182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Claptonic #138970 http://www.formula.hu/hirek/153/383/79818/a-mercedes-kivonulhat-a-formula-1-bol
Szerintetek ennek van köze a dologhoz? -
#138969 Legalább őt látjuk! -
Claptonic #138968 -
Claptonic #138967 Félre ne érts, nem azt mondom, hogy Vettel szabáytalan autóval lett Vb. Csak annyit, hogy Newey többször feszegette a határokat, és sokszor volt balhé körülöttük. Tavaly nem egyszer megtörtént, hogy bizonyos fejlesztéseiket betiltották futamok után, ha jól emlékszem.
Igen, Slade esete durva, főleg hogy úgy tudom, nem dolgozhatott volna aktiv csapatnál...
Hát nem véletlenül hivjuk száguldó cirkusznak. Bár most már inkább vánszorgó cirkusz. -
#138966 A kiírás szerint 15.30-kor veszi kezdetét az AutoGP silverstone-i szombati futama, melyet a szervezők értesítése szerint a sorozat honlapján (autogp.org) lévő live streamen keresztül lehet majd követni.
forrás -
#138965 Ha a hajlékony szányra gondolsz akkor abba szerintem semmi vitatható nincs.
Nagyon nagy hülyeséget írok:
Szárnynak mondjuk nem szabad elhajlania itt-ott amott mondjuk 20 kilós terhelés alatt csak 1cm-ert, rá akasztják a súlyokat, nem hajlik csak 0.8 cm-t.
Hogy most miközbe megy az autó és úgy elhajlik 1.2 cm-t, akkor szabályt szegnek?
Csalnak?
Szerintem eggyáltalán nem.
Még az lenne a vicces hogy kiderülne még volt 1 csapat teszt....
Görbe tükörbe volt pár sor :
"Érdemes megjegyezni, hogy bár a 2010-es Renault-t kezdettől fogva a Pirelli üzemelteti, mérnökként tavaly az a Mark Slade dolgozott velük a teszteken, aki egyébként idén is Kimi Räikkönen versenymérnöke a Lotusnál."
Idén IS Raikkonen versenymérnöke az a faszi, aki tavalyi pirelli teszteken ott dolgozott :D :D Tiszta kabaré komolyan -
Claptonic #138964 A Red Bullra azért szállt rá mindenki, mert ők a leghangosabbak. Vagyis Marko:D Mindezt annak fényében, hogy nekik is volt pár véleményes húzásuk az elmúlt 5 évben. Engem az érdekelne, valóban van-e egy harmadik tesztelős csapat, és ha igen, ki? -
Claptonic #138963 Kösz! Majd kiderül. -
#138962 közben kaptam egy ilyen linket:
http://www.firstrow1.eu/watch/189426/1/watch-renault-world-series.html
bár ha nem adja az eurosport akkor nem tudom itt hogyan lesz stream. playerről? -
#138961 Nem tudom ki a hibás, nem tudom hol van a kutya elásva.
De hányingert kapok már az arany köpéseitől, és persze a Redbullt kell megint lefikázni, mikor a Ferrarija is ugyan úgy morgott az FIA-nak mint a Redbull.
Ennyit róla.
Jaaa, hogy közbe a Ferrari is lenyomott egy 500km-es tesztet??
Csaló redbull... -
Claptonic #138960 Azért ez nem ennyire fekete-fehér. Aki a leginkább sáros, az a FIA. Szerintem. De túl keveset tudunk továbbra is. -
#138959 Ez sajnos így van.... -
Claptonic #138958 Ami a franciák kezében van, az jó nem lehet:( FIA, Eurosport... -
#138957 Még egy ilyen *** mint te....
Aki teszt tilalom alatt tesztelt, az repül.
Nem, NEM CSALÓ REDBULL miatt lesznek meg b.szva ( HA meg lesznek ),
Nem, nem rinyáló red bull miatt,
Nem, nem síró Vettel miatt,
Meg szegték a szabályt, ki játszották, lebuktak, ennyi!
CSAK maguknak köszönhetik. -
#138956 Nem tud valaki WSR 3.5 és majd AutoGP streamet? tetű fúrósport buzi teniszt ad mindkét csatornáján.. -
Claptonic #138954 Tudom:D
Mondjuk elég idióta szabály volt a FIA részéről ez a boxutca zárás. Mit kapott Lewis akkor itt a fórumon, atyaég! -
#138953 Nem véletlen van ott a szmájli :D
Itt a csapat hibázott, hogy nem mondta Haminak, hogy piros a lámpa a kijáratnál. Gondolom Hamilton nem látta, hogy Kubica mellett ott van Kimi, ezért ment bele. -
Claptonic #138952 Érdekes hogy ez az elmélet 5 év elteltével is pörög:D Szerintem szó nincs "választásról", Lewis elbambult, későn fékezett, próbált balra az üres területre fordulni, a kerekek blokkoltak, ennyi. Ő hibája, de mivel ő is nyerhetett volna, biztos vagyok benne, hogy semmi szándékos nem volt abban, hogy Kimibe ment bele. Ráadásul a verseny után Robert vezette a pontversenyt:P Hogy hiányzik ő ebből a mezőnyből... -
#138951 Te kibe mentél volna bele Hamilton helyett, ha tudod nem tudsz megállni?
Abba aki ellenfeled lehet a világbajnoki címre, vagy abba aki kevésbé? :D -
Claptonic #138950 Melyik top csapatban lévő versenyző nem celeb? Ez a dolguk, sajnos ők lassan inkább termékek, mint versenyzők.
Nem tud valaki streamet az Auto GPhez? Megnézném KPT-t. -
G_ArchAngel #138949 Semmi gond.
En nem vedem Rosberget vagy Schumit, hanem a Hamilton-fan Kimi-hater Peppus szintjere mentem le, mert emberunk nem birta az igazsagot a celebkejevel kapcsolatban. -
#138948 Ehhez csak hozzáböfögök valamit.
Vicc hogy most az utóbbi 2 futam Hamilton kissé gyengébb és Rosberg jobb eredményivel igazolját az emberek azt hogy Sumi milyen nagyon jó volt... vicc.
Azt hogy Rosberg jó a vak is látta már Mercedeses szereplése előtt, csak nem volt alatta még egy ütőképes autó, de ez a Sumi ajnározás amit így visszafejtve kell olvasnom a hetekben az hányinger.
Hamilton első éve a csapatnál, mindenkép hátrányban van sok szempontból. Ha idén ki is kap Rosbergtől az még nem jelenti azt hogy lassú, de kétlem hogy így lenne, fog ő is nyerni, mondjuk Kanadában, ahol mindig nagyon jókat megy. -
#138947 Hamilton belemehetett volna Kubicába is, de inkább Kimit választotta. -
G_ArchAngel #138946 Vegulis sansza volt a futamot megnyerni, bizonyara te is edes emlekkent orizned szivedben.
Mit tippelsz, csapatutasitas es muszaki hiba nelkul fog iden Hamilton Rosberg elott vegezni? Csak kiderult, hogy nem MS volt szerencsetlen, hanem a finnemet tul jo :) -
#138945 FIA: Fegyelmi vizsgálat alatt a Mercedes és a Ferrari
Aki jobb a RedBullnál az repül?:) Csak nem a Lotus lesz a következő? -
#138944 eltörött a kipufogó, azt írják -
#138943 Räikkönen: Kanadában néha belédrohannak hátulról a bokszban...
Te jó ég.. Azt hittem, hogy csak itt hozzák fel újra és újra ezt a témát.. Nem csalódtam a srácban.. -
IXEMGabeo #138942 jobban bejön a jobb oldali kormány -
#138941 Moss úr? -
#138940 Kiss Pál Tomi a negyedik lett a ma délutáni időmérőn. A holnapi futamon Narain Karthikeyan (Super Nova) indulhat a poleból.
Tomi számára a mai nem volt egy könnyű kvalifikáció. A boxkiállás előtt idegesen mozgott alatta az autó és így a friss szett gumival sem tudott sokat javítani a szabadedzéseken elért idejeihez képest.
A kiállás után nagy lendülettel, agresszívan vágott bele a folytatásba, de a kanyarbejáratoknál sokat vesztett, ezért egy kör után változtatott a stílusán.
A következő körben sikerült jelentőset javítania, majd érezte, hogy az autója nem viselkedik megfelelően. Ezután megpróbált még javítani, de már nem sikerült neki és a legvégén az autó technikai gondjai miatt állt félre a pályán.
A probléma okát még nem tudni, de a csapat dolgozik rajta, hogy holnapra tökéletes autót adjanak Tominak. -
#138939 -
#138938 nem csak motorsportban jobbak,elég belegondolni h.amíg európában azon vitatkoznak legyen-e gólbíró fociban,addig egy amerikaifoci meccsen a vitatott helyzeteket milyen challenge-el nézik meg... -
#138937 ez még az első free.
10. lett a 2. freen. -
Claptonic #138936 Azért tavaly nem birta ki hogy ne próbálja meg az Indy500 utolsó körében:)
Jó lenne ha az F1 is átvenné azt amit érdemes. Manapság többet beszélünk a futamon kivüli dolgokról mint arról ami azon történik. -
#138935 az a igazság, hogy amióta a DW12 kasztnival tolják tavaly óta messze jobbak a versenyeik korábbi ön magukhoz képest.
hétvégén Detroit kettős verseny lesz..nézzed streamen :) -
#138934 Sato már pár éve nyomja az IC-ben ahol 80% az ember 20% a technika a F1-el ellentétben..tehát kénytelen volt megtanulni vezetni is és megtanult :)
tényleg más jobb lett mint amiről ismert volt az F1-ben bár néha azért még befigyelt pár efegyes dolog nála ami az IC-ben blokkolásnak mínősül :) -
#138933 közvetítés kapcsán, néző kiszolgálás szempontjából amerika és ausztrália messze megelőzi európát ez az igazság.
és itt nem csak a 2008 óta létező forgó HD kamerákra kell gondolni, de versenyek allatti rengeteg technikai infókra amit a pit riporterek nyomnak vagy a kiesett versenyzők vagy csapat tulajok már mondanak is minek mi volt az oka stb. a szabálytalanságokat a versenyigazgatás már rögtön a verseny alatt eldönti és bünteti a vétkezőt ha kell nem kell attól tartani, hogy majd 3 óra múlva derül ki a dobogó és így tovább... -
#138932 -
#138931 Atól függ mennyire megyünk vissza, Glock óta nem igazán nézem az Ami OW-t, de azért Sato miatt rá-rá nézek...meg persze a jobb pályákat, mert van pár kihagyhatatlan :) -
IXEMGabeo #138930
Rosberg ünnepel DDD