182114
  • McCartman
    Jöhet a Formula-D, Formula-E után szabadon. :D
  • Master91
    Görbe tükör !
  • Nightt
    Ez mekkora hulyeseg. Az autosportok csucsan szabalyozni a fogyasztast, omg.
    Ezek utan johetnek a dizel motorok
  • nearo
    pillanatnyi fogyasztás sem lehet több 100kg/óránál
  • HTS s3rg1nh00
    "bele kell férni a versenyenkénti százkilós benzinkeretbe. Az átfolyást is korlátozzuk, 100 kg/óránál több üzemanyagot semmilyen körülmények között nem lehet elégetni"
    versenyenként 100 kiló a keret,de nem lehet egy óránál kevesebb idő alatt felhasználni...wat?
  • Master91
    "Mark Webber, a Red Bull pilótája részben ezzel indokolta, hogy miért ül át egy Le Mans-szériás autóba az idény befejezését követően."

Ezt sehol se olvastam máshol, hogy Webber a turbó motor miatt IS hozta ezt a döntést:D
  • McCartman
    Csak random köp be idiótaságokat ahogy láthattuk.
  • zzeN
    Másodperceket lassul az F1 jövőre

"Sokat változik a szárnyak kialakítása a légellenállás csökkentése miatt. A légellenállásból muszáj faragni a takarékoskodáshoz, bele kell férni a versenyenkénti százkilós benzinkeretbe."

Jajj de várom már! (not)
  • Master91
    Szeretem, bármilyen alregre valaki rá köpi hogy Kocsis-Ambrus....ennyire szakértők vagytok ,vagy csak random gondoljátok ?
  • V43 1105
    Kocsis .. Ambrus ..
  • Totti5
  • Nightt
    Trollll
  • SebastianVettel
    Köszönöm!
    És mindenkinek aki gondolt rám.
  • SebastianVettel
    Hú fiúk, nem tudom mondtam e már de kaptam egy jó kis Infinity-t a cégtől, 420 lóerő, és az én nevem viseli (Vettel Edition)
    Bejáratós még, de azért elforgattam párszor tiltásig
    Na mennem kell a barátnőmért mert mindjárt vége a jóga gyakorlatának, most megnézzük mit tud a kicsike a sztrádán :)
  • SebastianVettel
    kicsit megleckéztettem ;)
  • cement
    vótmá?:D
  • AnuluWork #140073
    :D
  • G_ArchAngel #140072
    Vergne kereke éppen akkor robbant fel, amikor előtted haladt. Ideges voltál?
    „Egyértelmű, hogy nem volt egy ideális helyzet, hiszem a törmelékek eltalálták a sisakomat, a kockázat azonban a versenyzés velejárója. Nem Vergne hibája volt és szerintem nem is a gumiké, mert ha az ember a penge élén táncol az összes kerékvetőn, ahogyan azt mi tettük az előző versenyen, akkor teljesen mindegy, hogy milyen gumi van az autó, ezek a dolgok megtörténhetnek. Ez az egész egyébként nem befolyásolta a versenyemet.” (Kimi)
  • kifli
    csak behugyozott
  • Master91
    Csapatok véleményére kíváncsi lennék, de sztem kussolnak és örülnek hogy tesztelhetnek majd.
  • Dietrich
    Isten éltesse Vettelt 26. születésnapján!
    remélem idén meglesz a 4. VB címe is. :)
  • AnuluWork #140068
    Vagy mert tényleg így van.
  • pedobear
    A Pirelli tegnap kiadott jelentése szerint a bal hátsó gumikat érintő sorozatos defektekért nagy részben a csapatok a felelősek. Paul Hembery leszögezte, nincs konfliktusuk az istállókkal. Pirelli: nincs konfliktus senkivel

Szépen hárítják a felelősséget... olasz módra
  • pedobear
    A pályarekordot Michael Schumacher tartja 2004-ből, ideje 1 perc 29,468 másodperc.
  • pedobear
    Németország is egy fontos állomás a Forma-1-es versenynaptárban. Sok pilóta kerül ki ebből az országból és több istállónak is itt található a főhadiszállása. A Nürburging egy történelmi pálya, s mivel már csak egy németországi futamot rendeznek egy évben, s a helyi kedvenc Sebastian Vettel vezeti a világbajnokságot, ráadásul a Mercedes is egyre jobb (az ominózus pirellis tesztelés óta), tömött lelátók várhatók a hétvégére. Bár a németek nagy Forma-1-es idolja, Michael Schumacher már nem tagja a mezőnynek, mindig emlékeztetni fog rá az „S” betűt formázó 8. és 9.-es kanyar, amelyet Schumacher S-nek hívnak.
  • pedobear
    Schumacher nem megy ki a Német Nagydíjra wtf
  • Szabi #140063
    beázik a gép ? :DD
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #140061
    Let me help you
  • McCartman
    mi értelme ennek a lovagi páncélnak?
  • Master91
  • Master91
    Try again :D
  • AnuluWork #140057
    Imádom az sgt ...

• Master91
    + olyat amiből nem repülnek körömnyi nagyságú darabkák szana szét, nevetséges hogy nézki fél óra aktív autózás után a pálya...

nem is kopik, hanem lebomlik a futó felületről a gumi oO
  • AnuluWork #140055
    De akkor ne írogasson már Massa olyanokat, hogy életveszély, meg hasonlók, miközben szar volt a kerékvető, és fordítva tették fel a gumit.

Amúgy simán le lehetne mérni, nem büntetni. A Pirelli beszínezné az oldalakat, pk. kék pötty a jobb oldalin, piros a bal oldalin.

Kb. így. :D
  • Dietrich
    csak azt akartam ezzel, hogy sosem szerencsés az ilyen cserebere versenysportban.
  • madmanic
    Tessék olyan gumit gyártani, ami gyorsak kopik, de extrém esetben sem esik szét...

A technológia rendelkezésre áll.

Ha nem megy, akkor tessék visszahívni a Michelint, vagy a Bridgestonet.
  • Master91
    Hmm, ha valóban így van hogy felcserélgették akkor nyertek egy ingyen tesztet :D
  • atiwrc
    De ott oválról van szó ahol még jobban kijött ez a gond.
  • Dietrich
    Silverstone-ban felcserélték a hátsó gumikat, a jobbost tették balra és fordítva

sokan nem tudják mert nem foglalkoztak vele anno, hogy Zanardinak a Lausitzringi balesetét is ez okozta, hogy megcserélték a gumikat majd ennek hatására csúszott ki a pálya ívére.