182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A legtöbb magyar oldal ilyen. kb 90%... -
IXEMGabeo #116696 analfabéták az emberek? -
Valahol szerintem írtam korrábban, hogy a magyar F1-es vagy autós oldalak kritikán aluliak. Még helyesírás se megy nekik. Már az a5.hu is ilyen vacak lett. -
G_ArchAngel #116694 "Alonsoval is volt az a szemetsege"
Mi? Senor Mazlikiralyt hagyta maga elott varakozni a boxban?:DDD -
IXEMGabeo #116693 ne hívd ki magad ellen a sorsot:) -
Igazad van, Hamiltont én már akkor megutáltam ,mikor csatlakozott a Forma-1-hez. Alonsoval is volt az a szemétsége...
Arról meg nem is beszélve, hogy mindenkit eltaposna, csak azért, hogy megnyerje a futamot. És nem 1 se 2 ütközés/baleset történt már miatta.

-
Bennfentes. Ez van. -
IXEMGabeo #116690 öntörvényű majom, de ilyenekért nem hibáztatom a pilótákat én a mutogatást nem szeretem...:) -
Ki a fasz tolja ezt az idióta retkesklubos gyulát? -
kisbesi #116688 oké, de csapat inkább segíteni próbál, mint ellene van.
Koncentrációban nagyon zavar.Teljesen igaz.
ott van Button
Szerintem sokkal jobb versenyző és ember mint Hamilton
És a Mclaren is szerintem sokkal többre tartja.
-
IXEMGabeo #116687 -
G_ArchAngel #116686 Halkan szolok, hogy iden ezt mar mondta Alonso is, Vettel is es anno Raikkonen is.
Senkinek nem hianyzik, amikor tizedmasodpercekert kuzd, hogy pofazzanak a fulebe.
Gondold csak vegig milyen, mikor a baratnod, anyad vagy anyosod teszi ezt csak siman varosi forgalomban. -
kisbesi #116685 rohadt ciki ez az ember
NE zavarjatok mikor fékezem.
ÚRISTEN

-
http://f1.blog.hu/2011/10/18/hamilton_radion_feleselt_a_mclarennek -
2x bajnok meg címvédő? ezek is ott vannak a szeren..
amúgy nem csodálkozok semmin..soha egész évben nem foglalkoznak ezek a bulvár szarok az amcsi ow-el, fingjuk sincs semmiről se nevekről se arról ki az aktuális bajnok, hogy az Indy500 csak egy futam a bajnokságon belül mint pl. Monaco de a leghíresebb is, majd hablatyolnak valamit.
Azért Gyulám jól elmagyarázta a 12-es autóban ülő Wheldont fejbe találta a kerék és amiatt halt meg.
Kit érdekel, hogy semmit se sikerült eltalánia 1 mondaton belül..na erre íródott angolul az ami. -
Hagyjad :). Mondja nyugodtan :). -
Ne kívánj felebarátodnak olyat, amibe te is beledöglesz! :) -
Te formula.hu-t linkelsz???? Viccelsz? Mi javítottunk ki őket meg küldtük el a picsába olyan hülye fordítást meg kamu dolgokat meg össze visszaságot írtak hogy felháborodtunk teljesen.
Egyik ismerősöm jól fejezte ki magát (nem hiába írta angolul, aki meg megkérdőjelezi az igen csak butuska, ezt csak előre szólok hogy amit ír, az tény, és felesleges vitába szállni ezzel).
"Hungarian media could f***off... just sayin'. They have absolute have no idea who Dan Wheldon was what he did how many times won Indy 500 and the championship, they think Indy 500 is equal with IndyCar championship, which car he drove in Las Vegas and for what them he was competing there. Showing absolutely no respect towards him and the whole American racing community who is in shock now. Just the the crash and the bullshit. I could vomit and at the same time I'm really ashamed what's happening here as journalism."
Formula.hu a következőt írta tegnap (amit persze azóta javítottak).
"A 33 éves Wheldon, aki a Toll Holden Racing Team Commodore csapat autóját vezette..."
Ahha...szóval.
1, ilyen a világon nincs csapat névként, pláne IndyCarban. Ez a csapat a V8 Supercarsban szerepel, de nem így hanem simán TOll Holden Racing Team névként. A Commodore a Holden autó gyár egyik típusa, ami az utcán is megtalálható de a V8 Supercarsban is. Azért mondhatták mert találtak valamit arról hogy Wheldon ilyen autóban versenyzik. Igen, vezetett volna a most hétvégén esedékes V8 Supercars Surfersi futam hétvégéjén James Courtney másodpilótájaként.
2, A másik hogy bár írták, hogy a hétvégén indulni fog a V8ban, de a Queensland Raceway csapatban....na már elárulnám hogy ez egy versenypálya neve Ausztráliában, és ilyen csapat sose létezett.
Ennyit a formula.hu-ról és a hihetetlen jó szerkesztőiről.
Kezemben fogom a ma megjelent metropol újság cikkét. Engedelmetekkel egy képet is betennék mit írtak.
Ennyire hitelesek ezek a portálok. Szeretném ha megértené mindenki aki olvassa ezt a fórum topicot hogy nem felesleges vitakeltést szeretnék generálni, hanem megértetni mindenkivel mit is ér az átlag "újságíró" Magyarországon, de ezt átlagban is elmondhatom a világon. Erre is tudnék példát de felesleges, mert Off téma.
Bocs hogy ilyen hosszú lett. -
G_ArchAngel #116679 Szerencsere neked is sokkal tobb tapasztalatod van egyuleses OW autoval, mint DC-nek.
Kurvara remelem, hogy a majaknak igazuk lesz... -
A 20 éves lemaradásról pont Blundell tudna a legtöbbet mesélni itt Európában. Amikor '96-ban az F1 bevezette a versenyzők fejét védő magasított oldalfalú pilótafülkét, akkor Indyben ez már rég alkalmazott védelem volt... (hogy a láncoskerékről a HANS-ról nem is beszélve) és pontosan abban az évben vágódott neki a betonfalnak Blundell vagy 150G-vel Rioban. Továbbá olyanok pofáznak akik soha még csak nem is ültek indy autóban. Ennyit erről... -
http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/18/ovalon_a_nyilt_kereku_auto_tizszer_rizikosabb/ -
Semmi konkrét dolgot nem mondtak, csak hogy veszélyes.
Nagy a sebesség, nyitott kaszni, nagy csattanás... elmondta mindegyik, amit eddig is tudott mindenki.
-
G_ArchAngel #116675 Ezek sem olvasnak SG-t:((( -
F1: Az IndyCar 20 éves lemaradásban van
Scheckter: Az IndyCar nevetséges és veszélyes -
IXEMGabeo #116673 poén:D Petrov nem bír pontot szerezni szinte...igazából Senna 2-3 futamból eddig Monzában ment jól, viszont időmérőkön egészen jó volt, Szingapúrban is verte Petrovot, csak ott meg nagyon gyenge volt a kocsi -
Nick Heidfeld még mindig 10. a pontversenyben. Azért szerintem erre senki se számított, hogy a szezon felén indul egy pilóta és így is top10-be van még majdnem a szezon végén :D -
IXEMGabeo #116671 Schumi büszke lehetett Vettelre a Japán nagydíj után is, kár, hogy nincs közös képük Vettellel, nem tudom együtt buliztak-e -
1994 -
IXEMGabeo #116669 mit vársz a Retek klub embereitől?:)
kivéve Szujót -
Én is ezen röhögtem...hogy a francba képesek egy hirt nulla utánajárással leadni... -
IXEMGabeo #116667 tyű ez mikori kép kb? -
világbajnokok egymás közt
-
IXEMGabeo #116665 részvétem:( azért az autósport mindig ejt egy egy áldozatot akármekkorára nőtt is manapság a biztonság...tyíí az a baleset nem volt gyenge -
Szabi1991 #116664 jóféle
-
és a reggeli aerobikot is? -
és az egészben az volt a legrosszabb, hogy előtte a hírekben 7 óra elött még teljesen jól mondtak minden adatot és nevet...hihetlen gagyi blikk stílusban tudják nyomni.. -
én '88-ban screensporton... -
az öreg nem tudja azt sem mérfőld vagy km/h..de lefogadom azt se tudja, hogy a fia volt 2003-2004-ben az IRL "Takuma Satója" annyi autót tört össze..ha valaha abba kellett volna hagynia a versenyzést akkor ezekben az években kellett volna nem most. -
most találtam pólók között:)
-
Masakari #116658 Én simán írok! anno 1 video szar fordítása miatt is írtam nekik,igaz választ nem is kaptam rá!:D:D