FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ScarY MAN
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

...

Alonso védelmében, vagy bárki kedvenc pilótája védelmében: ezek a versenyzõk, versenyzõk a szó szoros értelemben, nem érdekli õket a második hely, és nem is tudják ezt elfogadni. hiszen ha így tennének, akkor nem versenyzõk lennének, hanem hétköznapi emberek. ha ahhoz hogy elsõ legyen az kell, hogy bunkó vagy önzõ legyen, megteszik mert minden áron nyerni akarnak. egy gyõzelmi megnyívánulásnál, lehet az "ellenfelet" pszichikailag demoralizálni, vagy csak spontán és önfeledtem örvendezni.
nem hinném hogy egy kicsit is érdekelnék õket, a fórumozok kommentárai hiszen csak a gyõzelemre koncentrálnak.
persze lehet velük azonosulni, szeretni vagy gyûlölni õket, és egymást "trollozni"😊))))))
de, ha viszont valaki jól vezet, és pláne nyert is már vb-címet, azt állítani hogy csak mázlista, az elég nagy butaság😊))))))
Master91
Master91
Christian88
Ebben az évben, így visszanézve érdekes lehetett volna, ha nem ez a pontrendszer van, hanem az nyeri a VB-t, aki legtöbbször elsõ.

http://www.twitch.tv/hegii

mcmoha
Tuningol. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Mit csinált Hill 0:10nél egy csavarhúzóval a kezében?

A medve nem játék.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Palinko
azt hittem Jonniet mutatja 😄
V43 1105
Arra nem tudom a választ sajnos.

Remélem nem vetted zokon a választ, próbáltam pontos választ adni, ami lefedi kérdésed <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

oke, koszonom...

Ferrari szerzodes alairva?😊

http://gaborszantai.co.uk/

V43 1105
Continuing the theme of new designs, Lewis Hamilton is sporting the Italian flag on his helmet this weekend. “I did a lot of racing in Italy between the ages of 13 and 16,” says Lewis, “and I wanted to do this out of respect to the Italians.”

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Itt mit mutat Hamilton? Az egy magyar zaszlo?

RatBaG
ez kb olyan, mint a titkos raktár az indiana jonesban
http://imgur.com/a/R0V6T

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
mezei:a bal oldalon kezdi meg a kört...
Wéber: itt mindenki a bal oldalon kezdi meg 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HTS s3rg1nh00
ezt nem értem...Alonso hogy mehetett volna nagyobb sebességgel,ha õ még a kanyar ívén lett leszorítva,Vettel meg már az egyenes részen?pláne,hogy akkor a befújt diffúzor miatt a köridõ kb.2 másodperccel jobb volt,mint idén?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Totti5
Hehe, ugyan az. Alonso azért ment ki jobban, mert nagyobb sebességgel ment.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Hát pedig annyira köze volt, hogy a tetû lassú Monzára alkalmatlan Lotust a gumi kímélésével tudta a Mercik elõtt behozni. 17. körben ment ki és onnan végig kemény gumikon ment úgy, hogy az egyéni legjobbját az utolsó elõtti körben futotta meg. Ha nem csinálja a Hungaroringhez hasonló gumikímélést + plussz a kocsihoz képesti gyors tempót, bedarálták volna 2 kiállással is a Mercik, annyival gyorsabbak voltak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
<#eljen>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HTS s3rg1nh00
biztos jól esett nekik,hogy Button pontokat vehetett volna el Alonsotól és Hamilton gyorsabban jött volna rá fel...

Palinko
meg múltkor is szabad volt a verseny
LeventeV
Lehet csak véletlen volt. Nem lenne logikus döntés a McLaren részérõl. Hamilton egész évben panaszkodott, úgy néz ki, hogy menni fog, pontokban nagyjából egyenlõek voltak, ráadásul az új fejlesztési csomag Butonnak is sokkal jobbaan fekszik mint a régi. Én inkább Butonnak szavaztam volna bizalmat a csapat helyében.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Több ponton is gyanús a Mclaren, hogy Buttont megpróbálják félreállítani az idei egyéni világbajnokságban...Nem fejtem ki, de ezen a monzai futamon látszódott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az, hogy Horner és Vettel egyaránt nem érti a dolgot azt jeleti, hogy a Red Bullnál a "Vak vezet világtalant" felállás érvényesül.

Az, hogy mi itt elvagyunk a témával egy dolog, de nekik pontosan tudniuk kell a szabályokat, a nyilatkozat elõtt idejük is volt esetleg elolvasni, átgondolni a fent idézett részt, még is játszák(?) az idiótát. A következtetéseket meg majd levonja mindenki.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

"Közben ráadásul történt egy szabálymódosítás, tavasszal a FIA írásba foglalta, hogy ha az elõzõ autó elsõ szárnya egyvonalban van az elõtte haladó hátsó tengelyével, már akkor elegendõ helyet kell hagynia az elõzni kívántnak, hogy a másik is pályán maradhasson."

Thats it.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

A legfontosabb kulonbseg, amit ma lehoztak Motorsportalon: megvaltoztak a szabalyok tavalytol es alapvetoen nem a leszoritas, hanem a vedekezes volt szabalytalan.

Egyértelmû a kettõ közötti különbség, Vettelnek tavaly csak érinteni kellett a füvet, azt is egyenesben, Alonsonak viszont már a kanyar egy részét is úgy kellett venni, arról nem is beszélve, hogy utána 4 kerékkel lesodródott. A kanyarlevágást, pályaelhagyást sem büntetik addig, ameddig nincs minden kerék a fehér vonalon kívül, valószínûleg a kikényszerítésre is hasonló szabályok vonatkoznak.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Palinko

azért megcsípte a sódert.
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Master91
http://www.f1hirek.hu/f1/20120909-f1-alonso-nem-volt-jo-atpattogni-a-soderagyon.html
Hát, ha valóban ezt mondta akkor azé kicsit ganéság. De tuti nem ezt mondta ...
"Amikor Vettellel csatáztam, lecsúsztam a pályáról, és onnantól kezdve az autó nem volt rendben. Nem volt jó érzés átpattogni a sóderágyon, ennek ellenére néhány körrel késõbb sikerült megelõznöm õt. Nem szeretném kommentálni a rá kiszabott büntetést, de egyértelmûen a határon volt, amit tett."
nearo
annyira szeretlek titeket ilyenkor...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Alonsot felesleges õsszehasonlitani a 2005 2006 2007 Alonsoval szerintem sokat változott azóta.Hamilton se annyira ellenszenves már mint pár éve.Egyébként most épp Vettel viselkedik ugy mint Alonso régen.Integet türelmetlen szakért.Emlékeztek mikor Alonsot rajthely büntivel alázták mert integetett az idõmérõn?
Úgy emlékszem az utóbbi idõkben 2pilóta lett 2x világbajnok Renault motorral. dav1d volt az elõzõ regem nem tudom kivel akartok összefüggésbe hozni.

Master91
Nem vagy egyedül 😄 De én nem vagyok fáradt 😄
Master91
Még mindig nem érted, sebaj.
Alonson kívûl 1 pilótát se láttam aki gúnyt ûz másokból mikor elsõ lett.
Ennél jobban nem tudom jobban meg fogalmazni.
nekem van sejtésem ki Vincent, túl egyértelmû a felbukkanás és a G_Archangel gyûlölet, de én most húzok, mert elfáradtam agyilag

De ugyanez fordítva is igaz nem érted? Rühelljük mert egyszer ünnepelni merte magát? Engem ne érdekelnek, hidegen hagynak az ilyen dolgok pusztán a te kedvedért linkeltem.

HTS s3rg1nh00
de gyilkolja is a hátsó gumit(legalábbis a gyári csapatnál)

Master91
Buttonak szerintem az apja vette át a bulizós csajozós szerepet 😄 😄
Õ meg tudta csinálni.
Master91
Úgy nézem neked soha nem tûnt fel, hogy a Renault motoros Red Bull mikor csúcs sebességet néztek, majdnem mindig a középmezõnybe volt?
Lotus is.
Nézted a bal oldal most is mikor mutatták a sebességet?
Renault motor nem ment olyat mint egy Mercedes motor.

És ha sokat káromkodsz, meg lehordasz itt másokat, még jobban utálni fognak téged.
Mi se küldtünk el téged (még) sehova...

És? Emeljünk szobrot, mert egy pilóta élete elsõ gyõzelmén a Rettenthetetlen Alfonso magasba emelte õt? oO
<#idiota><#idiota><#idiota> bizonyít valamit? Massát is felemelték 2008-ban, amikor nem lett vb Brazíliában

Buttonnak sikerült kikerülnie a playboy életvitelbõl, amikor a pénz és a csillogás érdekelte és lám világbajnok lett sõt egyre jobb, ahogy öregszik...

Igazából én sem értem miért írtam ma kivételesen, évek óta már passzívként olvasom Fórumot mert nagyon elegem lett belõle hogy VirginAngel féle faszok olyan elemi szinten rühellik Alonsot hogy azt már rossz nézni, komolyan. Nameghogy szerinte azért nem nyer Kimi mert a Renault motorok gyengék pfff 😄DD röhögnöm kell szánalom a köbön.Bele se merek gondolni mivan ha sikerül a Finn álma...Gondolom azt csakis Kimi+Lotus sikereinek könyveli el röhej

Master91
Nem akarok tippelni az életkorodat, de még azt se érted amire választ írtál.
A boccsot úgy gondoltam, hogy míg más úgy ünnepel, hogy gúnyolódik / csipogtat hogy a többiek csak magyaráznak stb,te meg mutatsz 2 képet, ahol más ugrál, örül, gratulál csapatnak, stb....

És még örüljek hogy vissza vett?
Ha idén pofára esik a VB-tõl megint mint 2010-be talán viszább vesz. Vagy ha nem 1 Massa lesz a csapat társa, hanem aki majd néha 1x-2x ki üti õt a zoknijából.
Akkor esetleg.
Amúgy nem fog. Ritka mikor egy pilóta gyökeresen meg tud változni.
😄

Norbi1990
1. képen Hamilton 😄DDDDDD