182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#141298 India jövőre kimarad, de 2015-ben ismét lesz. -
#141297 azt se tudják hogy edzésen lehet e használni a drs-t .. -
#141296 a bukótérben is kicsit kibuktak a magyar verseny miatt :) -
#141295 -
McCartman #141294 Gyengébb erőforrásnak tartják mint pl. a mercit, de a végsebesség csak az áttételen múlik.
Erről annyit, hogy 2 Renault motoros autónak volt a legnagyobb a végsebessége az időmérőn.
Az, hogy a Red Bull pont a kanyarsebességre épít már más téma. -
#141293 Nem azért, de ha megfigyelted a Renault motoros autókkal vért kell izzadni egy előzéshez még nagy tempókülönbségnél is, mivel szánalmas a végsebességük, cserébe keveset fogyaszt. A Merci és a Ferrari bivalyerős, amivel megkönnyíti a pilótáik életét. -
#141292 Emlékszel még a Kimi-Hamilton csatára Belgiumban?
Szerintem mindketten jók ott. Bár Hamilton az utóbbi 2 évben nem ért célba :) Tavaly Grosjean miatt, 2011-ben már nem emlékszem mi történt :(
-
#141291 pont h belgium Kimi-nek fekszik a legjobban,messze azon a pályán szokott a legjobb lenni. -
#141290 Sztem :
Vettel rég megynyerte a vbt.
Alo Kimivel harcol a másodikért.
Hami pedig sehol sem lesz,viszont Webber felszabadultan,látványosan előzget sokat. -
#141289 Alonso simán nyer. :) -
Dodo55 #141288 Ne csak az autókat vedd tényezőként :) -
#141287 http://formula.hu/hirek/153/383/81457/az-m1-en-is-nezocsucsot-dontott-az-f1-es-magyar-nagydij -
#141286 Szerintem csináljuk azt, hogy a Brazil futam előtt szépen visszatekerünk ide, és megnézzük ki mit írt az esélyekről..
Szóval a VB cím: Vettel vagy Hamilton
Kimi pedig elszórakozik Alonsoval a 3-4 helyért.
Igazán leírhatná mindenki, érdekes lesz visszanézni pár hónap múlva :)
-
#141285 De, csak a közvetítésben nem mutatták az előzést, ha jól emlékszem. Gondolom simán elment mellette :D -
#141284 Hamilton is Button mögé jött vissza nem? Mondjuk ő legalább tud előzni... -
#141283 +1 -
#141282 Azért Hami nem tartozik a stabil versenyzők közé...
Itt a ringem nagyon jó volt és össze is jött neki minden.
De ő nemigen tud egész évben kimagasló teljesítményt nyújtani.
Sztem Vettelnek Alonso és Kimi az igazi ellenfele idén. -
#141281 Azért a rohadt jótól igen messze van.
Egyébként jah egy iddeje a Merci az amit le kell győznie mindenkinek, Alonso és Kimi max a 3. helyér harcolhatnak majd. -
#141280 Nem, nem a beszorulások miatt, amúgy sem szorultak be, hanem csatáztak, ezzel pedig Hamilton nem nyomta ki a gép szemét, de így is kényelmes előnnyel végigment. Hamilton gyorsabb volt mindenkinél. A hétvégén egyszerűen nem lehetett megverni. -
IXEMGabeo #141279 ez nagyon pályafüggő egyébként...
Kanada nekem a legnagyobb rejtély, bár ott is picit szenvedtek hisz Hamilton 2. helyről 3. lett Rosberg is csak 6. lett? 3. helyről. -
#141278 Ha így bírják a gumik, Hamilton még bármire képes lehet..
A Belga pályán is rohadt jó szokott lenni, és még van pár pálya, ahol iszonyat jó. Vettel vagy Hamilton. Ez lesz a vége..
-
#141277 link fix
www.f1hirek.hu/f1/20130729-f1-pirelli-a-mercedes-vegleg-megoldhatta-a-gumiproblemait.html#comments -
#141276 futamon is eros a merci.1000km az 1000km....
www.f1hirek.hu/f1/20130729-f1-pirelli-a-mercedes-vegleg-megoldhatta-a-gumiproblemait.html#comments -
IXEMGabeo #141275 Erős volt a Red Bull most is látván Webber tempóját, aki felülmúlta Vettelt most. Vettel sosem ment jól nálunk az egyik gyengepontja a németnek a mi hometrackünk:)
Nyugi van úgyis behúzza az év végi pályákat és világbajnok lesz aztán nem lesz miről beszélni. -
IXEMGabeo #141274 most a jelenre utalt
szvsz a Merci nem a legerősebb technika továbbra sem futamon...Lotus és a Red Bull előttük jár, csak ilyen szűk pályán a beszorulások miatt Hamilton el tudott húzni. Rosberg is bőven ott lehetett volna elől, ha nem akadnak össze Massával...Gyors a Merci futamon, ha éppen a gumijuk nem kopik el, de versenyen a Lotus és a Red Bull is előttük jár. Utálom Hamiltont, mint a szart, de a Magyar a Kanadai és általában a Szingapúri pályát rohadtul érzi. -
#141273 hát igen királyoknak király technika jár, nyuggeroknak meg csak a rokkantnyugdíj ;) -
#141272 -
#141271 Sztem meg eléggé nyilvánvaló és jogos is!
Eléggé elfogultnak kell lenni ahhoz,hogy valaki kijelentse,hogy idén a RB lenne a legjobb autó.
De még az is eléggé merész kijelentés,hogy a 2. legjobb lenne.
Persze onnan nézve,lehet ez is elfogult,még annak ellenére is,hogy itt az elmúlt 13 évben a tények szinte mindig engem igazolnak... -
#141270 Alonso jövőre a Red Bullnál? Nem zörög a haraszt... -
#141269 mit..Hamilton állítása jó, védhető. A Red Bull a legjobb autó már 3 éve. Minden pályán jók az elmúlt 68 futamon 32 alkalommal győzött Red Bull.
ez majd 50%(!)
44 pole, de ha nem lennék kajás kiszámolnám azt is hogy hány versenyen fordult elő hogy ne lett volna valamelyik autójuk első soros.. :)
..és persze 4 egyéni, és 4 gyártói világbajnoki cím.
tehát Hamilton szerint Vettel azért nyert mert jó az autó, ...és az autó az biztos hogy jó.
Horner enyhe riposztja szóra sem érdemes a Mercedes elmúlt 68 futamból behúzott 4 győzelmével....hova mondott vissza?! :) vicc.
-
#141268 2001-es versenybalesetben mindkét lábát elveszítő Alex Zanarditól jött a Twitteren: „Ha választanom kellene két átlagos láb vagy Hamilton egyik lába között, utóbbit szeretném” – írta a paralimpiai bajnok olasz. Ráadásul még a rajt előtt!
-
#141267 csak az oldalra nem mondható el meg az adminjára, hogy korrekt lenne.. -
#141266 Ajj, csak annyi a lényeg, hogy Hamilton volt a 2. leghangosabb hogy "Vettel azért nyert mert jó volt az autó".
Most Horner ezt vissza mondta neki, ennyi! -
#141265 nyilván ezt mondta tavaly Maldonado Spanyol győzelmére is..
Egyébként meg ha ennyire egyértelmű lett volna, nem 7szeres pénzel lehetett volna fogadni Hamilton győzelmére.
..remélem a fordítás hibádzott, mert ez egy nagyon könnyen szétszedhető 'odapiszkálás' lehetett. -
#141262 Szarkazmust csinál, és nagyon jól is teszi! :D -
G_ArchAngel #141261 „Sebastian összes győzelme azért sikerülhetett, mert neki volt a legjobb autója, így csak az a fair, ha azt mondjuk, Lewis ma a legjobb autóban nyert… Nem, Lewis remek munkát végzett ma, nagyon jól vezetett, és minden tökéletesen jött ki neki. Két döntő megmozdulása volt – egy Jensonnal szemben, egy Markkal, a verseny létfontosságú pontján -, majd azután, hogy megsérült Sebastian első szárnya, elég kényelemesen tudta irányítani a versenyt. Nem hiszem, hogy komolyan fenyegetették volna. A Mercedesnek nagyon erős autója van – hat vagy hét pole-t szereztek és már háromszor nyertek.” -
Shelton #141260 és miért nem valamelyik vettel győzelemnél jött elő ezzel a dumával? -
#141258 Történt egyébként valami izgi a futam második felében? Tegnap este értem haza nyaralásból, gondoltam megnézem az ismétlést, de simán belealudtam a felénél, mivel utolsó éjszaka nem volt alvás, aztán már csak a díjkiosztóra ébredtem fel. -
#141257 jól beszélt :)
Kíváncsi vagyok Hamilton erre mit fog lépni -
#141256 ·Szokatlanul gyengén mentek a Marussiák – még a Caterhamektől is kört kaptak.
Az szép! :O