182114
  • Dietrich
    ez mind szép és igaz csak ők nyomattak egy Boxutca extrát és abban lőtték le a poént...
    na mindegy úgyis jobb film megy a Film+on csak ne lenne ennyi reklám ;)
  • pedobear
    írjon ki valaki egy szavazást (van ilyen oldal), hogy szar a pirelli vagy nem, majd mi eldöntjük!
  • pedobear
    áj de szar ez a pirelli már megint az elején

ás ezért a fosért akarnak még pénzt kérni?
  • IXEMGabeo
    :DDDDDDDD Keverik a 2 pályát
  • Totti5
    MTV-nek kötelessége már a liszensz miatt is infókat adni. Híradókban benne van mindig hogy mi történt délben, délután és este is. Teljesen valótlan felállás az hogy azért mert 10 órával később adják az edzést, "titkolni" kellene és egy szó nem eshet róla egész nap. Ezt nyilván mindenki belátja ha lehiggadt. Emiatt egy riportert és a csatornát leszólni...
  • pedobear
    m1 lol
  • Norbi1990
    Hockenheim?
  • pedobear
    m1 22:15
    Forma-1 Német Nagydíj: Szabadedzés
    Közvetítés Hockenheimből, felvételről
  • Dietrich
    Nem vagyok izgulós fajta csak szándékosan elkerültem minden olyan helyet amit leírtál...így már olyan mint a gumisör meg guminő :p
  • Totti5
    Miért lenne titok? :) rádióban, más TV csatornákon, millió honlapon, fészbukon, fórumon is kint az eredmény. Max akkor nem láttad, ha nem kapcsoltad be a TVt, rádiót, netet. Nem titok és az edzést felvételről nem azért nézzük hogy izguljunk a sorrenden...
  • pedobear
    Bobák Robi egy seggfej, nem tudom mit keres ott a tívínél.
  • Dietrich
    20:05-kor Bobák Robi elmondja ki volt a nap legjobbja, majd 20:06-kor bereklámozza az M1 esti közvetítését felvételről a 2. free edzésről.
    Bravó MTVA ti aztán tudtok titkot tartani. :p
  • bardocz
    Azért ezt ne jelentsd ki, lonziról van szó.
  • IXEMGabeo
    Alonso akkor mit szólt volna, ha Perezbe beleszáll...
  • G_ArchAngel #140155
    a masik kedvencem, amikor a 3kg-os futofeluletet (ami 1 m2 es van benne nemi acelhuzal) hasonlitjak Massa 800 grammos rugojahoz.

Na most aranydraga szivem, ha megkuldom ugyanazzal az erovel a gumizott lapos feluletet, mint a rugo hasitotta at lovedekkent 2 cm2-en a plexit, akkor a sisakod max koppan hatul, de ennel nagyobb erore van meretezve. Szopas akkor lenne, ha a 3kg, akar gumikent is mondjuk 5 cm2-en szeretne eltalalni.
    Az akkor para, de mivel eloszlik es rugalmas elem (szetszakadva sokkal, mint kerekkent), igy max megijedsz es lesz egy akkora agyrazkodasod, mint, mikor a 10. abszint utan lestukkolod a barpult szelet.
  • AnuluWork #140154
    Pedig Alonso majdnem belehalt, vagy mi ...
  • IXEMGabeo
    Ez a helyes Kimi

Látom már Achangel linkelted:)

Kemény lenne egy Nürburgringi Raikko futam:D
  • McCartman
    Ott is volt középkor?
    A wiki belinkelése semmire sem magyarázat.
  • G_ArchAngel #140151
    Räikkönen: Bármi is lesz, én versenyezni fogok!

Az arcába repül a Pirelli és faarccal továbbmegy. Milliókért így kell dolgozni, nem hisztizve,
  • HTS s3rg1nh00
    aztán ha borulás van akkor meg hasta la vista :)
  • Kit--Kat
    Csak szólok, hogy Montreal a francia részen fekszik. ;)

Nyilván hallottál róla, hogy Kanadában hivatalosan kétféle nyelv és úgymond "származás" van, British Canadian és French Canadian.
  • Master91
    Pedig szerintem jó lóvét lehetne kaszálni, hogy minden vasárnap futam előtt 2-3 órával ilyen verdával körbe visznek pár embert a pályán.

1 felvezetőt- 1 egész kört - 1 levezetőt menne

Még én is elvezetném rohadjak meg :D
  • Dietrich
    ez szerintem Indycar és Brazilía a helyszín és egy pihent agyú kreálmánya.. :)

azért ez a Ferrari tulaj is elvetemült :)

• pedobear
  • pedobear
    Ez már FormulaVicc amit a FIA és a Pirelli művel
  • pedobear
    Nem tudni, hogy a hétvégi futamnak otthont adó Nürburgringen a jövőben rendeznek-e még Formula-1-es versenyt.

Az FIA megtiltotta a gumik felcserélését
  • pedobear
    lájk
  • miki30246
    ezeknek az a bajuk, hogy le vannak maradva, zavarja őket, hogy nincs egy normális hazai pilótájuk, vagy ha van is az szénné alázzá Vettel, és jó hogy irigykednek rá, hogy sorra zsebeli be a futamokat.
  • miki30246
    köcsög angoloktól, meg seggfej kanadai (angol) barmoktól ne is várjunk normális viselkedést.
    Mit vársz egy olyan országtól ahová cigányokat engedtek be?
  • Nightt
    Ez nagyon sokat mond a Pirellirol...
    Weber Gabor:
    "2010-ben aztán Monza ismét a naptárba került, és már a versenyhétvége előtti tesztnapon ismét kitört a botrány, mert a vadonatúj gumikon is 4-5 kör alatt hullámosodot az oldalfal és robbant le a futófelület, így csütörtök este a SEAT döntött: gumimárkát vált a szezon előtti nap!
    Soha többé nem voltak defektek."
  • SitatiS
    Emlékeim szt Kanadában is kapott fütyülős koncertet,pedig ott nyert.
    Hiába na,jó pilóta,de nem vmi népszerű
  • miki30246
    Vettelnek sose feküdt ez a pálya, de remélem most összejön neki a győzelem hazai pályán.
    Most Alonso a soros, szóval jó helyen van, remélem őt is kifütyüli majd a közönség ha kifüstöl alatta a motor.
    Hülye köcsög angolok
  • pedobear
    eddig jó bár örülnék neki ha Rosberg előrébb kerülne a végén.
  • zzeN
  • pedobear
    Automatikus fék van beépítve a gumikba?!
  • ScarY MAN
    keresek egy képet, amin azt hiszem Vettem meg Sumák van, ilyen star wars beütéssel és Vettel annyit mond, hogy "Yes, master" vagy ilyesmi :D
  • Dietrich
    free most:
    http://ultimate-sport.hu/stream-1/

FIA: Adott paraméterek szerint kell használni a gumikat!
  • HTS s3rg1nh00
    ez Hamiltoné lesz,Rosberg pedig passzív DRS-t tesztel
  • V43 1105
  • Totti5
    Mindig megdöbbentő hogy mennyire nem képesek a jómodorra egyesek. Ha annyira érdekel téged, akkor miért nem szóltál vasárnap, miért nem küldet el a képet hogy "légyszíves rakd ki a bannerba".

Ki lett rakva. Amúgy meg láttam napközben, de szimplán elfelejtettem Master91 linkelését aznap vagyis szerdán. Megesik az ilyen, nem dől össze a világ, nem történt tragédia, talán te is túléled és szoros kapcsulatunkban sem esik kár.

Köszönöm hogy linkelted és nem maradt el.