182114
  • b-type
    A kamerás Bernie-t filmezte, annyi esze sem volt hogy kiálljon az útból, mintha elfelejtette volna mi a szerepe a cirkuszban, annyira fontos volt hogy Bernie-t felvegye ahogy a Ferrárihoz bemegy...
    Montoya sem ment máshol csak ahol mindenki ment volna, az idióta kamerás állt bent az út közepén. Még ketten kameráztak, és érdekes módon tudták mi történik úgy léptek ahogy kell.
    Azért nehogy már a versenyzőnek kelljen figyelni arra hogy a kamerást kerülgesse, ez hülyeség...az megy teszi-veszi a dolgát, mert résztvevője a történetnek, míg egy kamerás ezeket a résztvevőket filmezi.
    Itt a fontossági sorrend lényege, ettől még szerencsétlen baleset volt, és Montoya berágott, a csaj meg szerintem azért is lépett be közéjük, nehogy megtakarja a kamerást Montoya.

• desigo
    Jordi Martin:

"Szeretném békésen rendezni ezt a vitát Alonsóval és minden jót kívánni neki! Én sem örülök ennek a helyzetnek, és nem akartam, hogy ez történjen. Minden jót vasárnapra!" - olvasható Jordi Martin hivatalos Twitter oldalán.
  • benőmenő
    A kamerába nézett, de ha nincs is a szemén akkor is simán kitakarhatta volna Montit, mivel a jobb vállán volt a cucc.
  • Chris Lowe
    Sisakkamera nagy királyság volt, futamon is beadhatnák néha, unalmasabb pillanatban.
  • IXEMGabeo

itt mondjuk sajnáltam ez mi frusztráltság lehetett:D
  • Totti5
    Kamerás kamerázott, s ennyi erővel az összes ember aki arra sétált nekimehetett volna, de ugye ilyenkor ki kell kerülni. Véletlen volt maximum, semmi széndékosság. Barátnője már rutinosan közbelépett, ami azt jelenti hogy már nem az első eset amikor a Montoya ilyen módon viselkedett.
  • IXEMGabeo
    nem ment neki, de a kamerás a fülébe tolta tiszta erőből...azért én is ideges lettem volna, mert fájdalmat okoz nekem egy túlbuzgó operatőr. Alonso esetében ilyenről szó nem volt.
  • Totti5
    Mármint mi? kamerás a kamerába nézett, Montoya meg jött mint a tank, ő ment neki. Feleslegesen ugatott, de neki ilyen a természte, nem feltétlen szimpatikus ember. Mint pilóta nagyon bírta a pályám.
  • IXEMGabeo

ez még teljesen érthető reakció volt pedig nem szerettem Montit

Na, de Alonsié azért nem...ürge ugyanúgy a munkáját végezte. Raikkonentől se tetszett amikor fellökte a kamerást mondjuk azért az kicsit lazább volt és nevetségesebb, de nem ennyire durva, hogy még a kamera is összetörik.
  • paj01
    ...én még le is köptem volna:D Könnyen magyarázunk mi, tényleg idegesítőek lehetnek ezek a foto riporterek. Szerintem kurva fölösleges a rajtrácson az arcába nyomva az objektivet fotozni a pilotakat, nem hiszem h, erre akkora igény lenne. Ott vannak a kötelező riportok meg események mikor lehet fotozni.
  • bardocz
    Biztos focit néz, ha az a lökés egy magagyalás. De akkor értelmetlen is vele vitába szállni.
  • G_ArchAngel #137833
    Mondjuk igaz, mert ott ugye szoltak a fotosnak es Kimi csak akkor lokte meg, amikor a fogalmatlan ralepett a taskara.
    Itt meg kozteruleten vegzett riportermunkarol van szo, azaz Alonso, mint kozszereplo hibat kovetett el.

Ez elso esetben a fotos okozhatott volna kart, a masodikban Alonso tenylegesen okozott is.

Ugye te is igy gondoltad?
  • Andruino
    Azért egy pofátlan lesifotós és Paul-Henri Cahier értelmetlen megagyalása között van némi különbség.
  • Norbi1990
    Ebbe mi az újdonság? :D
  • Totti5
    "A második szabadedzésen már bementek 1:23 alá, ami tavaly csak az időmérőn sikerült. "
  • LaszloLedzenyi
    akkor a red bull lesz a vb -.-
  • RatBaG #137828
    hülkenberget cumiztatják:

• Master91
  • zzeN
    "A Pirell elismeri, hogy Paul di Resta bal hátsó gumijáról nem törmelék, hanem túlmelegedés miatt vált le a futófelület. Ez két versenyen belül már a harmadik hasonló eset. Paul Hembery azt mondja, ezek után nyitottak rá, hogy változtassanak a gumikon, mert valószínűleg a 2013-ra módosított szerkezet áll a problémák hátterében."
  • Master91
  • Master91
    DE ha egy Vettel csinálta volna...
  • desigo
    A spanyol rajongók szét fogják szedni a fotóst...
  • IXEMGabeo
    igen és marhára kussban van mindenki, de anno ez nekem se tetszett Raikkonentől, de Alonsotól sem bármennyire is idegesítőek ezek a riporterek...Ki van nyalva a seggük ezeknek az F1-eseknek.
  • G_ArchAngel #137821
    Emlékszem, hogy Raikkönent miként hurcolták meg az utálói, amikor meglökött egy fotóst...

• zzeN
  • Master91
    Dehoogy, pirellinek semmi baja, csak meg kell őket érteni :D
  • zzeN
    Jó ez a Pirelli:
  • desigo

• mcmoha

• McCartman
    Szívesen ráunnál te is, vagy egy olyan érzésem. :D
  • desigo
    kezd unalmas lenni az a csúnya dög...
    akár a barátnője :)
  • Totti5
    Most intették le a edzést, de Hami már a kutyájáról tett fel képet faszbukra:DD
  • morfeusss
    F1 - BARCELONA - ELSŐ SZABADEDZÉS - ÉLŐ - MAGYAR KOMMENTÁR http://ultimate-sport.hu/stream-2/
  • mcmoha
    FP 1 Barcelona.
  • Dietrich
    az egykori CART főnökről egy hír..

Chris Pook joins New Jersey's GP project
  • paj01
    Ez az Allison gyerek meg nagyot esett a szememben. Cakk pakk ott hagyja a kocerájt, legalább a szezont kitölthetné. Télen meg de mondta h nem hagyja el a csapatot:D Nem vmi jó dolog, hogy a nagy csapatok így vesznek technológiát. Ferkát érdekli a lotus pár trükkje, fogja és kivásárolja a főtervezőjüket:D Jövőre a ferrari is gumikímélő lesz:D
  • paj01
    Én is így értelmeztem...vmi hiba lesz itt mert ez igy nem frankó. Vagy lehet kétféle eltiltás van...az instant meg a ponthatáros. Mondjuk 12 szer gyorshajtasz a bokszban akkor eltiltanak, a pontok nullazódnak. Meg van a gronyár verzió mikor nem is kell számolgatni a pontokat mert akkora állatságot csinál hogy rögtön eltiltják és emiatt kap még 5pontot...bár akkor tényleg lehetséges a két versenyes eltiltás.
    Mondjuk gro-t se csak egyedül belgiumért száműzték, tehát azonnali eltiltást nem is tudom miért adhatnak. Azért már vmi nagyon durvát kell tenni:D de akkor meg már az egész sporttol eltiltják:D esetleg technikai cheat-ekért adhatnak 1 futamot.
  • IXEMGabeo
    atyaég:D ezen kifakadtam
  • a.carkey
    Ne haragudjatok, de erről eszembe jutott ez a vicc:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fiatalok és az öregek leülnek együtt egy jót borozgatni, sörözgetni. Nem is telik el sok idő, mikor az öregek, hogy felvágjanak a fiataloknak elkezdik mesélni fiatalkori történeteiket.

-Képzeljétek, mikor mi ennyi idősek voltunk elmentünk Párizsba. Beültünk egy étterembe és fizetés nélkül távoztunk. Utána betértünk egy kuplerájba, onnan is fizetés nélkül pattantunk le. Majd egész Párizst végigrandalíroztuk büntetlenül.

A fiatalok, hogy ne maradjanak szégyenben ők is útrakelnek Párizsba.
    Két hét után ők is előadják a sztorit:
    -Mi is elmentünk Párizsba és megcsináltuk amit ti! Az étteremből fizetés nélkül léptünk le, de minket elkaptak és megvertek. A kuplerájból is leléceltünk, de ott a kidobók nagyon megvertek minket. Majd hőbörgünk egész éjjel és az őrsön kötöttünk ki ...
    Erre egy öreg: - Ti mivel mentetek?
    -Mi a Neckerman utazási irodával.
    -Jaaaaa, mi a Waffen SS-szel.
  • IXEMGabeo
    egy korrekt interjú mindkét fél részéről

Nem is tudtam, hogy Webber fékje eltört, amikor felrepült 2010-ben Valenciában:O