FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a futamot a sauber nyerte, kérdés nem fér hozzá! Bõdület mit mentek, perez ha nem kap büntit simán dobogós helyen végez! Ráadásul a feltartás amit okozott értelmetlen volt mert akkor mindkét pilóta bejutott a q3ba, õ meg kiesett. Mindegy ez van, viszont 12röl Kobayashi 5 perez 18rol 6. Rai is szépet ment viszont érdekes, hogy kerékcsere után hardon egybõl leggyorsabb kört ment...nem logikus vagy egybõl üzemi fokot ért el, aztán már csak romlott. Érthetetlen.
Button szintén komoly volt, valszeg a fejlesztés bejött neki. A Ferrari meg erõs ez itt tökéletesen látszott, massa hibázott is kvalifikálni sem tud, indycarban a helye.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

nearo
Túllihegitek szerintem... Button nagyon lelassult a végére. Ha nem abban a kanyarban, akkor máshol elõzi meg Vettel, vagy akár a következõ körben ugyanott. Tény, hogy egy elcseszett elõzés volt, csinálhatta volna sokkal szebben is, de hát na, így sikerült. Jelen szabályok mellett Buttonnek szinte esélye nem volt a pozíciója megvédésére.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kivancsian varom hogy dontenek...RBnel mar amugy is halmozodik a gond mert a motorvezerles is problemas volt:)

ja és ahogy pajjal mondtuk a poros ívre mehetett le, amivel nem nyert nagy tempót túlzottan. Gumik miatt csúszkált Vettel is és nyomta neki. A végén Button alatt fogyott el a gumi és azért érte be. Leszarom, hogy szimulátorozol én is toltam itt ott, de vedd észre azt, hogy Buttonhoz nem ezért került hozzá Vettel, mert állandóan az utolsó körökben (csak szerinted) elhagyta a pályát és azzal még elõnyt is kovácsolt...<#shakehead> Ezzel nem is fogok egyetérteni többen is osztják h baromság

Videon látottakról tovább nem kívánok nyilatkozni, ha lesz idõm több példát is elõkeresek neked, ami hasonló eset és szankciók nélkül történt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FeikG
Buttonnak kellett volna elvenni a gázt,mivel Vettel elõtte volt és simán bekanyarodott..
Tisztán látszott felülnézetbõl,hogy Vettel rántott a kormányon,attól tartva,hogy Button neki megy..

bosco05
én inkább úgy mondanám, hogy nem veszített annyi lendületet, mint amennyit kellett volna neki, ha a pályán fordul...
hát nem tudom..vettel nagysagrendekkel jobban gyorsitott ki. Azon a poros festekes aszfalton se egyszeru az..plusz a kerekveton is atkuldte. Button kozel sem tudott maradni 2x is meguszott a mclaren alatta.

bosco05
talán 2x - 3x is lement a pályáról négy kerékkel...
bosco05
Ha ott el akar fordulni ahol volt a hely, akkor el kellett volna vennie a gázt, mert a gumik már kevesek voltak ehhez a manõverhez. Ezt elkerülendõen nyomott egy kövéret és lement a pályáról..
minek kapott volna büntit? nem hagyta el teljes terjedelmével a pályát, egyébként az 1. kanyart többen is kiszélesítették többek között Hamilton õ sem kapott büntetést...célegyenes elõtti ráfordítónál is szélesre vette Vettel, de az azért túlzás, hogy büntetést érdemelt volna...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bosco05
Na de pont ez az! Ha ott tartja esélye nincs így kijönni a kanyarból, mert Vettel is csúszkált már! Itt a lényeg, hogy nem tudta ott tartani, hát inkább csalt egy picit...
09nél ha vettel belul tartja akkor is siman elmehetett volna...button nagyon csuszkalt mar. Felesleges volt kimenni viszont biztonsagosabb.

bosco05
Button kellõ helyet hagyott, az van amit mondok. Ha Vettel ott fordul, akkor nem elõzi meg Buttont, ennyi. Ha pedig visszanézed az utolsó pár kört, láthatod, hogy végig szélesíti a pályát, amiért szintén nem kapott büntit, ha ez nincs be se éri Buttont...
Master91
Vodafone McLaren Mercedes - The Official Page
Jenson Button’s second pitstop was a NEW WORLD RECORD!! The stationary time was an incredible 2.31 seconds!
b-type
mindegy, mert Spa-ban is csak a rajt utáni elsõ kanyarra vonatkozott, azaz az elsõ körre.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

http://www.youtube.com/v/awehPqX3iP0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

nem vitatkozom tovább, elemezzétek ki a kigyorsításokat a féktávokat is és, hogy mennyi helyet hagyott Button. Jó szórakozást...

Egyértelmû Maldonado, Hamilton valenciai esetnél sem volt megegyezés...

b-type
..már a GP4-ben is limitálta a fordulatot mittomén hány másodpercre egy pálya elhagyásért...ezer éve volt. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Látta valaki Grosjeannal mi történt az elsõ körben?
Legyen úgy!;) Bár sztem vettel igy is ugy is megette volna buttont, szal nem tortent akkora igazsagtalansag.

Master91
Vissza játszásnál, fõleg felül nézetbe látszott, hogy volt 1 pillanat mikor button nem volt biztos hogy ki tud fordulni a kanyarból, csak 1 pici pillanat volt. Vettel ezt látta, aztán ment kintebb, de azt már nem látta hogy Button ki tud még is jönni.
FeikG
szted hagyott.sztem meg pont nem!

Ulvar
Fail

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Ja offline, meg ha anyáddal játszod. Egy valamire való ligában már megkenik a szádat. Egyébként inkább zárt kasztnival megyek, annyira nem érdekel az F1, de a lényege ugyanaz...
szimulátorban, meg bármilyen F1-es játékban ilyen elõzésért nem is jár büntetés...feldobtam a magas labdát...Te döntöd el, hogy FAIL vagy sem...;)

bosco05
Vettelnek Button hagyott helyet, nem lett kiszorítva, csak ha pályán belül fordul el, akkor rohadtul nem elõzi meg a Brittet...
bosco05
autóversenyezni=autóversenyt nézni :) közbe beszélek is ts-en picit összezavarodtam :D
FeikG
Mint ahogy jelen esetben, Vettel is!Csak attól függ ki kinek szurkol,vagy éppen kit utál..

bosco05
Köszönöm!
bosco05
Csak a verseny utolsó pár körét... Nem tegnap kezdtem autóversenyezni, egy pár éve komolyan szimulátorozom is, szóval láttam már ezt azt :D
b-type
Ezért is tisztázták hogy mit jelent a 'jelentõs mértékben mellett van' a szabályzatban, jelenleg már nem szélesíthetsz a fehér vonalig, ha a támadó elsõ szránya, a te, mint védekezõ, hátsó kereked mellett van.
Hamilton esetében Rosberg-l, mindketten ki tudták még magyarázni.
Ez az eset büntetendõ, mert elõnyt szerzett abból hogy elhagyta a pályát.
Kimi Spa-i esetében ez valóban tisztázva volt, az elsõ kanyaros baleset elkerülése érdekében, elhagyhatja a fehér vonalat, aki balesetet akar elkerülni.

bosco05
Nem hogy nem gyorsabb, hanem nem is kicsit gyorsabb :) Ezt a poros ív dolgot csak felfújják mezeiék...
FeikG
Az egész nem állja meg a helyét,amirõl beszél!

igen azzal, hogy leszélesedik nem feltétlenül gyorsabb, mivel azok ott mar poros részek többnyire elkell venni a gazt.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

az, hogy leszélesített egy-két részt még lassabbnak kellett volna, hogy legyen nemhogy amiatt érte be Buttont. Ezt te sem gondolod komolyan...A másik, hogy ott nem is hagyta el teljes terjedelmével a pályát a RB...ez a végigcsalta a versenyt pont nem állja meg a helyét.

minek kérdezed?
pedobear

bosco05
Hát kapjon is, mert végigcsalta a verseny utolsó szakaszát!
hát figyelj...meglátjuk:) Nekem aztan mind1...sõt kapjon Vettel egy 20mp-t aztan Kimi 3.:D:P

Schumacher.
1:18:7 valamennyi talán Schumié...

bosco05
Akkor az is bünti (erre nem emlékszem, biztos aludtam), ettõl függetlenül ez BÜNTI mert SZABÁLYTALAN! Attól, hogy sok más esetben nem büntettek, attól ez még nem lesz szabályos. Egyébként mondom, Vettel az utolsó jópár körben végigcsalta a pályát, rengetegszer lehetett látni, hogy szélesít, ezért érte be Buttont, semmi másért.
pedobear
A leggyorsabb kör kié lett?

hát lehet, hogy itt is...Nem ezek a körülmények? tök mind...pályán kivül elõzött vagy nem? Vagy idei szezonbol... Bahreinben hamilton is palyan kivul elozott.

desigo
Ha nem fejlesztenek akkor a Mclaren és a RedBull is erõbõl el fog menni a Ferrari mellett a következõ futamokon.
Ma se sok kellett volna hozzá.
bosco05
Ott nem ezek voltak a körülmények... Nézz utána, SPA-ban pedig eligazításon "engedélyezve lett" a szélesítés.
pedobear

már irták is mások massa vs kubica fujiban, meg kimi spaban, ezek a dolgok palyankent valtozhatnak ahogy mondtak is a kommentatorok. Az eligazitason eeket megbeszelik.

kitörölheti vele...Gyanítom ez a 2 eredmény is az esõs körülményeknek volt köszönhetõ...

Eddig Kína és Monaco volt ahol a Mercedes GP erõs volt, többi verseny kuka