FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben nem lennék a helyedben olyan biztos.
Master91
"és hockenheimi hétvége után meleg idõjárásra számítunk, talán itt lesz az eddigi szezon során a legmelegebb"

Remélem tudják hogy ország közepén esõ van és hideg front! 😄
pedobear
Norbert Haug, Mercedes-Benz Motorsport, alelnök:
"A Hungaroring a legalacsonyabb átlagsebességû állandó versenypálya a naptárban, az autók kevesebb idõt töltenek teljes gázon, mint Monacóban. A kanyarok leginkább közepes és alacsony sebességûek, amely jó kigyorsítást, leszorítóerõt és fékstabilitást igényel. Magyarországon kezdõdik meg a szezon második fele és a relatíve hûvös silverstone-i és hockenheimi hétvége után meleg idõjárásra számítunk, talán itt lesz az eddigi szezon során a legmelegebb. Szezonunk elsõ fele talán így értékelhetõ: "sok mindent elértünk, sokat kell még dolgozni". Számos versenyhétvégén jó sebességet mutattunk és Nico Kínában megszerezte az új Ezüst Nyíl csapat elsõ gyõzelmét, míg Michael a leggyorsabb köridõt érte el a tekintélyes idõmérõ edzésen, Monacóban, majd Nico dobogóra állhatott. Csapatunk a tavalyi év ezen idõszakához képest egy harmaddal több pontot szerzett, annak ellenére, hogy Michaelt mûszaki meghibásodások hátráltatták. Az utóbbi két verseny megmutatta, fél másodperccel vagyunk lemaradva az élmezõnytõl. Ez egyértelmû a csapat számára és mindent megteszünk, hogy tovább fejlesszük az autót és ledolgozzuk a hátrányt."

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Alonso a 31. születésnapján ünnepelheti 31. gyõzelmét

pedobear

bosco05
Barichello nincs köztük 😊
Azzal a kocsival sokan megnyerték volna a VBt , Jenson nélkül is.
Azért csak Brawn vette meg a csapatot 1 euróért.
Aztán adta tovább 125 millióért a Mercinek. <#nevetes1>
bosco05
Ahogy RB is neki 😊
és nemcsak Brawnnak, hanem azoknak a csapattagoknak is, akik már 2003 óta vele dolgoztak azért az nem kis idõ (BAR,Honda,Brawn GP 6 év). Ha belegondolok a Red Bullnál Webber is 2003 óta van a csapatnál (Akkor Jaguár), mert a régi brigádból mindig van pár munkaerõ, akiket megtartanak...Ebbõl 2 évet lehúzott a Williamsnél, de visszatérõként 2007 óta van a RB-nál...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Buttonnak hihetetlen szerencséje volt Brawnnal.
Nem lett volna helye jövõ évre a Honda megszûnése után, az eredménytelensége miatt valszeg sose tért volna vissza az F1be és elkönyvelték volna örök reménységnek.

Ehhez képest világbajnok autót kapott a segge alá és bucira verte vele a mezõnyt , ennek köszönhetõen helyet kapott a Mclarenben is.
Rengeteget köszönhet Brawnnak.
benőmenő
"Aztán itt van a mekinél és olyan jó is meg nem is."
Az az igazság, hogy idén a meki olyan jó is, meg nem is. 😄
igen Kiminek az élet visszaadta a 2007-es vb címmel. a sok évnyi Mclarenes szenvedéseket és balszerencséket. Az õ esetében lehet ilyenrõl beszélni...

Button persze, hogy eredményesebb volt a Brawnnál mivel 2009 elsõ felében az autó teljesen olyan volt, mint a 2011-es RB7-es

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
ááá isten ments..senkit nem akartam megbántani se semmi 😄

I met God. She's black

micsoda flamet kezdetnél el😄 máshogy alakult a pályafutásuk én annyit mondok😊 más stílust képviselnek és ...nálam Button összetettebb fõleg tavaly óta😉

szabii98
Igazság szerint..Button tehetséges versenyzõ, de Hamilton számomra jobb, mivel erõszakosabb és gyorsabb. 2009ben jó kocsi volt alatta, elõtte meg ugye gyenge autó. Aztán ittvan a mekinél és olyan jóis meg nemis.De alapvetõen szimpatikus versenyzõ 😄 Bejött neki az élet az utóbbi 3 évben
De például, JB ellenpéldája lehetne Raikkönen.. több évig /azthiszem 5 vagy mennyi?/ a McLarennél volt, tehát élcsapatnál volt, az eredmények is jöttek, de nem annyiszor 😄 jó, mondjuk Kiminek sokszor az autója halt meg..Na de ezzel arra akarok kilyukadni, hogy hiába került be olyan könnyen Kimi a McLarenbe, mégis a Ferrarival nyert VB-t, Button is , szerintem a Brawn-nal eredményesebb volt. De majd meglátjuk mit hoz a jövõ 😄

I met God. She's black

Ulvar
Tanuló pénz. Van még ideje. Scumaher is így kezdte, tele hibákkal. Hibáiból tanul az ember. Ha a Renault bizalmat szavaz neki, akkor bizonyíthat a srác.

Sõt van egy jobb példám így utólag. Van egy bizonyos Jenson Button, akinek a lába nagyon kifele lógott az F1bõl, a laza élete miatt. Aztán tessék most hol tart, ahhoz képest 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
RoGro mindig elrontja. Nemnagyon volt még ilyen pozícióban , és látszik rajta hogy bizonyítani akar. Néha sikerül, de áltagban sajna elrontja. 😄 Pedig a fransziák lehet rá vártak, mint nagy villantó, Prost után 😄

I met God. She's black

Ulvar
Grosjean-t is hogy fikázta a nép amikor Renault-ba került, Alonso mellé. Most hogy egy Kimi van, így már jobban felfigyelnek rá, s a teljesítménye is jó.

Nem hiába mondtam, hogy Perez, Bianchi párost megnéznék. Egyszer a Ferrari Academy miatt, másrészt azért mert alapból iszonyatosan nagy tehetségek. Alonso mellé egyiket se kívánom, de együtt egyszerre, úgy hogy a Ferrari engedi õket versenyezni, szerintem nagy lenne. Persze mindenki tévedhet 😊.

ja neki kimaradt egy év utána...Nicolas Todt menedzsere által került a Ferrarihoz, mert akkor még apja Jean is a csapatnál volt.😊))

Mondjuk szerintem látványosabban jól bánik a gumikkal, mert megmondta, hogy a Gp2-bõl tanulta meg igazán a gumikezelést...Gondolom rátesz egy lapáttal az is, hogy a Sauber alapvetõen jól bánik a gumikkal és Perez vezetési stílusa is kedvez...mondjuk az idei gumikopás egyes csapatoknál teljességgel kiszámíthatatlanok

szabii98
Attól mert Perez jól bánik a gumikkal, az nem azt jelenti hogy a Ferrariban is jól fog. Koba is jól bánik velük, ami lehet a Sauber érdeme is.😊
Massa meg nem is tudom hogyan került a Ferrarihoz..2003ban volt tesztpilóta , a Sauber után, nem?

I met God. She's black

Perez a Ferrari akadémia egyik tagja, a másik alternatíva Bianchi mondjuk csak õt nem nagyon tudnám hova helyezni mivel debütáló lenne...

Totti5
Perez, Hülkenberg, Di Resta gyári autóba kellene hogy kerüljön. No meg nem kérdés hogy Maldonado is, de ugye most õ az ügyeletes hülyegyerek😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Webbo még mindig magas szintet képvisel

utána jöhet, mert be fog érni Vettel mellett<#eljen>

Ferrari nem nagyon pártolja a fiatal"kezdõ" versenyzõket, versenyzõi ülésre. Nem is tudom, de talán még Massa volt a maga 26 évével a legfiatalabb az utóbbi idõben, aki Ferrarihoz került. Talán jó döntést hoznak, de a konstruktõri cím érdekében Massát le kell váltani (neki is jót tenne), és aki valahogy ide illene az Sergio Perez 2 év tapasztalat után, bizonyított is, fiatal is, gyors is és jól kezeli a gumikat megérdemelne egy esélyt

FeikG
A Ferrari nem McLaren,õk kimondva-kimondatlanul,nagyon régóta "hátvéddel"dolgoznak...

szabii98
Én egy Ricciardot megnéznék egy RBben 😄 😛
Valahogy nagyon szimpatikus a srác, a teljesítménye is jó szvsz, látva, h a Torro Rosso nem üti meg a középmezõny szintet..

I met God. She's black

Bianchi lehet elhasalna ez F1-ben, nem o lenne az elso. Perez sem az, akitol eldobom az agyam. Kovalainen 2.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
nem kell 😊. Perez kell 😊. Meg Bianchi. Ez a páros ütne szerintem 😊.

FeikG
Na ezekért a gyönyörûségek ért kell lassan Vettelnek is a Ferrarihoz mennie!

Ulvar
Alfa Romeot 😊 (csak viccelek, fingom nincs, de tippnek sztem nem rossz).

szabii98
Minardinál vajon mit kaphatott?

I met God. She's black

pedobear

pedobear
A renaultjával mivan?

passatgt
gáz odaállni más autójához fotózkodni

desigo
pózer xD

-ak
-ek
Szánalmasak ezek a csapat.
Amennyire lazának és humorosnak tûnik Balázs a képernyõn annyira erõltetett és unalmas a rádióban.
Norbi1990
desigo
Érdekes,hogy a németeknél még teljesen szabályos volt <#levele>
Ulvar
Összérték...felbecsülhetetlen 😊.

Motorsportal egyik Schumisa írta le ezt a hsz-t. Neked is ajánlom😄

tavaly a magyar futam elõtt:

- Egy álom teljesült be! Olyan izgatott volt, hogy a nevét is elfelejtette Peti (10), amikor a pilóta legutóbbi magyarországi látogatásakor, egy fogadáson személyesen találkozhatott példaképével, Michael Schumacherrel (42).
Az ifjú gokartos egy ajándékkal is készült a Mercedes GP autóversenyzõjének: a Kart Farm háziversenyén szerzett ezüstérmét vágta félbe, hogy megköszönje neki az ösztönzést, ami a gyõzelemhez juttatta.

– Õ a legjobb. Ha épp nem olyan jó az autója, a többiek akkor sem érhetnek a nyomába – vélekedett Peti.

De vajon milyen volt a nagy találkozás? Örült Schumi az ajándéknak?

– Ez így nem ér semmit – mondta az átadásnál a pilóta, alaposan megdöbbentve az egyébként is remegõ térdû Petit. Szerencsére hamar kiderült: Schumacher csak viccelt, egy rövid hatásszünet után ugyanis hozzáfûzte: egy autogramot is kér hozzá.

– Hadd legyek én, a hétszeres világbajnok az elsõ, aki tõled kap autogramot – tette hozzá mosolyogva a pilóta.

Peti persze boldogan teljesítette a kérést, amit az autóversenyzõ azzal hálált meg, hogy aláírta az érme másik felét, egy pólót, szerzett a fiúnak egy csomó Forma 1-es relikviát és számos közös fotóra is vállalkozott. Peti annyira megrészegült a találkozástól, hogy amikor a kijáratnál összetalálkozott a Red Bull csapat két pilótájával, Sebastian Vettellel és Mark Webberrel, közölte velük: „Schumacher is god", vagyis Schumacher az isten.

– Életre szóló élmény volt – összegezte a napot Peti.

Master91

Bónusz:
<#banplz><#hehe><#eplus2>

FeikG
Ez nekem megy még 1 kézzel is <#vigyor>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91

Ezekre vártam 😄

Ulvar
Meg akkora baromság ez hogy odaadták Alonsonak a VB címet... Fél távnál vagyunk. 2 rossz futam és máris Alonso akár 3. helyre csúszhat vissza.

Nem hinném hogy kevesebb embert érdekelne az F1 azért mert kivételesen nem Vettel nyer. Sõt.
Master91