182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#137924 maradjunk annyiban, hogy d&d :) -
IXEMGabeo #137923 -
G_ArchAngel #137922 Hatalmas :DDD -
#137921 Neverwinter Nights karakterválasztás F1re konvertálva. Nice! :D -
#137920 -
#137919 hatalmas :DD -
McCartman #137918 Asszem elszállt a kép. :D -
G_ArchAngel #137917 Riporter: Kimi, számítasz arra, hogy közelharcot kell vívnod Vettellel és Alonsóval? A spanyol pilóta biztosan nagy show-ban részesítené a közönséget...
Kimi: Honnan tudnám, hogy mit tervez Alonso? Menj, és kérdezd meg tőle!
-
McCartman #137916 -
McCartman #137915 Annyi szöveggel láttam már ezt a képet. :D -
#137914 -
McCartman #137913 Régi szép emlékek? :D -
#137912 Romain, you know what to do right? 'cuz I know what I'm doing :D -
IXEMGabeo #137911 Grosjean előre került a 6. helyre és Alonso mögül indul -
McCartman #137910 Vettel megeszi a kalapját, ha bárki megcsinálja 2 kiállásból. -
IXEMGabeo #137909 Sutil 3 balszerencsés versenyhétvégén van túl:S -
#137908 Rosberg tényleg hatalmasat ment
Reméljük most nem jár úgy a versenyen, mint Bahreinben. Mutassa csak meg Rosséknak, hogy korai még a csapatsorrend. -
#137907 -
#137906 Sutilt feltartották azt mondta. Perez elégedett, Button most a guminyomásra panaszkodik, Hamilton nagyon gratulált Rosbergnek a gyorsabb köréért. -
#137905 Force India érdekes volt.
Eddig vagy Sutil volt gyorsabb, vagy kb. egálban volt a 2 pilóta, most meg Sutil kiesett, míg DiResta simán tovább jutott a q3-ba. Ennyire neki kedveztek volna az új cuccok?
A másik meg, hogy a Mclaren mostanra ígérte, hogy megértették az autót és Barcelonára már minden jó lesz, erre szinte most szenvedtek a leglátványosabban. -
#137904 Massa és Gutierrez: három rajhelyes büntetés
Mindkettejüket feltartásért szankcionálták -
Wlanseraf #137903 Gumicsont:DDDDDDDDDD Majd ha ezt megfejtetted:D -
#137902 gyenge volt :D
látom még mindig nem ment át az hogy interjúkba is villogatatta tudását Montoya, te kis gyepes :D
Ha Sumit büdös parasztnak találod, nem izgat, mert nem-tudod-hogyan-ezt-bizonyítani.
Tökéletes pilóta sincs, talán Buttont mondanám a legkorrektebb pilótának most így hírtelen.
bele kötsz ebbe is? bele hát! mert ennyit tudsz
Montoyának van pár oldalas kommentje, 1-2 kockányi videója ( lentebb a kamerás ) hogy egy büdös paraszt.
Te tudod bizonyítani ugyan ezt Sumira? Tudsz érvelni ( még azóta se tanultál meg, szar ügy )? Tudsz elég infót össze szedni hogy bizonyísd ezt?
Írjuk a számlájára hogy hírtelen felindulásból, egy lámpa miatt át akart menni meg agyalni Coulthardot, bumm!
Szerinted bevallotta hogy direkt ment neki Villeneuve-nek anno, tudod mit, kegyes leszek hozzád, csak most, csak ebbe a percbe, és írassuk a Coulthardos dolog mellé ( jogtalanul, cska meg jegyzem ).
Segítettem ennyibe neked, többi rajtad áll, győzz meg arról hogy Sumi egy paraszt.
Aztán győzz meg arról, hogy Montoya nem :D
Menni fog?
Neeeem! Csak jól esik a pici lelki világodnak hogy az sg-n valakinek ajj de jó meg mondod a magadéd :D -
G_ArchAngel #137901 Volt egy izgalmas idomero, arrol kellene tarsalodni.
(not) -
Wlanseraf #137900 :D látom még mindig nem ment át a kutyacsont egyszerű barátom:DDDDDDDDDDD
Próbálom egyszerűen:DD(ennyire nehéz lesz)
Te megállapítottad hogy Montoya milyen ember ahogy a médiában viselkedik:D + latin.... de ha én abból hogy a istened bukósisakkal akar pofán baszni valakit a boxban abban nincs semmi és semmit nem mond el róla:D Azt hiszem el kéne döntened hogy melyiket választod...
1: hogy egy büdös paraszt pl a shumi is:)
2: lehet hogy így lehetetlen megállapítani ki milyen ember:D -
McCartman #137899 Ez az sg sajátja, itt mindig belekötnek az emberbe. :D -
#137898 Pf, ennél többet vártam tőled :D Hiába, szar vagy :D
Kérlek még 1x, hogy meséld el hogy került ide Sumi/Vettel Montoya viselkedéséhez légyszíves!
És úgy merd még 1x nekem azt írni hogy tök más dolgokról kezdek beszélni, jó?
Itt egyedül te vagy a balfasz a fórumozók közül! valaki beszél az égről, meg beszéljük miért kék, de te meg jössz azzal hogy pedig a föld az fekete ( és hülye mint te, sry)
És nem először, úgyhogy ne vádaskodj itt nekem olyan dolgokkal ( MEGINT ) ami baromira nem igaz. Legalább ennyi emberség lehetne benned te kis szennyes. -
IXEMGabeo #137897 már megint valami front van ma egésznap ez megy SG-n -
Wlanseraf #137896 ?? mi vagy te itt valami közterület felügyelő??
Annyira kis egyszerű emberke vagy:))) ismered a kutya meg a gumicsont történetét?:DDDDD
Majd ha felnősz akkor megjön az eszed is:) Egyszerű mondatokat nem értesz.. ezt megpróbálod azzal leplezni hogy tök más dolgokról kezdesz beszélni:DDD
Nem kell sajnálni nyugalom de ha már sajnálni kell valakit az az anyukád add át neki mélységes sajnálatomat:)
-
McCartman #137895 Te kezdtél el bizonyos keresztekről értekezni, úgyhogy finoman szólva nem túl elegáns utána elkezdeni hőbörögni.
Látni a videón, hogy reagál az adott helyzetre, aki ismeri a többi "emberi reakcióját" az nem is csodálkozott rajta.
Emberi viselkedés? Igen, így is lehet viselkedni, sok bunkó ember él köztünk de attól még ez a norma, akinek volt gyerekszobája az pontosan tudja.
Nem is értem miért kardoskodsz mellette ilyen bőszen, de minden bizonnyal más erkölcsi normák szerint élünk. És most nagyon finoman fogalmaztam. :) -
#137894 Pakolhatsz innen :D
Amúgy ki mondta hogy Sumi fehér ló az F1-be? honnan szedsz ilyeneket?? meg magyarázhatnád, hogy mi okból vannak neked olyan ki jelentéseid másokra nézve, aminek 0 ( igen egy nagy nagy nagy 0 ! ) valóság tartalma van? 20 oldalt is vissza görgethetsz, SENKI sem említette ezt :D
Sumi/Vettel oltár?
Vettel is előkerül? Miért is? :D Hozzuk akkor Baumgartnert is légyszi légyszi! Valahogy szedd elő, menni fog :D
Most már Vettelt is bele kell rángatnod abba hogy Montoya egy hirtelen haragú-én vagyok a bazdszájba stílusú pilóta, aki sajnos sokszor túlzásba esett olyan dolgokkal, amik nem jók egy pilótára nézve ( F1 pilóta, nem pedig egy mezőgazdasági repülő pilóta..) ??
csak ehhez értesz, hogy össze-vissza beszélj mindenféle marhaságokat? tudsz valami mást is villantani? :/ Édes kevés vagy, csak sajnálni tudlak :( Remélem azért van aki kicsit néha elbeszélget veled, és valamiféle józan észnek nevezhető dolgot össze tudsz kaparni, mert sokszor bizonyítottad hogy beléd nem sok került. Én szurkolok!! -
#137893 :) Igen az értelmes, intelligens ember jólnevelten kilopja a szemed, vagy hasonló..
kirakatot nézegetsz? emberi viselkedés volt, teljesen emberi reakció...vagy most tényleg példákat kell soroljak elismert emberekről akik kiborultak??!..és persze nyilván nem tartjuk taplónak, meg sz@rnak..
hogy hogy szocializálódtam? Sztem teljesen elmentél balra, ne is próbáld magad arra a polcra tenni, hogy engem megítélj...érd be azzal hogy Montoya-t lesz@rozhattad nagy ember...
na és most egy cigi, és itt sem vagyok...van ennél jobb dolgom is. -
IXEMGabeo #137892 Azért a kamerás is figyelhetett volna jobban, de Tottinak igaza volt, hogy a kirohanás kissé durva és mázli h a barátnő ott volt. -
McCartman #137891 Fusd át még egyszer.
Az említett videón látható viselkedést nincs értelme védeni, nem is lehet.
Értelmes, intelligens ember nem így viselkedik, nem kezd el kurvaanyázva lökdösődni.
Ha te így szocializálódtál az már a te dolgod de attól ez még nincs rendben. -
Wlanseraf #137890 Ja értem a shumi/vettel oltár előtt nem megy hogy ki milyen ember:DDDDDDDDDDDDD
Kis kukac?:DDD ezt honnan szedted? valami kisebbségi önkormányzat előtt halottad?:DDD szedd már össze magad meg a gay stílusodat:))) -
#137889 persze hogy volt, simán 'rvaanyáztam,..sőt vertem is le arcot, mert be voltam rágva.
..és nem tartom magam taplónak. ..mások se,..mondhatnék példákat hogy mi miért történt, de sztem felesleges. Szvsz a másság elfogadása, nem csak a fejezetcímekben merül ki. -
#137888 tv--->interjúK. én meg hallgattam, elolvastam, és értelmeztem amit a pilóták mondtak ,míg te erre alkalmatlan vagy és voltál :) loál :D
Hogy térünk ki Sumihoz? Mi köze? :D
Az általad linkeld videón történetesen 1# helyért ment a harc, Couldhardnak nem volt villogója, szart se látott a kocsiból szinte Sumi, eltrafálta.
Be akar menni elkalapálni őt, és? Mérlegeld már a helyzetet hogy mit próbálsz itt beállítani :D
Interjúk alatt fikázta őt valaha? Kétlem...
Ne próbálkozz kis kukac, nem lesz sikered :) -
Wlanseraf #137887 :D nem is arról volt szó hogy Coulthard mit csinált:DDD
Ja mért shumi az isten vagy mi??? egyébként egy világ omlik össze bennem hogy ha le szar.. most írjam be hogy én meg lefoslak? óvoda:D
Egyébként igen shumi a fehér lovag a forma 1-ben:DDD Végül is ő meg be ismerte hogy direkt ment neki Villeneuve-nek:))
Arról volt szó milyen ember hát ilyen:D -
#137886 Én? így emberek közt, közterületen még sosem viselkedtem úgy hogy kurvaanyázva ordibálok valakire, te igen? ( már ha ez volt a kérdés ) Max autóba ülve mondom a magamét a sok kétbalkezes, vagy éppen bunkó, szabálysértő, vezetésre alkalmatlan autósokra, de azt ugye senki nem hallja.
Montoya mindig ilyen volt. Nascarban is volt már nem egy két afférja s nem az autóban ülve, hanem már kiszállva.
Mondom mint versenyzőt imádom, neki szurkoltam akárhol is volt, de a stílusa az megvetendő. -
#137885 hasonló a véleményem...láttál valakit kiborulni, és azt hiszed tudod milyen ember? ..sőt le is sz'rozod?
ennyit ért részemről, mindenki cipelje a saját keresztjét.