FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schumacherhez méltatlan, hogy a Mercedes csak ezt a fostalicska autót tudta alá tenni 3 éven keresztül, ráadásul a pocsék csapatmunkával, taktikával párban.
Amúgy most is Rosberg elõtt végzett az idõmérõn, csak szólok.
Dietrich
bakker itt pofázol mikor azt kérdezem mit mond Craig a rádióban? 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Zomil
Koba most akkora a 3. helyröl fog indulni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a.carkey
Jó ez a motor. Két hozzászólás ua számon. 😊

A medve nem játék.

Talán a rakat hazatalicskázott pénz majd vígasztalni fogja, kell egy újabb lecsúszott statiszta sumi helyett.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

De jó is lenne elõbbin F1 futamokat látni.
Mindenki az utolsó percekre tartogatja a leggyorsabb körét ez már csak ilyen szakma ebbõl adódóan borult a bili.
Arra mondjuk kíváncsi leszek ilyen elõélettel (beleült a tutiba, elsõ F1es évében VB autót toltak alá) hogy viseli majd jövõre a középmezõnyben vergõdést ami legalábbis a jövõ évre nézve elég valószínûnek tûnik.
Én gyári csapattól nem várok csodát egyszerûen a forma 1 nem az a sport ahol ennek volt múltja. Szerintem turbó sem fog segíteni egy full gyári mercin.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

a.carkey
Ne basz már, hogy 10 perc alatt egy körre futja? Mi ez a pálya? Nordschleife vagy Suzuka???

A medve nem játék.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zzeN
"Jean-Eric Vergne 3 rajthelyes büntetést kapott Bruno Senna feltartásáért a Q1ben!"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mondjuk tipikus hülye kérdések...
Mi történt? Kicsúszott... Mit lehet mondani?
Vagy amit még szeretek az a :
mi lesz a versenyen?
Ja nostradamus vagy a majákat kérdezd. :-D

Mit nem értesz?<#wilting>
Értelmezõ olvasás, pont abban a hszben írtam le amire válaszoltál. 😄
a.carkey
Mit nem értesz? Ha Vettel tudott futni egy jó kört, akkor hogy is baszta szét pont Kimi az idõmérõt???

A medve nem játék.

Hát kétlem, hogy a jövõ évi autót ennél jobban össze tudnák kalapálni így az jó eséllyel megy a levesbe mindkét fél részérõl.
De 2014tõl borulhat az erõsorrend az új motorokkal és gyári csapatként jó eséllyel lehet keresnivalójuk.
Ulvar
Nézd, ha feltartotta akkor jogos nem? Ha meg nem, akkor kapja be a Ferrari, hogy megint megalázza magát. 😊)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Semmilyen javuló tendenciát nem látni a mergánál, hiába harangozzák be évrõl évre milyen világverõk lesznek jövõre. Volt egy 7xes vbjük, vele se tudtak fejleszteni, akkor sok sikert az új emberrel...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Megpördültem, kicsúsztam.
Nem direkt a személye ellen szólt, mikor megláttam a Lotust biztosra vettem volna, hogy Grozsi az neki van ez a jó szokása, gondolom ezzel nem voltam egydül.
Idegesítõ csupán, hogy emiatt úszott az idõmérõs rajtsorrend, ennyi.
szabii98
én ilyet nem állítottam

I met God. She's black

Ulvar
Fordítva biztosan nem csinálná a Red Bull. Biztosan nem kezdene el anyázni a felügyelõknél.

mcmoha
A "spin" multideju alakja.😊 (Egyebkent rendhagyo ige)

Pedig benne van, megy most a számolgatás, hogy kell - e neki az a két hely, vagy versenytávon megoldja a 2 saubert.

Mi a spun? Spunk oké de a spun...
Egyébként tipikus rai...

szabii98
elvileg vettel feltartotta alo-t.
bemutatjuk a how to make a champion by FIA c. filmünket, amiben Alonso a világbajnok. Szeretem a ferrarit, de ez undorító ha most felhozzák az 5. helyre

I met God. She's black

Kimi:
What happened?
'I spun'.
What about the other drivers?
'I don't care about the others'.

<#idiota> <#nevetes1>
Nah hát akkor végleg nem értem miért idiótázol egy ilyen belefér különösen mivel ha nézted a szektoridõket az elsõben a saját legjobb ideje volt, gondolom ezt tudta és eröltette. Nem jött össze, ennyi. Ha holnap beleszalad pár autóba akkor idióta.

Mit nem értesz? Vettel elõtte futotta meg a gyors körét, ezzel a kicsúszással meg borult az erõsorrend és a legtöbb pilótának kukázta az utolsó gyors körét. (Ide szokták írni, hogy emberszabású fõemlõsök meg hasonlók...)
vetõdtél
Árnyékre futottál , pont Rai az egyik kedvenc. Hidegen hagy ki-mikor csetlik-botlik, ez most pont a legrosszabbkor jött.
Akárcsak a tied, nem tudom minek erõlködsz. 😉
Szerelõk? Ugyan már visz jó sok reklámlehetõséget ami leginkább kell a mercinek. Pénz kell nekik nem szerelõ. Nézd meg mit fizet a santander a ferrarinak vagy a vodafone a mekinek. A lotus is azért nyert raikonnennel elsõsorban mert így jó sok támogatójuk lett.

a.carkey
De azért Vettel futott egy gyors kört, mi? (Ide szokták írni, hogy tehén, meg hasonlók ...)

A medve nem játék.

Ulvar
Ácsi...

Egy bizonyos Michael Schumacher hova igazolt 1996-ra? Egy hulladék Ferrarihoz. 1997-ben már világbajnoki autó lett belõle. Lehet hogy sokat változott a világ, de nem lehetetlen abból a mernyóból 2 év alatt világverõt csinálni. És kitudja milyen szerelõket visz magával Hamilton ami döntõben befolyásolja majd a jövõ évi mernyót.

Te korán reggel unatkozol? Bazze bármelyik pilótával elõfordul az ilyen, mindent lehet mondani raikonnen - rõl, de hogy idióta amatõr lenne azt nem. Idén az elsõ hibája, de ha a pályafutását nézzük (és kivesszük a rallis éveket) akkor sem volt sok hibája. Ha az zavar az f1-ben ha hibáznak sokat akkor rai-nak kéne a kedvenc pilotádnak lennie de ha jól gondolom nem õ az. Értékelhetetlenek a beszólásaid. ;-)

Neked is megártott a koránkelés? <#nevetes1>
Nem utálom Rai-t, sõt. De ez a balfaszoskodás most pont rosszkor rossz helyen történt.
Hamilton biztos jó vásárt csinált, egy élcsapattól mehet a középmezõny végébe <#wave> Így kell karriert építeni, lehet hogy 2 év múlva leigazol a HRT-hez ...

Nohab
Akkor soroljad fel azokat, akiket utálsz! Nem Kimi az elsõ.
Igen , elvakultam utálom azokat akik elbasszák az idõmérõt. <#lama><#idiota>
Ehh raikonnen túleröltette, pedig egész jó volt a lotus. Dupla drs egy reklámfogás, gusztustalan ez a bullié (vagy hogy hívják) már régebben is figyeltem, hogy olyan típusú mint briatore csak kevésbé karakteres. Hazudik.
Kobayashi megint bomba csak épp meg fogják büntetni, a ferka kierõszakolja az fia - nál.
Ha mégsem akkor jó versenye lehet. Megérdemelné. Hamilton megunta ezt az évet és lemondott a vb-rõl? Vagy tényleg pont most szar alatta a mcl? Fura...

Nohab
Hagyd, elvakult.

Gyerekkel, öreggel, részeggel és hülyével vitázni felesleges.
mcmoha
Kommentatorok hogy csodalkoztak. <#idiota>

Értelmezésbeli problémáid lehetnek, jelen esetben csak az aki tönkre vágta az idõmérõt.
Ulvar
Király, minden F1es pilóta idióta! Ez az ^^.

Igen jó nagy idióta , de felõlem lehet kisebb is.
Ulvar
Jó nagy idióta mert hibázott...

Hamiltonnak amúgy sikeresen szabotálták az autóját a Mclarenesek. <#nevetes1>
szabii98
Akkor Hulk is büntit kap ugye, meg Button is? valami ilyesmit hallottam. tehát koba 3, Massa 9. igen Massa ezt jól elszúrtad<#nevetes1>

I met God. She's black

Mert tönkre vágta az idõmérõt.
desigo
Vettel nagyon gyors csak kérdés,hogy holnap hanyadik körben esik szét a rönyó.
Ulvar
Idióta? Miért?