FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide mit lehet írni?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kiss Norbi
Meg van az idei második gyõzelem!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Suzuka
2011 Caterham: 1:35.454 vs 1:33.064
2012 Caterham: 1:34.657 vs 1:33.405
( az 1.33 a 3 kiscsapat utáni legjobb idõ, s mind 2szer Caterham volt legközelebb hozzájuk )
Az az 1 mp ott van év eleje óta. Nem tudnak elõre lépni, és feltehetõen már a jövõ évi autóra álltak rá, mert semmi értelme fejleszteni a mostanit, amivel így is a másik kettõ elõtt vannak. HRT fejlõdése látványos egyik s másik pályán, de õk messzirõl jöttek... 3-5 mps hátrányt könnyebb ledolgozni mint 1 mpset.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I met God. She's black
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
I met God. She's black
Úgy úgy!!!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tisztazando a legutobbi bejegyzesemet: nem Vettel buntetese ellen keltem ki, hanem az ellen, hogy a stewartok ezen ennyit gondolkoztak. Artanak a sportagnak ezzel borzalmasan lassu ugymenettel, meg azzal, hogy 24 autoversenyzo megprobal minel gyorsabban menni, majd egy irodaban valakik eldontik, hogy ki legyen az elso (by Will Buxton). Erre surgosen ki kell talalni valamit. Vagy hozzanak dontest meg az esemeny alatt (legyen az szabadedzes, idomero, vagy futam), vagy ne valtoztassanak a palyan kialakult eredmenyen. Ugy megsem koszonhet el egy kommentator, hogy "Kedves nezoink, ez volt a kvalifikacio, de hogy ez marad-e a sorrend, azt majd 3 ora mulva elmondjuk!". Nem nezo- es olvasobarat ez a vacakolas, na! A kedvenc pilota-kerdest pedig egyszer es mindenkorra lezarva: tul regota vagyok mar kozel a Forma-1-hez ahhoz, hogy mindegyik pilotanak szurkoljak egy kicsit. Kinek ezert, kinek azert. A lenyeg, hogy senki ne torje ossze magat, es hogy a fek a gyavak pedalja!!!! :)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Merga javulhatott volna, ha pénz 90%-a nem a sztárgázsikra megy el.Sajna Hamiltonnal megint ugyanez lesz. Lehet ész nélkül pénzt lapátolni az emberek nyakába (Toyota, BMW) meg lehet elkezdeni dolgozni és csapatot építeni (Red Bull).
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
... pont nem érdekli õket, hogy itt egyesek miért büntetnék meg ezt meg azt utólag :D ... az meg már tényleg röhejes, hogy próbáljátok meggyõzni a másikat, hogy márpedig nektek van igazatok, mert utáljátok az adott versenyzõt :DDDDDDDD
de igazatok van! :D ez az F1, itt nem a verseny számít, hanem a körítés! :DD<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
...
1. Mélyebben szoktak itt fékezni, látszik, hogy korábban fékezett, mint általában.
2. Nem kezdhette ideális ívrõl a kanyart.
2:20-tól: a kanyar elõtti fehér táblákhoz lehet viszonyítani, KOB majdnem egy táblával késõbb fékez.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Alonso-val jött a Santander a McLaren-hez, de(!!) miután Alonso elment a Renault-hoz, de a Santander kitöltötte a szerzõdést a McLaren-nél.
A Telmex is menni fog Perez után, de nem lehet õket együtt mozgatni, egy versenyzõt ki lehet vásárolni, de szponzor már nehezebben tud szerzõdést bontani megegyezéssel.
..és fõ támogató szponzora a csapatnak a tulajdonos Genii capital :)
-Kimi támogatók
-Grosjean támogatók
-Lotus támogatók
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy nem feltartotta, csak simán bezavart. Ez olyan 2 tized minimum ami hátrányt szenvedett. Képzeljünk el egy szituációt hogy ti ültök abba a verdába 3 kiló felett és a cél hogy minél rövidebbet fékezz megtaláld a pontot ahol kell és még be is fordulj úgy, hogy a legtökéletesebb ív meglegyen. Csak közben valaki hirtelen lassan halad elõtted és nem tudod hogy miért, és bezavar. Már is elbasztad a köröd. Vagy csak én gondolom így? (egy egyszerû játéknál is lehet ezt tapasztalni).
I met God. She's black
Végül is nem gáz hogy a bal oldali ív az ideális ív, és a jobb oldalon kellett volna elengedni :D semmi gond nem lett volna.
pedig itt aztán tényleg nem történik semmi..
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Gondolom Alonsonak az nem tetszett,hogy Vettel nem húzódott be jobbra a belsõ ívre mert akkor õ nagy tempóval a külsõn haladhatott volna.
A tamogatók általában követik a pilótát, ebben nem értünk egyet.
Kimi nem pénzt hozott a csapatnak, hanem stabilitást...ez engem is meglepett, pedig számíthattam volna rá. A tavalyi évhez képest, az eredményességet félretéve (a gumi árnyal minden csapatnál), szemmel látható hogy a csapat rendben van. Spórolás van, de rendben van.
Több cikk azt elemezgette Hamilton váltása után, hogy pénzügyileg mely csapatok kerülhetnek problémás helyzetbe, és a Lotus nincs közöttük.
Ma már a versenyzõváltásnál a szponzorváltás is erõs lehetõség, úgy marad a Telmex is a Sauber-nél, ahogy a Santander a McLaren-nél, a szponzori szerzõdéseket nem lehet együtt mozgatni a versenyzõi szerzõdésekkel.
A Lotus Renault-nál is az figyelhetõ meg mint a Brawn-nál, Nincsenek nagy szponzori szerzõdések, pláne nincsenek a Reanult-l összeegyeztethetetlen szponzorok. A turbós motoroknál lesz érdekeltsége a Renault-nak visszatérni, ezért még ha semmi konkrétum nincs is ez ügyben, a Lotus helyzetét biztonságban érzik, a Genii Capital sem véletlenül vette a nyakába a csapat pénzügyeit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amúgy most is Rosberg elõtt végzett az idõmérõn, csak szólok.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Mindenki az utolsó percekre tartogatja a leggyorsabb körét ez már csak ilyen szakma ebbõl adódóan borult a bili.
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mi történt? Kicsúszott... Mit lehet mondani?
Vagy amit még szeretek az a :
mi lesz a versenyen?
Ja nostradamus vagy a majákat kérdezd. :-D
Értelmezõ olvasás, pont abban a hszben írtam le amire válaszoltál. :D
A medve nem játék.