182114
  • pedobear
    A házi gazda már megint mit nem csinál???

Már vasárnap óta kint kéne lenni ennek, már linkelve is volt:

• pedobear
    Haug: Nem kizárt a visszatérés
  • pedobear
    A Formula-1-es pilóták figyelmeztettek, bojkottálják a Német Nagydíjat, ha a silverstone-i gumiproblémák a hétvégén megismétlődnek.
  • nearo
    fú, helyenként belekavarodtam abba, hogy hol német nagydíjról beszél, hol nürburgringről, hol jelenlegi mezőnyről, hol meg nem... de lehet csak én vagyok fáradt
  • benőmenő
    Én azt hittem lefogyott és azért fárasztó :D
  • zzeN
  • IXEMGabeo
    vágom már:D fáradt szóra utalt

DDDDDDDDD
  • miki30246
    2010 bew még mosolygott mert jól tapadtak a gumik aztán egyre mérgesebb lett
  • zzeN
    Az alatta lévő írás? Tire = fáradt, tiring = fárasztó. Értjük?:D Tyre-ing:D
  • IXEMGabeo
    ez fasza élmény lehetett, olyan szépek voltak ezek a retro ezüstnyilak:)
  • IXEMGabeo
    nem értem a poénját ennek a képnek...itt most Hembery arckifejezése a lényeg?
  • Master91
    fail :D
  • G_ArchAngel #140117
  • Master91
    A Nürburgringen Michael Schumacher tartja a körrekordot, 1:29.468-as idejét 2004-ben érte el a Ferrarival.
  • Master91
    Megint 1 gumi teszt?
  • pedobear
    Tudtad ezt a Német Nagydíjakról?
  • pedobear
    Július 4-én a Mercedes AMG Petronas csapat bemelegített hazai, németországi versenyére. Két pilótáját egy körre küldte el a Nordschleife-n két történelmi Ezüstnyíl autóval. Nico Rosberg a Type W196-ot vezette, Lewis a Type W154-be ülhetett. Ezeket a modelleket korábban Juan-Manuel Fangio (1954) és Richard Seaman (1938) vezette sikerre a Nürburgringen.

• Master91
    Az igen :O
  • zzeN

• IXEMGabeo
    nem bírom Alonsot, de sztem csak poénkodott egyet:D Grosjean is, hogy vigyorgott már nem kell ezt most felfújni...:)
  • Master91
    Na ezt a kamionost nem tudtam pontosan mikor van, de tényleg britteknél volt, ott van piros-fehér fal

videó lol :D
  • Totti5
    Biztos hogy nem Német. Még zárva a pálya:) ez a "versenyzői parádé" amúgy is vasárnap a verseny előtt van pár órával.

Videó: Alonso lekési a versenyzői parádét ( 2011 )

:D
  • Master91
    Állítólag Brit nagydíjon mikor vettel kiszállt a kocsiból és sétálgatott keményen ugattak neki

Grozsan az tényleg kegyetlen :D

Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy Németországba vannak, lehet ez Brit felvétel, utánna nézek
  • Totti5
    A szurkolókat sem kell féleteni. Lehet éppen egy kabbefaom feliratú transzparenst mutogattak neki. Ami viszont a gifen halál az Gorzsan:DDD
  • Zomil
    Itt mi nem tetszik neki? :)
  • Master91
    Korrekt....így kell viselkedni nyílvánosság előtt...még ha futam közbe mutogat meg meg értem de itt mi baja?

Szúrja az orrát a német levegő? Sok a Vettel zászló?

Mellesleg kicsit Hitleres,főleg azzal a csemege bajuszkával+haj félre fújva
  • Dietrich
    mit paráztok a D meg E-től a F1-t illetően...amerikában már hidrogéncellás autókról egyeztetnek :p

GM, Honda to Collaborate on Next-Generation Fuel Cell Technologies

General Motors and Honda announced yesterday a long-term, definitive master agreement to co-develop next-generation fuel cell system and hydrogen storage technologies, aiming for the 2020 time frame. The collaboration expects to succeed by sharing expertise, economies of scale and common sourcing strategies.

GM and Honda plan to work together with stakeholders to further advance refueling infrastructure, which is critical for the long-term viability and consumer acceptance of fuel cell vehicles.

GM and Honda are acknowledged leaders in fuel cell technology. According to the Clean Energy Patent Growth Index, GM and Honda rank No. 1 and No. 2, respectively, in total fuel cell patents filed between 2002 and 2012, with more than 1,200 between them.

“This collaboration builds upon Honda and GM’s strengths as leaders in hydrogen fuel cell technology,” said Dan Akerson, GM chairman and CEO. “We are convinced this is the best way to develop this important technology, which has the potential to help reduce the dependence on petroleum and establish sustainable mobility.
  • Totti5
  • McCartman
    Én annak sem vagyok tudatában mit jelent TÉK-elni. :D
  • IXEMGabeo
    Ilyen egy igazi zseni...

Hacsak feleannyi műszaki érzékkel áldott volna meg a sors nem tartanék sehol:DDD

kis TÉK:D
  • IXEMGabeo
    Te nem is vagy tudatában annak mekkorát TÉK-eltél:DDDD

• McCartman
    Amúgy tényleg nem vonz ez a fajta "versenysport" (?) de ezzel szerintem nem vagyok egyedül itt Európában.
  • McCartman
    Irónia. ;)
  • Norbi1990
    Próbáld ki és utána mondj véleményt :)
  • Master91
  • Master91
    "Hosszútávon Adrian Newey távozása lesz számukra az igazi vízválasztó, bár érdemes hozzáfűzni, hogy az utolérhetetlen tervezőguru, aki állítólag még a pályáról az aktuális szállodájába tartva, az autó hátsó ülésén zötykölődve is technikai vázlatok rajzolgatásával üti el az idejét"

Az igen :D
  • McCartman
    Driftelés a bohócoknak való.
    Formula-Dízel kell ide.
  • G_ArchAngel #140092
    Raikkonen:

„Egyértelmű, hogy nem volt egy ideális helyzet, hiszem a törmelékek eltalálták a sisakomat, a kockázat azonban a versenyzés velejárója. Nem Vergne hibája volt és szerintem nem is a gumiké, mert ha az ember a penge élén táncol az összes kerékvetőn, ahogyan azt mi tettük az előző versenyen, akkor teljesen mindegy, hogy milyen gumi van az autó, ezek a dolgok megtörténhetnek. Ez az egész egyébként nem befolyásolta a versenyemet.”

Alonso:

Alonso félrerántja a Ferrari kormányát az éppen az orra előtt defektet kapó Pérez McLarenje mögött. "Borzasztóan megijedtem, mert talán egyetlen centivel kerültem el a repkedő cafatokat" - ismerte el.

Pussy >.<
  • HTS s3rg1nh00
    a VJM-féle nyilatkozatról annyit,hogy amikor az egyik versenyzőjük összeütközik egy 300-al repesztő autóval aminek éppen szétrobban a gumija és kórházba kerül,majd akkor meggondolja magát...rendben,az ő autójukon lehet nem megy tönkre a gumi,de a másé (mint láttuk többször is) ugyanúgy veszélyes lehet az ő versenyzőjükre is...
  • Norbi1990
    Formula D már van!
    Amerikai profi drift bajnokságot hívják így.