FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
March 17 Australia (Melbourne)
March 24 Malaysia (Sepang)
April 14 China (Shanghai)
April 21 Bahrain (Sakhir)
May 12 Spain (Barcelona)
May 26 Monaco (Monte Carlo)
June 9 Canada (Montreal)
June 16 America (New Jersey) *
June 30 Britain (Silverstone)
July 21 Germany (Nurburgring)*
July 28 Hungary (Hungaroring)
September 1 Belgium (Spa)
September 8 Italy (Monza)
September 22 Singapore (Marina Bay) *
October 6 Japan (Suzuka)
October 13 Korea (Yeongam) *
October 27 India (Buddh International Circuit)
November 3 Abu Dhabi (Yas Marina)
November 17 United States (Austin)
November 24 Brazil (Interlagos)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Viszont az F1 nincs erre rákényszerítve ha az anyagi részét vesszük..bekerül egy utcai pálya egy road repül a naptárból..az esti verseny meg már azért kell, hogy európában a megszokott idõben legyen a rajt..14:00-kor
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy azért zavar, mert ha 1 bekerül, akkor 1 kikerül, nem lesz 30 futamos versenynaptár...
Villanyfényes Formula-1-es versenyt rendezhetnek már 2014-ben Bangkokban – a Thaiföldi Sporthatóság kormányzója, Kanokphand Chulakasem elárulta, az elõzetes tervekrõl már meg is állapodtak Bernie Ecclestone-nal.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Habár már kb értelmetlen, mert nincs minden csapatnak saját fejlesztésû erõforrása, így a fejlesztésre ígyis a gazdag csapatoknak kellene csak költenie. Jó, nyílván drágább lenne 1-1 motor, de nemhiszem, hogy olyan hatalmas mértékben...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Életképek Austinból. Várom már ezt a pályát. Nagyságrendekkel jobbnak tûnik Indiánál.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Párszor megbeszéltük egyébként, hogy az autók építésétõl (diffúzortól függ), meg a légáramlatoktól mennyire lehet-e elõzni vagy sem...És persze a teszttilalom is gátat szabott ennek, vagyis a szabad fejlesztésekkel és ötletekkel a mérnököknek kiskaput keresve tudják megvalósítani.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez egy idióta nyilatkozat volt részérõl, mert az autóversenyzés az elõzésekrõl szól. amit meg õ kedvel az a szép csilivili autó karcolások nélküli körbevitele az esti fényben pl. Abu Dhabiban, miközben a Dubaizó lánmyok alul nedvesednek ahogy kacsingat a sisakja mögül.
Kb. neki ezt jelenti az "autóversenyzés"...
Én is azt mondom meglehet mindent oldani, hogy legyen elõzés kers meg drs nélkül csak a pályáknak is olyanoknak kellene lenni nem Tilke féle agyszüleményeknek meg tepsi AD pályáknak...
Számomra érthetetlen miért böffent néha baromságokat miközben egy kör alatt elõz akár 5x is...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
bár nekem úgy rémlik, hogy pont Webber volt az, aki a vonatozás híve volt, mintsem az elõzést segítõ módszereké
Faszozás meg végképp nem ide való, megy az a nélkül is hidd el csak meg kell próbálni kulturáltan írni!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Idõnként egy-egy villanásukkor pedig Grosjean,Massa,Maldonado,Senna,Petrov is durván kapni szokott.
Aki egy kicsit is tiszteli az ok nélkül nem fogja szidni Schumit.
szvsz
õ a fekete bárány! Ezt azért tapasztalhattad többször is már!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Amúgy sajnos igaz, ha valami kis hibát vét, már megy is a gúnyolódás és a szurkálás Schumi irányába! Nem rosszindulatból írta, csak õ is látja milyen
nevetséges hadjárat indult az öreg ellen! 😊
Ne húzd fel magad... még mindig túl robbanékony vagy! <#nyes>#nyes>
Ezután nem is olvastam tovább. A k***a anyját annak aki ilyet ír...
Senki nem mondta , hogy bármiféle hõs lenne de azon lamentálni , hogy a versenyzés pusztán annyira lenne veszélyes mint egy kerti traktorral lenyírni a füvet a hétvégi telken finoman szólva is szûklátókörûségre vall fõleg annak fényében ami pont vele történt nem is oly rég.
Világ életemben Sumi drukker voltam-vagyok csak nem vagyok olyan elvakult, hogy úgy beszéljek róla mintha valami hõs lenne mert visszajött egy olyan dolgot csinálni amirõl mások csak álmodnak és mindezért még olyan pénzt is kap amit mi az életben nem fogunk keresni. És igen, erre irígy vagyok, de nem rosszindulatúan hanem álmodozóan. Mindenki aki normális és szereti a forma 1-et az ilyen szinten irígy szerintem. Mindenesetre én nem sértegettelek téged ezért megkérnélek, hogy te se tedd.
nem így lett, ahogy Alonsot se találta el Grosjean szerencsére.
Õk vállalták ez az életük a versenyzés...Mondtam már a Kubica esetnél is, hogy nem hibáztatom ez egy életvitel, aminek én szívesen részese lennék szintúgy, mer leszarom a halált. Holnap reggel sétálsz az úton és lehet a fejedre esik a tégla, vagy csak ülsz a biciklin és paccs szívroham...
Ne hasonlítsd már magad egy autóversenyzõhöz , kocsiba se mernél ülni egy-egy ilyen helyzetet követõen , nemhogy 1 hét múlva ismét 300zal kelljen száguldanod a fal felé.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(