FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap ugye DRS problémákkal küszködött mindkét Mercedes versenyzõ.
Mára annyiban változott a helyzet , hogy a KERS is lehalt Schumi kocsijában.

Vicc ez a csapat , vajon megoldják az idõmérõig? <#levele><#idiota>
desigo
harmadik szabad edzés : katt
szabii98
Pár jó kép tegnapról:

I met God. She's black

kifli
Nem csak neked, válaszolom, csak téged szúrtalak most ki.

Engem sem érdekel. Csak épp nálam sg csak azokat a témákat mutatja kedvencekbe, ahol van új hsz. És csak azokat olvasom el. F1-et pedig f1 miatt tettem kedvencekbe, így mindig azthiszem, jött valami f1-el kapcsolatos dolog de nem. És engem csak ezért zavar. Ezek a sorozatok annyira hidegen hagynak, hogy mégcsak elolvasni sem akarom, mi mikor és hogyan történt.

Van mindnek saját témája, mindenki van annyira nagyfiú/nagylány hogy tudja használni a keresõt, kérdezze meg a saját topikjában, ha valami érdekli, az adott témával kapcsolatban. Semmi köze nincs az f1-hez az egésznek. Ha valami hazai érdekeltségû versenyzõ nyer valamit, vagy szerepel valahol, és beírják az még ok. De ez annyira off, hogy nemidevaló szerintem, mert csak azokat érdekelheti, akik valamien szinten követik ezeket a sorozatokat.
jó hát minden eseményt még nem bogarásztam át a könyvekben ill. youtube-on. Mindent csak idõvel😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Pedig az a cuki kis tolatás, az eléggé világhírûvé tette. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Remek futam lehetett😊 90 után a Ferrari 1. gyõzelme volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó kis cikk amúgy<#eljen> Oroszlánt is elmeszelték erre sem emlékeztem:/

jaj tudom ezen a futamon volt, amikor Verstappen autója kigyulladt a boxban és Palik elkezdett pánikolni😊

azt a 94-es német futamot nem láttam...Érdekes baleset lehetett

Dietrich
<#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nagyon megy ez neki😊

Totti5
Alessandro Zanardi újabb aranyérmet szerzett a londoni paralimpián! Tegnap elõtt a H4-es idõfutamot, ma az országúti versenyt, ami fõszáma volt!

<#worship><#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

holnapra csak rendbe hozzák. Fontos eszköz lesz itt ezen a pályán...

Rosbergében is.

Jó anyag ez a Merci.<#nevetes1><#idiota>
Schumi kocsijában beszart a DRS.
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Firerock
"A Ferrari hivatalosan is megerõsítette, hogy Fernando Alonso autójában nem a versenyre szánt egység hibásodott meg, így a spanyol biztosan nem kap büntetést a sebességváltó cseréje miatt."

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HTS s3rg1nh00
inkább Mclaren és Alonso,a Mercedes nagyjából már minden technikai bakit ellõtt idén az autójára,ez a továbbiakban csak folytatódni fog...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kit--Kat
Jahh, bár nálam a Merci Schumacherrel. Aztán meglátjuk milyen lapokat osztanak holnap.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mclaren és a Merci a favoritok az idõmérõn sztem

ja nem ilyenkor még büntetlenül lehet váltót cserélni, motorsportalon megerõsítették.

jól hallottam Alonso kocsijában váltót cserélnek? akkor az 5 helyes rajtbünti

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ulvar
hidraulika hiba williamséknél
motorhiba alonsonál
pletykák továbbra is terjengenek.
Kimi nincs a verdában (sérült a kocsi??? valami ilyesmit értettem).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
A második most kezdõdik 10 perc múlva...
Palinko
tökös a srác
Master91
hallod én is valamelyik nap 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

én azt álmodtam, hogy második lett 😄

áá de nagy lenne, ha A Tifosik pályáján Schumi behúzná a hatodik gyõzelmét😊

Ulvar
írtam PÜt, nem akartam tovább offolni a topicot ezzel a témával, felesleges viták nem kellenek 😊.

desigo
Engem is zavar de átscrollozom és kész.
b-type
Engem spec irritál, de nem kell hogy számítson. 😊 a lényeg hogy legyen ok valamiért behozni a topikba, nem?
Majd kikerül ez a topik is a kedvencekbõl mint a WTCC...nem is tudom, nehéz ezt jól kifejezni, de engem inkább már az zavart a WTCC topikjában felmerült vitánál is, hogy kb. semmi köze az Auszi autósportnak ehhez a bocs, tipikusan hazai, leszrom a másikat hozzáálláshoz.
Valszeg nem értitek, vagy ami valószínûbb tökre nem számít 😊)..mindegy is végül is. 😊
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Van, csak rákérdeztek, meg nem hiszem hogy olyan nagy port kavarna.

Engem sem erdekel egyik sem, de kibirom, nem zavaro szerintem.

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
hmm, csak én nem értem hogy jönnek ide ezek a szériák? Nincs saját topikjuk?
Dietrich
Bathurst 1000 ami október elején van mindig..nézd idén is 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
V8 március óta megy. Most jönnek az enduranceok. Sandown 500 és Bathurst 1000.

Versenynaptár

Palinko
v8 mikor lesz? batrhrust (nagyon remélem jól írom 😄) óta nem láttam
Dietrich
dehogy nem lehet..van sok ilyen F1 futam :p
reggel V8-ra kelni este IC után aludni..könnyen meglehet szokni csak a szemellenzõt kell levenni 😊

Dietrich
nem Wéber...Webber mondta és nem egy oválos nascar verseny után....hanem egy olyan mint a Baltimore-i utcai versenyt megelõzõen..szánalmas duma volt részérõl.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ulvar
Sajnos már csak egy futam van hátra az évbõl.

A Fontana-i ovál verseny.