182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#138806 NEm igazán nézem ezt a verseny sorozatot és nem is érdekel nagyon, de azért ez ritka látvány :) F1-ben szerintem nem is lesz ilyen :)
-
#138805 -
G_ArchAngel #138804 "Mutatnak pár celebet? És?"
Minden futamon mutatnak ennyit szerintem.
Raadasul celebek versenyeznek. Button, Hamilton, Alonso es Raikkonen biztos, hogy annak szamit. -
-
#138802 http://formula.hu/hirek/153/383/79586/webber-ujra-kell-gondolni-az-f1-es-versenyzest -
#138801 ezt már ezerszer kitárgyaltuk..csak európában dívik, hogy aki egy picivel is előrébb van, onnantó azt hiszi ővé az egész pálya teljes szélességben magasról leszarja a másikat, ha kell kibassza azzal, hogy nem hagy helyet neki.ez az utübbi 20 éveben alakult így ki ahogy emlékszek régebbi versenyekre.
Ausztrália, USA... ebből a szempontból ezerszer korrektebben versenyeznek.. -
#138800 Volt engedély, de az a baj hogy Hamilton-Rosberg vezette a kocsit.
Meg gondolom pár mercis mérnök is volt itt-ott.
Ha full Pirellis gárda csinálta volna az egészet, nem lenne belőle semmi, de szerintem Merci meg égeti magát csúnyán, és lesz előnyük a zsenge 1000km tiszta gumi tesztből... -
McCartman #138799 Kérdés, hogy egyáltalán zöld utat kaptak-e akkor legalább a hátsó kerekek szerkezeti változtatására. Az utolsó infó ugye az volt, hogy a Force India vétózhatja még ezt is. Legalábbis én nem olvastam a fejleményekről ez ügyben. -
McCartman #138798 Ettől még nem nyer létjogosultságot az öncélű fikázás, de ha ebben leled örömöd csak hajrá. :D -
#138797 Azért az vicces, hogy az FIA meghazudtolja önmagát a teszteléssel kapcsolatba.
Brawnéknak volt FIA engedélyük rá, papíron aláírva meg minden. Verseny után ugye behívták és elkapta a Sky-os riporter, azt mondta neki, hogy nem lesz semmi, mivel engedélyük volt az FIA-tól. -
IXEMGabeo #138796 Engem az izgat már, hogy Kanadában miképp lesz unalmas körözgetés az 1-20. kör, mert félnek, hogy ledarálják a gumit... -
McCartman #138795 Azért linkeltem róla, de látod van aki inkább mazsolázgat helyette a közhelyszótárból. :D -
G_ArchAngel #138794 ertem, de en nem ennek szart, mert 1 milliard legy szerint finom... (es most fel sem hoztam a ketharmados kormanypartot...)
-
McCartman #138793 Látod, a többség felfogta mire akartam célozni a félmondattal, nem mindenki igényel hozzá féloldalas disszertációt. -
G_ArchAngel #138792 Nezd, amig semmi konkretum nincs a FiAtol, addig a 'majd foglalkozok vele' fiokba tettem az ugyet :) -
#138791 :D :D
Csak engem izgat jobban Mercedes tesztelése??? :D -
G_ArchAngel #138790 Azert mindent megtett tavaly Fortuna, hogy Sebastian bukja a cimet, elni kellett volna a lehetoseggel.
Elotte meg egy orosz ment egy T72-s sebessegevel vetekedo mozgo akadallyal. Nem sikerult neki kikerulni.
Mondjuk ott nem Alonso volt a szerencsetlen, hanem a csapat, akik keptelenek voltak a korulmenyekhez igazodni. -
G_ArchAngel #138789 Mondod te a Sutil parhuzam utan...
-
#138788 azért annyira nem volt szerencsés se a tavalyi se az idei évben eddig. -
McCartman #138787
Fárasztóak vagytok az okoskodással. -
G_ArchAngel #138786 b+ az F1-ben nem Karma-pontokat gyujtenek es nem yin yang, hogy egyszer elvegye a Sors, masik alkalommal visszaadja.
Ennyi erovel Alonso jobban jarna, ha nem mozdulna ki a pancelszekrenybol, mert annyi Szerencse varazslatot elhasznalt a palyafutasa soran. -
McCartman #138785 Miről szól a tesztvita?
HA tényleg előnyhöz jutottak az idei gumikkal kapcsolatban (nagyon ködös az egész sztori) akkor nehéz lenne arányosan büntetni őket érte.
Nyilván pénzbüntetés smafu de akár még az egy hétvégére szóló eltiltás is ha a későbbiekben emiatt győzelmekre tudják váltani az egykörös tempójukkal elért jó időmérős eredményeket.
Konstruktőriból kizárás szintén mert attól még marad az anomália az egyéni VBért folyó küzdelemben. -
McCartman #138784 Nem emlegettem volna hozzászólások óta ha nem menne miatta szándékosan az értetlenkedés. :)
Csak Sutil kapcsán érdekes a történet. Amúgy amilyen peches évet futott eddig, nagyon járt már neki végre egy tiszta verseny. -
#138783 Amúgy, Kimibe Montrealban beleszállt a boxban Hamilton, beleszállhatott volna Kubicába is, csak Kimi erősebb ellenfélnek tűnt a végére, mindezt az ominózus Monaco után, így nem tudom milyen sorsot emlegetsz hozzászólások óta ... :) -
IXEMGabeo #138782 átkeresztelhetjük a Hamilton' s faultot Perez's faultra:D -
McCartman #138781 Valaki belengette, hogy a fogadóirodák is számíthatnak valami komolyabb büntetésre - futameltiltásra? - a Merci kapcsán mert ilyenkor már rég ki szokták tenni a következő futamra vonatkozó oddsokat míg most nagy a csend. -
McCartman #138780 Nem kell érteni ha nem akarod.
Kimitől most elvette, Sutilnak visszaadta ezzel az 5. hellyel. -
#138779 "most Kimivel történt ugyanez, ugyanott."
De nem ugyanaz történt ez a lényeg, Perez nem megcsúszott, hanem a hülyesége miatt beleszállt az előtte lévőbe. -
#138778 Egyébként, lehet ezt szépen és elegánsan is csinálni, de ahhoz picit több ész kellene, vagy tapasztalat, bár a kettő a F1ben ua. -
McCartman #138777 #138748 -
#138776 Végre valamiben egyetértünk... Button ellen már is csinált már pár hajmeresztő mozdulatot,nem csoda hogy az amúgy higgadt Brit is folyton panaszkodik a rádióban... -
#138775 Tuti csobban Alonso. Amikor elengedte Perezt a Ferrari, tudtam, hogy értelmes módon Kimit nem fogja tudni megelőzni, és nem is tévedtem. -
#138774 Nem én megyek szembe a forgalommal.
"Megoldotta, amolyan Grosjeanosan."
másfél év alatt sikerült Rogronak szakzsargonná válnia az F1-ben. :D
Valamilyen szinten ez is teljesítmény. Az agyatlan dievbombingos bevetődés meg majd csak simán Perezezés lesz. :D
-
#138773 Nem a szimpátiával van baj, hanem a hülyeséggel. Perez lehet egy jó arc, ha közben le tud grosjeanosodni a mezőnyben. Nem Kilökésével van a baj, hogy kitette, mert elnézte, hanem hogy úgy ment át a többieken, hogy vagy átmegy, vagy nem. Akinél volt esélye, ott sem igazán ment el, max. kitette a bukóba, hogy megelőzhesse pl. Alonsot. Aztán ugyanezt megcsinálta Kiminél, és nem jött be neki. Na utána ment be agyatlanul a szituba, és tette tönkre a saját versenyét is. Szóval roppant értelmes emberke. Egyébként, ha az előzéseit vesszük, akkor bevitt egyet kb. úgy ahogy, Alonsot kitessékelte, Kimit kitessékelte, de ő is kiment, majd nekiesett ismét Kiminek, lesz ami lesz alapon, és megszopta. Kb. leszarja ami történt, sőt, szerinte Kimi nem hagyott neki helyet. Na ezért idióta, nem szimpátia miatt. -
McCartman #138772 Olvass tovább és és megvilágosodsz. -
G_ArchAngel #138771 Oke, ilyen sokat nem akartam irni, de az elso pont arra volt jo, hogy valaki, aki Pereznel nyilvanvaloan ertelmesebb, belassa, hogy ez nem fog sikerulni.
Teszem azt, van hely. Elmegy Kimi mellett es akkor mi van?
Ahogy oda beesett a palank melle, meg a Loewe-re kalibralt kormannyal sem tudott volna befordulni.
Ha a francia autobonto 10 helyet kapott, akkor ennek a nyomorultnak sem jarna kevesebb. -
#138770 Nem, Kimi az elsőnél lement, ahogy Perez is, a másodiknál meg oda akart menni Perez, ahol nem volt hely. Megoldotta, amolyan Grosjeanosan. -
#138769 Georgie -
G_ArchAngel #138768 Mellesleg: Alonso es szurkoloi jol jartak azzal, hogy a spanyolnak el kellett engednie a mexikoi Satot, nagy esellyel Fernandoval kitolthetett volna egy karjelentest. -
Dodo55 #138767 "Ha te egy komoly cég tulaja lennél milyen szerződést kötnél a Lotussal?
Kimi médiaszereplése kritikán aluli."
Max egy olyan cég tulajdonosának szemszögéből kritikán aluli, akinek fizetett színészkedésre és jópofizásra van szüksége a termékei/szolgáltatásai eladásához. Egy reklám (számomra) addig hihető, amíg az kizárólag száraz tényeket (a termék/szolgáltatás neve, tulajdonságai, elérhetőségei) közöl. Ha a győzködés legkisebb jelét is érzem (ebbe különösképp beletartozik hogy "X híres valaki vagyok és hidd el nekem ez milyen jó"), onnantól az a cég/termék/szolgáltatás nálam már le van írva. Kimi tehát egy tisztességes, valóban jó termékeket előálllító/szolgáltatásokat nyújtó cég számára pont tökéletes választás lenne az őszinte emberi viselkedése miatt, másokkal ellentétben nem riasztaná el az értelmesebb életformákat megrendezett szereplésekkel.
Az más kérdés, hogy sajnos manapság kevés az ilyen cég, plusz természetes módon sokszor nekik szinte semmilyen reklámra nincs szükségük :)