182114
  • Wlanseraf
    Még ez is beleférne.. nade hogy nem is ő a hibás.. ott valami baj van fejben...
  • Ulvar
    GG ha nem érzed az iróniát.
  • AnuluWork #138844
    Na kb.
  • nearo
    És ez leginkább az utolsó kísérletére vonatkozik. Körök óta azt néztem, hogy Kimi levédi a belső ívet, ezt Pereznek is észre kellett vennie, mégis berepült oda kamikaze módra.
  • nearo
    Nem az volt a baj, hogy Perez versenyzett, és előzni akart... az volt a baj, hogy ész nélkül csinálta.
  • kifli
    monaco után a teljes évadról levonni a következtetést, ritka magas intelligenciára vall...
  • AnuluWork #138840
    Kevered a vonatozást a taktikával, a tökösséget meg az idiótasággal.

Ha Vettel a startnál elmegy, nincs vonatozás. De nehéz úgy menni, hogy mindenki egyszerre jön be, pont a sok idióta miatti SC meg megölte az egész tervet, hisz ha volt is taktika, meg lehetett baszni, mert 78 kör az 78 kör, és 15 körön át SC volt, és még piros zászlót is kaptak.

Úgy viszont, hogy Vettel nem tudott elmenni, nem kapott max. pontot, ezért sem törte magát a mezőny VBre esélyesebb fele.

Amúgy meg Kimi utolsó körökben 6 pozíciót ment előre anélkül, hogy eszetlenül beleszállt volna bárkibe is.
  • Dietrich
    Mit számít az nézőként? Jól szórakoztam azon amit csinált..ő versenyzett ezen a pályán a többi nem. vagy nem a szórakozás a lényeg?
    Az a baj vagy felejtitek a múltat vagy nem is láttátok..Alonso a kezdetekkor egyszerűen kibaszta Sumákot a többszörös bajnokot még Minardival..később meg 2x VB lett.
  • Wlanseraf
    Vagy Imola? Fac tudja:D
  • Wlanseraf
    Perez egy retardált aki elhitte hogy neki minden sikerül és hogy elmenekül mindenki előle....

Több autónyi távolságról így berepülni egy vicc... előtte 2xmár megcsinálta Kimi lement a pályáról hogy ne ütközzenek, ezt hányszor is kellene megcsinálnia? van joga védeni az ívet az is a versenyzéshez tartozik szerintem az meg nem hogy félnek hogy valaki hátulról agyon üti öket mert menjenek előle...

Ajánlanám azoknak akik ezt nem értik Shumi vs Alonso Monzai tevékenységét Shumi támad Alonso védekezik már nem tudom melyik évben volt de az versenyzés volt...
    Shumi ott is kibaszhatta volna Alonsot azon a jogcímen hogy ő nem vonatozik...
  • Ulvar
    Akkor álljon az F1 egy kibaszott kvaliból másnap meg basszanak be és pörgessék a gépet körbe körbe ... A vonat meg a taktika rules!
  • AnuluWork #138835
    Hányadik is lett Perez? Ja, kiesett, és még elqurta más versenyét is. Remélem máskor is megéri neki tökösnek lenni! ;)
  • Firerock
    Ha 10 Perez lenne akkor ugyanazt láttuk volna mint a Gp2-ben...
  • Dietrich
    Mindig az a fasz az F1-ben aki a versenyt csinálja, aki vonatozik az a tökös csávó...már megszoktam.
    Az a baja a F1-nek, hogy csak 1 Perez van és nem 10..szerencsére más sorozatokban ez létező dolog.
  • kifli
    az a zokni
  • AnuluWork #138831
    Tényleg idióták a népek. Nincs mese. :D
  • IXEMGabeo
    akkor az összes eddigi agresszív versenyzőt fel kellett volna pofoztatni, akik balesetet okoztak:D

tavaly ugyanez volt Maldonadoval és Grosjeannal is, akik idén is valami véletlen folytán benne vannak mindenben

a másik én poénosan mondtam a hülyét Raikkoval kapcsolatban
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/79719/monacoval-csucsot-dontott-a-kozteve
  • Peppus
  • Ulvar
    Nincs több kérdésem.
  • V43 1105
    Nem csíptem. Ergó ja... Értem én, hogy versenyezni akar, meg minden és persze jó is, de azért ésszel már ..
  • Ulvar
    Csak egy kérdés. MSC fasz a szemedben?
  • V43 1105
    Mért te örülnél VB esélyesként ha egy ilyen fasz mexikói kilökne ?
  • IXEMGabeo
    felfüggesztési hiba miatt bukott Massa
  • AnuluWork #138822
    Jóhogy nem MekkLaren. :)
  • Chris Lowe
    Ez komoly kép! Összejött a picinek is...mondjuk a vb is összefog, igaz nem úgy mint Keke papának.
  • IXEMGabeo
    hülye ez a Kimi:D
  • Wlanseraf
    Odabasz a profizmus:D

• McCartman

A mai ellenzék nagyon távol volt tőle, hogy bármit is nyerjen is 2010ben még a hitelüket sem sikerült.
  • AnuluWork #138817
    Ja ha azt nézzük, akkor 2010ben a mai ellenzék nyer kétharmaddal ... ;)
  • Lteebee
    Talán először értek veled egyet.
  • McCartman
    Többség, más fórumon pl. mindenki. :)
  • McCartman
  • RatBaG #138813

• Master91
    Akkor se olyan az az 1000km, csak ha meg adják a többi csapatnak is az újított gumikat.
  • AnuluWork #138811
    Baromira igaza van.
  • AnuluWork #138810
    Nyugi. Ha nincs az alagútnál bukó, hanem a régi nyomvonal van, ez az ökör Perez se próbált volna ott beférni 4x egymás után ...

• AnuluWork #138809
    Mit kellett volna mondania? Nem volt? :)
  • AnuluWork #138808
    Többség? :)
  • AnuluWork #138807
    Ezért is írtam: NAGYON ÜGYESEK ÉS POFÁTLANOK VOLTAK, mert nem lehet őket értelmesen megbüntetni. Pontjaik szinte alig, de innen még egy jó hajrával lazán tudnak futamokat nyerni, a tempo megvan, HACSAK nem rakják őket legalább három-négy futamon át +10-20 pozícióval hátrébb és pontot nem kapnak, amit ugye biztos nem lépnek meg.

Talán a pénteki tesztlehetőségek megtiltása működhetne kb. négy futamon át, és az még akkor igazságos is volna az ezer kilométerért ...