FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttuk a Senna-t.De te láttad a schumit amikor egyórás idõmérõn a kezdésután háromnegyed óra múlva kiment és ment egy ûridõt?1 kör.A versenyen meg agyonvert mindenkit.

Nagydíjak száma 302 (301 rajt)

Világbajnoki címek 7

Gyõzelmek 91

Dobogós helyezések 155

Leggyorsabb körök 77

Forrás

Senna

Na neviccelj már <#idiota><#idiota>

Mit kell még ezután bizonyitania?Pár h..gyerek itt okoskodik aztán elszédül ha kimegy egy éles futamra itt meg leheroltoztok egy világbajnokot.LOL

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Master91
Sunyiságba verekednek az elsõ helyért, de õ nincs benne.
Dietrich
<#ejnye1>
Prost az elsõ Senna meg a többiek utána <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

valaki emlegette itt Villeneuvet(Gill), Sennat, Mansellt, Prostot...igen azok szomoru esemenyek voltak. MSC leszereplese es farokbehuzva tavozasa pedig egy oromteli. kar volt visszajonnie, ezt mar o is tudja jo ideje.

sose ertettem miert tudnak ennyien szeretni egy ilyen aljas, sunyi pilotat. termeszetesen azt elismerem hogy jo versenyzo, mert tenyleg tudott olyan dolgokat produkalni amit nem sokan rajta kivul.

Ulvar
Mert a McLaren full középmezõny autó volt, a Benetton meg csúcs kategória.

Meg végül is Senna hogy nyerte egyik VB címét? Csak nem kibaszta saját csapattársát direkt? Fúúúú...zsír. Ezekrõl elfeledkezünk. Attól hogy idõsebb vagy nem jelenti hogy olyan futamot láttál amit más nem. Vannak torrent oldalak ahonnan teljes szezonokat visszalehet nézni.

Hagyjuk inkább ezt a vitát is mert eldobom az agyam.

És itt fejeztem be errõl a vitát, mert már ez amit írtál is a trollkodás határa.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Elég cink úgy eredményeket produkálni,hogy a mezõny magasan a legjobb autója van alatta plusz ha szükséges a csapattárs félrehúzódik. <#levele>
pont
Azt megértem,hogy a fiatalabb korosztály már nem látta élõben Senna miket alakított.Ezért Schumi lehet egyeseknek a legnagyobb fav.
HTS s3rg1nh00
na jöhet a következõ nagy flém...
btw azt mondják Ayrton olyan tehetség volt,amilyen még soha senki ebben a sportágban,de a technikai oldalon inkább az ellenkezõjérõl szól a fáma...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ulvar
Úgy bírom ezt a szöveget -.-"....mint az óvodások -.-"

mindenki eldönti magában ki a legjobb számára. Eredmény alapján MSC. Pont

desigo
Nem õ volt a legnagyobb hanem Ayrton Senna.
Utána esetleg jöhet másodiknak.
Dietrich
mint régen amikor tömérdek motorhiba

de az ugye megvan, hogy abban az idõben jóval erõsebb motorok voltak amiket üveghangon járattak...mostanában meg kisebb ccm és visszavett fordulat hogy a motor többet kibírjon.

mondjuk az is igaz a mai gazdasági helyzetben az nem menne, hogy minden edzésre új motort rakjanak az autókba.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ha pedig a technikai szívás alatt azt értetted, hogy végig a vb éveiben megfelelõ vas volt alatta akkor elmondom, hogy minden világbajnok alatt volt valamire való nyerõ technika...Eleve értelmetlen lenne az egész vita. Én kicsit továbbmentem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
http://www.youtube.com/v/9LAmdpqBDEc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Kit--Kat
Nem, mert pont nem ez a lényeg.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Értettem én, amit mondtál csak kontráztam, hogy mennyi gyõzelem lehetett volna neki is és másnak is...

És mennyivel kevesebb azoknak, akik a mai érába versenyeznek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mondanék egy tippet:

Red Bull: Vettel/Webber (ez lesz az 5. szezonjuk
Ferrari: Alonso/Hülkenberg
Mclaren: Button/Perez
Lotus: Raikkonen/Grosjean
Mercedes: Rosberg/Hamilton
Sauber: Gutierrez/Kobayashi
Williams: Maldonado/Senna
Force India: Di Resta/Algersuari/vagy Kovalainen
Toro Rosso: Vergne/Ricciardo
Marussia: Glock/ új szerzemény
Caterham: Pic/Petrov talán
HRT: De La Rosa/ új szerzemény

Kit--Kat
Hát nem sikerült megértened. Inkább tényleg hagyjuk. :)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Ez igaz.:) El kellene felejteni a szuperhos pilotakat es el kene fogadni, hogy jo kocsi nelkul a legtehetsegesebb versenyzo se er szart se. Az F1 elsosorban mindig is a konstruktorok versenye volt. Arrol szolt ki tud jobb autot epiteni, es nem arrol ki szerzodteti a legjobb pilotat. A mai allapot mestersegesen lett megteremtve, a "furcsa" szabalyok segitsegevel.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szerintem is fejezd be. Mai élmenõknek negyed annyira nem kell szenvedni a technikai hibáktól (1-2 generátor, max váltóhiba manapság), mint régen amikor tömérdek motorhiba volt és pont Schumi is abban a korszakban szívott. Még mennyi gyõzelem üthette volna a markát neki is, Alesinak, Hakkinennek, Frentzennek és stb...ha nincs annyi technikai probléma...

Mamár szinte 24 autó képes végigmenni kis túlzással futamokon keresztül.

Ulvar
Ezt a vitát most fejezzük be...úgy beletudnánk mélyedni aminek semmi értelme már megint. Ez a lefutott kategória.

Master91
A csapatok 2013-as felállása

Red Bull - Sebastian Vettel / Mark Webber
Ferrari - Fernando Alonso / ?
McLaren - Jenson Button / Sergio Pérez
Mercedes - Lewis Hamilton / Nico Rosberg
Lotus - Kimi Räikkönen / ?
Sauber - ? / ?
Williams - ? / ?
Force India - ? / ?
Toro Rosso - ? / ?
Marussia - Timo Glock / ?
Caterham - ? / ?
HRT - ? / ?
Master91
Ott lehetett taposni a kocsinak, nem úgy mint itt hogy a rajtnál már 20% elkopott a gumiból :S
Kit--Kat
Egyébként is én értettem, hogy ki voltak akadva, a Schumacheresek az elmúlt 3 év technikai szívásai miatt, de tegyék össze a kezüket, hogy ezek nem a VB éveiben jöttek elõ, ahogy az ellenfeleinek. Visszagondolva azért így jobb, nem?

Kit--Kat
Ilyen alapon Schunak is a VB címei felének a megszerzésében. :)

a.carkey
Erre inkább nem írok semmit, de csapjátok fel a 94-95-96os bejegyzéseket "szar az autója, de így is nagyon jól megy vele" témakörben!

A medve nem játék.

mcmoha
Könnyû volt nekik mert alájuk autót tett a csapatuk nem talicskát.:)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a.carkey
Vagy hogy elrobogtak mellette a fiatalok.

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
az utókora csak azt igazolja,hogy szarból nem lehet várat építeni.

Ulvar
Nálam már 2006ban visszavonult. Az utókora az ... már nem õ.

Pluskast
Akárki akármit mond, Õ volt a legnagyobb. Több mint 20 éve nézem a forma 1-et és Neki köszönhetem a legszebb élményeket amit átéltem a futamok figyelemmel kísérése során. Azt hiszem, hogy mégy egy ilyen legendát már nem fogok látni soha a forma egyben. Köszönöm Schumi!!

http://www.youtube.com/v/xeA9WYK-bYo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

HTS s3rg1nh00
#129552-ben szóltam...

Shumi odabaszta...

Dietrich

Dietrich
most van a free
stream

kifli
Kovának ugyanannyi esélye lett volna futamot nyerni, vagy jó helyezést elérni, mint massának korábbi éveiben.
Csak kovalainen alapból úgy teljesített mint most massa. Massa pedig kapja is emiatt rendesen...
Esélye lett volna de a tehetség már úgy tûnik hiányzott.
Õ 7. lett míg a csapattársa megnyerte a bajnokságot.
2009ben ugyanilyen lebõgés , nem véletlen nem kapott ajánlatot csak a futottak még kategóriából.
Ulvar
Egy Hamilton mellett volt esélye kibontakozni de tényleg :D.

Kovának meg megvolt a lehetõsége bizonyítani a Mclarenben de nem tudott élni vele.
Részemrõl süllyesztõ , sokat fiatal és tehetséges pilóta helyét foglalja csak.
-inkább
Inkább pár tíz millió euró férne rájuk inkább.
Master91
Pedig reménykedtem a Catherhamban tavaly év vége felé...idén kersz, stb, biztos most már néha el-el tudják csípni a 12-10. helyet.
Hát,nem....
V43 1105
Kova jobbat érdemelne mint az a hulladék Catherham.. arra a csapatra is ráférne egy jó alapos felsõ vezetés csere ... átszervezés ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Kova magától megy :). És szerintem õ az esélyes Ferkába. Bár amilyen hülyék Maranelloban, még a végén meghagyják Massát -.-".

Oda valószínû Pic fog menni.:)

Kovalainent is kidobhatják a Caterhamtõl ez viszont nem vicc:O

Master91
Dehogy! Petrov helyére megy!!!!4
Láttam a cikket köszönöm, de nincs jelentõsége Ferraris lesz:D majd meglátjátok

Volt már idén egy dobogója.
Igaz a fél mezõnynek ki kellett esnie hozzá elõle.
Ulvar

V43 1105
Santander.. Ferrari.. Két Spanyol.. reklámértéke tuti lenne ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

én már tudom megy a Ferrarihoz Alonso mellé. 2 spanyol egy csapatban. Tegnap este súgta a fülembe egy illetékes...