FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Képesség és állóképesség nagyon nem ugyanaz, amúgy meg fogalmunk sincs, hogy milyen kondiban van, több munkával elérheti a megkívánt erõnléti szintet.
Idén pedig veri Rosberget, ebbõl mindenki azt von le magának amit akar.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A medve nem játék.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Igenis számít, hogy õ már mindent elért amit el lehetett lényegébe itt érni és a legsikeresebb.
Egyszerûen nem tud úgy hozzáálni mint egy fiatal huszon akárhány éves feltörekvõ versenyzõ aki épp a vb címért harcol.
Tudatalatt ez nagyon is képes befolyásolni még ha nem is ezt mondja.
Persze visszatért mert hiányzott neki és akkor már alap, hogy nem úgy tért vissza h én msot a 6-7. helyet kibérelem magamnak..
de úgy hozzálni ahogy állt annó vagy ahogy mostani csúcson lévõ versenyzõk állnak, már nem tud.
Nem csak a reakció idõ számít, hanem az állóképesség is és midn2 romlott és még ha csak kicsit is(bár erre az h amúgy 3 évet kihagyott a versenyzésbõl) ez ezen a szinten nagyon számít.
Én nem hiszem h feltudná venni a versenyt a toppokkal, ezt igaz csak akkor tudnánk meg ha olyan autóba lenne.(azt h idõnként képes megverni õklet egészen más
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
+Raikonennek azért jóval több motivációja van,Schuminak mi motivációja legyen a 16 év f1 szezon,7 vb cím után?
a sportág legsikeresebb versenyzõje.
aztán azt mondod h mekkora preszízs veszteséget szenvedett hogy visszatért..
Miért is?
Ezután nem fogják egy élõ legendának tekinteni f1 berkekben?
vagy nem lesz nagy marketing értéke?
hagyjuk már, szerintem könnyen rájöhetsz, hogy nem miattunk tért vissza, hanem saját maga miatt.
Éppen ezért nem túl hiteles itt mondogatni hogy így meg úgy csorbult a hírneve(ami hülyeség) és sztem ebben az esetbe nem is igen érdekli õt ez.
A képességei nem romlottak , max a reakcióideje de hogy mennyire azt sem te, sem én nem tudjuk megítélni.
Mindenesetre olyan "nagyon,nagyon,nagyon" nem romolhattak ha idén már az idõmérõkön is kenterbe veri Rosberget , úgyhogy ez szvsz hülyeség.
Versenyképes autóval pedig a mezõny élében lenne , ahogy azt láttuk/láthattuk volna Monacoban és Kínában ha a csapat nem barmolja el a versenyét.
43 éves és nincs meg az a motiváció ami annó volt mikor még fiatal volt.
Ezek jobban számítanak sztem mint az autó.
De azok a vélemények akik azt mondják h most visszajött lerombolni az eredményeit, meg ez csak ront a hírnevén meg nem érte meg neki... nagyon nagy baromságok.
Az eredményei ott vannak feketén-fehéren azon nincs mit lerombolni
A hírneve megvan és meg is lesz mert szerintem évtizedekig lehet h marad a sportág legeredméynesebbje és ha még nem is akkor is már egy legenda és törtlnnelmi tette van.
Harmadrészt sztem egy külsõ szemlélõnek vagy akár egy fannak vagy nézõnek emg végképp nincs joga azt mondnai h megérte-e vagy sem, csak akkor ha mondjuk egy balesetbe belehal vagy belerokkan vagy maradandó sérüléseket szerez.
Addig meg sztem eldönti õ, hogy ez megérte-e neki vagy sem.
Hiányzott neki a versenyzés, sztem a lelke mélyé azért tisztába volt azzal, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy õ itt ténylegesen küzdhet a vb címért.
Ilyen Eddie Jorden féle emberek csak lesnének.
Ráadásul azért lehet mondnai a motiváltságot ebbõl-abból õ egy 7.szeres világbajnok aki sok év kihagyás után lényegébe újoncként tért vissza.
Szerintem reális az ahol most van.
Nem tudom nem hiszem azt sem, hogy egy ferrárib,red bullba többet érne el ettõl.
Scumit már nem úgy kell nézni mint egy vb esélyest vagy egy 7 szeres világbajnokot, mert ahhoz már se a képesség, se a motiváció nincs meg(nem lehet meg egyszerûen).
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Megeri megnezni a futamot?
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
már a 4. jött mire észbe kaptak...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ilyen volt a vége:
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Sajnálnám ha végleg visszavonulna mikor úgy néz ki pont elkapta a fonalat.
Azt még inkább sajnálom , hogy érdemi versenyre alkalmatlan gépet tudnak alátenni.
Ráadásul, ha hibázott, ha nem elkezdi nyomatni hirtelen olyan troll is a dumát, hogy Rosberg rendre elveri😄 ilyet is olvastam ma. Na itt állt végérvényesen ketté a fülem. Amikor célba ért az idõsebb német, akkor rendszerint Rosberg elõtt ért célba idén, Bahreinben a csapat miatt esett ki a Q1-ben, ha jól rémlik még, Monacoban (itt mondjuk poleból indult volna) Montrealban és a Ringen is Rosberg mögött volt bõven onnan esett ki a többi versenyen nagyrészt a fiatalabbik német elõtt volt, vagy esett ki elõle a futamon már az idõmérõs teljesítményük sem olyan, mint az 1-2. évben. Szóval már itt mindenféle troll benyögés értelmét veszti. Ezeken vagyok fõleg kiakadva és persze azon is, hogy Rosberget, mint versenyzõt hajlamosak rendkívüli módon alul értékelni. Csak egyszer kapjon a jövõben igazán versenyképes technikát. Neki egyelõre igazolni kellene tudni, hasonló a karrierje Jenson Buttonéhoz...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyik pillanatban agyalsz,hogy a kanyart milyen íven vedd másikban meg wtf?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem mûködik így.
Amúgy mit is kéne látni a két egymás mellett haladó autón?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha ez sem jó így, akkor nem foglalkozom vele többet...külön ablakban megjeleníti.
Az imageshack már rég tiltólistára rakta az sg-t
Mondom nem én csináltam szarul, a tied sem jó amúgy katt rá.
Jobb gomb a linken, hivatkozás címének másolása, és egy új fülön beilleszted :}
Nekem úgy megy
Rossz napod lehet ma, nem szoktál ennyire benézni szituációkat...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ezen is lehet rágódni...
És igen sokszor elmondtuk nem olyan, mint fénykorában, de ez természetes viszont még mindig ott van a toppok között és a hibák ellenére abban a szarkupacban az agyonsztárolt Di Resta se lenne jobb, aki még Sutiltól is kikapott 1. évében...sõt Hülkkel szenved az a nagy büdös helyzet...