FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
flame on
I met God. She's black
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A medve nem játék.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Abba kell hagynia, már a visszatérését követõen érzõdött, hogy nem tudja felvenni a ritmust, vagy az újdonságokat nem tudja megfelelõen alkalmazni, stb.
Egyébként valószínû, hogy a szeme miatt is javasolták neki az orvosok ( soha nem tudjuk meg )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Úgy is köztudott...
Ha keni a csapatra azé hurrognának, ha meg azt mondaná hogy õ nem jó, akkor azé hurrognának a médiában.
Így is úgy is rövidet húzza, mert milyen jó dolog bemocskolni egy 7x-es vb-st.
Vesztesz és nekiállsz másokat hibáztatni, ez sosem veszi jól ki magát.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
2 futamon hibázott annyit pedig az összes élpilóta szintúgy idén szóval ez csak "elviszem a balhét a csapat" helyett szöveg, amit nyomatott...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Schumacher: Ez a gyenge szezon az én hibám, és nem a Mercedesé!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Igaza volt VCS-nek..új szabály ide, új autó oda, unalmasabbak a versenyek idén...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Per Aspera Ad Inferi.
Jó lenne ha onboard felvételeket ilyen minõségben nézhetnénk! <#kacsint>#kacsint>
GoPro Hero3
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A medve nem játék.
A medve nem játék.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Szánalmas vagy.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én szurkolok Massának... Balesete óta nem ment valami jól, remélem végre kiveri a fejébõl, és olyan autót is kap amiben jól érzi magát. Ne felejtsük, hogy ez az az ember aki csúnyán alázta Kimit is nagyon-nagyon sokszor ...😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#idiota>#idiota>