FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
cipész nooormááális?! 😄

Vagy csak öreg ehhez?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Master91
Valahogy éreztem hogy Suminak megint nem lesz tiszta versenye, éppúgy mint tavaly.
a.carkey
Mezei b+!

magyar zászló=indiai zászló
Hulkenberg nem Perez csapattársa
a két Force India nem tette még fel a szuperlágyat ...

A medve nem játék.

ScarY MAN
<#eplus2>

...

Master91
ki fizette le Kartit az SC-ért? 😄 Flavio nincs itt valahol ?
ScarY MAN
kislány alatt alfonzót érted? értem. 😄DD

mellesleg most szépen tolta, kellet már valami eksön a futamra

...

Firerock
Vagy bárkinek csak nem a kislánynak

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ScarY MAN
áhá, így már értem! 😄

...

Botond
Alonso nyeri.
Firerock
Igen,ha nem Alonso akkor Hamiltonnak kéne nyernie a VB-t

ScarY MAN
és az akkora baj?😄

...

Master91
Hah.
Firerock
Szegény Lewis😞
Ez a kis gyökér fog nyerni így,úgy ahogy a VB-t is:/

desigo
Eddig unalmas a körözgetés...
pedobear
cigóok 😞

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Tiszta mocsok a pálya.

Botond
Indiai magyarok. 😄
Firerock
Jól eltalálta az Indiai zászlót a legjobb kommentátorunk😊

Botond
Alonso elaludt.
Botond
Ezek mi a faszt néznek? 😄 Vagy be mondanak össze-vissza minden nevet, ami eszükbe jut? 😄
Botond
😊
desigo
Remélem epic rajt lesz...
pedobear
Itt mióta van 1080i az m1-nél az Antenna Hungária-nál?

"The field-to-instant relation is somewhat more complex for the case of 1080p at 24 frames/second converted to 1080i at 60 fields/second"

FeikG
JA! És az m3D,az meg valami elképesztõ minõség!
"ON"

Master91
Akkor tegyük a fejükre, vagy lógjon a nyakukba vagy akármi, de kicsit pofátlanság azért. Legalább is én annak érzem.
FeikG
Nem akarok én reklámot csinálni a mindig tvnek,de a számokat félretéve a kép minõsége ver nem egy BD50-et igaz a hang valóban nem csúcs minõség,de legalább digitális..
Aki meg fel is akar venni,annakeztjavaslom,hibátlan és bármivel lejácható...

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Szponzor. Ugyanúgy ahogy a régi fajta stúdiós interjúk esetén a folytonos viszketés, birizgálás az arcon, mivel így látható a karóra...Ez van.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Akkor viszont vettelnek nincs fix sisakfestése, vagy ha van akkor az az egyedi... érthetõ voltam?
Mikor is volt utoljára rajta a fix bukója?

pedobear
Baromság ami mondasz, az a régi Interlaced váltott soros megjelenítés.

Master91
+ amikor idõmérõrõl kijönnek fotózásra az elsõ 3 akkor a barom napszemüveget vegyék le!!!!
Monzába ha jól emlékszem mind a 3 emberen nap szemüveg volt...röhej.
Totti5
Tavaly is ezt viselte.

Egy szép sisakfestés tegnap, ma és holnap is egyedi és értékes lesz. Vagy szabják meg hogy 1 évben 1szer lehet változtatni rajta?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Néztem tegnap vettel sisakját (természetesen mezei nem vette észre), hogy csillog villog, telerakták leddel, szóval világít mint az ndk-s csajok melle a sötétben.
Ötletes de ennek a sisakfestés dolognak mára ugrott az értéke, minden futamon minimum 3 sofõr egyedi bukóban pörög.

TiMoN
Az valójában 50 fps lesz. Az i betû azt jelenti, hogy a 25 képkocka mindegyikében 2 idõpillanat van eltárolva, tehát két fél képkocka van, egyik a páros sorokban, másik a páratlanokban. Ezt úgy jelenítjük meg, hogy a két félképet szétszedjük és a hiányzó sorokat elõállítjuk a környezõ képkockákból.

-TiMoN-

Jeffjohnson
Ez az év most pont rossz példa mert itt minden a fos gumikról szól sajna. Ferrari most pont, hogy nem tud fejlõdni amit hoznak az nem a kocsi érdeme hanem Alonsoé elég csak megnézni hol van Massa ha olyan jól sikerültek volna a fejlesztések Massa is elõrébb lenne.

HTS s3rg1nh00
szerintem meg a szünetig jól fejlesztett a ferrari,azóta már nem olyan jó az autó,a szünet elõtt pedig megjött a mclaren,mint az úthenger...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ulvar
"A Mclaren az utóbbi években bebizonyította, hogy év közben nagyon jól tud fejleszteni ha egyszer év elejére is jó kocsit csinálnak akkor pedig megint egy unalmas akár 2011hez hasonló év lesz."

ÕÕÕ, nem tudom láttad e az elsõ futamokat az évbõl, ha nem akkor segítenék.

Ausztrália kvalifikáció
Ausztrália verseny
Malajzia kvalifikáció
Versenyt felesleges mert szakadt az esõ, így borult minden, de Hamilton így is 3. lett.

kínai kvali
kínai verseny.

És még sorolhatnám mert Bahreinben is 2. és 4. lett kvalin a Mclaren, na de a verseny ... ott már nem tudom mi történt. Utána Spanyolban még Hamilton polet szerzett de megbüntették, viszont akkor már Button gyengélkedett. És utána már ment lefele a Mclaren a listán.

Sztem kibaszott jó autót raktak ott össze az év elejére, konkrétan a legjobb autó volt, pont hogy év közben baszták el a fejlesztéseket, és ezt leginkább Button érezte meg, ezt a statisztika és eredmények jól mutatják.

Ellenben a Ferrari az aki valóban durván jól fejlesztett év közben. Mert év elején, de még a év eleji teszteken is szarok voltak. Úgy küzdött Alonso Maldonadoval pozícióért, mintha vérre ment volna Ausztráliában.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jeffjohnson
Brawn Gp teljesítménye csöppet sem volt meggyõzõ Buttonnal 4 pole 6 gyõzelem és különösen az év második felében elég gyenge rajtpozíciók nem voltak kimagaslóan jók csak az év elsõ 6 versenyén onnantól meg szenvedtek.

Alonso szerintem csöppet sincs kényelmes helyzetben sok van még hátra és a Ferrari év végére már nem nagyon szokott fejlõdni. Ha nem tud nyerni akkor ez az elõny édes kevés lesz szerintem Hamiltonnak van most a legtöbb esélye.

A Mclaren az utóbbi években bebizonyította, hogy év közben nagyon jól tud fejleszteni ha egyszer év elejére is jó kocsit csinálnak akkor pedig megint egy unalmas akár 2011hez hasonló év lesz.

FeikG
Ezzel azért komolyan vitatkoznék!

Nohab
Olvasd végig az utolsó sort!

Mondjuk ezzel inkább Kimit lehetne büntetni.
desigo
Hehe
majd szedegeti hétfõn a szemetet a nézõk után xDDDDDDDDDD
Totti5
"Egyedi büntetéssel sújtották a sportfelügyelõk a Marussiánál pilótáját, Charles Pic-ket, aki a Szingapúri Nagydíj utolsó szabadedzésen a Vitaly Petrov balesete után kihirdetett piros zászlós idõszak alatt elõzött. A sportfelügyelõi bizottság döntése értelmében, Pic idejéhez 20 másodpercet hozzáadnak a vasárnapi versenyt követõen. Ez már önmagában sem megszokott, de ezt a dolgot még megtetézi az a tény, hogy az ítéletben az is szerepel, hogy a pilótát egynapos közmunkával büntetik, amelyet az FIA közlekedésbiztonsági kampányának részeként kell majd letöltenie.

Pic a kvalifikáción a 22. pozíciót szerezte meg."

<#fejvakaras>

Totti5
Az hogy próbálja nagyon rosszul hangzik... 😄

Botond
Reméljük, hogy megpróbálja. 😄
Norbi1990
Ha Maldonado berajtol Hami elé jó esélye lesz a nyerésre. Williams versenytempója nagyon jó.
Lol! Igazi autó verseny rajongók gyûlnek itt az sg-n!
Komolyra fordítva se Gro se mal nem fog holnap alkotni, sõt ha véletlenül nem lesz sc holnap akkor hami gyõzelme 99% mert ezt a tempót a Williams nem bírja a mögötte lévõk meg beragadnak. Drs elõzés fene tudja megy-e... Alonso kényelmes helyzetben van.
Azt viszont leszögezhetjük, hogy a ferka vagy rohadt szerencsés kábé 5 évente vagy a szarbol is hasznot húznak. Rai vb cime elõtte schumi 1-2 vb cime ilyen volt. Egyértelmû, hogy nem az övéké a top gép és mégis megnyerik a vb-t. Más csapatról ez nem mondható el az elmúlt 20 évben. Meki, Williams, Red bull vagy a brawn gp is úgy nyert, hogy stabilan a legjobbak voltak. (kis zárójelben vagy az fia is segít icipicit) (ezt csak a trollkodás kedvéért 😊))

desigo
Vagy inkább oda se xD
Totti5
Linkbe tedd légyszíves.

passatgt
erre inkább nem írok semmit

pedobear
Remélem Maldi összehoz holnap valamit és az elsõ 5 kiesik a francba