182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#140690 Felőlem. Jöhetnek minél többen. Megvehetik tőlem az összes csapatot. Pénzük van. Csak ha otthon elkapják valamelyik oligarchát, esetleg csak simán kiesik a hatalomból, és borul a dominó, rászáll az állam, a tulaj Szibériáig meg sem áll, na akkor majd megnézem a csapatot/csapatokat, amint próbálják túlélni a helyzetet. -
#140689 már hivatalos is
Hivatalos: Orosz befektetők érkeztek a „haldokló” Sauber-hez -
#140688 jól hangzik -
#140687 miért, mi a baj az oroszokkal? -
#140686 Két ruszki F1es csapat? Kizárt. Max. egy fúzió. -
#140685 Megmenekült a Sauber? -
#140684 -
#140683 Google szerint (:P):
helyszín Kyalami, Dél-Afrika
balról jobbra:
Graham Hill, Chris Amon, Jean-Pierre Beltoise, Jacky Ickx (eltakarja Jackie Stewart-ot), Jochen Rindt, Denny Hulme, Mario Andretti és az öreg úr az Louis Stanley aki sokat tett a biztonságért 1960ban.
-
#140682 Hitchcock? -
#140681 Talán középen háttal Jacky Ickx. -
#140680 Graham Hill, Jochen Rindt, Mario Andretti(? jobb szélén a napszemcsiben) biztos.
A többi nem ugrik be. -
IXEMGabeo #140679
mekkora kép, na kik vannak a képen? -
IXEMGabeo #140678 gyalázat lenne:S:S
Sajnálnám a csapatot akkor inkább a kegyvesztett Caterham mehetne a francba... -
IXEMGabeo #140677 Sebastian Kart:DDD -
#140676 Ma 2 esélyt adnak az állórajtnak :D
leszarom csak a verseny legyen olyan jó mint tegnap előzési zóna meg drs faszságok nélkül. -
#140675 "Az első futamon Kiss a rajtpozícióját megtartva a harmadik, Major viszont egy jogtalanul kiszabott büntetés miatt – a versenybírók úgy látták, hogy piros zászló alatt előzött – csak a 11. helyen ért célba. A magyar istálló közlése szerint a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) később bocsánatot kért a téves ítéletért, s elismerte, hogy nem a magyar pilóta volt szabálytalan, a végeredményen azonban nem módosított."
-
#140674 Ha a Marussiának kéne valamit fizetni Sauber adósságaira akkor 2 csapatot bukunk sajnos :/ -
#140673 Komolyan, ami a Saubernél megy tisza Formule 1 francia sorozat. Csak ott a turbókorszak hajnalán, itt pedig pont előtte történnek a gondok. Ott volt olyan, hogy évad közben elment a motorszállító, és új motort kellett keresniük. Csak megjegyzem, a sorozatban a végén két csapat fuzionált, és erősebben kerültek ki a szezonból. Itt is lehetNE, pl. a Marussiával, és mindenki jól járna. A Sabubernek van az egyik legjobb szélcsatornája. -
#140672 A Blick jelentése szerint például egy svájci állampolgár egy 500 000 dolláros kölcsönt ajánlott fel a csapatnak. „Ez megható” – nyilatkozta Sauber. „De nekünk új, nagy és erős partnerre van szükségünk. És dolgozunk is ezen. Egy biztos, mi a jövőben is a svájci motorsport nemzeti csapata leszünk és a Formula-1-ben maradunk.” -
#140671 A Ferrari ultimátumot adott a Saubernek -
-
McCartman #140669 A mai átlagemberek túlnyomó többsége még egy Ladát sem bírna beindítani a manuális szivató miatt. :D -
#140668 Hát nemtom... ha úgy ültetnék be őket, hogy "nesze, itt ez az autó, próbálj menni egy kört vele", és semmi magyarázat, akkor lehet. De egy kis gyorstalpaló után szerintem különösebb nehézségek nélkül tudnának vezetni.
Abban lehet van valami, hogy maguktól el se tudnák indítani. De hogy vezetni se tudnák, azt már kétlem. -
#140667 Íme -
#140666 7 milliárdért ment el ... :) -
#140665 Autisták. -
#140664 Ez volt a kólás dobozos? :) -
#140663 viszont kurva jó verseny volt. -
#140662 Eladó Fangio Mercedes W196-os versenyautója -
#140661 Agag: A Ferrari és a Red Bull számára is vonzó lehet a Formula-E -
#140660 Helmut Marko is benne van -
#140659 igy mar mas :) -
#140658 Kezdjük ott, hogy a egyes képeknél a típusokat is keverték. -
#140657 12x125..az 1500.
nem olyan kicsi az. -
#140656 aaa de komoly! viszont nincs elirva a cm3?? o.O -
#140655 úgy álltak fel csak már azt is elbaszták, mert valaki nem találta meg a helyét :D majd sárga alatt elindultak és lett repülő rajt. -
#140654 1964 Honda RA272
Egy autóversenyző számára teljesen szokványos, hogy egy gépet az éles bevetés előtt még tesztelhet, de Gabriele Tarquini első ismerkedése a híres, 1964-ben futott Forma-1-es Honda RA272-vel a Goodwood Festival of Speed rajtvonalán történt.
„Még a paddockból sem én vezettem ki. Beültem az autóba, a mérnökök beindították a motort, és az a varázslatos hang! Erőteljes, és zene a fülnek. Ki akartam venni a fülemből a dugókat, hogy tisztán, teljes valójában halljam“ - áradozott az olasz, miután megtette az első kört a goodwoodi hegyi pályán.
„A hatsebességes váltó jó érzést nyújt, de csínján kell bánni vele, és ügyelni kell a motorfordulatra. Persze H-váltó van benne, és olyannal már nagyon régen vezettem. A száraz kuplungot is óvatosan kell használni, de kiválóan működik. A motor bődületesen erős – mégis, a hengerek picik, mindössze 125cm3-esek, hengerenként négy szeleppel, csodálatos, hogy mennyire kicsi az egész. Olyan, mintha egy elegáns svájci órát vezetnék! “
“Ez egy 1964-es autó, érezni lehet vele az akkori idők versenyeinek hangulatát. Különös érzés, de a korra jellemző, hogy szinte lebegek. Az ülést nem úgy tervezték, hogy a versenyző épp elférjen benne, és az övek sem olyan szorosak, így kanyarodás, vagy fékezés közben mozogsz az autóban. Elmondhatatlan az élmény és nagyon boldog vagyok, hogy kipróbálhattam ezt a legendás Hondát.“ -
#140653 más:jön valaki 10k-s állójeggyel a magyar versenyre? :) -
#140652 Sajnos. -
#140651 Ez nem álló volt ...