FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagydíjak száma 302 (301 rajt)
Világbajnoki címek 7
Gyõzelmek 91
Dobogós helyezések 155
Leggyorsabb körök 77
Forrás
Senna
Na neviccelj már <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mit kell még ezután bizonyitania?Pár h..gyerek itt okoskodik aztán elszédül ha kimegy egy éles futamra itt meg leheroltoztok egy világbajnokot.LOL
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Prost az elsõ Senna meg a többiek utána <#zavart1>#zavart1>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
sose ertettem miert tudnak ennyien szeretni egy ilyen aljas, sunyi pilotat. termeszetesen azt elismerem hogy jo versenyzo, mert tenyleg tudott olyan dolgokat produkalni amit nem sokan rajta kivul.
Meg végül is Senna hogy nyerte egyik VB címét? Csak nem kibaszta saját csapattársát direkt? Fúúúú...zsír. Ezekrõl elfeledkezünk. Attól hogy idõsebb vagy nem jelenti hogy olyan futamot láttál amit más nem. Vannak torrent oldalak ahonnan teljes szezonokat visszalehet nézni.
Hagyjuk inkább ezt a vitát is mert eldobom az agyam.
És itt fejeztem be errõl a vitát, mert már ez amit írtál is a trollkodás határa.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
pont
Azt megértem,hogy a fiatalabb korosztály már nem látta élõben Senna miket alakított.Ezért Schumi lehet egyeseknek a legnagyobb fav.
btw azt mondják Ayrton olyan tehetség volt,amilyen még soha senki ebben a sportágban,de a technikai oldalon inkább az ellenkezõjérõl szól a fáma...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
mindenki eldönti magában ki a legjobb számára. Eredmény alapján MSC. Pont
de az ugye megvan, hogy abban az idõben jóval erõsebb motorok voltak amiket üveghangon járattak...mostanában meg kisebb ccm és visszavett fordulat hogy a motor többet kibírjon.
mondjuk az is igaz a mai gazdasági helyzetben az nem menne, hogy minden edzésre új motort rakjanak az autókba.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Per Aspera Ad Inferi.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
És mennyivel kevesebb azoknak, akik a mai érába versenyeznek...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Red Bull: Vettel/Webber (ez lesz az 5. szezonjuk
Ferrari: Alonso/Hülkenberg
Mclaren: Button/Perez
Lotus: Raikkonen/Grosjean
Mercedes: Rosberg/Hamilton
Sauber: Gutierrez/Kobayashi
Williams: Maldonado/Senna
Force India: Di Resta/Algersuari/vagy Kovalainen
Toro Rosso: Vergne/Ricciardo
Marussia: Glock/ új szerzemény
Caterham: Pic/Petrov talán
HRT: De La Rosa/ új szerzemény
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mamár szinte 24 autó képes végigmenni kis túlzással futamokon keresztül.
Red Bull - Sebastian Vettel / Mark Webber
Ferrari - Fernando Alonso / ?
McLaren - Jenson Button / Sergio Pérez
Mercedes - Lewis Hamilton / Nico Rosberg
Lotus - Kimi Räikkönen / ?
Sauber - ? / ?
Williams - ? / ?
Force India - ? / ?
Toro Rosso - ? / ?
Marussia - Timo Glock / ?
Caterham - ? / ?
HRT - ? / ?
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
stream
Csak kovalainen alapból úgy teljesített mint most massa. Massa pedig kapja is emiatt rendesen...
Õ 7. lett míg a csapattársa megnyerte a bajnokságot.
2009ben ugyanilyen lebõgés , nem véletlen nem kapott ajánlatot csak a futottak még kategóriából.
Részemrõl süllyesztõ , sokat fiatal és tehetséges pilóta helyét foglalja csak.
Hát,nem....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kovalainent is kidobhatják a Caterhamtõl ez viszont nem vicc:O
Igaz a fél mezõnynek ki kellett esnie hozzá elõle.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h