FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen is lehet rágódni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez is vicc. Alig lehet ezen a pályán elõzni és akkor egy észrevétlen eset miatt õ is kap...na mind1 vissza fogom nézni ezt a futamot, amúgy is csak a 2. felét láttam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rosberg pedig extraklasszis és bár más a stílusa simán egy Hamilton szintjén van, aki eddig minden évben versenyképes technikával versenyzett (kivéve 2009 elejét)...

És igen sokszor elmondtuk nem olyan, mint fénykorában, de ez természetes viszont még mindig ott van a toppok között és a hibák ellenére abban a szarkupacban az agyonsztárolt Di Resta se lenne jobb, aki még Sutiltól is kikapott 1. évében...sõt Hülkkel szenved az a nagy büdös helyzet...

HTS s3rg1nh00
azért a Ferraris idõszak is már 16 éve volt,ezt ne felejtsük el,továbbá 3 év alatt baromi sokat változott a sport-hiába ült a pitwallon,85 csillió új tekernivaló és egyéb került a kormányra,az autók is teljesen más irányba indultak el...valljuk be,MSC egy egész más korszakban nõtt fel,ha nehezen is,de felvette a ritmust-idén rendszeresen volt Rosberg elõtt amikor kiesett/stb.,és ha nincs a +5 rajthelye (meg utána az üzemanyagpumpa) akkor Monacot simán behúzza.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nem kell kiakadni, mert másképp látjuk gabeo! Tottival kábé egyetértek, de amióta visszajött jóval többet szerencsétlenkedik. Se a benetton se a Ferrari szerzõdés elsõ éveiben nem volt igazán erõs autója mégis mindig esélyes volt a gyõzelemre. Ez a merci gyenge, de schumi is. Bárki volt a csapattársa bucira verte, most meg küzd, hogy felvegye rosberg ritmusát, aki sokkal stabilabb, nem hibázik viszont nem is igazán tudnám extraklasszisnak nevezni. Ha ezt nem látod és nem fogadod el akkor más szemmel nézzük a futamokat.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Neked is csak ugathat az ember😊 Kimi és Michael esetét fölösleges vizsgálni, teljesen más szituációba/csapatba tértek vissza. Év elején fel soroltam azokat az elõnyöket, ami Kiminek volt rögtön visszatérésekor Michaeléhez képest...

szabii98
MSCnek nem érte meg visszajönni, nem is találja magát ... ez már túl modern neki. rai meg kicsit késõbb ment el mint msc, ha jól emlékszem 2010ben, akkor már új fajta kocsik voltak

I met God. She's black

és mindenki elfelejti, hogy kb 6-7 futamon 1 idõmérõn hátráltatták technikai hibák és csapat bakik is...

Az rendben van, hogy Rosberg csak Bahreinben mutatott érdekes manõvereket, meg neki összvissz volt 2 szombaton 2 váltóhibája, de, ha MSC hibázik rögtön akkor jön a szokásos szöveg h kár volt visszatérnie...

kikészít az egész motorsportalos és SG-s bagázs is a sok baromságával...

Totti5
Idézem magamat

"Megy neki, csak sem a csapat, sem az autó és sem õ nincs a toppon. Idei év (is) kuka. Sok a hiba mindenki részérõl. Sumi nem öreg, nem lett vak és nem lett béna. ( ott van Tarquini a WTCCben 50 és fél éves... és tegnap is majdnem meglett a Poleja egy új rettentõ nehéz pályán egy olyan autóval ami gyengébb mint a Sevik, ráadásul jövõre már leszerzõdtet a Honda gyári pilótának és ott lesz még pár évet és semmivel sem lassabb mint 10 éve..., de a DTMbe is sok öreg róka megy akik oktatják a 20 éveseket )

Egyszerûen nincs meg a harmónia ami sok hibához vezet és õ nyilván erõlteti mert frusztrált, hiszen most akar nyerni és most akar jó autót és most akar jó versenyeket, mert 3-4 év múlva már nem lesz itt. Jövõre remélem marad és kap egy jó autót, amivel tud harcolni és nem cseszik el az év elejét és futhat egy jó idényt, akár VBért is küzdve ( meg Rosberg is persze ), de ha jövõre is ilyen pocsék lesz ez a csapat, akkor biztos visszavonul végleg, mert ennek nincs értelme és Rosberg is jobban tenné ha menekülne onnan egy top csapathoz, mert múlnak az évek nála is és már megint itt van egy új generáció akik csak arra várnak hogy top csapatba kerüljenek. ( Maldonando, Perez, Grosjean, di Resta )"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

te meg mi a lófenérõl beszélsz? idén egy hibája volt amikor Sennába rohant bele...

Tavaly is volt 1-2 hibája, de ettõl még versenyszituban felvette a ritmust Rosberggel. El is hallgatott itt 1-2 nagy okos, akik 2010-ben végig szidták mennyire gyenge...

Egyszerûen nem értem... Elfelejtett versenyezni? Rai visszajött és ott folytatja ahol abbahagyta, msc meg olyan szinten esett vissza, hogy az elképesztõ! Ilyen hibái elõtte max 2 évente 1 volt, most meg minden harmadik futamon szerencsétlenkedik. Kurva nagyott bukott ezzel a visszajövetellel (presztízs).
Alonsonak meg idén minden összejön... Kiesik a legnagyobb kihívója plusz kiesik elõle maldonado... Rai mögötte kinlódik.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

HTS s3rg1nh00
én azért sajnálom,7 VB cím után nem mondhatja azt,hogy köszönöm nekem most ebbõl elég.volt eddig vagy 2 tiszta versenye ebben az évben büntetés meg technikai hiba nélkül...

Dietrich
én többet adtam volna neki..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Teljesen jogos. Remélem MS és a Merci nem kezd el ferdíteni és nem azt hozzák ki, hogy szar volt a gumi, meg nem mûködött valami... MSC benézte, bocsánat, büntetés elfogadva.

HTS s3rg1nh00
MSC +10 hely...én mondtam...

nearo
Ja azt én is néztem hogy wtf (webbo-koba)... ott inkább a perez-hülkenberg meg koba-hülkenberg esetet kellett volna vizsgálni. Webber pont elment tisztán.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

amúgy a Massa-Senna elõzés hatalmas volt😄😄 ahogy a brazil megfogta ott kajak azt hittem ki fog pördülni, de szépen korrigált. Webber-Koba elõzés se volt csúnya, nem is értem minek vizsgálták azt

1-2 hírportál olyan híreket közöl, hogy Vetteltõl elvehetik az 1. helyet😄😄 Nehogy már az újraindítás utáni eset miatt amikor belassított Button elõtt. Ilyenért sem adtak soha büntetést...

HTS s3rg1nh00
bocs,azért csak megrovást kapott.

Perez esetért tuti nem kapott...

HTS s3rg1nh00
felesleges pörögni rajta,a Senna-esetért is kapott év elején,pedig az jól láthatóan nem az õ hibája volt,meg tavaly ugyanitt (tán még ugyanebben a kanyarban is) trafált el tán egy Saubert ami majdnem rákente a falra,azért is kapott...ez biza +5 (10?) hely lesz

Mivel nem volt szándékos belerohanás büntetésrõl szó nem lehet...

Tavalyi Perez esetért sem kapott semmit ugyanilyen ráfutásos baleset volt

Maldonadot pedig ma sajnáltam, mert ma tényleg jól ment, amig ki nem esett. Webbernek pedig elbaszták a taktikát megint, értelmetlen volt mégegyszer kihozni...

Master91
Csak Senna-Massa esetbe nem esett ki senki. Lehet megint kap 5 helyes büntit....
ha ezért megbüntetik egy baleset miatt, amit elnézett akkor az FIA lehúzhatja magát. Senna meg ráhúzott Massára akkor bezzeg semmi sem volt...

Master91
Michael Schumacher:
„Ez egy nagyon nehéz versenyhétvége volt számunkra. A verseny különösen az volt, és természetesen sajnálom a történteket, de egyelõre nem tudom, hogy pontosan mi történt.”

„A biztonsági autós fázis után egy kicsivel korábban fékeztem, mint azelõtt, majd az autó nem gyorsított ki és az egyenesben, amikor ráléptem a fékre, azok hirtelen befogtak.”

„Elkerülhetetlen volt a baleset, és természetesen nagyon sajnálom Jean-Eric Vergne versenyét és csapatát. Most az a legfontosabb, hogy megnézzük, pontosan mi is történt, mivel az okok egyelõre nem egyértelmûek.”
Totti5
Megszokott dolog, õ diktál, aki mögötte van annak egy dolga van, figyelni. Aki így képes megszívatni egy rutinos versenyzõtársát az skilled. Ha Button eltrafálta volna akkor az csak is az õ hibája.

Ulvar
Kanyar elõtt jó hogy nem ad még rá gázt, és oké hogy fékez, na de ekkorát? Itt egyértelmû volt a szitu mert utána még gumit is melegített. Véleményem szerint. Bár a bírók ezt leszarták...Wéber Gabi azt mondta ez belefér...hát lelkük rajta, mindenesetre ezt utáltam, bárki is csinálta, ezt utáltam.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Inkább nem adott gázt minthogy befékezett talán.

Majd videókból kiderül.
Ulvar
Vettelnél ez bunkó dolog volt, hogy így befékezett újra rajt elõtt. Elindul láthatóan elindul tempóval, majd hirtelen befékez. Button jogosan gondolta hogy elindul a srác, erre "megszívatom" címszóval kuncogva mosolyog a bukó alatt, hogy bocs haver mégsem. Ha nem is büntetendõ, de bunkó dolog, bárkitõl ez. Ezen mondjuk kicsit kiakadtam.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nearo
jól hallottam, hogy a do you have fun-t úgy fordította a szinkrontolmács, hogy "ez vicces volt?"

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Ott a pont.
Master91
És még ha nem is lenne F1 pilóta akkor is többet érne nálad a 2x-es pityergés verseny vb-jével 😊
desigo
Nem csípem Vettelt de semmi kivetnivaló nem volt abban ahogy örült.
Ez a lányozás meg mocskozás és hasonlók elég primitív tõletek...
a.carkey
Ha ez nõi tenisz, felõlem ... 😄

A medve nem játék.

Firerock
örülök ha így látod😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Botond
Akkor is ez itt a trendi...
a.carkey
OMG, Grosjean kihagyott egy futamot, és köze nincs a VBhez, míg Kiminek van. Ráadásul majdnem össze is törték egymást.

Patásfóbia 2?

A medve nem játék.

Botond
Ezt szokás itt mondani amikor szólnak vkinek, hogy engedje el a csapattársát...
a.carkey
Sikoltozott ...

A medve nem játék.

Master91
vagy nem volt rá érvényes a sárga zászló, mivel mögötte történt a dolog?
desigo
Vettel sárga zászló alatt ment egy leggyorsabb kört.
Tehát nem vette el a gázt sehol.
Botond
Lotus gigaszánalom.
desigo
MSC következõ versenyre kapni fog rajtbüntetést szerintem.
Csúnya hiba volt.
Master91
Sejtettem hogy nem lesz jó jel ez a póló 😄
Botond
Alonso szenved, messze még a vége.
passatgt
nekem kicsit olyan furcsán állt az az autó a fékezés elõtt, nem vagyok benne biztos 100%-ig hogy sumi hibája volt

Master91
Igazi vérbeli gyökér ez a Mezei.
RelakS
"ebbõl a szemszögbõl még nem láttuk Schumaher és Verne ütközését"

Pont ebbõl mutatták, mikor összementek 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Firerock
Na hátha a jányt megbüntetik még😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"