FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
csak a fehér benne vastagabb a piros és zöld sáv keskenyebb..na meg a címer benn más különben ugyanolyan 😄
ez

és ha ez nincs is de ha már felvetõdött benned a dolog legalább keresnél rá elõtte india zászlajára és máris nem olyan fura az h pirosnak tûnik néha a narancssárga.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Patrese, Mansell, Irvine, Hunt (Kimi?), Nannini, Michael Schumacher, Button, Mansell, egy tûzoltóé, Alboreto, Hakkinen, Cheever, Wurz, Prost, Michael Schumacher, Barrichello, Hill, Coulthard, Barrichelo JR 😊
A medve nem játék.
...
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ha nem lett volna a közepén az a jel(ami miatt túlzás volt azt állítani, hogy magyar zászló, tudom.. 😄), akkor simán lehetett volna magyar zászló is. 😊
Pirosnak tûnik az a narancssárga. 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
már az elején lehetett tudni,hogy egy marha unalmas verseny lesz,kb 10% SC eséllyel,arra meg hogy MSC-t fél percnél többet mutassák a verseny hátralévõ részében,még kevesebb...ha lett volna egy rendes autója,mint 2006-ban Brazíliában azt mondom van realitása a dolognak,de így...csak annyit értek el,hogy megint kap majd egy 10 rajthelyes büntetést amikor motort kell cserélni a kilencedikre...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
<#banplz>#banplz>
http://topgearhungary.blogspot.com/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mindig azt írjátok, hogy unalmas az F1 a többi sorozathoz képest. Akkor most azokat is megírják, vagy csak itt szarabbak az írók?
Nekem még mindig meredek...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type