182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#140770 Szóval, ismét női F1-es versenyző a láthatáron?
(Jobb oldalon., a szerk.)
És ha már képre kerültek a "szerelmes párok":
-
#140769 A "Where is Roscoe?" hatalmas. :D -
#140768 Megszivatták a Saubert??? -
#140767 Aaaaaa a nem leszek itthon :/ -
#140766 Nézd élőben otthonról a Mobilis Forma 1-es kísérleti bemutatóját!
Ahogyan arról már beszámoltunk, szombaton szórakoztató tudományos szombatot tartanak a Mobilisben, a Forma-1- jegyében! Láthatóak lesznek a televízióban is bemutatott F1-kísérletek, és lesz néhány olyan is, ami a kamerának nem lett megmutatva - eddig.
Miután a győri mobilis helyszínre nem tud minden érdeklődő ellátogatni, hoztunk egy olyan lehetőséget, mellyel otthon ülve sem maradsz le az érdekes bemutatókról.
A 15 órási, és a 17 órási kísérletsorozat is megtekinthető ugyanis az interneten, élőben!
Tudnivalók:
Mindkét időponthoz tartozik, egy csak arra a „session”-re rávivő URL. A megfelelő linkre kattintva egy bejelentkező képernyő ugrik fel. Itt semmi mást nem kell csinálni az érdeklődőnek, csak a Guest mezőbe be kell írni azt a felhasználó nevet, amivel azonosítja magát a chatszobában (mindenféle regisztráció nélkül működik a dolog).
A session-ök előtt kb. 5-10 perccel nyílik meg a link, akkor lehet beregisztrálni, de akár a session közben is beléphetnek az érdeklődők, ha lemaradtak az elejéről. De ekkor is valós időben fognak bekapcsolódni természetesen, tehát élő a stream. Amikor vége van a session-nek, automatikusan lezár a stream.
A 15 órás F1-fizika bemutató linkje: http://1004497.videoconference.talkfusionlive.com/golive/m/bsUh6r6dYKOLlech#sthash.upYErdnR.dpuf
A 17 órakor kezdődő F1-fizika bemutató linkje:
http://1004497.videoconference.talkfusionlive.com/golive/m/rlfQlQ1nNe1v21qk#sthash.upYErdnR.dpuf
Az alábbi oldalon mindkét link külön megtalálható, és egyébként ezen a linken minden szombaton 10 órától élő kép látható a kísérletekről: http://www.mobilis-gyor.hu/eloben-kapcsoljuk-a-mobilist -
G_ArchAngel #140765 -
#140764 -
IXEMGabeo #140763 nem rossz csak lehetne lassabb picit -
#140762 csúcs -
IXEMGabeo #140761
:DDDDDDDD -
#140760 +1 bónuszképem van, ezért nem lincseltek meg :D -
G_ArchAngel #140759 #140733 -
Ez meg azt hiszem a teszten készült:
Ugye amin nincs a merci xDDDD
-
Meg vissza V10-et :3
Mondjuk ha ezek a Pipirellik farolnának fél kor műlva mehetnek a levesbe -
#140756 így van,és akkor rögtön gyorsabb lenne a GP2 is... -
#140755 szerintem csökkenteni kéne a leszorítóerőt a hátsó tengelyen meg a tapadást, hogy faroljanak a verdák kanyarba mint régen. -
#140754 Ha kiszáll jön a helyére egy ugyanolyan és semmi sem változik. -
#140753 nem a jelen, hanem a múlt...
mikor elkezdte a világon terjeszteni a tv közvetítésekkel a cirkuszát, arra írtam hogy ha az nincs ma már lehet F1 sincs. Azt is jól tette amíg felfuttatta a kilencvenes évek közepéig. Aztán a rengeteg pénz, (és autógyárak) ami beáramlott tette olyanná az egészet amilyen napjainkban. Senna halála sem tett jót a pályáknak, megjelent Tilke a tepsi fos, egykaptafa pályáival a régieket vagy kidobták vagy csak átalakítással teték "előzhetetlen" pályákká.
Jelenleg ha a törpe kiszáll simán tud menni tovább a F1. -
#140752 Ezt én nem hiszem. Szerintem maga Berni terjeszti, hogy csak miatta létezik még F1. Érdekes, hogy az autósport többi ága nélküle is egész jól elvan. Furcsa érzéseim vannak Dagobert bácsival kapcsolatban, néha csípem az öreget néha meg szét tudnám rugni az se@@ét. :D -
#140751 Én is emlékszem....de az tény ha ő nem teszi azt amit tett kb. 1982-től lehet már rég nincs F1. -
G_ArchAngel #140750 -
#140749 Ha véletlenül mégis lecsukják, a sitten fog megmurdelni. Szerintem az F1 csak jobb lenne ha már nem az ő önző szempontjai szerint működtetnék. Még emlékszem a Bernie nélküli F1-re, egyáltalán nem volt rossz. -
Blum #140748 "Később ugyanakkor már némiképp nyugodtabb hangnemben arról is beszélt, amennyiben börtönbe kell mennie, azzal is együtt tudna élni. „Nem vagyok bűnös. De ha mégis lecsuknának, azt is elfogadnám. Nem hiszem, hogy különösebben örülnék neki, de el kellene fogadnom ezt is.”"
Ez mekkora marhasag...valltig allitja,hogy artatlan de azert bemenne a bortonbe es el is fogadna azt. Szorul a hurok Bernie... -
#140747 Mi lesz az F1-gyel, ha Ecclestone-t lecsukják? -
#140746 -
#140745 Aaaaaa milyen hangja van a nőőnek !! -
#140744 -
#140743 Nagyon finom... -
-
#140741 Mi ez tejkaramella??
-
#140740 +1
minőségi,egyedi jutalom... -
#140739 Itthon adják szerintem a legigényesebb F1 díjakat! -
#140738 Az Andretti Autosport is beszáll a Formula E-be
Egyébként az öreg Mario Andretti felvetette, hogy induljon a család LeMaqns 24H-n egy autóval (Mario, Michael, Marco) de Michael utasította el, hogy nem... hülye seggfej ;) -
#140737 Austinban 2 dolgot adhattak volna a cowboy kalap helyett.
1. szarvasmarhát
2. olajfúró tornyot
de ezeket nehezebb lett volna átadni a dobogón :)
-
#140736 Ecclestone ... -
#140735 -
#140734 Ezt inkább ne erőltesd. Emlékszem pont abban az évben amikor Eni lett és jöttek azok a büntetések (nem tudta még szegény) azt nyilatkozta, hogy Budapesten különösképpen szeretne dobogót szerezni, mert itt kapják a legszebb trófeákat.
Ami a lényeg, hogy eddig amikor egymásután voltak Herendi díjak, mindig más híres budapesti épület volt a téma.
Mindemellett nem az "külföldi fiataloknak" van ez a díj/reklám, hanem a pénzes arisztokratáknak, akiknél az értékes régi porcelánok mai napig keresettek. Példának okáért az összes európai királyi udvarban vannak herendi ünnepi porcelán étkezési készletek. -
G_ArchAngel #140733 -
#140732 Pedig Makovecz anyja testvére unokája szomszédja fodrászának a kisfia készítette. (Ez egyébként még a sok foshoz képest amit néha kapnak egész szép.) -
#140731 Egy gép összehota filléres műanyagból, jobb esetben valami fém, de nem úgy néz ki. Értéke 0. Látványra 0. Igénytelen, giccses, semmitmondó a kreativitás teljes mellőzésével készült izé.