182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#138326 -
#138325 Eggyetèrtek. -
McCartman #138324 Ami nem jelenti azt, hogy ugyanaz megismétlődne. -
#138323 Csak hogy ez már lejátszódott egyszer a közelmúltban és csúnya bukta lett a széria számára. -
McCartman #138322 Szerintem kellene. Csak nem pont abban a formában.
Minél több versenyképes autó van a rajtrácson annál izgalmasabbak a futamok. -
IXEMGabeo #138321 miért pont az a 2 év? Toyota beszállása miatt? -
#138320 a F1 mélypontja erősen köszönhető a több gyári csapatnak..2001/2002 volt ez az év..szerintem nem kéne még1 ilyen korszak. -
#138319 BMW-ben én nem bíznék már...kiléptek a F1-ből az első euro romláskor és azzal a lendülettel beakartak szállni a V8 supercarsba, de úgy, hogy a DTM 550 lovas autót vitték volna egy 650 lovat használó bajnokságba, ergo miattuk váltson autót a többi 28 induló. Na persze... -
#138318 Én azt csodálom, hogy az Audi nem akar efegyezni, pedig ők találták ki, terjeszteték el a "világmotor" gondolatát ami 1.6-os turbót jelent. ;) -
#138317 Nem a mérete miatt lesz technikailag egy űrhajó a saját kocsidhoz képest... -
IXEMGabeo #138316
jótékonysági meccs volt, Podolski is a képen -
#138315 -
#138314 "Gábor Wéber
Grand Prix Diary @GrandPrixDiary
Confirmed. José Mourinho will leave Real Madrid. Expected to start work with @MercedesAMGF1 on Monday.
Ezt imádom:)"
mekkora poén :D -
#138313 Soha nem fogok megbarátkozni az 1.6-os motorok gondolatával. Lehet konzervatívnak hívni elismerem, de egyszerűen zavar, hogy a királykategória verdáiban kisebb motor van mint a saját autómban, és tudom, igen ezek turbósok és 750 lóerő meg minden, de számomra ez akkor is lehangoló. -
McCartman #138312 Ez már sok. :D -
IXEMGabeo #138311 BMW cáfolta a híreszteléseket. Nem is értik Bernie honnan szedte, hogy visszatérnek ezt nyilatkozták -
#138310 tovább tartanának a tappancsai,mint a gumik a mercin... :) -
IXEMGabeo #138309 -
Tegnap ott volt a Motogp futamon. Kár hogy a Doktor elesett:(
-
-
#138306 "Kimi gets drunk on a boat"
Ez tényleg key moment :DDDD -
#138305 -
McCartman #138304 Ja hát végül is most is jól megvagyunk nélkülük, de én mégis örömmel venném ha beszállnának. Lehet, hogy szebb véget érne a kapcsolatuk az F1gyel. -
#138303 Nem tudom, valahogy 2000 előtt is simán megvoltak nagy gyárak nélkül a versenyek. De mondom nézd át a 2002-2010es időszakot, ha mélyen belemész látni fogod miért is félek a gyártók csapattal való beszállásától. Ha motorral szállnak be úgy ok. -
McCartman #138302 Mert szerinted hogy működik?
Nem is a tradicionális privát csapatok kárára gondoltam a beszállást, de az erőforrásokban szűkölködő, 107%kal vergődő kicsik (lásd tavalyi HRT) helyett több értelme van egy tőkeerős, erőtől és önbizalomtól duzzadó gyári csapatnak, nehogy már pont ezek tegyenek rosszat a sportnak, ezek inkább emelik a széria színvonalát, elismertségét.
A Merci nélkül is szegényebb lenne a mezőny. -
#138301 Ez nem így működik, és mindez megtörtént az általam meghatározott időpontok között a végeredmény meg teljes rombolás lett. -
McCartman #138300 Jöjjenek csak, aztán ha lelépnek akkor annyi, de ha csak egynek is bejön a számítása és marad hosszabb távon már jól járt mindenki. -
McCartman #138299 Végső soron a versenypályán dől el minden, minél nagyobb a verseny, minden téren, annál jobb. -
#138298 Hát akinek a sportdiplomácia fontosabb mint maga a versenyzés akkor csak nyugodtan. Én ígyis úgyis elvagyok más autósportokkal. -
#138297 Én is, aztán ha nem megy a szekér pár év után lelépnek mint ahogy tették pont ezek a gyárak. Inkább ne jöjjenek...
Egy McLaren, Sauber, Force India, Williams, pedig ott van mindig és a végsőkig harcolnak, ha megy vagy ha éppen nem megy akkkor is.
-
McCartman #138296 Én szivesebben néznék Audikat, BMWket, Hondákat a Marussiák, Caterhamek helyett, mondjuk ettől messze vagyunk. -
IXEMGabeo #138295 érdekes látni h pont Rosberg teszi rá keményebben a kerékvetőre a kocsit...
Ezekszerint az ő stílusa lenne agresszívabb? -
Ilyenkor látni milyen fasza körrel szerezte meg a P1-et. -
#138293 Kíváncsi vagyok, hogy a motorból végül nem e lesz csapat. -
McCartman #138292 A nagy, patinás gyártók esetleges csatlakozása csak jót tenne a sorozatnak, ha ennek első lépése a motorgyártás akkor hajrá. -
#138291 Apa kezdődik...Honda után talán BMW? Neeeee...
Megint az lesz mint 2001 után, belép sok gyártó és állandóan lobbyzni fognak, a háttérbe fogják szorítani a versenyzést és még inkább felerősítik az amúgy is erős háttérben folyó politikát...aztán jönnek megint a fenyegetőzések, hogy bojkottálják a futamot ezért meg azért...mert ők nagy gépkocsi gyártó cégek...fasza...
Ezek az új motorok meg fantasztikusak lesznek, előre érzem a még nem is sejtő szurkolók véleményét az új erőforrások kapcsán. Erre meg Bernie ennyit reagál... „A döntés már megszületett a motorformuláról, ha tetszik, ha nem. Ez van, így most már csak szorítanunk kell azért, hogy minden rendben menjen”
És úgy bírom mert "elvileg" 750 LE-t fognak produkálni, mint a mostaniak, de ebből 161 LE a KERSből lesz...mindezt 33,3 mp-ig...tök jó. Kíváncsi vagyok melyik kis csapatnak lesz bent az elejétől fogva a rendszer...Igaz lehet nem is lesz kis csapat, majd felváltják őket a nagy gyártók, jee... -
#138290 -
McCartman #138289 -
Több kép -
#138287 az Austini egy Tilke fos pálya...V8 sem tud igazi versenyt produkálni rajta.