavart be amugy is. -
#137860 Persze, én ezt meg értem, de ha várnának +2-3 percet akkor nem fájdulna a fejem a hülye Mindig TV zenéjétől,miközbe nézném inkább a pilótákat hogy ki milyen fanyar fejjel néz a másikra, stb.
Vagy legalább a hülye M1 logó + random ember arcét vegyék ki, egyből legyne reklám mindenféle át vezető nélkül ( attól is meg őrülök, megy az F1, és nézzük Bélát Budapestről )
csak ennyi bajom van -
IXEMGabeo #137859 nem szokták elvenni ez most megint valami új szokás...
ja még közszolgálati tv-n is a reklám.... -
#137858 Reklám nagy úr... ebből van a pémz. -
#137857 Merci győzelem lesz holnap. Remélem. -
#137856 +1 fekete pont MTV-nek, leparkolnak a verdák, nézné az ember ahogy ki szállnak, pár szót oda mondanak egymásnak, neeeem, reklám, ami kalap fost se ér persze, mert annyira szar az a reklám.
Vissza jön a kép, látni a rangsort, és nézhetünk női kézi labdát.
Ajj :/ +2-3 perc F1 és akkor nem morgok.. -
paj01 #137855 Ez most kb olyan mint ha Vettel Rai, első sor lenne. Merci 10körig lesz ott mint zavaró tényező:D aztán bejönnek 7-8. helyen. Monacoba hogy fognak ezek a mercik gyalázni kvalin?:D -
IXEMGabeo #137854 Ferrarik el lettek kalapálva rendesen Massa és Alonso közt 1 ezred volt a különbség:D
Vettel és Raikkonen a futam esélyesei sztem, Merci gumijai nem fogják bírni -
IXEMGabeo #137853 Rosberg mekkorát ment:OOO Mercedes jó az utsó szektorban -
#137852 Fastest lap 1’19.954 by Rubens Barrichello, 2009 -
#137851 Érdekes... Az Android F1 Timing Appban is Raikonen 1:21:6-os köre van írva,és a felvezető műsorban is ezt mondták. Viszont a Wikipedián Webber 2011-es 1:20:9-es ideje van. -
#137850 Nem nagyon beszélnek róla,de szerintem ma meglesz az új pályarekord. -
IXEMGabeo #137849 2 williams nagyon gyász -
#137848 thx
pont lehalt a digi
mindigtvs HD link lenne jó -
#137847 Nálam nem fér és nem is fért el az hogy persze hogy nem láttam mert a vállán van....ezt ő is jól tudja. Pont ezért nem szabad hogy fontosabb legyen a saját munkája mint azok biztonsága akik miatt odaküldték...
Egyszer a hegyi futáson a bringások elé lépett ki egy hasonló elvetemült, és mivel a kamerában nem jól mérte fel a távolságot, így szegény bringás elesett...döbbenten néztem, hogy próbálta meg újra elindítani, és felvenni a ritmust a versenyző..
más a két eset, de ha valaki kamerába néz akkor számítson a távolság tévesztésére, és arra hogy ne legyen útba.
Nem lehet a munkája annyira fontos, hogy ne legyen tekintettel azokra akik miatt ez a munkája.
Neki fontosabb volt, mindkét esetben jobb képeket akart csinálni mint a többi fotós, ezért elfelejtette ki fontosabb, és ott volt ahol nem kellett volna lennie. -
gg01 #137846 ma 13:45 Forma1
Forma-1 online magyarul:
http://STARTLAP.DR.HU
várd meg a főablak átváltozását, aztán :
sport-2
-
#137845 igazából senki sem volt hibás, mivel a kamerás persz hogy felveszi Berniet, mivel azért van ott , és persze hogy nem látta Montoyát mert a válán pihen az a hatalmas szar.
Maldonado se figyelt, össze mentek, és? Igazából csak a hirtelen felindás miatt szólnék bele, csúnya dolog volt így ugatni nyílvánosság előtt, de hát ez van, rá kell mondani hogy "kolumibai" és elvan intézve ... -.-
Persze hogy azért lépett közéjük, de tényleg elég ügyesen és gyorsan reagálta le, biztos van tapasztalata már