182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
McCartman #138086 Pont Massa teljesítményén is mérhető, hogy mennyire egyben van most ez a csomag a Ferrarinál. Kimi az eggyel kevesebb kiállásokkal trükközhet de Alonso ellen akkor sem lett volna esélye, ha nem ragad be pár körre Vettel mögé.
Ezt is erőből behúzták az olaszok akárcsak a kínait és ha nincs a drs malőr talán a bahreinit is.
Nagyon jók a kilátásaik mindkét bajnoki címre jelenleg ha nem bénázzák el a pitwallon/boxban. -
#138085 Hamiltont a rajt utáni második v. harmadik hosszú kanyarban kívülről előzte meg. Jobban gyorsított ki a mozgásán is látszott, hogy tudatosan húzott kicsit ki jobbra az első kanyar utáni részen, hogy jobban tudjon kigyorsítani ezzel Kimit és Hamiltont is meglepte. -
McCartman #138084 Tekintve, hogy lerajtolta di Restát és a 8. helyről állt ki szép eredmény születhetett volna ebből (is). -
#138083 -
IXEMGabeo #138082 Ausztrália: 7. helyre esett vissza holott a taktikája alapján a 4. hely is elérhető lehetett volna. Elszemcsésedtek a gumijai.
Malajzia: Rosszul rögzített kerék, csapathiba (Di Restánál is)
Kína: összeakadtak Di Restával, majd Gutierrez belement hátulról, kiesés.
Bahrein: Massa kiszúrta az első szárnyával a gumiját defekt. Di Restával egész hétvégén közel voltak tempóban.
Brcelona: Nem tudni mit ért volna el, ha a boxban nem időzik el újabb műszaki hiba miatt. Utolsó helyről lett 13.
Valóban peches, de majd javul a helyzet -
#138081 Most inkább a beállításukon múlt. Ferrarinak nagyobb végsebessége volt, mint a Lotusnak, ezért tudott Alonso könnyebben átmenni Hamiltonon, mint Raikkonen. -
G_ArchAngel #138080 Grosjean sem 'panaszkodhat' -
McCartman #138079 Sutil pechszériája pedig kezd elképesztő méreteket ölteni.
Lassan Schumacheri magasságokba tör már ami a mercis időket illeti. -
#138078 Kiemelkedőnek nem mondanám őket szerintem Kimi behúzta volna ha Alonso nem jön fel és beragad Hamilton mögé pár körre, Lotusnak jobb a gumikezelése szerintem nem sokkal jobb a Ferrari. Jók az tény de sokat számít ott Alonso is és egy jó formában lévő Massa is. Amit korábban is mondtam ha ezt tudja év végéig tartani Massa akkor szerintem a csapat vb meglehet de az egyéniben nem vagyok biztos. Sok van még hátra. -
Wlanseraf #138077 Na bye jó szórakozás volt:DDDDDDDDDDD -
#138076 Milyen panasz? Hamilton nem szokott "guminyomásra" panaszkodni ha elszúr egy kvalit ( lásd a magfontolt sosem kiakadó, higgadt Button ). Mindig örül a csapattásra győzelmének, vagy sikerének ( term. ha kölcsönönös a tisztelet ). Mindig elismeri ha hibázik, vagy ha nem elég gyors. Most sem panaszkodott, csak közölte a helyzetet amiben szenvedtek. Hogy ezt a Merci és Hamilton drukkereknek miért kellene átélni nem tudom. Valami nagyon nem jól működött ma. Ennyi történt. Én inkább azon kezdek aggódni, hogy ha nem lesz látványos előrelépés a győzelemhez akkor a Merci le fog lépni, mert minden évben ugyan azt a hibát elkövetik. -
Wlanseraf #138075 Nyugodtan másolhatod, az a te primitívségedet hangsúlyozza csak:) "privát" keress rá:DDDDD vérvörös:) -
Wlanseraf #138074 Figyelj ezt moshatod meg hazudozhatsz attól nem lesz jobb:)) Persze mAster91.:DDDDDDDDDDDDD lol bazzz -
#138073 Igen, privátot is küldözgettél régebben 1-2 szépet :D Bemásoltam valahova, akkor meg ment a sírás :D -
McCartman #138072 Már jóideje nem az egy körös teljeseítmény a legfőbb fegyverük hanem a versenytempó. Abban viszont dominálnak már futamok óta ez egyértelmű.
Nincs is értelme 2011es autókhoz hasonlítani a mostaniakat, a jelenlegi mezőnyből emelkednek ki a versenytempójukkal, gumikezelésükkel. -
Wlanseraf #138071 Én nem szóltam hozzád ha szóltam volna valószínűleg értelmesen...
De a......k mondjál vagy irkálj olyan hogy "takarodj"..... -
#138070 Mindig is 1k felett volt hülye :D Csak te mAster91-et néztél, össze keverted a 2 betűt. És én vagyok a hülye. Gj.
De nem tudom miért cuppansz rá megint erre, hogy vered a melled hogy jobb vagy 1 játékba? :D AZ f1-es topikba? Már 3x játszottad ezt el, ennyire tetszik mi?
Sajnos hiába van jobb effyd, valahogy még is te tűnsz mindig hülyébbnek.
Felül múllak bármivel, nem tudsz trükközni :)
Tegnap meg mondtam, téged csak csak sajnálni tudlak, annyira kis semmilyen parazita jellemed van.
Mára elég volt belőled. -
Wlanseraf #138069 Nyugi mára már hagyom a kiskutyát:))) kapott gumicsontot:) Le van tiltva a lelkem ilyen okos emberektől nem kérek privátot:D -
#138068 bezony, az még csak-csak elmegy, hogy összevesztek vettelen meg schumin meg bánattudja kin, de wot-al takarodjatok wot topicba, vagy rendezzétek privátban -
#138067 Inkább "csak" offolsz, flamet keltesz és személyeskedsz. Ha vmi bajotok van azt miért nem lehet privátban lerendezni, ahelyett, hogy teleszemetelitek a forma1 topicot? -
Wlanseraf #138066 900 wn6 ratingre nem lennék büszke! főleg hogy annyira okos gyereknek tartod magad:DDDD na ez kb olyan 60 iq-nak felel meg:D De látom fejlödsz már elérted az 1000 bűvös számot:DDDDDD az már 65:D
De biztos én vagyok a hülye..... -
Permissive #138065 mért nem mentek szobára?:) -
#138064 Nem említettem 1 kommentbe se a wotos nevemet ( ezt is honnan szetted???) , de az az én accountom,örülök hogy végre meg találtad, nem pedig valaki máséval keverted, és hiába emlegetted, nem piros effys, és nem is hülye. Linkeld a képet, hol nem érdekel, hogy egy majom seggét akarod mutogatni másnak? :D Azt hiszed, hogy ez nekem fájni fog? oO
Köszi!
Azt hittem jobban kiborult. Biztos rendesen felkészült azért a szenvedésre a szünet alatt. -
Wlanseraf #138063 -
#138062 Szerintem nem végeztek volna ilyen jó helyen ha a rajtjuk nem sikerült volna ennyire jól. Edzésen gyengék voltak, nem érzem olyan erősnek őket mint amikor az RB sorra húzta be a poleokat aztán a versenyeket. -
McCartman #138061 Most bebizonyosodott a 3 hetes szünet elején kitárgyalt erősorrend amit akkor kétkedve fogadtak itt egyesek.
Még mindig a Ferrari a legerősebb a mezőnyben, a fejlesztéseikkel úgy tűnik csak megerősítették a pozíciójukat.
Csúfos bukás volt ez a Mercinek de a Pirellinek szintúgy. Kíváncsi vagyok hány futófelületnek kell még leszakadnia, hogy visszakeményítsék a fostalicska keverékeket a tavalyi szintre, ha valamelyik topcsapat VB esélyes pilótájának száll el emiatt egy versenye biztos kinyitják majd ők is szájukat és nem csak a Red Bull fogja szorgalmazni a váltást. -
#138060 -
IXEMGabeo #138059 megy a panasz tőle rendesen
Schumi pedig egy büdös szót nem szólt amikor 7x kiesett...Most legalább átélik a Hamiltonosok azt tavaly, amiket mi is ez mellett pedig nem tudok elmenni szó nélkül. Nem mondom, hogy sajnálom, de nem irigylem...ez a Mercedes. -
Wlanseraf #138058 Igen?:)) Én hazudozok?:)))
Biztos nem a tien a mester91 nevű wot account mint ahogy azt az előbb említetted:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GJ babuin....
Figyelj megint linkljem a babuinos képet?:))) -
#138057 +1 -
#138056 Valaki szúrhatna egy Hamilton nyilatkozatot! -
#138055 What? Te még midnig azt hiszed hogy az az account az az enyém? Ennyire fogyi vagy?
IQ-t meg említettem neked hogy 110körüli volt a legutóbbi teszten, meg említettem érettségi, és egyéb iskolás teljesítményeimet is, ezentúl támadtál egyedül azzal a beképzelt accountal egy játékból (ami nem is az enyém)
Káromkodásodra vissza térve kb. 10 percembe tellene össze szedni itt az F1-esből + Wotosból írt kommentjeidet, amik felém nézve nem kicsit sértőek és személyeskedőek.
Nem véletlenül írok ilyen hangnembe neked.
Én nem felejtek.
Hazudozást nem szereted? Az jó, mert néha azt csinálod. Ügyes :) -
badoer #138054 ááá Vettel teljesen beszürkült a mezőnybe szerintem őrült hogy 4 helyen végzet -
#138053 Inkább süllyesztlek mintsem emellek de attól, hogy etetitek a trollt még nem lesztek különbek. A személyeskedésednek pedig végképp semmi köze az F-1 hez megvan arra is a lehetőség csak ne itt! -
Wlanseraf #138052 :DDD figyelj ha már felhoztad a másik topicot ahol bebizonyítottad hogy tök hülye és babuin vagy akkor már elértünk valamit:))
Szeretem amikor már hazudozni kezd valaki:DD Az iq-ról mindent elául szánalmas wotos teljesítményed:DDD -
Wlanseraf #138051 Kösz.. idézhetnéd hogy én mikor káromkodtam? Mivel mást nem tud az F1-et meg szagolni is képtelen... -
#138050 Rengeteg különbség van közte és én köztem, és igen, előrébb tartom magam tőle, nem is kicsivel. Nem egyszer belett ez bizonyítva, még másik topikba is :)
-
IXEMGabeo #138049 Te igencsak vak vagy, hogy a beirogató trollkodás szinjére emelsz "minket". Mondjuk nem csodálkozom ezen én sem kedvellek... -
G_ArchAngel #138048 Az elozo kommentek egy dologra tokeletesek:
Bizonyitjak, hogy a legszarabb futamot lattuk ma delutan, ahol semmi emlitesre melto nem tortent. -
#138047 Igen szóltatok és igen semmivel sem vagy különb az általad említett "csontos baromtól" ha ugyanolyan hangnemben folytatod mint ő.