FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Ha jól tudom ez a futam utáni +20 másodperc abból jön, hogy kiosztottak neki egy boxutcán való áthajtást, de mivel nem tudta letölteni, ezért +20 sec.
Olyat egyébként nem szoktak, hogy egy hellyel hátrébb sorolják a versenyzõt, legalábbis ilyen eset nekem nem rémlik.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

jól van Karácsonyra kapsz tõlem egy Mikulás csokit

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ilyenkor mi van amúgy?Elküldik postán a serleget?😊
Ulvar
Errõl beszéltünk, hogy ez büntis volt, akárki akármit mond, és igazam lett.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Igen kúrvára elszámolták, 5. lett.
Tehát Rai3, Koba4, Vettel5
Norbi1990
5. lett nem 4. <#taps>
Tévedtem csak megbüntetek😊
Kimi 3. helyen:SA:SADAs

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
Nem lett volna elég a 3. helyre sorolni?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Egyszerû ez a Vettel Button dolog Monte Carloba ezt nem tudta volna megcsinálni nincs bukótér.Rakkõnen is csinált ilyet pár éve Spába a rajt után egyik Force Indiát elõzte ilyen módszerrel meg.Én véleményem szerint nem lesz büntetés,kitalálnak valamit
Norbi1990
<#taps><#eljen>
sok kis motorsportalos legalább elhallgathat végre...megkapták, amit akartak😉

nearo
Én most csak ezt a szélesítõs dolgot nem tudom felfogni... ha valaki lecsúszik az ívrõl a pályán kívülre, az számomra azt jelenti, hogy ott elcseszte a kanyart és idõt vesztett.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ebben van valami egyébként...

bosco05
Ja ebben van valami. Egyébként pont az lett volna izgalmas, hogy a késõbb az még veresenyen belülre esett volna, vagy már nem...
bosco05
Majd egyszer rádírok, elmegyünk GoKartozni 😊
Norbi1990
Szélesítés nélkül is utolérte volna szerintem, csak késõbb.

Egyébként én úgy vettem észre, hogy idegbeteg lett amikor a Hamilton visszavette a körét. Utána kezdett el szélesíteni.
bosco05
De pont ugyanazokat a baromságokat hajkurásszák itt egy páran, mint amiket Mezey 😄 Ezért nem hárítás. Néha Wéber és társai javítják, de szerintem sokszor úgy vannak vele mint Palikkal, ráhagyják, aztán jól van 😄
Na igen...😊 Nem vagyok meggyõzve, arrol hogy amit vettel csinalt azzal gyorsabban korbe lehet érni a palyan😊 Nalam a leszelesedes az hiba...azzal koszt szedsz fel, gumitormeleket port, adott esetben gazelvetellel jar, ha ez gyorsabb lenne többször latnank ilyesmit sztem😊 Versenyzok mindig valljak h a felgumizott iv a fasza, elozni is azert szar mert lekell menni a koszos részekre. Az hogy vettel gyorsabb volt attol is lehetett, hogy amikor éppen a palyan volt kurva gyors volt😊 Na mind1 eleg ebbol mara.

Ez felesleges hárítás, hogy a kommentátorok miatt hülye az itteni fórumozó részleg...ugyanazt a versenyt láttuk, te így látod én másképp...én lezártam

bosco05
Vagy egyáltalán miért nem érte utol szabályosan? 😄 Miért kellett már ehhez körökön keresztül pályát elhagyva és vágva csalni? 😊 Biztos mert annyival gyorsabb volt! Nem igaz, hogy nem érted Norbi! 😄
bosco05
Ahogy Norbi is írta, tessék live timingot nézni, esetleg netes streameken keresztül követni a különbözõ pilótákat (igen ilyen is van), vagy csak a haza kommentátorok hülyeségétõl mentesen lehalkítva végignézni egy pár futamot, máris más lesz a kép...
Norbi1990
Oké.
Button lassabb volt. Akkor Vettel miért nem tudta megelõzni szabályosan??
Magyarázzátok meg pls.
bosco05
De ha tudnál olvasni, akkor írtam, hogy igen Button lassabb volt, valamivel jobban elfáradtak alatta a gumik, de és itt a lényeg figyelj, ez önmagában KEVÉS lett volna ahhoz, hogy Vettel második legyen. Utóbbinak kellettek a szélesítések a vágások és legfõképp a szabálytalan elõzés ehhez. Ezt fel tudod dolgozni, vagy megérteni valamilyen formában? Én nem erõlködöm tovább azon, hogy egy kicsit értsd is az autósportot. Téma lezárva.
Master91
úgyis te vagy a hülye...hiába magyarázod

bosco05
Mert akkor Button és Alonso annyival jobb tempót mentek, egyébként azzal, hogy Vettel ennyit szélesített tudta némelyest fogni a gumikat...
Hát nem tudom... az utolso körben vettel sztem mar nem vagott le meg szelesitett semmit, aztan minden szektorban kb 1mp-el gyorsabb volt buttonnal. Itt button belassulasa volt a kulcs...vettel szelesithetett volna a tribunig is akkor sem eri be ha birjak a mekin a gumik. Mikor button alonsoval ment vettel akkor is szelesedett joparszor még is lefele szakadt toluk.

Master91
Ne is mond! Mezei meg mondt,a hogy Hülkenberg elengedte Sumit. F1-live fészbúk oldalán ha meg kérdezném, szabályos meg kövezés érne engem, hogy hogy merem azt feltételezni, hogy Sumi elõzött, hisz Hülkenberg elengedte õt, mert Sumi 7x-es vb és és német.

Sky-on nézném, csak az edzések közben is néha be-be akad a videó...sajna az 5mb-s net se elég úgy tûnik 😄
bosco05
Ha csak a mostani futamot nézem ott van pl amirõl a vita folyik. Mezey azt hajtogatta a futam végén, hogy Vettel mennyire csúszkál, pont amikor az említett levágásokat és szélesítéseket láttuk. Pár körrel késõbb meg közli, hogy mennyire feljött Buttonre... Naná 😊 Mert szélesített, vágott stb... Ha csúszkált volna, akkor leszakad szvsz, de õ ehelyett feljött... Igaz, hogy Button lassult, de nem ennyit. Meg ezt a poros ív dolgot is túlzottan felfújják, úgy beszélnek róla, mint ha jégpálya lenne, holott közel sem errõl van szó... Egy jobb ív, egy szélesítés kõkemény tizedeket hozhat...
bosco05
Amúgy javaslom egy-egy futamot tekintsetek meg, mondjuk egy Brit szakértõi kommentálás mellett, mert amennyire nézem a hazai "találgatások" elég sok embert elvisznek a hülyeség irányába...
Persze, mert forgalomban hátulról elõre verekedve sokkal nehezebb a dolgod, mint az élen elõnyt kiautózva...

Lehet, hogy középcsapat, de csak az idõmérõn. Versenykörülmények között a legjobbak közt vannak

bosco05
De az feltûnt, csak, hogy Vettel is épp úgy belassult 😊 Vágta a pályát, meg talán egy nagyon minimálissal több gumija maradt, de utóbbi önmagában szerintem édes kevés lett volna a második helyhez.
Norbi1990
Mi köze van Buttonnak ahhoz, hogy Vettel jogtalan elõnyhöz jut? 😄
Norbi1990
Csak megjegyzem, hogy a Sauberek voltak a leggyorsabbak a verseny nagy részébe 😄
bosco05
Hát nincs hát 😄 Na mind1.
És az nem tûnt fel, hogy Button a gumi miatt lassult be folyamatosan?

Norbi1990
Akkor nincs mirõl beszélni 😄
Botond
Ugyanmár. Mindig elõttük végez egy csomó élmenõ, nem véletlenül. Az hogy egyes etapokon nem látványosan lassabbak az nem azt jelenti, hogy gyorsabbak. Jó középcsapat, de sose lesznek világverõk.
bosco05
Én néztem! Azzal hozott, ezért ugatom! 😄 De ezek szarnak bele, csak nyomják az okosat! 😊
Norbi1990
Live Timingot nézted, hogy ilyen biztos vagy?
Kiváncsi vagyok a szektoraira.
bosco05
De nézz köridõt, ne a levegõbe beszélj! Hát hogy a viharba ne nyert volna vele? 😄 Istenem segíts!
3x írtam csak le, hogy Vettel nem jutott azáltal elõnyhöz, hogy elhagyta a pályát párszor...

bosco05
Ennyi, nem tudod megmagyarázni az ellenkezõjét, csak puffogsz 😊
mondhattam volna én is neked, hogy visszaolvasás powa, de nem tettem...

pfff...

bosco05
Ennyi! Teljesen igazad van.
b-type
Ez elég valószínû, viszont valahogy nem jön össze. Addig meg hiába...szvsz óriási sanszokat hagynak ki a középcsapatok, azért mert nem lépték meg azt a lépcsõt ami az élvonalat a középmezõnytõl elválasztja.
Ez igaz a versenyzõkre és a csapatokra is, ekkora sansz már nagyon régen volt a kezükben, és talán nem is lesz többet.
Ehhez képest villantgatnak.
Kimi az egyetlen aki ténylegesen élvonalbeli.
Perez is, ha róla beszélünk, nagyon nagyokat megy, de nincs ilyen luxus hogy beragad Hulkenberg mögé..meg lehet tenni egy McLaren-ben, de nem egy Sauber-ben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type