FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Életképek Austinból. Várom már ezt a pályát. Nagyságrendekkel jobbnak tûnik Indiánál.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Párszor megbeszéltük egyébként, hogy az autók építésétõl (diffúzortól függ), meg a légáramlatoktól mennyire lehet-e elõzni vagy sem...És persze a teszttilalom is gátat szabott ennek, vagyis a szabad fejlesztésekkel és ötletekkel a mérnököknek kiskaput keresve tudják megvalósítani.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez egy idióta nyilatkozat volt részérõl, mert az autóversenyzés az elõzésekrõl szól. amit meg õ kedvel az a szép csilivili autó karcolások nélküli körbevitele az esti fényben pl. Abu Dhabiban, miközben a Dubaizó lánmyok alul nedvesednek ahogy kacsingat a sisakja mögül.
Kb. neki ezt jelenti az "autóversenyzés"...
Én is azt mondom meglehet mindent oldani, hogy legyen elõzés kers meg drs nélkül csak a pályáknak is olyanoknak kellene lenni nem Tilke féle agyszüleményeknek meg tepsi AD pályáknak...
Számomra érthetetlen miért böffent néha baromságokat miközben egy kör alatt elõz akár 5x is...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bár nekem úgy rémlik, hogy pont Webber volt az, aki a vonatozás híve volt, mintsem az elõzést segítõ módszereké
Faszozás meg végképp nem ide való, megy az a nélkül is hidd el csak meg kell próbálni kulturáltan írni!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Idõnként egy-egy villanásukkor pedig Grosjean,Massa,Maldonado,Senna,Petrov is durván kapni szokott.
Aki egy kicsit is tiszteli az ok nélkül nem fogja szidni Schumit.
szvsz
õ a fekete bárány! Ezt azért tapasztalhattad többször is már!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ma újranéztem a vasárnapi futamot,lehet másodszorra is rosszul láttam.
Amúgy sajnos igaz, ha valami kis hibát vét, már megy is a gúnyolódás és a szurkálás Schumi irányába! Nem rosszindulatból írta, csak õ is látja milyen
nevetséges hadjárat indult az öreg ellen! :)
Ne húzd fel magad... még mindig túl robbanékony vagy! <#nyes>#nyes>
Ezután nem is olvastam tovább. A k***a anyját annak aki ilyet ír...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Senki nem mondta , hogy bármiféle hõs lenne de azon lamentálni , hogy a versenyzés pusztán annyira lenne veszélyes mint egy kerti traktorral lenyírni a füvet a hétvégi telken finoman szólva is szûklátókörûségre vall fõleg annak fényében ami pont vele történt nem is oly rég.
Világ életemben Sumi drukker voltam-vagyok csak nem vagyok olyan elvakult, hogy úgy beszéljek róla mintha valami hõs lenne mert visszajött egy olyan dolgot csinálni amirõl mások csak álmodnak és mindezért még olyan pénzt is kap amit mi az életben nem fogunk keresni. És igen, erre irígy vagyok, de nem rosszindulatúan hanem álmodozóan. Mindenki aki normális és szereti a forma 1-et az ilyen szinten irígy szerintem. Mindenesetre én nem sértegettelek téged ezért megkérnélek, hogy te se tedd.
nem így lett, ahogy Alonsot se találta el Grosjean szerencsére.
Õk vállalták ez az életük a versenyzés...Mondtam már a Kubica esetnél is, hogy nem hibáztatom ez egy életvitel, aminek én szívesen részese lennék szintúgy, mer leszarom a halált. Holnap reggel sétálsz az úton és lehet a fejedre esik a tégla, vagy csak ülsz a biciklin és paccs szívroham...
Ne hasonlítsd már magad egy autóversenyzõhöz , kocsiba se mernél ülni egy-egy ilyen helyzetet követõen , nemhogy 1 hét múlva ismét 300zal kelljen száguldanod a fal felé.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nagyon jó reklám ez ami az egyre növekvõ eladási darabszámokon látszik.
Az,hogy még 1-1 dobogó se jön össze néha az szégyenletes.
Viszont dõl a pénz a mercihez és a tulajdonosokat csak ez érdekli
a V8 superstar versenyeit is nagyon jól nyomta! Kár hogy a box riporterkedést bízzák csak rá..de lehet õ azt vállalja inkább.
http://gaborszantai.co.uk/
...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.