FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a felsõ képen biztos, hogy mind a négy pályán kívül van. Lehet látni az autó állásából.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

És ugyan ez régen is így volt, de akkor azért a pályák adtak élményt, mert ha hibázott akkor sóderágy /gumifal. Ezeken a tilke pályákon ezt az élményt is elvették, mert ha hibázol (lásd vettel q3 elsõ gyors köre) semmi gond max. visszamész a másik garnitúra gumiért. Ezért szerettem a mindenkinek egy gyors köre van idõmérõt (plusz mert lehetett mindenkit látni a gyors körben) mondjuk az sem tiszta, mert nem mindegy ki mikor megy ki a laptime - ra, felgumizott pálya ugye.

mcmoha
Lehet, hogy a hatso kerek erinti a feher vonalat, tehat a palyan van.:) En is eszrevettem hogy majdnem mindenki igy hajt. Par eve Monacoban kemenyen raszoltak Massara amikor tobbszor is ilyen modon vagta le a sikant.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

+1

mcmoha
Regi szep idok amikor a kerekvetok meg majdnem fuggolegesek voltak.:) Akkor lehetetlen volt ilyet csinalni mert leszakadt a felfuggesztes.

Én úgy tudom egy kerék minimum a pályán kell legyen. Egyébként az egész társulat ezt csinálja, szóval ha büntetnék akkor vagy nem lenne futam ma vagy minden maradna így mert mindenkit 5 helyel büntetnének. :-)
Sajnos a forma 1 nem a sportszerûségrõl szól hanem a keressük a kiskapukat. Nem csak az autótervezésnél hanem a versenyen a pilóták is ezt játszák.

b-type
ez elég egyértelmû :)
pedig de igen.
Nem csak azért mert így tudom.
Minden más esetben el kellene venni Vettel gyors körét vágás miatt.
De majd utánanézek...jelenleg teljesen hülye vagyok, mert felkeltem MotoGp-t nézni 01:50-re 02:50 helyett mert elfelejtettem az óraátállítást, egy órát néztem más hülye mûsorokat, a Moto3-t frankón átaludtam, mert addigra visszaálmosodtam, a Moto2 megvan fejben, a MotoGp már egész kerek volt.
jelenleg meg asszem kimegyek cigizni, mert a szemét parabolámat már megint beárnyékolta egy bárányfelhõ hogy kivágom az utcára mindjárt az egész szrt, még a végén neten kell néznem az F1-t....

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zzeN
Ez csak nekem új?

"A good F1 did you know - cars now routinely pulling 6G under braking at end of long straights like the one here in India"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a.carkey
Még jó, hogy amikor Kimi ott volt, Massát is visszafogták ...

:D

A medve nem játék.

mcmoha
Ez nem egeszen igy van.;)

20.2 Drivers must use the track at all times. For the avoidance of doubt the white lines defining the track edges are considered to be part of the track but the kerbs are not.
A driver will be judged to have left the track if no part of the car remains in contact with the track.
Should a car leave the track the driver may rejoin, however, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any advantage.

szabii98
+1
ezt alonso már elkúrta :D:D

I met God. She's black

Palinko
szerintem ahol tényleg verseny van az a McLaren. emígy Ferrari szurkoló vagyok de Mekit el kell ismernem ilyen téren fõleg.
ez az indiai pálya pedig tényleg szar ám:)))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az speciel nem igen. Azt elszúrta a Red Bull és utána persze nem vallották be év végén h Vettelt támogatták. Red Bull sunyin csinálja, de valahogy mégis úgy sikerült feltüntetni magukat, mint, akiknél egyenlõség van csapaton belül. 2011-es év is rácáfolt...Idén viszont tényleg nem tûnt Vettel kivételezettnek Webber is nem egy idõmérõn és futamon verte meg, csak kár volt a Silverstone utáni nullázásoknak az ausztrálnál:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
A fehér vonal a pálya szélét jelzi, kivéve ahol kerékvetõ van, mert ott az a széle.
Ez még szabályos.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HTS s3rg1nh00
Vettel baromi unalmas versenyen nyer
viszont ha lenne lóvém bwin-en...2,6-os a szorzója VET leggyorsabb körének :(

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ulvar
Én semmit nem várok már ettõl az évtõl...amúgy én úgy tudom hogy 4 kerékkel vonalon belül kell lennie a gépnek, bár ki tudja mit beszélnek ezek Charlie bácsival meg és mit nem.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Botond
Tökmindegy, idei évnek vége, Vettel megint a bajnok.
Master91
Vettel gyors körébõl (?)

_______

Amúgy én vagyok csak egyedül úgy vele, hogy semmit se vár a holnapi futamtól?
Meg a New Yersi pályától se? :/

Brazíliát most!
a.carkey
Ez így van. Vagy infarktust kap valamelyik lánya napi dolga miatt.

A medve nem játék.

mcmoha
Az oreget labbal elore viszik majd ki a paddock-bol.;)

Ulvar
így van, nincs halálos eset hála az istennek. (már mint pilóta, mert pályamunkás ugyebár volt). De ahogy Dietrich is mondja, a versenyzésnek is nagyrészt lõttek. Kéne kompromisszumot kötni...talán majd Börni után lesznek olyan dolgok. (már igazán el...mehetne).

Dietrich
ez már csak a véletlenen múlik melyiknek mi a vége..lásd Kubica Montreál, Webber repülése Valencia, vagy most is volt valamelyik rajtnál Alonso fejét éppen elkerülte a másik autó.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
meg hogy szép textúrázott pályán jól csillogjanak az autók FHD-ben <#ravasz1>
az a baj ezzel megölték a versenyzést is..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Palinko
de lényeg legutóbbi halálos már mikor volt... Massáé is technikai volt
Ulvar
de a biztonsági mizéria miatt van.

Palinko
akkor mûfüvezzék le felét :D vagy legalább lenne beláthatatlan, dimbes-dombos

emígy nem valami hülye biztonságmánia miatt van ez?
Dietrich
pályákkal is..minddel ami a modern Tilke jelzõt kapta.

Dietrich
Zana klasszikus elõzése? :)

Ulvar
A hátránya az, hogy bûn unalmas. Olyan alacsony a hibázási esély a pilóták részérõl, nevetve vesznek minden kanyart.

Palinko
de ennek még mindég nem látom a hátrányát, gyorsabban lehet bevenni a kanyart és annyi.
Ulvar
Nem az, csak itt kamionversenyt is szégyen rendezni olyan széles. A legnagyobb probléma amúgy nem a pályákkal van, hanem az autókkal.

Palinko
ja igen mégtöbb monacot, nehogy már kerülést lássunk.....
desigo
Ez a Laguna Secan videó nagyon komoly <#eljen>
Dietrich
erre is mi szükség volt? billiárd asztal kell meg Tilke förmedvény...mikor van egy ilyen meg ilyen meg ilyen is

Jaja baromi unalmasak már ezek a számítógéppel készített pályák. Ezeken kombájn versenyeket kéne rendezni olyan szélesek.
Ötlettelen vackok.

Más : mi van a force india tulajjal? Hazament?

Dietrich
újabb Tilke tepsi fos pálya..

contraste
Teljesen egyetértek a mentalitásukról szoló kritikáddal. Én speciel Alonso drukker vagyok, nem különösebben érdekel melyik csapatban versenyez, de a Ferrarinal az latszik - mióta elmentek az agyak (RB, JT, stb.) - hogy azt se tudják merre hogyan kéne... Am Perezt én is bírom, remélem bejön neki a McLarennél.

ain't got no history

desigo
Én azt remélem,hogy az idõmérõn valaki a leintés után jobb idõt menjen mint Vettel,õ meg ott duzzog az interjúkon.
Palinko
elfogadható volt ám mikor lecsípték webber orráról a szárnyat :D
szabii98
Az egész mentalitásuk rossz. Jó tudom, év végén már nem fognak fejleszteni, de a red bull még így is erõsebb. Plusz Alonsot amúgy sem szeretem, csak a Ferrarit meg Massát, az igazi kedvenc Perez és Raikkönen :D

I met God. She's black

nem tiltott a burkolt csapatutasítás sem meg semmi. Sõt a Ferrari nem is tagadta igazából sosem hiába volt felháborodás...Red Bull, akik mindig sunyiskodtak e téren, bár õk meg megoldották másképp, ami még elfogadhatóbb...

Master91
Gondolom Fernando gyorsabb nàlad vol.2
Na Szabikám fejtsd ki mi az oka? Pedig te bírod õket

szabii98
nagyon unszimpatikus volt a ferrari az elõzõ hétvégéken számomra, úgyhogy nagyon remélem hogy Vettel harcolni fog és meg is nyeri vb-t :D
flame on

I met God. She's black

Palinko
legújabb kipufogófajta? :D
repvez
Biztos elvakarta a szúnyogcsípést :D
RatBaG
bibis lett :(

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha