FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
"Alonso megsérüüüült!"

Amikor nem szállt ki azonnal a baleset után. Persze, megsérült. Engem az a tulajdonsága idegesít, amikor felnagyítja az apró dolgokat. Persze egy tömegkarambol nem az, de miért kell egybõl sérülést kiabálni? Fingja nem volt, hogy mi van Alonsoval.

Számtalanszor van ilyen.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

HTS s3rg1nh00
remélem azért a csávót eltiltják a bajnokság további versenyeitõl.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#taps><#taps><#taps>

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
😄DD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
topicjában mindig van...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de hiszen van már ilyen...csak úgy hívják DTM <#hehe>

Ulvar
Sõt a Formula 1-nek lehetne egy endurance versenye is, a Le Mans-i 24 órás. Õk lennének az új kategória...

Független csapatba betenném Tomas Enge-t + Mika Salo-t + Jos the Boss Verstappent..."ütõs" csapat lenne 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Csak hogy a Formula 1 és a Le Mans-i prototípus verdák között van némi különbség kasznira...

desigo
Le Mansban az a "Szar" plexi megmentette már két Audis életét is!
Nem szeretném,hogy bevezessék itt de el kell ismerni,hogy hasznos.
RatBaG
a pofám leszakad, mik vannak! <#wilting> olvassátok el a végét...
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20120903

Per Aspera Ad Inferi.

ScarY MAN
és mind ezt az emberek szórakoztatásáért! 😄 ... inkább várjuk meg mit szolnak a versenyzõk ehhez. nem oszt nem szoroz, hogy most van e ott plexi or nát. jó verseny legyen és annyi.

...

Ulvar
Semmi értelme...ha ez a plexis szar ott lett volna, nagyobb a sansz hogy alonso ténylegesen megsérül.

Egyszerûen el kéne fogadni hogy a nyitott kasznis autóversenyzésben ez benne van. Ezt a kockázatot vállalni kell.

Carlos
bakkermá...

Þór vígi þessi rúnar

Master91
"A @Lotus_F1Team-nél azt mondják, Monzában sem vetik be a dupla DRS-t. Ott amúgy is olyan kicsi az autók légellenállása, hogy értelmetlen."
Az a baj, hogy ebben a hülye világban a kapcsolatok számítanak nem a tudás. Mezei szófordulataitól szinte hányok, annyira vacak az ürge, hogy csukott szemmel azt is hihetném, hogy nõi vízilabdát közvetítés. Viszont nyomást lehetne ráhelyezni egy összevágott videóval és még azok is megnéznék akik f1-et amúgy nem néznek. Kérdés kinek van meg az egész évad?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Pluskast
Ez az! 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Master91
Carlos
😞(

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
szólj ha találsz!

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Van neki valami agymenése még az elsõ idõszakból amikor az m1 elõször közvetítette. Ott is asszem Wéberrel volt együtt és a svájci szendvics hasonlatot egyszerûen képtelen volt felfogni. Sajna belinkelni nem tudom, mert itt a melóhelyen nagy változások történtek, az is csoda, hogy az sg-t úgy ahogy még el tudom érni 😞(

Ulvar
sajnos még nem láttam highlights videót youtubeon.

Carlos
ugye... olyan mintha nem is értene hozzá. Gyulám valamennyire vágta a dolgokat, de ez a mezei tök hülye hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast
Mezei egy idióta dilletáns barom. Falnak megyek a közvetítésétõl. Soha nem hittem volna, hogy ezt mondom, de Gyula ezerszer jobb volt.

Carlos
Link van a versenyhez?

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
Nem tudom ki nézte tegnap az IndyCar futamot streamen, de ha valami, na az nagy verseny volt ... aki tudja töltse le és nézze meg... eszméletlen volt 😄.

Master91

Master91
Kommentálás egyre rosszabb lesz.
Össze kéne vágni videókba, és rendesen, értelmesen le vezetni az M1-nek a drága Mezei failjait, hátha érne valamit ha youtubeon vagy 1-2 milliós nézettséget és egyetértést kapna. Vagy ilyesmi.
kifli
Hááát, nem volt nagy durranás a futam, kivéve az elejét. Kár hogy Alonso kiesett...

Azt pedig csak finoman jegyezném meg, hogy nekem eddig nem volt bajom a kommentátorokkal, de a mostani futam valami kritikán aluli volt, a késõi reagálásokkal, eltúlzott dolgokkal, és roppantlogikus agymenésekkel.

Nemtudom, hogy miért, de az eddigi futamokon, valahogy nem volt ilyen bajom...
OFF vége és innentõl pedig az F1-re kellene koncentrálni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

óóh én is zseninek hiszem magam, de akkor sem nyilvánítom ki, mert sokan nem szeretik a nagyképû embereket köztük én sem😊 Azért ugatok bele, mert szégyen, hogy ilyen hülyeség miatt, mint a KERS, amit megemlített emiatt mászol bele a provokációba. Gyereknevelés amúgy tényleg hülyeség, sokkal több a pozitív hátránya, mint elõnye manapság, hiába neveltél fel 4 lányt, ha igaz egyáltalán ettõl nem leszel több a szememben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FeikG
Te pedig,ha valamirõl fogalmad sincs,miért érzel ekkora késztetést,hogy beleszólj?
Egyébként meg csak egy egyszerû szürke kis zseni vagyok,ami itt nem oszt és nem is szoroz<#nevetes1>

FeikG
Ne erõlködj!csak beégsz megint...

miért olyan nagy dicsõség gyereket nevelni? Csak saját magát kínozza vele az ember😊 Nem ettõl lesz õ nagy ember, már önmagában tisztességes állampolgár akkor amiben úgy érzi van beleszólási joga. Ezen a fórumon is és az életben is mindenki egyenrangú nem tudom te kinek hiszed magad😄

Látod húgica, ha kicsit ismernél is, mint azok, akik tényleg járnak ide, akkor nem futottal volna most a WC ajtónak.

Gratulálok.

Nem tudom milyen diplomad lehet, de általanos iskolában megtanítják, hogy kell írásjeleket használni, illetve szóközökkel kombinálni.
Igaz erre az ember már akkor rájön, mikor elolvasta az elsõ könyvet az életében. A te esetedben legyen ez egy Pókember képregény. Hiszem, hogy a borítón túljutottál, hiszen hazudni jobban tudsz, mint egy átlagos magyar politikus.

Majd amikor a mûveltséged megütötte egy cserepes növényét, akkor újra visszatérhetünk, addig meg szépen húzzál aludni, mert reggel nem kapsz a tej mellé kiflit.

FeikG
Ráadásul egy szaros kis fotós vagy,épületet te az oviban rajzoltál elõször és utoljára...

FeikG
O kis taknyos!
Majd ha felneveltél 4 gyermeket,lediplomáztattad és útnak eresztetted õket és én azt még megérem! NA AKKOR talán beszélhetünk ismét..
De egyelõre én 10 éve olvasgatom itt a sok marhaságod,elõttem ne álszenteskedj..
ad1;mivel nem áll jól
ad2;én ezt már régen nem kajálom

Tenyleg nem szamitott. Futamot nezted?
TV be volt kapcsolva? Akkor miert a Cartoon Networkot nezted?
Es miert ultel hattal a kepernyonek?

Holnap meg kezdodik a suli, remelem keszultel, mert enekoran szolmizalnod kell!

Kislanyom, en akkor mar epuleteket terveztem, amikor atyadek ijedtek rohangaltak patikabol patikaba esemeny utani tablettaert.
Sajnos nem kaptak😞

FeikG
Még,hogy Õ...ugyan már,gyerek még.................

ez háborút jelent <#violent><#hehe><#nezze><#eplus2>

FeikG
Az itt a 2. fele! viszont Kiminek,10 % ok kellett visszavenni a kers-böl,ami ezen a pályán,nem sokat számít...
Mondjuk én már a közel 10 év alatt,már megszoktam,hogy sok zöldséget hordasz össze...

lac coo
Grosjean simán megérdemelte.
Helikopter nézetbõl teljesen jól látszik, hogy a kutya nem volt a közelében, egyszerûen le akarta szorítani Hamilltont, de valóban nem érezte térben hol is tart 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ezt pedig itt szintén Grosjean okozta ennyi erõvel itt is kaphatott volna 1 futamos eltiltást...

😊
Allitolag egesz hetvegen morgott a gyenge auto miatt. Igaza van, ha nyerni akarnak, akkor ennel tobb kell.

Mit szóltál Kimi beszólásához amikor azt mondta, "adjatok akkor egy kis erõt!"😄 én szakadtam rajta

Az utolso 8 korben, nem a feletol. Ellenben Raikkonennek mar akkor nem volt KERS-e.
Persze szokas szerint, legalabb a Lotus nem hazudolja meg a Renault utcai autok elektronikajanak minoseget.

nagy fazon ez a Wéber bírom a dumáját😄

FeikG
+ a verseny második felében elment a 6.
Ehhez képest meg pláne jól ment.
Bár most is baromi szar taktikát húztak elõ,de ettõl függetlenül a dobogó simán kijárt volna...