182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
McCartman #140089 Jöhet a Formula-D, Formula-E után szabadon. :D -
#140088 Görbe tükör ! -
#140087 Ez mekkora hulyeseg. Az autosportok csucsan szabalyozni a fogyasztast, omg.
Ezek utan johetnek a dizel motorok -
#140086 pillanatnyi fogyasztás sem lehet több 100kg/óránál -
#140085 "bele kell férni a versenyenkénti százkilós benzinkeretbe. Az átfolyást is korlátozzuk, 100 kg/óránál több üzemanyagot semmilyen körülmények között nem lehet elégetni"
versenyenként 100 kiló a keret,de nem lehet egy óránál kevesebb idő alatt felhasználni...wat? -
#140084 "Mark Webber, a Red Bull pilótája részben ezzel indokolta, hogy miért ül át egy Le Mans-szériás autóba az idény befejezését követően."
Ezt sehol se olvastam máshol, hogy Webber a turbó motor miatt IS hozta ezt a döntést:D -
McCartman #140083 Csak random köp be idiótaságokat ahogy láthattuk. -
#140082 Másodperceket lassul az F1 jövőre
"Sokat változik a szárnyak kialakítása a légellenállás csökkentése miatt. A légellenállásból muszáj faragni a takarékoskodáshoz, bele kell férni a versenyenkénti százkilós benzinkeretbe."
Jajj de várom már! (not) -
#140081 Szeretem, bármilyen alregre valaki rá köpi hogy Kocsis-Ambrus....ennyire szakértők vagytok ,vagy csak random gondoljátok ? -
#140080 Kocsis .. Ambrus .. -
#140079 -
#140078 Trollll -
SebastianVettel #140077 Köszönöm!
És mindenkinek aki gondolt rám. -
SebastianVettel #140076 Hú fiúk, nem tudom mondtam e már de kaptam egy jó kis Infinity-t a cégtől, 420 lóerő, és az én nevem viseli (Vettel Edition)
Bejáratós még, de azért elforgattam párszor tiltásig
Na mennem kell a barátnőmért mert mindjárt vége a jóga gyakorlatának, most megnézzük mit tud a kicsike a sztrádán :) -
SebastianVettel #140075 kicsit megleckéztettem ;) -
#140074 vótmá?:D
-
#140073 :D -
G_ArchAngel #140072 Vergne kereke éppen akkor robbant fel, amikor előtted haladt. Ideges voltál?
„Egyértelmű, hogy nem volt egy ideális helyzet, hiszem a törmelékek eltalálták a sisakomat, a kockázat azonban a versenyzés velejárója. Nem Vergne hibája volt és szerintem nem is a gumiké, mert ha az ember a penge élén táncol az összes kerékvetőn, ahogyan azt mi tettük az előző versenyen, akkor teljesen mindegy, hogy milyen gumi van az autó, ezek a dolgok megtörténhetnek. Ez az egész egyébként nem befolyásolta a versenyemet.” (Kimi) -
#140071 csak behugyozott -
#140070 Csapatok véleményére kíváncsi lennék, de sztem kussolnak és örülnek hogy tesztelhetnek majd. -
#140069 Isten éltesse Vettelt 26. születésnapján!
remélem idén meglesz a 4. VB címe is. :) -
#140068 Vagy mert tényleg így van. -
#140067 A Pirelli tegnap kiadott jelentése szerint a bal hátsó gumikat érintő sorozatos defektekért nagy részben a csapatok a felelősek. Paul Hembery leszögezte, nincs konfliktusuk az istállókkal. Pirelli: nincs konfliktus senkivel
Szépen hárítják a felelősséget... olasz módra -
#140066 A pályarekordot Michael Schumacher tartja 2004-ből, ideje 1 perc 29,468 másodperc. -
#140065 Németország is egy fontos állomás a Forma-1-es versenynaptárban. Sok pilóta kerül ki ebből az országból és több istállónak is itt található a főhadiszállása. A Nürburging egy történelmi pálya, s mivel már csak egy németországi futamot rendeznek egy évben, s a helyi kedvenc Sebastian Vettel vezeti a világbajnokságot, ráadásul a Mercedes is egyre jobb (az ominózus pirellis tesztelés óta), tömött lelátók várhatók a hétvégére. Bár a németek nagy Forma-1-es idolja, Michael Schumacher már nem tagja a mezőnynek, mindig emlékeztetni fog rá az „S” betűt formázó 8. és 9.-es kanyar, amelyet Schumacher S-nek hívnak. -
#140064 Schumacher nem megy ki a Német Nagydíjra wtf -
#140063 beázik a gép ? :DD -
#140062 -
G_ArchAngel #140061 Let me help you -
McCartman #140060 mi értelme ennek a lovagi páncélnak? -
#140059 -
#140058 Try again :D -
#140057 Imádom az sgt ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#140056 + olyat amiből nem repülnek körömnyi nagyságú darabkák szana szét, nevetséges hogy nézki fél óra aktív autózás után a pálya...
nem is kopik, hanem lebomlik a futó felületről a gumi oO -
#140055 De akkor ne írogasson már Massa olyanokat, hogy életveszély, meg hasonlók, miközben szar volt a kerékvető, és fordítva tették fel a gumit.
Amúgy simán le lehetne mérni, nem büntetni. A Pirelli beszínezné az oldalakat, pk. kék pötty a jobb oldalin, piros a bal oldalin.
Kb. így. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#140054 csak azt akartam ezzel, hogy sosem szerencsés az ilyen cserebere versenysportban. -
madmanic #140053 Tessék olyan gumit gyártani, ami gyorsak kopik, de extrém esetben sem esik szét...
A technológia rendelkezésre áll.
Ha nem megy, akkor tessék visszahívni a Michelint, vagy a Bridgestonet. -
#140052 Hmm, ha valóban így van hogy felcserélgették akkor nyertek egy ingyen tesztet :D -
atiwrc #140051 De ott oválról van szó ahol még jobban kijött ez a gond. -
#140050 Silverstone-ban felcserélték a hátsó gumikat, a jobbost tették balra és fordítva
sokan nem tudják mert nem foglalkoztak vele anno, hogy Zanardinak a Lausitzringi balesetét is ez okozta, hogy megcserélték a gumikat majd ennek hatására csúszott ki a pálya ívére.