FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondják ki: ha ilyet látunk, elvesszük az összes pontotokat pilótástól és csapatostól. A FIX az legyen FIX. Amíg ez meg nem történik, nincs visszatartó erõ. Állandóan próbálkozni fognak, mégha érthetõ is, hogy miért.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Szóval az igencsak 1,5-2 millird lesz..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tegnap szinte a teljes magyar sajtó konkrétumként közölte, hogy 2021-ig meghosszabbították szeretett Hungaroringünk szerzõdését a versenynaptárban. Ettõl azért még igen messze vagyunk. Bár pontosan tudom, hogy Bernie Ecclestone kézfogása felér néhány pecséttel és aláírással, Mr. E.-nek lesz néhány kérése az aláírás elõtt. Ha úgy tetszik, feltétele. A Hungaroring által kiadott sajtóközlemény, illetve néhány beszélgetés alapján nekem úgy tûnik, Ecclestone abbéli szándékát fejezte ki, hogy nyitott a 2021-ig történõ szerzõdéshosszabbításra. Ehhez újra, illetve le kell aszfaltozni a pályát és a bukótereket, változtatni kell a nyomvonalon, modernizálni kell a kiszolgálóépületeket és az ambulanciát. Ez utóbbit még idén megkezdik. Aztán 2013-ban megkezdõdhetnek a tárgyalások a 2016 utáni idõszakról, sõt, talán a jövõ évi Magyar nagydíj alatt már be is jelentik, hogy a felek aláírták a szerzõdést 2021-ig. Szurkoljunk, örüljünk, csak ne túl korán!
fõleg mikor úgy döglõdik az összes gyár szinte.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
BMW azért szállt ki, mert szintén sok pénzt vitt el és nem jött az a siker mint amit vártak a különválás után, akik amúgy mindenbõl kivonultak és csak DTMre koncentrálnak most ( ahol elsõ évükben meg is nyerték az egyéni VBt persze ehhez olyan pilótát is szerzõdtetek le ).
Honda katasztrofális volt, csoda hogy addig bírták a japók.
Ki vonult ki azért mert ez nem autóverseny???
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az alapszabályokat persze betartom: Kimit nem szídni, Fernandot nem dícsérni!
XD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ma már, mivel csak néhány motorbeszállító van, nemtudnak beleszólni annyira a dolgokba mint régen. Bár a mostani motorok közt nincs akkora különbség (ferrari-merci-renault), ami meghatározó különbség lenne. Minddel lehetne vb-t nyerni, nem a motoron múlik. Megbízhatóság szempontjából, talán a merci most a legrosszabb, illetve renault-nak is voltak generátorgondjai. Talán a ferrari a legmegbízhatóbb idén.
Mintha idõmérõkön hagynák, hadd vergõdjön a többi csapat, aztán a végén kicsit megnyomnák, hogy azért mégis õk induljanak az élrõl.
Hamilton mondta:
"Szerintem Fernando precízebb" - magyarázta. "Minden kanyarcsúcspontot eltalál. (Vettel) úgy a leggyorsabb, hogy rendszeresen lecsúszik róluk. Ilyenkor az jár a fejemben, hogy te jó ég, én akkor sem tudnám összehozni ezt a köridõt, ha mindenhol a határon egyensúlyoznék. Az autója ennyivel jobb mindenki másénál."
Oké, hogy az elkeseredettség mondatja ezt vele de mindenesetre ha igaz akkor érdekes.
Inkább átgondolt a sport szempontjából építõ jellegû változtatások kellenek. Pl: két rövidebb futamot egymás után fordított rajtsorrenddel szívesen megnéznék az F-1 ben vagy egy ilyen safety car os "összerázós" dolgot mint a Nascarban de lehet csak a mechanikai tapadást kellene növelni és mindjárt más lenne a helyzet vagy csak 1 szerelõ kerekenként kerékcseréknél.
Évek óta hiányolom már az elsõ helyen történõ oda-vissza elõzést. Ez a nagy aero fejlesztés máshoz sem vezet mint, hogy kevesebb az elõzés éppen ezért egy ilyen felemás DRS rendszer kell csakhogy elõzni lehessen.
Meguntam a hosszan tartó hemzsegéseteket.
Vak ordít vakkal, hogy az miért nem bír látni.
További offért megy a bünti, aztán a ban.
Akikre vonatkozik, tudják, hogy róluk van szó.
Kicsit unalmas már hogy itt vitáztok. 4 adok-kapok hsz után kezdõdik az egész elõröl. bahhh 😞
...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Régen könnyebb volt egyébként dominálni szerintem.
Ez is odavissza igaz, hiába volt pl a hondának, vagy a toyotának nagyon jó motorja, mégsem tudtak nyerni, mert ott mással volt gond.
Vagy a pilóták nem tudták az autót vezetni, vagy nem tudtak nyertes autót építeni, vagy nem tudták beállítani az autót (bár ennek kevés az esélye).
Szerelõgárda emlékeim szerint jó volt. Illetve taktikailag sem láttunk hatalmas melléfogásokat.
#131116: Mi nem faszság szerinted? Hogy tépitek olyanon a szátokat napok óta aminek semmi értelme?
#131119: A motor is az autó része. Tehát, ha a motor gyenge volt, akkor az autó is, hiába volt jó aero szempontból, illetve, ha az autó olyan, hogy nagyon gyors, de 2 kör alatt megzabálja a gumikat, akkor megintcsak nem jó az az autó.
Idén és elõzõ évben is bukott ezen a merci nagyon sokat. Hiába tudtak a többiekkel menni, ha az autó 2x olyan gyorsan zabálta a gumikat.
És meg lehet nézni hogy néz ki a pálya a verseny után, tiszta gumi darab az egész.
Kicsit túlzásba van véve a költség vetés, de szerintem a mostani helyzeteket nézve ez vagy 4-5 csapatnak biztos jól jön.
Esetleg olyan megoldás lenne jó, hogy leülne az összes csapat + FIA, és pár alapvetõ szabályt alaposan át gondolna.
Szerintem a szabályokon kellene lazítani több mozgásteret (legyen megint teszt és motorfejlesztés) és nyilvánvalóbb határokat szabni és ha azokat átlépik kõkeményen büntetni kellene. Akkor lehet megszûnnének ezek a trükközések mert nevetségesnek tartom, hogy egy motorsportban a motor az egyetlen amit nem lehet fejleszteni.... hírek vannak arról is, hogy mégsem lesznek új motorok.
De majd hallunk egy részletes elemzést mester és tanítványaitól<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> ahogy eddig is<#vigyor2>#vigyor2>
De az is már hogy te le írod a véleményed és érvelsz mellette te teljesen rendben van ezért van a fórum szerintem, de ne ez a iqlight aki egy teljesen normális kommentre ugat mint a kutya... és azóta is itt teszi a primadonnát😊
Az ilyen mentalitású embereket ismerik minden fórumon.... ahogy az elõbb mondtam nulla érv, csak személyeskedés.. arcozás egy fórumon😄D ami már vicces😄D és te unod gond el te mennyire unalmas vagy aki azt hiszi hogy bárkinek beugathat bármit mert akkora király😄