FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
nagyon unszimpatikus volt a ferrari az elõzõ hétvégéken számomra, úgyhogy nagyon remélem hogy Vettel harcolni fog és meg is nyeri vb-t 😄
flame on

I met God. She's black

Palinko
legújabb kipufogófajta? 😄
repvez
Biztos elvakarta a szúnyogcsípést 😄
RatBaG
bibis lett 😞

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a.carkey

A medve nem játék.

nyuny01
Melyikre gondolsz, hogy felkenték a falra, vagy hogy megállt alatta a technika?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

a.carkey

😄

A medve nem játék.

szabii98

I met God. She's black

Én spec. az aktuális teljesítményük alapján mondok véleményt a pilótákról, a 7 VB cím nem befolyásolja...

Abba kell hagynia, már a visszatérését követõen érzõdött, hogy nem tudja felvenni a ritmust, vagy az újdonságokat nem tudja megfelelõen alkalmazni, stb.

Egyébként valószínû, hogy a szeme miatt is javasolták neki az orvosok ( soha nem tudjuk meg )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Melyik 2 futamra gondolsz? Monaco benne van? Ott is õ volt a ludas.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Master91
Én a helyébe nem mondanék semmit. Se azt hogy én hibám, se azt hogy autó/csapat hibája.
Úgy is köztudott...
Ha keni a csapatra azé hurrognának, ha meg azt mondaná hogy õ nem jó, akkor azé hurrognának a médiában.
Így is úgy is rövidet húzza, mert milyen jó dolog bemocskolni egy 7x-es vb-st.
Lteebee
Sírni csak a gyõztesnek szabad.
Vesztesz és nekiállsz másokat hibáztatni, ez sosem veszi jól ki magát.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

A Lada megbízhatóságával egy égegyadta világon semmi gond, nem tudom mit hadoválsz. 😄
HTS s3rg1nh00
végülis majd a szezon után kifakadhat milyen szar az autó,addig nem mert úgy jár,mint Hamilton a szerzõdésbejelentéssel,hirtelen egy lada megbízhatóságával vetekszik a roncsa 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

márpedig a 7 futamos technikai hibákért nem õ tehet...

2 futamon hibázott annyit pedig az összes élpilóta szintúgy idén szóval ez csak "elviszem a balhét a csapat" helyett szöveg, amit nyomatott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
szabii98

a lotus avatja fel az amerikai pályát

I met God. She's black

desigo
Firerock
az oké,de az volt kemény hogy hogy dõlt a cím sorsa😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kifli

Michelisz Norbi 2 lábbal a gázon. Kinyomott mindent a bmw-bõl 😊
Dietrich
Néztem. Mi volt a kemény?
Igaza volt VCS-nek..új szabály ide, új autó oda, unalmasabbak a versenyek idén...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
Remélem nézitek a WSR-t. Igen kemény.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

benőmenő
bazz milyeneket bólint minden egyes váltásnál 😮
ScarY MAN

...

nyuny01
Egy kis off!

Jó lenne ha onboard felvételeket ilyen minõségben nézhetnénk! <#kacsint>

GoPro Hero3

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

contraste
Vettel nem lesz Ferraris, csupán opciójuk van rá.

ain't got no history

ez a Gutierrez ezen a képen egy 70-es évekbeli versenyzõ benyomását kelti a frizu alapján😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
bocsánat, Mario...csak közben Marcoról is szó esett más témában 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Ulvar

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

a.carkey
Francokat fosott! Amióta elment Schumacher, hagyták menni. Megjött Alonso, volt a balesete, és azóta sehol sem volt. Ehhez a helyzethez, különösen ha valaki 1 ponttal veszített el egy vébét nem nagyon szokik hozzá az ember.

A medve nem játék.

a.carkey
Jövõre, elnézve az idény végi formáját akár alázhatná is majd, ha nem lenne ilyen speckó Alonso szerzõdése. 😊

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Jó lenne befejezni ezt a folyamatos trollkodást mert már unalmas.

Ulvar
"amivel a Ferrarinak próbálnak segíteni"

<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Szánalmas vagy.

Kit--Kat
Muszáj lehúznod a fórum színvonalát a sajátodra nyilvánvaló proli trollkodásoddal?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
Szerintem 2 futam óta tudja hogy marad, azóta jól is megy. Lehet eddig azért fosott, hogy a balesetbl nem épül fel rendesen, és ki fogják rakni? Ez azért eléggé meg tudja terhelni a pöttöm lelki világát 😊
lac coo
Te komolyan elhiszed, hogy F1 mezõnyben van olyan, aki lustaságból, vagy valamiért nem adja azt amit tud minden percben ??? Azért ezek nem útszéli kubikusok, aki csak akkor hajlandó mocorogni ha látja õket a fõnök 😊Mondjuk Kimi, abból kinézem amilyen idióta egy ember 😊)))

Én szurkolok Massának... Balesete óta nem ment valami jól, remélem végre kiveri a fejébõl, és olyan autót is kap amiben jól érzi magát. Ne felejtsük, hogy ez az az ember aki csúnyán alázta Kimit is nagyon-nagyon sokszor ...😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lol😊 Lotusnál azért van egyfajta PR-gárda. Milyen hülyeségekre ránem veszik Kimit😄 Vajon az a leköpött aláírt a/4-es lap mennyiért kellne el ebayen?😄

bakkerman
nyílván a jövõ évi lesz Massa utolsó Ferraris éve,2014-ben megy oda Vettel,és gondolom nem Alonsot fogják kirakni...vagy akkor kirakják mindkettõt,és lesz egy Vettel-Bianchi páros

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
akinek több pontja lesz az lesz elengedve, nem tudom mi ebbe a bonyolult. de én nem várok mát tõle semmit túl sokat kellett csalódnom
bardocz
Év elején nem lesz sehol, majd amikor felmerül, hogy repülni fog, ha nem szedi össze magát, akkor megint belehúz.