FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kiminek semmi esélye. Amikor volt, akkor nem használták ki, most meg már elfogyott az autó. Persze így visszatérése után ez az év nagyon sikeres és jövõre újra megpróbálhatják, de nekik év elején kell nagyon jónak lenni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
VB szempontjából Börni ki-be kapcsolgatja :D:D :

----

Errõl a pódiumról közeli jó képeket tudnátok linkelni?Meg nézném az aláírásokat.
Nohab
Ezzel mit akarsz mondani?
Botond
Hát remélem az utolsó három futamot Rajkusz nyeri, Alonso meg Vettel második helyekkel és egyéb helyezésekkel döntik el. :D
Tigristank
Csak én érzem kicsit szánalmasnak, hogy míg Alonso elõtt nem mûködött Webber KERS-e, addig miután Hamilton utolérte, már semmi baja nem volt???

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

desigo
Vettelnek hibátlan hétvégéje volt.
Inkabb olvastam volna egy jo konyvet...

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Szétesik a rönó
de durva a vége elõtt
Norbi1990
Szép elõzés volt Sennától.
desigo
Merci szintjére esik vissza...
Borzasztoan gyenge ez a Lotus, Kiminek az osszetett 3. hely sem lesz meg.

desigo
Webbernek nem lesz egyszerû 20 köre.
ezt a retardált kretént miért erõltetik??

akkora barom, majdnem belefejeltem a távirányítóba..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
1. kanyarba is mikor Alfonso a mekivel harcolt jobb volt a sebessége.
nearo
Bazzeg, Rai DRS-el megy annyit, mint Massa nélküle... kurvagyenge ez a Lotus :/ (vagy erõs a Ferrari?)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

LeventeV
Az öreg a hülye ötleteivel már nem tesz jót a Forma 1-nek. Nem akarok gonosz lenni, de már 82 éves, szóval Isten éltesse (csak ne) sokáig.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Master91
2 Indiai nagydíj.

Remélem mire már komolyabban gondolja Börni valahogy nyugdíjba kerül...
szabii98
ez nudli. jön a vonatozás........unalmas fos
ráadásul már a kommentátorok is irritálnak

I met God. She's black

fifi
ez Cipész milyen egy balszerencsés ebben az évben...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ja, már a múltkor is felfigyeltem rá, nem most van itt elõször.
A múlt heti csávó tükrében aki egy épkézláb összetett mondatot nem volt képes megfogalmazni pedig különösen.
HTS s3rg1nh00
nem a mûfüvet használja,hanem a rázókövet...szal ez teljesen felesleges magyarázása annak a bizonyítványnak,hogy versenyigazgatóság egy részlehajló hitvány banda.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Ez a kamionversenyzõ csávó egész értelmesnek tûnik, végre egy normális vendég :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Még jó, hogy anno írták, hogy az m1 is megvette a rajtrácsról való közvetítés jogait is, így Szujó is interjúztathatna a futam elõtt.
Ehelyett lófaszt se látunk ebbõl, a pénzt meg kidobták az ablakon.
szabii98
meg Chandhock bá is ottvan :D:D

I met God. She's black

szabii98
Maya Bernie-vel lóg, ha jól vettem ki hogy õ az-e

I met God. She's black

Dietrich
"A mûfû többet lassít az autón, mint amennyi elõnyt lehet ezzel szerezni. Az eligazításon elmondtuk ezt a pilótáknak, mindenki tisztában van vele."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
mennyivel jobb a sky....hiába, ahol van pénz :)

I met God. She's black

szabii98
skysports stream
már megy az adás :)

I met God. She's black

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Koszonom a pontos idot :)

Nekem az egész vezetõséggel, nagy hülyeségnek tartom a minden versenyen egy régi pilóta a plusz bíró szerepet is. Így minden versenyen más és más a szemlélet, nincs stabil szabály, káosz az egész. Ezt használják ki a csapatok. Rendet kéne vágni!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

mcmoha
Most olvasom, hogy Dagobert ma 82 eves.

mcmoha
Nekem ezzel a Charlie-val jobban tele a tokom mint Dagobert bacsival.:)

repvez
Kis segítség :)
desigo
Meglátjuk,hogy az alkatrészek fognak-e játszadozni Vettellel.<#ravasz1>
Na jó de akkor a többit is kéne és akkor visszajutunk oda, hogy mindenki marad a helyén. :-D :-D

szabii98
Az élrõl rajtoló Vettel a start elõtt: „Ez az autó most olyan, amivel a kedvem szerint játszhatok. Úgy reagál, ahogy én azt akarom. Ezzel együtt a tempónk is nagyon jó."

I met God. She's black

Bazz abból akkora elõnyre tett szert, csak a hülye nem látta (itt a hülye egyenlõ az fia vezérkarral)

a.carkey
Addig még büntizhetik. :D Szép verseny lenne. :)

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szabii98
10:30 a rajt :)

I met God. She's black

a.carkey
Minden verseny elõtt tisztázzák, hogy mit lehet. Lsd. Spa, ahol Kimit se büntették a célegyenes utáni elõzés miatt, mert tisztázták, hogy ezt lehet.

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Ez inkább a pálya hibája ha ott egy tisztességes rázókõ lenne kutya nem merészkedne rá... egyszerûen nevetséges.

Sracok, mikor lesz a futam?
Kicsit megzavarodtam, mert hazajottem Londonbol es oraatallitas is volt:)

szabii98
annyira szarok ezek a tilke pályák...imolát vissza...van egy csomó jó pálya ámerikában is, meg itt európában is , de azért kellenek az új pályák....

I met God. She's black

Ez azért kellett, mert a fél internet tele a lent linkelt képpel. F1 sztárokat kell nevelni, hogy legyen nézettség, tudja ezt Charlie is.
Milyen szabály az, hogy ne hagyd el a pályát de néha megteheted? Alá kéne nekik húzni vagy pirossal kiemelni...

Ugyan... Akkor minek a pálya? Vagy fessék át. Hívják meg a meetingre a pályamunkásokat is, hogy mit kell átszerelni.
Keressük a kifogásokat.

desigo
Szujó Zoltán:
Sebastian Vettel tegnapi kvalifikációs körén 2-szer is elhagyta a pályát Red Bulljának mind a 4 kerekével, ez elvileg szabálytalan. Néhány perce beszéltem Charlie Whiting versenyigazgatóval, aki ezt mondta: "A pálya bizonyos pontjain véleményünk szerint nem jelent jogosulatlan elõnyt a négykerekes pályaelhagyás. A mûfû többet lassít az autón, mint amennyi elõnyt lehet ezzel szerezni. Az eligazításon elmondtuk ezt a pilótáknak, mindenki tisztában van vele." Alan Jones, 1980. ausztrál világbajnoka, aki a 3. stewart ezen a hétvégén, nevetve annyit tett hozzá: "A kérdés, hogy azzal a pályaelhaygással a következõ kanyarban nem leszel-e elõnyben?"
Rugalmas F1-szabályok...
Dietrich
meetingen elhangzik mit lehet és mit nem.
ott van Hockenheim is..a célegyenes utáni jobbosban engedélyezett a vágás ami már nem is vágás kiszélesítése a jobbosnak :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
másik topicba írtam..nevetségesek ezek a kamu festett rázókövek, mert olyan szélesek mint az autó maga..tepsi szar.