FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most is Rosberg elõtt végzett az idõmérõn, csak szólok.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mindenki az utolsó percekre tartogatja a leggyorsabb körét ez már csak ilyen szakma ebbõl adódóan borult a bili.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mi történt? Kicsúszott... Mit lehet mondani?
Vagy amit még szeretek az a :
mi lesz a versenyen?
Ja nostradamus vagy a majákat kérdezd. :-D
Értelmezõ olvasás, pont abban a hszben írtam le amire válaszoltál. 😄
A medve nem játék.
De 2014tõl borulhat az erõsorrend az új motorokkal és gyári csapatként jó eséllyel lehet keresnivalójuk.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Idegesítõ csupán, hogy emiatt úszott az idõmérõs rajtsorrend, ennyi.
Egyébként tipikus rai...
bemutatjuk a how to make a champion by FIA c. filmünket, amiben Alonso a világbajnok. Szeretem a ferrarit, de ez undorító ha most felhozzák az 5. helyre
I met God. She's black
What happened?
'I spun'.
What about the other drivers?
'I don't care about the others'.
<#idiota>#idiota> <#nevetes1>#nevetes1>
Akárcsak a tied, nem tudom minek erõlködsz. 😉
A medve nem játék.
Egy bizonyos Michael Schumacher hova igazolt 1996-ra? Egy hulladék Ferrarihoz. 1997-ben már világbajnoki autó lett belõle. Lehet hogy sokat változott a világ, de nem lehetetlen abból a mernyóból 2 év alatt világverõt csinálni. És kitudja milyen szerelõket visz magával Hamilton ami döntõben befolyásolja majd a jövõ évi mernyót.
Nem utálom Rai-t, sõt. De ez a balfaszoskodás most pont rosszkor rossz helyen történt.
Kobayashi megint bomba csak épp meg fogják büntetni, a ferka kierõszakolja az fia - nál.
Ha mégsem akkor jó versenye lehet. Megérdemelné. Hamilton megunta ezt az évet és lemondott a vb-rõl? Vagy tényleg pont most szar alatta a mcl? Fura...
I met God. She's black