182114
  • McCartman
    -által
    +mutatott
  • McCartman
    Ami biztos, hogy beigazolódott a szabadedzéseken által tempó, a Ferrarik és a Red Bullok voltak a leggyorsabbak ma.
    Viszont a Mercedes kevésbé maradt le tőlük mint az várható volt.
    Gyülekeznek felettük a viharfelhők úgy érzem.
  • G_ArchAngel #139288
    Totalcar.hu
    Remélem, az azért ma mindenkinek megvolt, hogy Michelisz Norbert mindkét futamon verte a gyári Hondákat.
  • McCartman
    Aminek mértékét nem tudjuk megbecsülni, így kár is ilyenekbe belemenni.
  • pedobear
    4-es metróba vajon befolyt a víz?
  • G_ArchAngel #139285
    3 hét szünet megint?
  • G_ArchAngel #139284
    Ezzel a Ferrarival Vettelnek már 175 pontja lenne.
    Ehelyett egy kiszámíthatatlan Red Bull-lal kell erőn felül teljesítenie.

Ezt meg Marko mondta, aki legalább annyira ért hozzá.
  • Master91
    Mert Alonso másra nem képes mint fasságokat hord össze-vissza 1-2 éve interjúknál :D

Pszichológiai hadviselés, nevetséges
  • Claptonic
    Massa 8 helyet javitott, ráadásul szépeket előzőtt, agressziv volt. És igen, szerintem az RB a többiek előtt van, bizonyitja ezt Webber leggyorsabb köre is.
  • Firerock
    Nem ő csapkodja arcon... Hanem Adrian Newey. Ezt Alonso is megmondta már.
  • nearo
    Ja, ez nekem kimaradt, kösz!
  • Master91
    A gyökér kislány idén is arcon csapkodja Alfonzot. Hanyadjára is?
    Puszi!
  • IXEMGabeo
    vigyázzál Webbernek letört a szárnya, ami teljesítmény csökkenéssel járt a részéről...
  • paj01
    Csalódás volt ez a futam...ejj de nagy pofon ez a forma 1-nek:D Ezért kár volt átszelni a nagy vizet:)
  • Permissive
    noh, vége a futamnak, mehet a trollkodás:)
  • McCartman
    Ha a legjobbak lennének versenytempóban akkor Alonso nem előzte volna meg Webbert.
    Erről ennyit.
  • G_ArchAngel #139274
    Azokra a spanyol és olasz menekültekre gondolsz, akikhez hasonlók Európában anno lemajmozták Hamiltont?
  • IXEMGabeo
    Leginkább az a bajuk, hogy Vettel mindig nyer;)

Anno Schumit is már nem azért utálták, mert esetleg tenyérbemászó lett volna, hanem, mert mindig ő nyert. Érthető ilyen szempontból az emberek mindig a változatosságot keresik...
  • pedobear
    Massanak? Mikor lekörözte Alonso?
  • Firerock
    "A kanadai közönség kifütyülte Vettelt, és Alonso-Alonso hangorkánnal bíztatták a Ferrari kétszeres világbajnokát..."

Hátha egyre többen rájönnek hogy ez a RedBull egy féreg csapat.
  • Claptonic
    Ellenben sajnos Newey megint kitalált valamit, az RBk megint a legjobbak versenytempóban, ha olyan pályán nyertek, amin eddig soha, mi lesz az év végi Tilke pályákon. Gratula Alonsonak, Massának, Di Restának és Vergne-nek.
  • pedobear
    A végén már aludtam.

Idén már most odaadhatják a 4. vb címet Vettelnek

Itt Alonso már nemigen rúg labdába rúgni. A Mercedes párszor biztos belerondít a csatájukba.

Egyébként egyre unalmasabb ez a mai F1. Ha megelőznek valakit akkor szinte visszatámadni se tud. Tök igazságtalan.
  • Claptonic
    Kérlek, én sem kedvelem annyira Vettelt, de tavaly is elég sokszor megmutatta, hogy tud előzni, a politikát meg végképp ne keverjük igy bele. Ez csak egy show, és igyis tulságosan az érdekekről szól, legalább a versenyzőket tiszteljük. Kösz.
  • Norbi1990
    Ki harangozta be hogy gumigyilkos pálya ez a Kanadai?
  • FeikG
    T e olyan hülye vagy fiam! lassan a saját anyád is letagad!!
  • G_ArchAngel #139265
    Igen, én találtam ki a baby Schumi kifejezést és a világsajtó tőlem vette át.

Nem kellene neked már aludni ilyen későn, kicsi sötétség?
  • IXEMGabeo
    Alonso is csak egy törött szárnyú Webbert tud előzni
  • IXEMGabeo
    Érthetetlenül állok ez előtt. Még 2010-ben a Bridgestone is hirtelen kopásnak indult, tavaly Alonsot és Vettelt is megviccelte a gumi így Grosjean és Perez bejött a dobogóra...Idén semmi:O
  • Firerock
    Te tényleg olyan primitív vagy hogy ezt a gyökér Kislányt egy Michael Schumacher-hez hasonlítod? Ez a gyerek egyedül azért 3x-os világbajnok mert Newey mindig tervez neki egy jó illegális autót,amit Izraeli pénzből legálissá tesznek. Ez a gyerek csak akkor tud nyerni ha pole-ban van,előzni nemtud,stb.
  • paj01
    Nah tessék egy verseny ahol bírták a gumik...Undoríto modon szét is szakadt a mezőny. Ha a gumi bírja Vettelt nem lehet megfogni. Még, jó hogy beharangozták h ez a gumigyilkos pálya:D Egy SC de jó lett volna verseny szempontjából.
  • Laceee
    Nem voltak annyira pofátlanok, mint a mindenkit megveszünk csilllagos márka...
  • pedobear
    A "kis schumi" már verhetetlen!
  • G_ArchAngel #139258
    Gondolom a Ferrari tesztjén még okostelefon sem volt, amely felett szemet hunyt a FIAt.
  • Laceee
    Meg autó alkatrészeket, beállításokat...
  • Norbi1990
    Grosjean kijött még egyszer.
  • G_ArchAngel #139255
    Leginkább mert 2014-es gumit teszteltek.
  • Totti5
    Nem gyengék. Egyszerűen elérték a korlátaikat. Kiminek mennie kell onnan, ha nyerni akar.
  • IXEMGabeo
    azért Rosbergnek csúnyán benézték a taktikát nem értem miért szuperlágyat erőltettek a 2. etapnál...

Javultak, de még mindig nem az igazi a gumikezelésük Alonso így is beérte Hamiltont és Webber is meg fogta volna, ha a szárnya nem sérül meg...
  • SitatiS
    az első öt kivételével,mindenki kört kapott
  • Laceee
    Nem volt semmi előnyük a tesztből....