FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
A motorfejlesztést is mi a francnak kellett betiltani,

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Palinko
Indiát szeretem pcn, Austinban pedig van Hungaroringre jellemzõ "2 ütemes" kanyar.

Életképek Austinból. Várom már ezt a pályát. Nagyságrendekkel jobbnak tûnik Indiánál.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Palinko
ami volt kép pár napja épp megfelelne
Palinko
azért van 3 jól elkülöníthetõ boly még így is
Szerintem néhány Tilke pálya egészen jó pl a Maláj, a Török, a Kínai, Abu Dhabi se rossz csak oda kavicságy kellene vagy homok, mint Bahreinben nem vagyok az aszfaltozott bukóterek híve a levágások miatt...

Párszor megbeszéltük egyébként, hogy az autók építésétõl (diffúzortól függ), meg a légáramlatoktól mennyire lehet-e elõzni vagy sem...És persze a teszttilalom is gátat szabott ennek, vagyis a szabad fejlesztésekkel és ötletekkel a mérnököknek kiskaput keresve tudják megvalósítani.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
mégegyszer...õ 2009-ben azt nyilatkozta egy baszott unalmas, vonatozás után amikor semmi sem történt az aszfalton (Wéberék azon izgulktak jól számolta ki vagy sem a benzin mennyiséget)hogy szerinte dög unalmas körönként 5-öt elõzni az a jó ami aznal történt.
Ez egy idióta nyilatkozat volt részérõl, mert az autóversenyzés az elõzésekrõl szól. amit meg õ kedvel az a szép csilivili autó karcolások nélküli körbevitele az esti fényben pl. Abu Dhabiban, miközben a Dubaizó lánmyok alul nedvesednek ahogy kacsingat a sisakja mögül.
Kb. neki ezt jelenti az "autóversenyzés"...
Én is azt mondom meglehet mindent oldani, hogy legyen elõzés kers meg drs nélkül csak a pályáknak is olyanoknak kellene lenni nem Tilke féle agyszüleményeknek meg tepsi AD pályáknak...

Számomra érthetetlen miért böffent néha baromságokat miközben egy kör alatt elõz akár 5x is...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pluskast
Tök igaza van. Az egységesítés "áldásos" tevékenységének köszönhetõ ez a vonatozás. Gyakorlatilag ma az egyetlen mozgástere a mérnököknek az aerodinamikai megoldásoknál van, azt csókolom.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dietrich
off

10 egykori F1-es pilóta vesz részt a GC600-on.
ARMOR ALL Gold Coast 600 Field Set

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
így van..egy masiniszta..

teljesen korrekt amúgy<#eljen>

bár nekem úgy rémlik, hogy pont Webber volt az, aki a vonatozás híve volt, mintsem az elõzést segítõ módszereké

Dietrich

Dietrich

Jeffjohnson
Szerintem meg teljesen korrekt válaszokat adott õszinte volt legalábbis nekem ez jött le. Persze aki akar az mindenbe bele tud kötni ha van rajta sapka azért ha nincs akkor meg azért...

Faszozás meg végképp nem ide való, megy az a nélkül is hidd el csak meg kell próbálni kulturáltan írni!

Dietrich
Ennek a fasznak semmi sem jó..se a sok elõzés se a F1 :p

Webber: A mai F1 már nem olyan izgalmas

nyuny01
De nekik azt senki nem kiabálja ilyenkor hogy vonuljon vissza! Fõleg nem Minardi félék... <#vigyor2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

desigo
Volt itt már szidva Vettel,Alonso,Hamilton (folyamatosan)
Idõnként egy-egy villanásukkor pedig Grosjean,Massa,Maldonado,Senna,Petrov is durván kapni szokott.
Aki egy kicsit is tiszteli az ok nélkül nem fogja szidni Schumit.
szvsz
nyuny01
Igazából nem erre az egy esetre gondoltam, legyen csak egy kis hiba, egybõl
õ a fekete bárány! Ezt azért tapasztalhattad többször is már!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

desigo
Kis hibát vétett?
Ma újranéztem a vasárnapi futamot,lehet másodszorra is rosszul láttam.
nyuny01
Olvasd tovább nyugodtan, van nem ír hülyeséget!
Amúgy sajnos igaz, ha valami kis hibát vét, már megy is a gúnyolódás és a szurkálás Schumi irányába! Nem rosszindulatból írta, csak õ is látja milyen
nevetséges hadjárat indult az öreg ellen! :)

Ne húzd fel magad... még mindig túl robbanékony vagy! <#nyes>

Ulvar
"Röhög az internet Michael Schumacheren legutóbbi, szingapúri kiesése miatt"

Ezután nem is olvastam tovább. A k***a anyját annak aki ilyet ír...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nyuny01

Igazad van , te csak bazdmegolsz. Amilyen az adjonisten olyan a fogadisten ezen ne csodálkozz.

Senki nem mondta , hogy bármiféle hõs lenne de azon lamentálni , hogy a versenyzés pusztán annyira lenne veszélyes mint egy kerti traktorral lenyírni a füvet a hétvégi telken finoman szólva is szûklátókörûségre vall fõleg annak fényében ami pont vele történt nem is oly rég.
Magnum PI
Köszönöm!

Világ életemben Sumi drukker voltam-vagyok csak nem vagyok olyan elvakult, hogy úgy beszéljek róla mintha valami hõs lenne mert visszajött egy olyan dolgot csinálni amirõl mások csak álmodnak és mindezért még olyan pénzt is kap amit mi az életben nem fogunk keresni. És igen, erre irígy vagyok, de nem rosszindulatúan hanem álmodozóan. Mindenki aki normális és szereti a forma 1-et az ilyen szinten irígy szerintem. Mindenesetre én nem sértegettelek téged ezért megkérnélek, hogy te se tedd.

Ulvar
<#eljen><#eljen>

szomorú lett volna ilyen buta hiba után...

nem így lett, ahogy Alonsot se találta el Grosjean szerencsére.

Õk vállalták ez az életük a versenyzés...Mondtam már a Kubica esetnél is, hogy nem hibáztatom ez egy életvitel, aminek én szívesen részese lennék szintúgy, mer leszarom a halált. Holnap reggel sétálsz az úton és lehet a fejedre esik a tégla, vagy csak ülsz a biciklin és paccs szívroham...

http://www.youtube.com/v/qve8RHYh--4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Irigy vagy , rosszindulatú vagy csak szimplán buta nem tudom eldönteni , talán egy kicsit mind.
Ne hasonlítsd már magad egy autóversenyzõhöz , kocsiba se mernél ülni egy-egy ilyen helyzetet követõen , nemhogy 1 hét múlva ismét 300zal kelljen száguldanod a fal felé.
Magnum PI
Ráadásul én ezért fizetek több ezer forintot, õ meg kap egy pár milliárdot :D

Ulvar
Vagy én Debrecenbe a 4esen.

Magnum PI
Ó bameg, nagyobb eséllyel halsz meg a 4-es fõúton mint ezek itt egy verseny közben. Hagyjuk már... Akkor én is kockáztatom az életem minden nap mikor átmegyek Nyíregyházára. Egy hõs vagyok.

a.carkey
Egyébként ezen a jelenlegi helyzeten nem Szújó és Wéber kettõse, hanem Wéber kirúgása, és a Mezei-Palik kettõs élõben való alkalmazása segítene. <#zavart1><#idiota><#banplz>

A medve nem játék.

Ulvar
Jogos.

a.carkey
Az utolsó egy perc - Palik és Czollner dicsérése - értelmetlenné tette az egész korábbi három percnyi szövegelést. Ha hozzávesszük, hogy az RTL Klub embereirõl van szó, így szánalmas az egész, mégha akkor is ha Mezei egy ökör ...

A medve nem játék.

nearo
Utolsó bekezdés érdekes, ez fel sem tûnt futam közben... bár az azért rémlik, hogy az egyik Caterham szárnyát vesztette a rajtnál.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
http://www.youtube.com/v/ldE2GOq970A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
passatgt
metapsolják a végén:D

desigo
A Merci és Schumi is nagyon gyengén teljesít de lehet menni promózni az utcai autókat,hogy F1-ben versenyeznek a valaha volt egyik legjobb pilótával.
Nagyon jó reklám ez ami az egyre növekvõ eladási darabszámokon látszik.
Az,hogy még 1-1 dobogó se jön össze néha az szégyenletes.
Viszont dõl a pénz a mercihez és a tulajdonosokat csak ez érdekli
Dietrich
bele élte magát, kapta is a tapsot érte :)
a V8 superstar versenyeit is nagyon jól nyomta! Kár hogy a box riporterkedést bízzák csak rá..de lehet õ azt vállalja inkább.

Argentin labdarugast szoktak ilyen hangszinkulonbseggel kozvetiteni:D

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Szujó így közvetítette Hamilton kiesését.

ScarY MAN
azt még megértem ha firerock elszabadul, ha valaki leköp egy alfonzó képet otthon a sötét szobájában és rituálisan elégeti, de egy vicces kép miatt ne legyen már hiszti :D

...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

FeikG
Lehet te majd 43 évesen,már a slozira sem tudsz egyedül elmenni!<#mf1>

Palinko
ez most miért?
ScarY MAN
<#hehe>

...

Visszatérésének évében Liuzzi kishíján a fején parkolt le Abu Dhabiban , az talán nem lett volna olyan vicces.
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.