182114
  • AnuluWork #139330
    Azért Vettelnek űrautója is van. :)
  • AnuluWork #139329
    Én ezt nem így látom, de egyértelműen totális csőd a Lotus. Főleg csapatmunkában, de mostanában taktikában is. Értem én a spórolást, megcsinálták egy cserével, de néha kell még egy csere, mert gyorsabb köröket lehet zsinórban futni, még ha esetleg strapásabb is a dolog. Kilencedik-tizedik helyen igenis lehet kísérletezni, még ha értem én a rekordbeállítást és a pontokat is.

Szóval nem temetném a Lotust, főleg a péntek és a szombat időjárása miatt, de ha nagyon kellene a jó csapatmunka, na ők pont akkor képesek hibázni.

Az autó jól ment, és ha nincs a box elqurás, akkor 5-7. hely körül is végezhetett volna, ha pedig nincs a verseny közbeni beragadás, akár a dobogó is benne lett volna egy menet közben megváltoztatott taktikával.
  • AnuluWork #139328
    Beragadt a két Lotus, onnantól szenvedtek. Főleg Kimi esetében volt ez szomorú, mert így nagyon leszakadt. A VB tk. most kezdődik, és Vettelnek már megint iszonyat nagy előnye van.
  • zzeN
    Elesett és nem vette észre a vezető, átment rajta.
  • IXEMGabeo
    Grosjean

Nagyon érdekes, hogy már a Lotus is szenved a gumik miatt
  • McCartman
    Belehalt sérüléseibe a Gutierrez kocsiját szállítás közben balesetet szenvedett pályamunkás.

R.I.P.
  • McCartman
    Azért az kemény, hogy csak négyen értek be Vettel mögött körhátrány nélkül.
  • McCartman
    Ennél jobban nem tudta volna figyelmen kívül hagyni.
  • pedobear
    Giedo van der Gardét öt hellyel hátrébb sorolják a Brit Nagydíj rajtrácsán, miután a versenybírák úgy ítélték meg, a vasárnapi Kanadai Nagydíjon figyelmen kívül hagyta a kék zászlós jelzést.
  • kifli
    Kimi nem az a fajta, aki elmegy második számúnak egy csapathoz. Csak akkor ír alá, hogyha ennek a lehetőségét a szerződésben kizárják. Lotushoz is elég nehezen szerződött le.
  • Kit--Kat
    Nem biztos, hogy második számú lenne, Webber is szépen verte 2010-ben. Ami biztos, ha marad a Lotusnál akkor a középmezőnyben fog vergődni, aminél a visszavonulás is jobb opció egy ilyen szintű versenyzőnél.
  • kifli
    Fasza bulvároldal, a cikk címe is nevetséges :D

A számok valóban önmagukért beszélnek, de annyira nem lehet összevetni a két versenyzőt, lévén, hogy ferrari is más súlycsoport mint annó volt. A vb cím, pedig jelenleg nem a pilótán múlik...
  • G_ArchAngel #139318
    Gondolom most mar illene valaki, aki meg is nyeri a VB-t 2007 utan az olaszoknak.
    Egy nemet pedig megtette nekik ezt joparszor anno.
  • kifli
    pedig oda fölösleges lenne. Ott van nekik Alonso. Másodszámú pilótát meg találnak jobbat mint Vettel...
  • G_ArchAngel #139316
    Nem véletlenül menne oda. A Ferrari szeretné Vettelt megszerezni.
  • Firerock
    Viszont azt te is sejted hogy a RedBullnál csak 2. számú pilóta lehet. Nekem nem szimpatikus a fickó,de nagyon tehetséges gyerek,sajnálnám ha a RedBullhoz menne.
  • Master91
    Ez tudott ;)
  • kifli
    egész jó futam volt, bár lehet csak a múltkori rendkívül izgalams futam miatt tűnt annak. Bár Alonso előzgetett, ráadásul nem a darálóban, hanem az élmezőnyben. Szerintem szép futamot produkált...

Massa is villantott valamit. Bár nem ért oda olyan helyre, ami sokat számít, de legalább megmutatta, hogy tud előzni.
  • nearo
    Dehát nem érted, hogy Vettelnek űrautója van, Alonso meg szarból is várat épít? Firerock akkor se ismerné el Vettelt, ha egy Marussiával nyerne utolsó helyről...
  • Master91
    Csak erős ki gyorsítások...

szarkazmus! persze hogy ott volt a nagy különbség, Alonak azért jár egy kis bólintás hogy sikán elhagyása után kb. fél kerset nyomott el

Hát persze. Ő nem tud előzni.

Ki nem tudott meg előzni 1 majdnem fél versenytávon valami lófasz jött ment oroszt egy hulladék Renault csapattól, mikor VB címe forgott veszélybe? :D Hát nem Vettel

És ki jött fel tavaly szinte utolsó helyről, 3. kanyarba meg pördüléssel Brazíliába ? Hát nem Alonso

• Kit--Kat
    Kiminek menekülnie kell a Lotustól. Egy középcsapat, ami csak miatta tűnik élcsapatnak, de innentől már ő is kevés lesz. Jó ha 6. helyen behozza év végén.

A tehetség teljes elpocsékolása.
  • HTS s3rg1nh00
    már a kör elejétől ott loholtak a nyakán,ha meg lengették neki a kéket onnantól kezdve,akkor jogos.
  • Totti5
    Pálya karakterisztika miatt nem kopott. Nincsenek nyújtott nagy sebességű kanyarok amik eszik a gumit.
  • Norbi1990
    Mit gondoltok arról amiért Sutil büntit kapott?

Hamiltont már akkor megelőzte volna Alonso ha korábban elengedi őket szerintem. Sutil segített Hamiltonnak így mert kapott DRS nyitási lehetőséget és később előzte meg Alonso.
  • Totti5
    Aztaku... ilyet még nem láttam és nem is hallottam:((( ha esik ok, benne van a hiba, de a motor meghibásodása okoz sérülést. Na ez a balszerencse.
  • Claptonic
    Csak egy elmélet: gyanúsan jól birták a gumik. Nem lehet hogy mégis csinált valamit a Pirelli és kellett az a teszt? Lehet pont ezért ússzák meg? Állitolag az évközi teszteket is visszahozzák. Vélemény?
  • G_ArchAngel #139304
    OFF Talma :(
  • McCartman
    Ricciardoval amúgy mi a here történt?
    Szabadedzések hosszú etapjain jobb tempót ment a csapattársánál, aztán a 8. hely környékéről hirtelen eltűnt.
  • Norbi1990
    Esős futamokon lehet meglepetés tőlük.
  • G_ArchAngel #139301
    Williamsnek meg mindig nincs pontja :(
  • HTS s3rg1nh00
    22
  • G_ArchAngel #139299
  • Permissive
    ne mondj neki ilyet:)
  • nearo
    valóban sokkal szebb lett volna, ha ugyanannyival mennek :)
  • Claptonic
    Mondjuk Alo is a DRS segitségével ment el. Nagyon kidobnám már ezt a rendszert a kukába.
  • pedobear
    De Norbi is gyári Hondával ment. Egyébként tavaly ilyenkor BMW-vel jóval több pontja volt nem?
  • Norbi1990
    csak 20kmh-val volt gyorsabb. nagyon szép volt
  • Firerock
    Ő nem csinál ilyet,mivel nem tud előzni
  • Master91
    Szép manőver.

ha Vettel csinálta volna mi lenne a reakció?

"kersz+drs, könnyű!"
  • G_ArchAngel #139291