182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
tehen_m #25514 palik:"csapatrádiót lehetett hallani, hogy Alonoso gyorsabb mint fisichella és előzést fontolgat"
(rádiót nem hallottam mert belepofázott palik) -
dav1d #25513 Egyébként valki emlékszik 'pontossan' mit mondtak a Renault-nál a csapatrádióba mikor Alonso elment Fisichella melett? -
ezen kívül még nem követett el nagy hibát, olyan autóval nem lehet nagyot villantani, de a hátsó traktusból 1értelműen ő a legjobb...
én innen gép mögül nem "lámi"-znám le az is tuti... -
mér minek mondanád? -
nem mondanám "lámi"-nak... -
Ennyi igy ennyi...:
Haug elmondta, hogy nem haragszik Monteiróra, de szeretné, ha belátná a hibát, amit szerinte a portugál elkövetett: „Ha Monteiro jobb belátásra térne nem lenne problémám az egésszel, de amikor egy újonc akarja elmagyarázni egy tapasztalt versenyzőnek hogyan kell előzni, akkor azzal valami nem stimmel. Lehet, hogy én nem mindig figyeltem oda az iskolában, de abban biztos vagyok, hogy Monteiro meg nem figyelt oda a pilótamegbeszéléseken. Hol kellene előzni, ha nem a fékezési zónában? Legközelebb Monteiro egyszerűen emelje fel a lábát egy pillanatra a gázpedálról. Fél tizedmásodpercet fog vele veszíteni – ha egyáltalán veszít valamit. Nagyon hátul volt és ilyenkor egy gyorsabb autót nemcsak a legutolsó fékezési pontnál lehet elengedni, hanem már korábban. Ha ez az akció a VB-t dönti el nem szabad azt mondani, hogy Juan hibázott. Juannak olyan gyorsan vissza kellett térnie az ideális ívre, amennyire csak tudott, hogy óvja a gumijait. Ezt helyesen csinálta. A másik srácnak lassítania kellett volna, de ő nem elég tapasztalt és bizonyára nem szándékosan tette.”
-
dav1d #25508 elolvastam 10x de nem találom mi itt a nevetséges.Üdözte Montoyát 4-5 másodpercre volt tőle az még pont annyi hogy nyomás alatt tartsa.Kimitől meg 18 másodpercre volt de őt nem is emltette ezért nem értem miért pampogsz.
Montoya elszúrta a kettős győzelmet és ez fáj neked anyira...Na de akkor miért Alonsot szidod nem értem
-
miér miér ahogyláttam de lehet rosszul az egy egyenesbevolt majd visszanézam gondolom monty ugygondolta hogyha mellémegy és előzi akkor lassit ami alap dolog egy lekörözöttnek ahol tudja ot elkell engednie lsd: canada klien-alonso ennyi erővel klien joltette hogy nemengedte el és feltartotta ezerrerl? NEM mer kurvára feltartotta alonsot szóval monteiro egy lámi -
dav1d #25504 de egy versnyzőnk aki a második helyen hajt a versenyen ugy hogy a mögötte jövő (Alonso) 8másodpercre volt tőle mi a francnak vág be a másik lekörözöt elé amikor a következő egyenesben simán elmehetne melette?Mi a ráknak kockáztat a második hely tudatában? -
dav1d #25502 ja és még valami:
Monteiro Montoyát hibáztatja az ütközésért -
dav1d #25501 Flém OFF! , bazze!!
A düh a te agyadat nagyon szekálja ahogy látom , de hidd el engem is amikor olyat írsz az egyik kedvenc versenyzőmről ami tudni ilik 100%ig alaptalan...
Alonso nyilatkozta:
Fernando Alonso: (2) "Egy kicsit máshogy alakult a mai verseny, mint általában. Tegnap elég korán mentünk ki az időmérőre, amikor még lassabb volt a pálya, ami azt jelentette, hogy valami különlegességgel kell próbálkoznunk, ha a rajtrácson jó helyet akarunk elérni. Ezért elég könnyű autóval indultunk, és tiszta első szakaszt mentünk. Így nem zavart bennünket a mezőny hátsó felében kialakult forgalom. Ez két jó hellyel ki is fizetődött a csapatnak. Ami engem illet, tudtam, hogy a McLarenek gyorsabbak, így arra koncentráltam, hogy ne kövessek el hibát, és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak. Az autó ismét megbízható volt, és Montoya hibája is az én malmomra hajtotta a vizet. De néha az ember a maga szerencséjének a kovácsa. Végig keményen hajtottam, és ez kifizetődött, mivel elég közel voltam ahhoz, hogy élni tudjak a lehetőséggel. Ami a világbajnokságot illeti, tudjuk, hogy a McLarenek gyorsabbak, de ez eredmény olyan jó, mint amiben reménykedhettem."
-
juzosch #25500 Sztem teljesen korrekt. pár másodperccel volt montoya mögött, onnan már lehet nyomást gyakorolni. Nem tudom hol itt a nagy arc. Persze van akinek bármit lehet mondani, úgyis csak azt hallja ki belőle ami neki tetszik. -
szóval best of alfonso big face nyilatkozatból:
"az autó ismét megbízható volt, és volt egy kis szerencsém Montoya problémáival is. De, néha az ember maga csinálja a szerencséjét, fenntartottam a nyomást, és ez kifizetődött, mert elég közel voltam, hogy kihasználjam az adódó lehetőséget."
ehhez már pofa kell:
-kis szerencse LOL ami néha kell lol haggyuk szánalmas
-nyomás alatt tartotta :)))))))))))) kérdezem én kit? 35mpvel vezető kimit? vagy a 15mpvel előtte lévő montyt? :))))))))))))) -
innovision1985 #25498 Helo mindenki én eredeti McLaren drukker vagyok már 5 éve azokat az embereket nem szeretem akik csak a siker szagára és a divat miatt szurkolnak annak a csapatnak amelyiknek jol megy!!:)2-3 évvel ezelött mondtak nekem hogy a McLaren nél nincs roszabb csapat én meg mondtam hogy én Merci fan vagyok és az is maradok örökre ha jol megy ha roszul!!!!!!!!!!!!!!!!4
FOREVER West Benz McLaren Mercedes !!!!!! Én mindiig melletetek leszek !!!!
-
linket plz -
hát szerette volna látni kimi győzelmét ami bejött:D -
Mike Tyson-t hogyan tudták kicsalni a török nagydíjra? -
Flém OFF! -
dav1d #25487 Ausztáliában hányadik helyről rajtolt Alonso? Ja igen az eső miatt a 13dik helyről, a versenyt pedig a harmadik helyen fejezte be...
A Hungaróringen már úgy indult hogy kör hátányba volt ezért nem azonos azzal amikor Kimi a mezőny hátuljáról indul... -
idén is elver(t) mindekit -
juzosch #25485 Csapatsorrend mindenhol van, de itt nem erről volt szó. Látták, hogy alonsó gyorsabb picit, akkor persze, hogy előreengedik, ne fogják már vissza egymást. Az meg hogy alonsó éles helyzetben gyenge, nem látta év elején a sumi vs alonsó párbajt.
Mindezek ellenére kimi a legjobb, jövőre elver mindenkit:) -
dav1d #25484 Ez nagyon tipikus dolog : ugy hívják sár dobálás , mert ez teljessen alaptalan -
dav1d #25483 van , ezt hidd el :DDDPPP -
A Ferrarinál, a McLarennél és a Renaultlnál is van.... -
Ha a helyzet úgy kívánja akkor minden csapatban lesz! -
Barichello és DC is ugy hordja le a volt csapatát ahogyvan mer ők nemlett vbsek azvan akkor lehethogyvolt de idén nincs de Briatorre mondta hogy náluk nincs na puff hazug dög... Mekinél idén nincs -
dav1d #25479 szvsz a Mclarenél ugyan ez a helyzet ... -
jah az volt a másik:)))) először néztem nagyot majd kiestem a számon hogy ez mi volt, aztán meg sírva röhögtem. hát ilyet...:D:D::D -
dav1d #25477 (jaaaaaaaaaaa majdnem elfelejtettem van ittmég valami amibe még bele lehet kötni) ... a szinted kb
Könyörgöm a Mclarenél éppen Dc mondta hogy évekig csapatsorrend volt náluk... -
jaaaaaaaaaaa majdnem elfelejtettem a rönónál nincs csapatsorrend LOOOOOl hogy elkelett fiscónak engednia a alonsokát azta szégyen mekkorát röhögtem.. -
dav1d #25475 Ha valamit nem tudsz felfogni mert annyira gyenge vagy agyilag ne engem nézzél már hülyének , köszönöm! -
:))))))). -
hozzad már ki, hogy Schumacher a legbénább a mezőnybe
-
Megnézném őket ha kocsit cserélnének. -
ja az szánalmas volt... -
hát ennyi az arc nem tudok mit tenni ;) -
akkor pilótaügyileg kimi a jobb gyorsabb és alonso a bénább lasabb eztis tisztáztuk oksa -
mert nem annyival jobb azért is.kb annyival mint év elején a rönó volt. vagy még annyival sem. csak alonso úgy tud nyerni ha első mögötte nincs közvetlen veszély és csak a gázt kell adagolni, vagy ha kiperegnek előre. ha kicsit küzdeni kell akkor már sehol sincs, beszarik, vége van. -
dav1d #25467 Megbízhatóságban a Renault
Gyorsaságban a Mclaren (((kocsija))) a jobb... -
1. elvannak kopva gumik akkor nem erőlködök..és nemvágom le a fél pályt ha mindeki eztcsinálná hajjaj milenne
2. webber tartotta az ivet akkoris alonso megcsak egyensen ment és egyensbe épphogy nemütköztek a láma sapnyol miatt...