182279
  • Dietrich
    WTCC-be tavaly betliztek Monzában..majd kiderül.
  • freestyle666
    De ez nem fog esőbe annyira tapadni, viszont Bahreinbe a poros pályán, én meg merném kockáztatni, hogy valaki felrakja és megnyeri vele a szabadedzést, vagy időmérőt!!!
    ha nem tiltják a szabályok.
  • Dietrich
    jól néz ki!

másik cég még szép, hogy nem hasonlít a japcsira :)
  • Dietrich
    amerikában számtalan esetben azonos csapaton belül eltérnek az autók festései mert mások a szponzorai. ott nem csapatokat hanem autókat szponzorálnak többnyire.ez csak európában megszokott a szemnek, hogy egy csapaton belül ugyanúgy kell kinéznie az autónak..meg a F1-ben ez a szabály is asszem.
  • freestyle666
    Pirelli köztes esőgumi.
  • freestyle666
    Valaki láttam ár az Intermidient gumikat?
    Elég szép mintázatúak!
    Egyáltalán nem hasonlítanak a Bridgestone féle Intermidientekre.
  • b-type
    Még jól is elsülhet, az autója jó...igaz hogy csak 10 futamon indul a 13-ból, azaz lespórolja a költségesebb logisztikát kívánó helyszíneket.
    De elég lenne egy-két kiugró eredmény, amihez a műszaki feltételek adottak lesznek.
    Amennyiben viszont nem jönnek akkor reszeltek szvsz, marad a Le Mans series, és más sorozatok.
    F1-be már nem ül vissza, szinte a nyakamat tenném rá,...nyerő autót nem kap az ziher, mert 2 év nagy idő, és az F1 nyerő autói általában nem ácsorognak üresen sokáig..
    Nem lehet megélni szponzorok nélkül, ..ha versenyezni akar akkor ha nem is neki, hanem a menedzserének, de kuncsorognia kell....Kimi-nek meg igen is részt kell venni a támogatói rendezvényeken, meg amit a szponzor megkíván.
    Kár hogy nem kerülnek Solber-l egy csapatba, sokat tanulhatna a Norvégtól,..az egyik legelkötelezettebb versenyző Petter....és mellette az egyik legjobb persze, pedig aztán dobálta a szerencse nem gyengén...hogy kitartott a Subaru mellett a végsőkig, pedig már a jó idők elmúltak, aztán meg mindegy volt mivel csak menjen.
    Xsara-val is hozott dobogókat tavaly előtt.
  • Falcon83
    Azért annyira nem bonyolult. A kutyának sem kellett kimszi ezért csinált egy csapatot, mert így kevésbé gáz, mintha befizetné magát valahova :).
  • b-type
    ...egyébként ha már off, régebben olvastam ezt a cikket az autós játékokat űző hülyesofőrőkröl, meg aztán volt erről egy kis vita.
    Sztem qva jó dolog az szimezés, ..ami az autós játékok egy komolyabb, kimilyenkomolyankamion válfaja..
    akkora jellemnevelő hatása van mint egy-két óriási pofonnak, egyszer-kétszer megtanulja az ember milyen tehetetlenül nekisodorni egy versenytársának aki aztán lehet hogy közben már a cimborája is lett, a nagy online játszogatásban, és annak tönkretenni egy hetes kőkemény felkészülését..
    ...az felér egy árokbaugrással szvsz,..persze könnyű ostorozni a játékost, mert nem kockáztat a valóságban millás értékeket, és pláne ember, állat..élőlény életeket.
    De még mindig sokkal,..sokkal jobb mint a sok hülye aki még életében nem volt veszélyhelyzetben akár szimulált körülmények közt sem, és azt hiszi magáról hogy Vin Diesel (remélem jól írtam, mindegy).
    sztem brutál sokat tanít a szimezés, jobb vezetővé tesz,..igen lehet hogy kicsit átalakul az ember vezetési stílusa...nem fogja tördelni a kanyarívet, hanem szépen rajzol, talán itt-ott még technikázik is....de szvsz semmiképpen sem kockáztat többet mint az átlag autós.
    akit ismerek és komolyan szimezett, az vagy versenyez már valahol, vagy virtuálisan jár versenyekre, és ott bizonyít.
    ON :)
  • b-type
    ...hát tavaly ugye egyértelmű miért volt a legjobban kereső autóversenyző...talán akkor is az lett volna ha otthon ül és nem is autóversenyez :DD
    A Ferka pénzét a lelépésért kapta, nem azért hogy versenyezzen, ha ezt leminuszolod, akkor kb a fasorban lenne...ez a helyzet.

Na mindegy, nem bsztatásképpen, csak akkorát vigyorogtam amikor Kimi oldalán rákattintottam a -sponsors- kiválasztására, aztán 1perc töltés után semmit nem töltött be
    Isten bizony, és valszeg az énbennem van a hiba, de akkorát vigyorogtam hogy már megérte.

Na mindegy, a lényeg hogy ha nincs szponzor akkor ez igen rövid életű projekt lesz, Schumacher-nek szigete van, és több vállalkozása, alapítványa...de szvsz egy teljes szezon önköltségi áron az brutál.
    ...és ha ez az év nem sül be akkor pénzügyi öngyilkosság folytatni.
    Ahogy én látom a Citroen annyit támogatja hogy megvehette ezt az autót, és valszeg A kittes, azaz megveheti a legújabb fejlesztéseket is.
    ...ez sem semmi, mert sokan hiába van tenger pénzük, nem kaphatják meg az első lépcsős fejlesztéseket, és az idei gyári verdát.
    ..de ahogy én nézem ennyi.
    Szponzorokra még ránézek egyszer kétszer, hátha egyszer hajlandó is lesz betölteni a böngészőm :)
  • szabii98
    De ez hogy is van? Mindenki saját magának csinálhat egy csapaton belül egy szponzori cuccot?
  • G_ArchAngel #106128
    Ez kicsit bonyolultabb ennel...
    Egyreszt Kiminek megvannak a szponzorai, tavaly is a legjobban kereso autoversenyzo volt.
    Masreszt az Ice 1 Team egy uj csapat es nem csak rallyra epitenek, hanem motocrossra is.
    A Citroen is tamogatja oket, de sem Kimi, sem Solberg nem hasznalja a Citroen Junior Team elnevezest, mert egyikunk sem ujonc. Solberg pedig a Petter Solberg World Rally Team elnevezest is igyekszik megvaltoztatni.

http://www.ice1racing.fi/
  • szabii98
    eléggé úgy tűnik :/
  • Dietrich
    pedig csak egy szavába kerülne őket megkeresni ki szponzori pénzért
  • b-type
    nincs támogató úgy nézem :(
    saját pénzes projekt..
  • Totti5
    Nagyon tetszik ez a kis méregzsák!
  • shumika
    nem bejövős
  • freestyle666
  • G_ArchAngel #106121
    mivel unalom van, ezert kicsit OFF, Kimi uj DS3-asa:

• shumika
    anyá'
  • freestyle666
    két cumis
  • shumika
    Üdv Rokon :)
  • TommyC
    amúgy schumis vagyok ;)
  • madmanic
    gyönyörű!! remélem a sok szirszar működni is fog..
  • WNW
    Azt mondjak a McLarennel, hogy vannak olyan elemek a kocsin, amit csak azert raktak fel, hogy megzavarjak a tobbieket.. Lehet talalgatni, mi valos, es mi nem....
  • IXEMGabeo
    ja mindig őket kell ajnározni:D milyen sokan elfelejtették mennyit csaltak a múltban...
  • Máté94
    Vagy nem.
  • passatgt
    a 3. verseny után már rakják is vissza a régi megoldást:)
  • kifli
    ja és sikertült kirepülnöm a pályáról XD
  • kifli
    jól lehet driftelni vele
  • TommyC
    húú de über-brutál ez a meki (: végre valami radikális újítás !
    hátha kifizetődő a bátorságuk...
  • Totti5
    MP4-26 3Dben!
  • shumika
    MP4-26
  • passatgt
    ez mi a szar?:D
  • shumika
    1.Eldugták
    2.Vak vagy

ez a 2 lehetőség van mert rajta kell lenni-e.
  • nearo
    Egyébként nem láttam a hátsó szárnyom a pöcköt, ami állítaná a szárny állását. Nincs még rajta, vagy eldugták, vagy csak vak vagyok?
  • shumika
    Értem :)
  • nearo
    Jenson megteheti :)
  • shumika
    De szoktam, de nem ÉLŐ adásban ahol több millió ember lát :)
  • Falcon83
    Ja és nálad az az fcsatornás :DDD
    xD