182114
  • zzeN
    India jövőre kimarad, de 2015-ben ismét lesz.
  • Master91
    azt se tudják hogy edzésen lehet e használni a drs-t ..
  • HTS s3rg1nh00
    a bukótérben is kicsit kibuktak a magyar verseny miatt :)
  • Master91
  • McCartman
    Gyengébb erőforrásnak tartják mint pl. a mercit, de a végsebesség csak az áttételen múlik.
    Erről annyit, hogy 2 Renault motoros autónak volt a legnagyobb a végsebessége az időmérőn.
    Az, hogy a Red Bull pont a kanyarsebességre épít már más téma.
  • Kit--Kat
    Nem azért, de ha megfigyelted a Renault motoros autókkal vért kell izzadni egy előzéshez még nagy tempókülönbségnél is, mivel szánalmas a végsebességük, cserébe keveset fogyaszt. A Merci és a Ferrari bivalyerős, amivel megkönnyíti a pilótáik életét.
  • Peppus
    Emlékszel még a Kimi-Hamilton csatára Belgiumban?
    Szerintem mindketten jók ott. Bár Hamilton az utóbbi 2 évben nem ért célba :) Tavaly Grosjean miatt, 2011-ben már nem emlékszem mi történt :(
  • Darthmushroom
    pont h belgium Kimi-nek fekszik a legjobban,messze azon a pályán szokott a legjobb lenni.
  • desigo
    Sztem :
    Vettel rég megynyerte a vbt.
    Alo Kimivel harcol a másodikért.
    Hami pedig sehol sem lesz,viszont Webber felszabadultan,látványosan előzget sokat.
  • Botond #141289
    Alonso simán nyer. :)
  • Dodo55
    Ne csak az autókat vedd tényezőként :)
  • pedobear
    http://formula.hu/hirek/153/383/81457/az-m1-en-is-nezocsucsot-dontott-az-f1-es-magyar-nagydij
  • Peppus
    Szerintem csináljuk azt, hogy a Brazil futam előtt szépen visszatekerünk ide, és megnézzük ki mit írt az esélyekről..

Szóval a VB cím: Vettel vagy Hamilton
    Kimi pedig elszórakozik Alonsoval a 3-4 helyért.

Igazán leírhatná mindenki, érdekes lesz visszanézni pár hónap múlva :)
  • [HUN]FaTaL
    De, csak a közvetítésben nem mutatták az előzést, ha jól emlékszem. Gondolom simán elment mellette :D
  • kifli
    Hamilton is Button mögé jött vissza nem? Mondjuk ő legalább tud előzni...
  • pedobear
    +1
  • FeikG
    Azért Hami nem tartozik a stabil versenyzők közé...
    Itt a ringem nagyon jó volt és össze is jött neki minden.
    De ő nemigen tud egész évben kimagasló teljesítményt nyújtani.
    Sztem Vettelnek Alonso és Kimi az igazi ellenfele idén.
  • Kit--Kat
    Azért a rohadt jótól igen messze van.

Egyébként jah egy iddeje a Merci az amit le kell győznie mindenkinek, Alonso és Kimi max a 3. helyér harcolhatnak majd.
  • Totti5
    Nem, nem a beszorulások miatt, amúgy sem szorultak be, hanem csatáztak, ezzel pedig Hamilton nem nyomta ki a gép szemét, de így is kényelmes előnnyel végigment. Hamilton gyorsabb volt mindenkinél. A hétvégén egyszerűen nem lehetett megverni.
  • IXEMGabeo
    ez nagyon pályafüggő egyébként...

Kanada nekem a legnagyobb rejtély, bár ott is picit szenvedtek hisz Hamilton 2. helyről 3. lett Rosberg is csak 6. lett? 3. helyről.
  • Peppus
    Ha így bírják a gumik, Hamilton még bármire képes lehet..
    A Belga pályán is rohadt jó szokott lenni, és még van pár pálya, ahol iszonyat jó. Vettel vagy Hamilton. Ez lesz a vége..
  • Master91
    link fix

www.f1hirek.hu/f1/20130729-f1-pirelli-a-mercedes-vegleg-megoldhatta-a-gumiproblemait.html#comments
  • Master91
    futamon is eros a merci.1000km az 1000km....

www.f1hirek.hu/f1/20130729-f1-pirelli-a-mercedes-vegleg-megoldhatta-a-gumiproblemait.html#comments
  • IXEMGabeo
    Erős volt a Red Bull most is látván Webber tempóját, aki felülmúlta Vettelt most. Vettel sosem ment jól nálunk az egyik gyengepontja a németnek a mi hometrackünk:)

Nyugi van úgyis behúzza az év végi pályákat és világbajnok lesz aztán nem lesz miről beszélni.
  • IXEMGabeo
    most a jelenre utalt

szvsz a Merci nem a legerősebb technika továbbra sem futamon...Lotus és a Red Bull előttük jár, csak ilyen szűk pályán a beszorulások miatt Hamilton el tudott húzni. Rosberg is bőven ott lehetett volna elől, ha nem akadnak össze Massával...Gyors a Merci futamon, ha éppen a gumijuk nem kopik el, de versenyen a Lotus és a Red Bull is előttük jár. Utálom Hamiltont, mint a szart, de a Magyar a Kanadai és általában a Szingapúri pályát rohadtul érzi.
  • tipitmi
    hát igen királyoknak király technika jár, nyuggeroknak meg csak a rokkantnyugdíj ;)
  • Szabi #141272
  • FeikG
    Sztem meg eléggé nyilvánvaló és jogos is!
    Eléggé elfogultnak kell lenni ahhoz,hogy valaki kijelentse,hogy idén a RB lenne a legjobb autó.
    De még az is eléggé merész kijelentés,hogy a 2. legjobb lenne.
    Persze onnan nézve,lehet ez is elfogult,még annak ellenére is,hogy itt az elmúlt 13 évben a tények szinte mindig engem igazolnak...
  • Dietrich
    Alonso jövőre a Red Bullnál? Nem zörög a haraszt...
  • b-type
    mit..Hamilton állítása jó, védhető. A Red Bull a legjobb autó már 3 éve. Minden pályán jók az elmúlt 68 futamon 32 alkalommal győzött Red Bull.
    ez majd 50%(!)
    44 pole, de ha nem lennék kajás kiszámolnám azt is hogy hány versenyen fordult elő hogy ne lett volna valamelyik autójuk első soros.. :)
    ..és persze 4 egyéni, és 4 gyártói világbajnoki cím.

tehát Hamilton szerint Vettel azért nyert mert jó az autó, ...és az autó az biztos hogy jó.

Horner enyhe riposztja szóra sem érdemes a Mercedes elmúlt 68 futamból behúzott 4 győzelmével....hova mondott vissza?! :) vicc.
  • Peppus
    2001-es versenybalesetben mindkét lábát elveszítő Alex Zanarditól jött a Twitteren: „Ha választanom kellene két átlagos láb vagy Hamilton egyik lába között, utóbbit szeretném” – írta a paralimpiai bajnok olasz. Ráadásul még a rajt előtt!
  • Dietrich
    csak az oldalra nem mondható el meg az adminjára, hogy korrekt lenne..
  • Master91
    Ajj, csak annyi a lényeg, hogy Hamilton volt a 2. leghangosabb hogy "Vettel azért nyert mert jó volt az autó".

Most Horner ezt vissza mondta neki, ennyi!
  • b-type
    nyilván ezt mondta tavaly Maldonado Spanyol győzelmére is..
    Egyébként meg ha ennyire egyértelmű lett volna, nem 7szeres pénzel lehetett volna fogadni Hamilton győzelmére.
    ..remélem a fordítás hibádzott, mert ez egy nagyon könnyen szétszedhető 'odapiszkálás' lehetett.
  • Master91
    Szarkazmust csinál, és nagyon jól is teszi! :D
  • G_ArchAngel #141261
    „Sebastian összes győzelme azért sikerülhetett, mert neki volt a legjobb autója, így csak az a fair, ha azt mondjuk, Lewis ma a legjobb autóban nyert… Nem, Lewis remek munkát végzett ma, nagyon jól vezetett, és minden tökéletesen jött ki neki. Két döntő megmozdulása volt – egy Jensonnal szemben, egy Markkal, a verseny létfontosságú pontján -, majd azután, hogy megsérült Sebastian első szárnya, elég kényelemesen tudta irányítani a versenyt. Nem hiszem, hogy komolyan fenyegetették volna. A Mercedesnek nagyon erős autója van – hat vagy hét pole-t szereztek és már háromszor nyertek.”
  • Shelton
    és miért nem valamelyik vettel győzelemnél jött elő ezzel a dumával?
  • nearo
    Történt egyébként valami izgi a futam második felében? Tegnap este értem haza nyaralásból, gondoltam megnézem az ismétlést, de simán belealudtam a felénél, mivel utolsó éjszaka nem volt alvás, aztán már csak a díjkiosztóra ébredtem fel.
  • tipitmi
    jól beszélt :)
    Kíváncsi vagyok Hamilton erre mit fog lépni
  • Master91
    ·Szokatlanul gyengén mentek a Marussiák – még a Caterhamektől is kört kaptak.

Az szép! :O