182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Claptonic #138929 http://www.motorsport.com/f1/news/pirelli-tyre-tests-did-not-favour-any-team/
Avagy hogy lapátoljuk vissza a szart a lóba. Érdekes, hogy az elején sajnáltatják magukat (tulajdonképpen jogosan) hogy régi kocsival kell tesztelniük, majd később kijelentik, hogy ők nem akartak 2013as kocsit a Mercitől. -
Claptonic #138928 Bocs, igazad van, F1 live. Igazából tök mindegy, igyis ugyis bűzlik az egész. -
IXEMGabeo #138927 linket vagy hazucc -
Claptonic #138926 Hehe: állítólag a Pirelli egy másik csapattal is tesztelt egyet. Mi folyik Gyöngyösön? -
McCartman #138925 Nem követtem nyomon a munkásságát, úgyhogy belejöhetett, nem vitatom. -
Claptonic #138924 Nem azt mondom, hogy az F1 nem lenne technikailag magasabb szinten(bár szerintem csökken a különbség "hála" a korlátozásoknak), vagy ne lenne a pilótafelhozatal kicsit nivosabb, de pl. Sato sokat fejlődött az elmúlt években. -
Claptonic #138923 Szerintem Buttont arra hozza fel, hogy az Indyben, mivel kisebbek a különbségek a kocsik között, nem igen fordulhat elő, hogy egy top pilóta ennyire szenvedjen. Vagy nem? -
McCartman #138922 Mondom én, hogy oda vágyik. :D
Indyt nem nézek, mondjuk fura egy bajnokság lehet az, ahol egy Sato az első helyet ostromolja. :D -
#138921 Szinte kizártnak tartom hogy ilyet mondott volna.
Nem feltételezem.
Végiggondolva, nem versenyzik benne, nem versenyzett benne, valszeg nem is fog...tehát nem tudja miről beszél, de ítélkezik negatív irányban.
...és persze szükséges megemlíteni hogy Penske miatt nem versenyez itt..
Pont Button-s példája mutatja hogy nem érti, Button nagyon kiszámítható, tükrözi az autó és a beállítások milyenségét, az egyik olyan versenyző akinél a formaingadozás, magánélet, sztárság vagy mellőzöttség hatása a teljesítményében nagyon alacsony szinten van jelen.
Sztem ez médiaferdítés, Helio jó arc, nem feltételezem hogy valóban ezt mondja (még ha ezt is gondolja).
-
Claptonic #138920 Na várj, ha hisztis kölyök, akkor a saját elmondása alapján pont beillene az F1be:D:D Néztél amúgy már Indycart? Nekem tetszik. Pl. a közvetités ezerszer jobb. -
McCartman #138919 Elég szánalom ez a hisztis kölykös szöveg ezért volt reakció is hasonló.
Hát igen, ahol nagy pénzek mozognak ott végső soron mindig átnyúlnak a szurkolók feje felett a $$$ érdeke érvényesül. -
Claptonic #138918 Jogos, ettől függetlenül lehet, hogy tényleg nem irigységből mondja, szerintem ne itélkezzünk, végülis csak megnyerte 3szor az indy 500at.
Jah, nem ujdonság, csak elkeseritő. Mondjuk vannak szintek, mennyire folynak bele, csak mi, szurkolók járunk rosszul, én pont emiatt kezdem elvesziteni a hitem az eredményekben. -
McCartman #138917 Brazil versenyzőről beszélünk, egykori F3as pilótáról, ennek fényében érthető. A politikai részéhez annyit, hogy ez minden profi sportágban így megy, ebben semmi újdonság. -
Claptonic #138916 A poltika részével én teljes mértékben egyetértek (elég csak a mostani Pirelli botrányra gondolni), az amcsikat meg nem igazán érdekli a világ többi része, úgyhogy nem hiszem, hogy a presztizs miatt be akarna kerülni az F1be. Amúgy meg nem tiszta bulvár az egész királykategória? -
IXEMGabeo #138915 Trullit nem fizették ki -
McCartman #138914 Csak egy random okádás az egész, az külön vicces, hogy pont az USAból hasonlítgatják Hollywoodhoz a sorozatot.
Egyéni szimpátia alapján felsorolt pár versenyzőt meg nyüszített egy sort mert kicsi volt hozzá, hogy bekerüljön a legnagyobb presztízzsel bíró sorozatba, ennyi.
Azt nem értem minek hoznak le egyáltalán ilyen blikk szintű nulla relevanciával bíró bulvárhíreket, jobban mondva pontosan tudom, a lényeg a flémkeltés tehát a kattintás. -
#138913 És pont Lajost vette ki a sorból mikor az esős futamokon pont ő meondta, hogy már lehetne menni nem érti minek köröznek a safty mögött. -
IXEMGabeo #138912 én Alonsot és Vettelt is:DDD
egyedül Schumi volt az, aki nem rinyált, talán Button, de ő meg idén elkezdett sírni, hogy Perez megtámadta:S:S -
#138911 -
#138910 Kiss Pál Tamás ex-Forma-1-es pilótát helyettesít az AutoGP silverstone-i futamán
-
#138909 nézőpont kérdése, mert én Webbert kihagytam volna a felsorolásból így csak 99,99%-ban :)
-
#138908 60%-ban egyetértek az ott leírtakkal. -
#138907 A Forma–1 a hisztis primadonnák és elkényeztetett kölykök sportja? -
IXEMGabeo #138906
Alonso laza:) -
McCartman #138905 Biztos megérte az árát. -
#138904 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/110-milliot-koltott-pezsgore-egyetlen-este-a-milliardos-video-2192419 -
IXEMGabeo #138903 jaj, de dübörög a csapatmunka:DDD -
#138902 Mert az az autó nagyjából azon a szinten van mint most a GP2 aerodinamikailag. Egyébként meg Pirellivel mennek....GP2 Series -
G_ArchAngel #138901 Bukoter -
#138900 -
#138899 -
#138898 Akkor pirellin futnak ők is :D -
#138897 Wikipédiának nem kell elhinni mindent inkább (bárki szerkesztheti még te is) a Gp2 hivatalos oldalán keresgélj legalul ott van, hogy our partners utána az elő szó a "kedvenc" gumimárkánk. -
#138896 Asszem 2010-es Ferrari volt GP2 gumikkal. Azért van egy kis különbség ahhoz képest, hogy 2013-as autó és mostani illetve "kanadai" gumi. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ha az FIA megengedte márpedig nagyon úgy néz ki, akkor semmi büntetés nem fog kapni a Merci. Bár nem hiszem azt, hogy ettől a teszttől hirtelen az élre ugranak de Kanada után okosabbak leszünk. -
#138895 Persze. :)
-
IXEMGabeo #138894 azért durva visszaolvasni a 2000-es évek elejére, hogy akkor kik, kiknek szurkoltak:D:D mi minden változott azóta -
#138893 na ja, örülök hogy legalább már kezdenek felnyílni a csipások szemei hogy hoppá, nem volt ratyi az öreg...
kommentek közül is van 1-2 amit ki emelnék, pl #12-est
-
IXEMGabeo #138892 Ezt szezon végén kellene majd összevetni
mindenesetre, aki szeretné levonhatja a konzekvenciát -
#138891 Mert már nem az FIA foglalkozik vele asszem!
Görbe tükörbe is írták hogy ez hosszú folyamat lesz. -
#138890 Kicsit erős lenne a kizárás.
Soha nem látott pénzbírság plusz -x pont a csapattól.
De milyen töketlen a FIA,hogy telnek a napok és semmi határozat.