FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Errõl lehetne offolni sokat, de nem teszem. :).

Inkább arról kezdjünk vitázni, hogy akkor Alguersuari végül hova kerül (esélyes hogy Sauber).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Ja.

WTCC eredményei.

Összesített: 4,2,1,2,1,1,1

Nyert VBt Seattal is.

Azért nem semmi ahogy beállítjátok õket. Ja meg a BTCCt is megnyerte.

Nem kedvelem, mert õ is a szemétládák közt van Tarquinival egyetemben, de az eredményei magukért beszélnek.

Menu nem nyert VBt, de Forma versenyzésben megnyert mindent amiben elindult majd BTCCbe került, ott 2szer nyert... 2 márkával.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
viszont jön a Honda..amit most még nem tudni McLaren vagy csak Sauberként majd az idõ megmutatja mennyi pénzt szánnak rá a japók :)
Zengõék a lotus csapat :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Lehet nem mentek semmivel többet, mint az OW versenyzõk, de ha egy elsõkerekes kocsival is összehasonlítanák õket, akkor fordulna a kocka... Az más kérdés, hogy az FWD az bevásárlásra való, nem pedig versenyzésre. Nagyon kevés kivételtõl eltekintve.
passatgt
de jövõre kiszáll a chevrolet nem? szóval akkor eltûnik a "red bull"

Dietrich
ez a WTCC olyan majdnem, mintha a F1-ben lenne a Red Bull csapat, lenne egy Force india, meg egy HRT csak ezeknek az autói..mekkora dicsõség lenne Red Bullal nyerni...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Müller, Menu itt a WTCC-ben királyok, mert a legjobb autóban ülnek... indultak V8 autóval mint Bourdais vagy más IC-s vagy egyébb bajnokságban indulók is...tehát nem V8 versenyzõkkel hasonlítva:
P1 P3

semmivel nem mentek többet pl. az ow versenyzõk mint Müllerék az autókkal..komolyan leszerepeltek...én megmondom a tutit még akkor is ha megköveznek nem tartom sokra õket egy olyan bajnokság miatt amiben egyetlen gyári csapat versenyzõiként vannak jelen ahol komolyan számít ki alatt milyen autó van.
Ahol az erõk viszont teljesen egyeznek sõt más tipusú bajnokságból vannak versenyzõk és ropira verik, hát...

nyuny01
Persze új kedvencem biztosan nekem is lesz, de az õ sisakja nem fénylik majd úgy mint Schumacheré!Aki talán "kedvencem" lehetne, nincs is a mezõnyben, de nagy erõfeszítéseket tesz annak érdekében hogy újra rajthoz állhasson! Az is lehet hogy már csak csapatnak fogok szurkolni, de ezt majd az idõ eldönti! :)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Totti5
Ha nem vetted volna észre a komplett WTCC felhozatalt írtam. Tarquini bárkit képes megverni onnan annyira jól megy most is, erre te azt írod hogy tehetségtelen. Én csak annyit kérdeztem hogy ha õ az, akkor Müller, Huff, Menu, Coronell, Norbi mi?

Dietrich
Vagyunk páran akik jóval régebb óta nézik...mikor meghalt Villeneuve ugyanez volt a hangulat..mikor Prost abbahagyta, Mansell Indycarba ment, Senna meghalt..ugyanilyen volt a hangulat.
És mi történt? Semmi jöttek más kedvencek is.
Azért azt látni kell...vannak tõle már jobbak.

ebben van igazság...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Az anyagi kár is jelentõsebb volt nála. :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A vicc az egészben az, hogy több emlékezetesebb futama volt az elmúlt 3 évben, mint valamennyi újoncnak eddig illetve Rosbergnél is simán.

Ha azt veszem a hungaroringi leszorítósdi, meg a monacói elõzés Alonso ellen 2010-ben már kapásból 2 futam, ami emlékezetes momentum maradt teljesen mind1, hogy mindkettõnek negatív hangvétele volt.

Rosbergnél hirtelen a 2010-es kínai, a tavalyi spai, kínai és maximum az idei Bahreini futamot tudnám felhozni egyébként végig a mester futott látványosabb versenyeket:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hûha!!!
Én egy emberért soha nem tudtam így rajongani, persze van nekem is kedvenc (több is) de én magát a versenyzést szeretem. Megmondom öszintén schumi nélkül semmi nem változik, amióta visszajött nem tett hozzá semmi extrát. Jönnek helyette a fiatalok, több lelkesedéssel kiéhezve a sikerre!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Dietrich
ebben egyetértünk, de a zártkasztnizás már csak ilyen :)

nyuny01
Most értem haza melóból, az egész napom egy hulladék volt, járt az agyam hogy mi lehetett az oka ennek a döntésnek és hogy számomra olyan semmilyen lesz a Forma 1 a jövõ évtõl, mint 2006 után! 97 óta nézem a királykategóriát ami szinte a szívemhez nõtt Schumacherrel együtt!Hihetetlen dolgokat éltem át futamok alatt, és hihetetlen nagyokat szurkoltam! Persze voltak dühös pillanatok is és boldogabbnál boldogabbak, amik miatt ez az egész hatalmas szenvedéllyé vált!Az biztos hogy lezárult egy szakasz az én életemben is, ami megismételhetetlen!És ami az idei év végétõl már csak álom marad! Hihetetlen hogy mennyi örömet tudott nekem okozni egy olyan ember, akivel nem is beszéltem, de még csak nem is láttam élõben, és aki miatt most bizony megkönnyeztem! <#rinya>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ulvar
Akkor is rühellem, amiért jó párszor megszívatta Norbit.

Dietrich
Nyugi ifjúság..
Tarquini az F1-ben töltelék volt..most is vannak ilyenek sosem ûlt a legjobb autóban...viszont a zártkatszniban több sikere volt. És nem is csinálja rosszul amit csinál...Norbit meg ne keverjétek bele nincs még az a tapasztalat és megtett km mint a kopasz esetében. ez olyan mintha Sumák kontra Pic vita alakulna ki.

Ulvar
Hello...tudod te ki az a Tarquini? Tudod mióta versenyzik túraautóval? Ne hasonlítsuk már egy Micheliszhez...

Totti5
Ha õ tehetségtelen akkor a WTCC 99%a Norbival az élen mi?

Ulvar
Tarquini egy tehetségtelen "versenyzõ". Nem hiába nem tudta megvetni anno a lábát F1ben...Ráadásul egy paraszt...Rühellem.

a.carkey
Pedig szegény a F1ben csak az akkori sokadik olasz volt ...

Minden esetre imádtam a pókháló mintás sisakdizájnját. Az egyik legletisztultabb sisakterv volt amit eddig láttam, pedig volt pár igazán jó az elmúlt 40 évben ...

A medve nem játék.

desigo
A Japán Nagydíj menetrendje - magyar idõ szerint -:
1. szabadedzés: 3:00 - 4:30
2. szabadedzés: 7:00 - 8:30
--------------------------------
3. szabadedzés: 4:00 5:00
Idõmérõ: 7:00
--------------------------------
Futam: 8:00
szabii98
Jó formában van az öreg

I met God. She's black

Totti5
Eközben meg 51 éves fejjel Tarquini gyári HONDA WTCC csapathoz igzalot le évekre és nem azért hogy levezessen, hanem azért hogy nyerjen és amilyen görény még mindig, mindent meg is fog tenni... csak hogy mérlegelni tudjuk az "öreg" jelzõt.

Totti5
Mármint jól elbaszta a Merci neki meg Rosbergnek is...

desigo
Nagyon kiélezett lesz a VB címért a küzdelem ezért nehéz lesz dobogóra állnia de szép lenne ha az utolsó futamon oda kerülne valahogy!
gercse
vissza se kellett volna jönnöd, szép volt a Ferraris búcsú, ez meg...
mindegy, 7 az 7 :)

+1

sajnos nagyon mesterkélten próbálta a fanyalgó grimaszokat vágni, de simán benne lenne 2 év még...Nem maradt hely, Hamilton leigazolását pedig régebb óta tervezte a Merci ez nem mostani keletû dolog. Én már azon se csodálkoznék, ha a sok mûszaki hiba, ami pont õt sújtotta egy újabb indok volt arra, hogy el lehessen õt távolítani.

Tudom ennek nincs alapja, dehát hiába összeesküvés elméletek forever. Volt akinek bejött anno az a gondolata, hogy Pique direkt vágta dalhoz a Renault és hát lássatok csodát...

Annyit mondok, hogy ez van. Kár volt a Mercivel vergõdni, hogy aztán így vonulhasson vissza...

Master91
Remélem valaha meg tudjuk mi játszódott le a színpad mögött...
HTS s3rg1nh00
egy kurva szó sem igaz abból amit mondott,végighazudta az egészet,és ez nagyszerûen látszik az arcának minden rezdülésén.innentõl kezdve annak is örülni lehet,ha a csapat által újra nyugdíjba küldött öreg pontot szerez,mert 0 motivációja van...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
http://www.youtube.com/v/XmMdX6BbPAs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Master91
http://www.youtube.com/v/05_iTvKw2kQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Aham tényleg, leszûrted a lényeget..

Nohab
2007? Legyen inkább 2006.
Ulvar
Hát egy gyõzelem szép zárás lenne de a Merci erre alkalmatlan.

De most megszûnt a teher jöhet 6 olyan futam neki mint a 2007-es utolsó volt:DDD lehet akkor lenne egybõl csapata:D

Sajnalom. Megerdemel egy futamgyozelmet vagy egy dobogot legalabb.

(szerintem)

http://gaborszantai.co.uk/

Master91

#34 robevi0421 | 2012. október 04. 10:39 0 0
Eddig tartott nekem is az F1.Mikor elõször visszavonult azt se tudtam hogy ki hol és hogyan áll a 3 év alatt.Most megint volt kiért szurkolnom,de sajnos csak eddig.Viszlát Schumi,viszlát F1.:(((((

Érdekes, velem is így volt. Nem tudnék meg különböztetni egy 2007 vagy 2008-as autót, fingom nincs hogy mi történt akkor, pedig néztem õket.
Master91
Dietrich
jövõre mehet GC600-ra :)

Dietrich
mégis igaza lett Webernek..

mcmoha
Par hete Dagobert bacsi elszolta magat. Szerintem Schumacher dontese nem most szuletett.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Hát számítani lehetett erre. Jól elbaszta a Mercinél az éveit...

V43 1105
:( Kár az öregért ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Rosberg megint Britneyt utánozza:DDDDD

Master91