182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#141213 áááá de leégtem. főleg a combom(?!), ti nem? :DD -
G_ArchAngel #141212 Szabalyokat figyelembe veve megerdemelte a bunteteseket.
Szemelyes velemenyem szerint a Massas eset felett szemet kellett volna hunyni, mert utkozest kerult el, ellenben a Button-nal szembeni figyelmetlensege es sikan levagasa miatt azonnali STOP&GO, nem pedig nevetséges 20 másodperc futam után. -
#141211 Ok, majd ha valóban legyalulják egymást és simén versenybaleset lesz akkor visszatérünk rá, mint ahogy a pályaelhagyásokra is, de igaz le kellett volna gyalulni Massát, mert az a 10 centi fontosabb és akkor nem lett volna semmi gond, vagy eleve előzni tilos táblát kitenni. -
G_ArchAngel #141210 Atlepte a vonalat? Igen.
Szabalytalan volt? Igen.
Buttont leszoritotta? Igen.
Elony szerzes utan visszaengedte maga ele? Nem.
Most meg kellene azert simogatni, mert nyilvanvalo hibakat kovet el? Legkozelebb megint legyalul valakit, akkor majd mosolyogva kommentalod, hogy "miert volt utban?"? -
Grozsan kapott még 20 mpt... jó hogy nem zárták ki a futamból. -
#141208 Hungarian GP: Felipe Massa says Romain Grosjean penalty was wrong -
COOLancs #141207 Kimi szólt hogy a porcelánból a vodka is jobban izlik :D -
#141206 Most értem haza (reggel 7-kor meg ki)
Embertelen meleg volt de iszonyat komoly volt a hangulat.
Parádén az a fej :
Hazafele vezető menekülő út:
(15 kmes út nekem 2,5 óra volt)
-
paj01 #141205 Ne érts félre..xarok webberre. Nem érdekel, hogy mivan vele. Ezt a RB összeesküvés elméletet is csak poénból hozom fel. Csak tudod ha már webber esetében is előhoznak ilyen sztorikat akkor Kimi esetében ez hatványozottan jelentkezne a fanok részéről. Én sem gondolom, hogy ez direkt így van de akkor is feltünően sok a baki webber oldalán ami támadási felületed ad az elvakult szurkolóknak/vettel hatereknek.
És hogy jó acélosan vissza is vágjak: Ostoba vagy TE :P -
McCartman #141204 Telik az idő míg a VB címek máshol gyűlnek. -
#141203 Az megvan mikor a szerencsétlen Bobák Robi interjút akart a törpétől a rajt elött és hadovál remegő hangon neki angolul, eközben Ecclestonból előjött a gonosz törpe és megfogta a FIA zászlót amit valaki vitt. Majd a tag szemrehányóan visszanézett és mondott valamit morcosan kb. a jelentése "enged már el te paraszt!" :)) -
#141202 Ez nálad is egy agyrém,a Webber féle szándékos hátráltatás.Ami vagy az ostobaságodból,vagy a sznobságodból ered.Ráadásul a mai versenyen,most épp Vettel kers-e szarakodott és nem először.... -
#141201 Azért lehet ezt jól is csinálni. :)
-
#141200 Édes vagy ...
-
#141199 Színre jó volt össze állítva, piros-fehér-zöld, de tényleg borzalmas volt.
ENI-sek nagyon jók voltak.
Engem olyan 90-es évekbeli Balationi séta hajóknál lévő felszólgálókra emlékeztettek :D -
G_ArchAngel #141198 Jo a szemed, lehetsz a topik Lakatos Markja :D -
#141197 Ez a Kimi Vettel mellé megy dolog egy hatalmas nagy Kamu. -
#141196 Én éreztem csak úgy, vagy más szerint is katasztrofálisak voltak a hostess csajokon lévő ruhák és a kalap?
Engem a Lindában látható régi női rendőrruhák 41 fokban használható verziójára emlékeztetett. Az ENI-s látvány mindenképpen professzionálisabb volt. :)
ENI
2013
Linda
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ráadásul az ausztrál ruhára hasonlított.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kik készítették? Zimányék? Azok szoktak szemérmetlenül lopni ... -
-
paj01 #141194 manapság a gumikavarodások miatt egy 10. hely szinte ugyanazt érheti mint egy 3. 4. Más stratégiával ellehet kerülni a forgalmat így tisztán lehet autózni. Mellesleg csóró webbernek leigazolhatnának egy villanyszerelőt. Nem igaz hogy mindig szar alatta a kordé :D
Ha RB második pilótát keres Vettel mellé Rai-val nem biztos, hogy jól járnak. És nem csak a pályán. A PR dolog is könnyen elsülhet visszafelé. A kimi fanok lehet nem olyan elnézőek a folyamatos meghibásodásokkal szemben. Ha azt látják, hogy kimi hátrányos megkülönböztetésben részesül, Vettelt gyűlölni fogják és bubis almalevet se fognak venni bosszúból:D -
#141193 Kimi jól csinálta amit csinált, de a futamot nézni jobb volt Grosjean-t, eltekintve az utolsó köröktől, ahol Kimi tökéletes volt, míg Vettel füstölte a féktávokat.
A büntetés nélkül dobogóra áll, és sztem a második helyre. már jó helyzetben volt, és forgalom nélkül mehetett volna a tempójában, ami nagyon magas volt végig. -
#141192 a sikán előtti előzésnél az a gubanc amit Wéber is mondott, nem lehet akárhogyan ráfordulni, mert szűk, Button maradt az ideális íven, de ráfordulni már ő sem tudott mert ott volt mellett Grosjean, szvsz(!) kár volt ott maradni Button-nak.
Necces ilyet mondani, mert pozícióharc volt, és mert egy ilyen sikán előtti előzést nagy eséllyel ütközés követ, azaz benne van a kocc.
sikerülhet így is úgy is, azzal hogy ott koccoltak nekem semmi bajom nincs, ez egy ilyen hely, nehéz az adott pillanatban jól megcsinálni.
Ezért vagy meg sem kellett volna próbálni, de ez nem túl reális elvárás, vagy vert helyzetben fel kellett volna adni, én ez utóbbira szavazok, de sztem van benne elfogultság...nem Grosjean-nal mellett, hanem az előzést megkísérlő versenyzőt támogatva. -
paj01 #141191 Épp az hogy ha Kimi veri az a normál állapot. Ha meg véletlenül gyorsabb akkor agyon van tömjénezve:D(na majd most nyerni fog...most már beérett...stb:D ) Jó aláírom időmérőkön van, hogy gyorsabb bár eddig ez is ritka volt.
Mindig ez van, hogy úú de gyors aztán eredménye meg nincs. Egész hétvégén gyorsabb volt mint Kimi, csak Kimi 2. lett ő meg 6:D
-
#141190 A furcsak helyzet az, hogy a ferrari ígyis-úgyis jól járt volna Gro előzésével. Mivel szabálytalanul csinálta (egyesek szerint...), Alonso mögé került. Ha nem büntetik meg érte, akkor viszont úgy "segít" Alonsonak, hogy pontokat vesz el Vetteltől.
A ferrari számára az volt a legrosszabb forgatókönyv, hogy Gor beszorul Massa mögé. De ahogy néztem Massa nem is nagyon védekezett. -
G_ArchAngel #141189 Webbert lassan egy kor hatrannyal is el lehet inditani, akkor is odakeveredik az elejere.
Hianyozni fog ebbol a mezonybol. -
#141188 LOL !
Ez a nap hülyesége :))) Ha valaki az első perctől az utolsóig simán vezet, nos oda hatalmas taktika kell :))) -
#141187 Egész végig Vettellel volt versenyben, senki nem hitte és nem is nézte Hamihoz képest, aki mindenkitől zavartatlanul ment az élen végig.
Amikor Kimi veri akkor le van hordva, most hogy kiválóan ment, meg ne dícsérjük... egész hétvégén gyorsabb volt mint Kimi, mindenkép előtte kellett volna végeznie versenyen, ez volt a cél és a dobogó. -
#141186 Mindezt bünti nélkül. :) -
#141185 Ja. Ezer kilométer az új Pirelliken, senkitől sem zavartatva, majd fordítva feltett gumik, és már be is vetik a Merci és hiv. pilótáik révén kifejlesztett konstrukciókat. :) -
Dodo55 #141184 Szerintem veszélyesen széles A oszlop van az autódon... -
#141183 Raikkonen is beszorult verseny alatt. Van ez így. -
#141182 na meg különben sem Hamilton érdeme, sokkal inkább Brawn-é ez a győzelem, aki zseniális taktikát húzott elő. -
#141181 Akkor biza nem csak Domenicali égett ki a Ferrarinál ledolgozott évek alatt ... -
paj01 #141180 Grosjean gyerek már megint túl van misztifiklva. Ha nem kap büntit akkor is kb ugyanarra elég a stratégiája mint Vettelé mivel ő is beszorult. Hamival ő sem bírt volna, Rait úgy is elkellett volna engednie ha véletlen elé kerül, de inkább Vettelhez hasonlóan ő is mögé került volna vagy vettel elé vagy mögé. Legjobb esetben egy 3. hely lett volna meg neki. Azért kicsit tényleg zavaró, hogy megvágták a 4es kanyarért, főleg h egy kopott gumikon lévő mára már noname Massat előzött. Dehát ez van elhagyta a pályát és gondolom ferráriék rögtön küldték az ügyvédeket csárlihoz sírni...:D Jó lett volna ha Gro is lopja a pontokat Vetteltől.
Azért a sikános Button előzés az megint bibis volt...leszoritotta buttont pedig teljesen folosleges volt már tisztán meg volt a pozíció csak kanyarodni kellett volna. -
#141179 Naná,hogy tud!
Nem véletlenül voltak vb-k,már a Benettonnál is -
#141178 ugye 2. kanyarba vissza verte Alonso támadását, és olyasmit mondott, hogy " Grosjean nagyon erősen figyelt rám, lehet szólni kéne neki hogy van még másik 20 pilóta is a mezőnybe "
Savanyú volt a szőlő hogy nem volt képes előzni :D
Voltak baromi érdekes futamok :/ Rosberg tapasztalja idén! Tényleg oda adták neki Sumi autóját :D
----
Csak szerintem volt rövidebb M1 levezető műsora mint ahogy kellett volna lennie?
----
Sok ember volt kint a ringen, helikopteres felvételeken jól lehetett látni hogy szinte minden ülő helyen ültek! Ha jövőre Osztrákok mellett is ekkora sereg jön, annak örülni fogok !
-
#141177 nem csoda ez a merci, csak szerencséje volt Button miatt, mivel angolok mindketten, és Button irigy Vettel gyorsaságára, elengedte Hamiltont a kiálása után, viszont Vettelnek meg betartott, és 20 másodpercet bukott rajta kb, Hamiltonnak csak annyi dolga volt, hogy vezetgessen senkitől sem zavartatva. -
#141176 Utoljára Alonso tudott pontokat hozni Vettelen, méghozzá öt versennyel ezelőtt úgy, hogy Vettel nem esett ki, tehát azért én úgy érzem, hogy ha a számokat nézzük, ez eldőlt.
Ráadásul egy kivétellel a Lotus megint 3,5+ másodperceket produkált a boxban, míg az RB 2-2,6 között nyomta a kerékcseréket ... -
McCartman #141175 Csoda Merci. :D
Brawn azért félelmetes milyen jól keveri a lapokat, valamit nagyon tud az öreg. -
Dodo55 #141174 Szerintem nálad elment egy pillantra az adás pont mikor telefonos segítséget kért Charlie-tól :)