FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
újabb Tilke tepsi fos pálya..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

contraste
Teljesen egyetértek a mentalitásukról szoló kritikáddal. Én speciel Alonso drukker vagyok, nem különösebben érdekel melyik csapatban versenyez, de a Ferrarinal az latszik - mióta elmentek az agyak (RB, JT, stb.) - hogy azt se tudják merre hogyan kéne... Am Perezt én is bírom, remélem bejön neki a McLarennél.

ain't got no history

desigo
Én azt remélem,hogy az idõmérõn valaki a leintés után jobb idõt menjen mint Vettel,õ meg ott duzzog az interjúkon.
Palinko
elfogadható volt ám mikor lecsípték webber orráról a szárnyat 😄
szabii98
Az egész mentalitásuk rossz. Jó tudom, év végén már nem fognak fejleszteni, de a red bull még így is erõsebb. Plusz Alonsot amúgy sem szeretem, csak a Ferrarit meg Massát, az igazi kedvenc Perez és Raikkönen 😄

I met God. She's black

nem tiltott a burkolt csapatutasítás sem meg semmi. Sõt a Ferrari nem is tagadta igazából sosem hiába volt felháborodás...Red Bull, akik mindig sunyiskodtak e téren, bár õk meg megoldották másképp, ami még elfogadhatóbb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Gondolom Fernando gyorsabb nàlad vol.2
Na Szabikám fejtsd ki mi az oka? Pedig te bírod õket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
nagyon unszimpatikus volt a ferrari az elõzõ hétvégéken számomra, úgyhogy nagyon remélem hogy Vettel harcolni fog és meg is nyeri vb-t 😄
flame on

I met God. She's black

Palinko
legújabb kipufogófajta? 😄
repvez
Biztos elvakarta a szúnyogcsípést 😄
RatBaG
bibis lett 😞

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a.carkey

A medve nem játék.

nyuny01
Melyikre gondolsz, hogy felkenték a falra, vagy hogy megállt alatta a technika?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

a.carkey

😄

A medve nem játék.

szabii98

I met God. She's black

Én spec. az aktuális teljesítményük alapján mondok véleményt a pilótákról, a 7 VB cím nem befolyásolja...

Abba kell hagynia, már a visszatérését követõen érzõdött, hogy nem tudja felvenni a ritmust, vagy az újdonságokat nem tudja megfelelõen alkalmazni, stb.

Egyébként valószínû, hogy a szeme miatt is javasolták neki az orvosok ( soha nem tudjuk meg )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Melyik 2 futamra gondolsz? Monaco benne van? Ott is õ volt a ludas.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Master91
Én a helyébe nem mondanék semmit. Se azt hogy én hibám, se azt hogy autó/csapat hibája.
Úgy is köztudott...
Ha keni a csapatra azé hurrognának, ha meg azt mondaná hogy õ nem jó, akkor azé hurrognának a médiában.
Így is úgy is rövidet húzza, mert milyen jó dolog bemocskolni egy 7x-es vb-st.
Lteebee
Sírni csak a gyõztesnek szabad.
Vesztesz és nekiállsz másokat hibáztatni, ez sosem veszi jól ki magát.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

A Lada megbízhatóságával egy égegyadta világon semmi gond, nem tudom mit hadoválsz. 😄
HTS s3rg1nh00
végülis majd a szezon után kifakadhat milyen szar az autó,addig nem mert úgy jár,mint Hamilton a szerzõdésbejelentéssel,hirtelen egy lada megbízhatóságával vetekszik a roncsa 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

márpedig a 7 futamos technikai hibákért nem õ tehet...

2 futamon hibázott annyit pedig az összes élpilóta szintúgy idén szóval ez csak "elviszem a balhét a csapat" helyett szöveg, amit nyomatott...

desigo
szabii98

a lotus avatja fel az amerikai pályát

I met God. She's black

desigo
Firerock
az oké,de az volt kemény hogy hogy dõlt a cím sorsa😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kifli

Michelisz Norbi 2 lábbal a gázon. Kinyomott mindent a bmw-bõl 😊
Dietrich
Néztem. Mi volt a kemény?
Igaza volt VCS-nek..új szabály ide, új autó oda, unalmasabbak a versenyek idén...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
Remélem nézitek a WSR-t. Igen kemény.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

benőmenő
bazz milyeneket bólint minden egyes váltásnál 😮
ScarY MAN

...

nyuny01
Egy kis off!

Jó lenne ha onboard felvételeket ilyen minõségben nézhetnénk! <#kacsint>

GoPro Hero3

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

contraste
Vettel nem lesz Ferraris, csupán opciójuk van rá.

ain't got no history

ez a Gutierrez ezen a képen egy 70-es évekbeli versenyzõ benyomását kelti a frizu alapján😄

Ulvar
bocsánat, Mario...csak közben Marcoról is szó esett más témában 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

a.carkey
Francokat fosott! Amióta elment Schumacher, hagyták menni. Megjött Alonso, volt a balesete, és azóta sehol sem volt. Ehhez a helyzethez, különösen ha valaki 1 ponttal veszített el egy vébét nem nagyon szokik hozzá az ember.

A medve nem játék.

a.carkey
Jövõre, elnézve az idény végi formáját akár alázhatná is majd, ha nem lenne ilyen speckó Alonso szerzõdése. 😊

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Jó lenne befejezni ezt a folyamatos trollkodást mert már unalmas.