182114
  • AnuluWork #139650
    Akár. Különösen ha Renaultnak hívják majd. :)
  • Ulvar
    Azt elfelejtetted hogy Kimi helyére Alonso ment az elmúlt 2 váltásánál (Meki és Ferka). Alonso megy a Lotusba :O.
  • AnuluWork #139648
    Sajnos a Lotus lassú az időmérőn, és így hiába a kiegyensúlyozott tempó versenyen, ha 1xűen nincs benne az első négyben SE.

Ahonnan eddig amúgy Kimi elment, az a csapat a következő évben majdnem vébét nyert, úgyhogy nem lepődnék meg ha a Lotust jövőre Reanultnak hívnák ...
  • McCartman
    Érdekes párosítás lenne a Vettel-Raikkonen lévén jó barátok.
    Ha meghúzná a Red Bull legalább a Vettel fikázók is képet kapnának a tehetségéről, de egy idő után úgyis folytatódna tovább a kifogás keresés ha jobban szerepelne.
  • AnuluWork #139646
    Egyébként meglepődnék ha az RBhez igazolna.
  • HTS s3rg1nh00
    én szívesen nézném,ahogy Kimi megmutatja hová dugja fel a kisgyerek a mutatóujját jövőre...
  • AnuluWork #139644
    Miért is? A Ferrarinál is nyomták a seggébe Massát. Meg tudná szokni az RBnál is Vettelt, persze ha Vettel egyáltalán maradna a RBnál!
  • Ulvar
    Azt ugye érzed hogy ez egy elég erős hasonlat volt a mai F1hez képest, pláne nézve a Red Bull mentalitását, amit a Ferraritól loptak.
  • AnuluWork #139642
    Viszont Kiminek is van egy, tehát egál. És Kimi nyert Ferrarival, amivel utoljára Schumachernek sikerült, előtte pedig Schekternek 1979-ben ...
  • AnuluWork #139641
    Ayrton Senna 1988-ban beült Prost mellé, pedig Prostnak volt két VB címe a McLarennel. Vettelnek most egyel van több. :)
  • Ulvar
    Nem kéne hogy ez probléma legyen egy átlag Formula-1-es versenyzőnek főleg aki 2 év után kerülne egy nagyobb csapatba.
  • Ulvar
    Néztem én ne aggódj. Aki első F1es évébe TOP csapatba kerül, aki egy Ron Dennis neveltje, azt nem hiszem hogy egy háttérbe szorított személy...Ilyet még Vettellel se csináltak. Az első felében meg lehetetlen hogy Alonso lett volna a kedvezményezett, hiszen a Hungaroringen tetőzött a kettejük balhéja, tehát az már egy folyamat csúcspontja volt.
  • V43 1105
    .. és egy Di Resta..? Hülk is hipp-hopp lelépett ..
  • szabii98
    szerintem Ricciardo vagy Vergne kellene oda, viszont nem lenne nekik túl nagy ugrás?
  • Nightt
    Mindenkinek az lehet a velemenye, amit csak akar. Te kijelentetted, ez baszta a csorom...
    Amugy szerintem is nagy faszsag lenne Kimit odavinni.
  • Master91
    A spanyol vér
  • G_ArchAngel #139634
    Nem kenné el.
    Vettel toronymagasan a legjobb versenyző jelenleg a mezőnyben.

Mondom, mint Raikkönen-fan.
  • G_ArchAngel #139633
    "(bár akkor még nem volt Hami világbajnok, de már úgy kezelték a csapatnál)."

Akkor te nem azt nézted, amit a többiek. Alonso volt az első félévben a kedvezményezett, akkor álltak át Hamiltonra, amikor a spanyol rájött, hogy becsületes úton nem tudja Lewist megverni és keresztbe akart tenni az angolnak és a csapatnak is.
  • Jeffjohnson
    Nem látom a jövőt és bármilyen meglepő ez az én véleményem az, hogy ez neked fáj már nem az én problémám.

Nem azt írtam, hogy Kimi vb-t nyerne hanem annyi győzelmet meg helyezést venne el Vetteltől, hogy nem érné meg a RB-nak egy ilyen erős pilótát odahozni. Hülkenberg számomra egy szürke ló nem tudom versenyképes kocsiban mit hozna nála kérdéses mennyi szponzort tudna hozni de 2. számú pilótának jobban el tudnám képzelni mint Kimit. Meglátjuk mi lesz, gondolom valamikor szezon vége fele lesz majd bejelentve.
  • Ulvar
    Már elnézést hogy ilyet fogok írni...

DE ki az a sötét barom, aki beülne egy olyan csapatba, ahol egy többszörös világbajnok van, és velük szerezte meg mindegyik trófeát? Mennyi az esély arra hogy nem ő lenne utána a kedvezményezett? Pláne egy világbajnokot mellé ültetni a világ legnagyobb marhasága szerintem. Lásd Button vs. Hamilton, vagy Alonso vs. Hamilton (bár akkor még nem volt Hami világbajnok, de már úgy kezelték a csapatnál).

Fiókcsapatból az ügyesebbiket beültetni Vettel mellé és kész...Ausztrál helyére Ausztrált, legyen Ricciardo, de az se zavar ha Vergne az...
  • kifli
    Nem látnám szívesen Kimit a RedBull-ban. Bár azt megnézném, hogy keni el Vettel száját ugyanabban a technikában :D
  • Nightt
    Josold mar meg a heti lotto szamokat is, ha ilyen jol latod a jovot
  • V43 1105
    Így járt. Engem osztán nem izgat.. és legalább valaki megfingatná..
  • Jeffjohnson
    Ha Kimit odaviszik nem lesz Vettel világbajnok.
  • V43 1105
    Raikönnen vagy egy Hülkenberg az idei csalódásokkal teli év után ?
  • Jeffjohnson
    Akkor lehet találgatni ki ül majd a helyére.
  • Ulvar
    szcsáwebber
  • pedobear

link
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20130626-ketszazszor-gyorsabb-egy-notebooknal-az-f1-es-szuperszamitogep.html
  • Peppus
    nemzöld :( pedig így sokkal szebb lenne..
  • Peppus

Zöld? :)
  • Master91
    Nem először vótmá
  • Pluskast
    A jövő évi motorok hangja Szerintem nagyon gyér és gyenge. Kb mint egy túra autó.
  • G_ArchAngel #139617
  • nearo
    600. versenyére készül a Williams
  • G_ArchAngel #139615
    Fangio durva: vagy nyerek vagy nem
  • RatBaG #139614
    http://www.motorward.com/2013/06/top-10-formula-one-drivers-with-highest-winning-percentage/
  • RatBaG #139613
  • Dietrich
    pár hete mikor megkérdezte valaki tőlem, hogy szerintem miért 2001/2002 volt a F1 mélypontja, Herbert 1 mondatban összefoglalta:
    Átélhettük Michael Schumacher domináns éveit, nulla előzéssel ezek nagyon unalmasak voltak.
    Herbert: Hamiltonék és Vettelék kezdik feléleszteni Prost és Senna korszakát
  • G_ArchAngel #139611