182279
  • IXEMGabeo
    jók a Lotusok nagyon!
  • IXEMGabeo
    Massa végre egész jólmegy
  • stupido
    már megoldottam, kösz :)
  • desigo
    Alo,Massa szepen rajtolt...
  • pedobear
    google forma 1 stream
  • Christian88
    Ha hűl a levegő, akkor én McLarenre fogadnék!
  • IXEMGabeo
    De la Rosa megverte Glockot tegnap most nézem. HRT fejlődik szépen
  • stupido
    meghívókód kell hozzá
  • IXEMGabeo
    kezdődik!!!
  • pedobear
    http://onlinetvkeresre.eu
  • stupido
    hol lehet online nézni?

m1 nyomja online?
  • pedobear
    Most kell tolni, nagyon az odds-ok.

• Christian88
    Szujó Rikkiárdózik
  • pedobear
    11x-es Rosberg szorzója most.
  • pedobear
    Csapata, a Mercedes GP minden erejével azon volt, hogy megmentsenek egy szett lágy gumiabroncsot a mai versenyre. Ez sikerült is nekik,
  • pedobear
    Gagyi
  • zzeN

• McCartman
    Remélhetőleg Kimivel kéz-a-kézben fogják megenni a középmezőnyt.
  • IXEMGabeo
    így van olymind1, innen is fel fog jönni, csak remélhetőleg a gumikat nem eszi meg az autó, hanem a többiekhez mérten sebességének köszönhetően feljön úgy, hogy még meg is van neki spórolva 3 lágy szett...pontszerző helyre elméletileg jó lehet úgy 5., 6. hely környékére max, hacsak nem lesz SC-os periódus
  • Totti5
    Sumi szempontjából mindegy hogy honnan rajtol ott a végén... logikus döntés hogy új váltót tettek be neki. Régivel sem volt gond valószínűleg, de ha már a végéről indul akkor ezt meglépték. A 3 kiscsapatot vagy a rajtnál vagy az első 2-3 körben simán meg fogja előzni.
  • Totti5
    Váltónak 4 hétvégét ki kell bírnia, ha nem akkor +5 hely.
  • Master91
    Nem baj ! Kicsit kell Suminak már előzgetnie, innen lesz szép futama! Jól fog neki esni a kis gyakorlás :D
    (Persze ha nem ütik ki megint, vagy szarik be neki valami...)
    De előző futamát nem fejezte be, ilyenkor ha cserélnek valamit, nem az van hogy nem kéne hogy kapjon büntetést? Pl. Vettelt se akarták hogy végig menjen Malajziába, mert akkor tudnának nyugodtan cserélgetni.
    Vagy én keverek valamit ?
  • Peter1
    a 22-ik rajthelyről?
    mert kicserélték a váltóját
  • zzeN
    Schumi autójában váltót cserélnek, így csak a 22. helyről indulhat:(
  • pedobear
    MS benne lesz az első 4-ben szerintem.
  • desigo
    Tennék egy kis pénzt arra,hogy Hami a harmadik lesz xD
  • pedobear
    Elég koszos megint a pálya széle.
  • pedobear
    m1

13:05
    TeleSport - Sport7: Hírek, érdekességek a sport világából

13:30
    Forma-1 Bahreini Nagydíj: Futam
    Élő közvetítés Bahreinbőlú
  • mcmoha
    GP2 ha valakit erdekel
  • pedobear
  • pedobear
    Esélyek, szorzók (képre katt)!

• Chris Lowe
    Csak az egyik sauber van előtte. Mondjuk tök mindegy, mert van ott force India is meg Williams is. Egyértelműen a rajt fog dönteni (mint ahogy Alonso-nál is) középső keveréken, ha jól rajtolnak a hosszú első etap miatt jó eredmény lehet. (kb 5hely, Alonso ha lesz kiesés a menők között akkor akár 3)
    Mondjuk ez a lotus amatőr kisiskolás a régi renault-hoz képest.

Mezei-nek meg mondja meg valaki, hogy nem vagyunk gondolatolvasók!!!
    Időmérőn kb. 5ször játszotta el, hogy "kint van " csak épp mindig a másikra értette egyszer a boxra másszor meg a pályára!!
    Idióta barom csak az egyikre kéne használni és akkor a lelkes f1 néző megszokja a stílusát. Bazz tegnap már felbosszantott mint anno collner vagy előtte a hülye palik, nem hiszem el, hogy nincs Mo-n egy használható riporterünk f1 - re.
    Jah meg kezdi ez is a "forszindiások " meg "tororosszosok " beköpéseket. Szépen jól magyarul... Ha már a forma1 - hez nem ért legalább magyarul tudjon, lehet ezeket a szavakat helyesen is mondani.
  • IXEMGabeo
    mindig arról szólt a fáma F1-ben, hogy mennyire csendes és nem túl nyitott a csapathoz még mikor a Ferrarinál volt...
  • kifli
    Hogyérted, hogy kimi nem szeret panaszkodni? :D

Nascar truckba is folyamat beszólt a csapatnak, ahol ment, hog ymilyen szar az autó :D
    Gondolod f1-ben nem teszi meg?
  • a.carkey
    A Ferrari versenyen jó. Alonso szépen szedegeti össze a pontokat. Ha a csapat nem adja fel, akkor egész szép vége is lehet az évnek. Egyszerűen olyan szoros a mezőny, hogy mindenki temeti őket, ahogy pár versennyel ezelőtt Vettelt. Aztán csak szedegeti össze a pontokat mindegyik, még a buci Kimi is. Annyi pont jár a győzelemért, annyi verseny van, hogy itt tényleg bármi lehet idén. Itt most Hamilton fog győzni, a pillanatnyi forma alapján Button is nagyon ott van, de neki mindig kell egy hét pihi, akkor jó, míg Hamilton pont a sűrű versenynaptárt szereti, amikor nyomni kell. (VBt ennek ellenére - SZERINTEM - Button nyeri ...) A RB is jó lesz, nem véletlen ez az eredmény sem, meg az egész tavalyi év, ennek ellenére a Mercinél Rosberg is hozhatja a pontokat, MSre - ha gyors is - folyamatosan rájár a rúd, pedig a szezon elején őt éreztem idén összeszedettebbnek.

A Lotust idéntől - hiába jók - részemről leírom, mert sajnos ők csapatként qurva gyengék (Főleg kerékcsere és boxtaktika tekintetében -> lsd. szinte az összes idei verseny). Természetesen örülnék neki, ha nem így lenne, de SZERINTEM náluk még a Saubereknek is jobb versenytempója van, és ők szintén jól bánnak a gumikkal. A Renault motor baromi jó, de ennyi bénázás amit ezek az eddigi három versenyen és a mai időmérőn bemutattak, na abból nem lesz igazi eredmény. (Értsd: győzelem). Kimi reménykedik, biztos jobban látja, de annyi mindennek kell passzolnia, és a mezőny közepéről indul, megint előtte a Sauberek, szóval, nem reménykedem.
  • Norbi1990
    Talán Kovalainenék nem előzik meg :D
  • Wlanseraf
    Massa

"Itt különösen küszködünk a tapadás hiányával a lassabb kanyarokból kihajtván, ezért azt várom, hogy egy védekező állást veszünk fel a versenyen.”

ez kurva nagy terv:DDD a 14 helyet védeni:DDDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    nem is arra utaltam, hogy Kimi szar lenne, mert ahhoz képest h kihagyott szépen megy, én arra gondoltam, hogy Kubica mindig odacsapott az asztalra amikor kellett, Kimi nem szól semmit csak elvégzi a munkát, nem olyan karakán, mint Schumi, Alonso vagy éppen Kubica. Más jellegű ember. Mondjuk a Ferrari ennek ellenére dícsérte mikor már ők maguk "elbocsátották", hogy hihetetlen mennyire pontos visszajelzéseket adott. a.carkey jól megfogalmazta, hogy ez a Bouiller féle banda nagyon birka stílusú csapat, holott tavaly is 2 dobogóval kezdtek és elkezdtek rossz irányba menni a befújt diffúzorral...Idén is nagyon úgy néz ki, hogy bár jól kezdtek (volna), vissza fognak esni, de ez még változhat.
  • Master91
    Ferrarihoz vissza ? Jesszus, ehhez a birgádhoz? Büntetés....Red Bullhoz se kéne, ott már Vettel mint VB esélyes, sőt, még Webber is megint nagyon erős. Ők nagyon jól meg vannak.
    Raikkonen maradjon csak Lotusnál. Még jövőre. ÉS ha ne adj isten , Sumi vissza vonul, be ülhet a helyére.
  • Totti5
    Ha Kimi valamit el akar érni még az F1ben lehet Massa helyére kellene pályáznia vagy Webberére... Lotus( Rönó ) nem élcsapat már, nincs is annyi anyagi forrásuk és nincs is ott az az X faktor mint Alonso idején. Visszaszokni jó ez az év Kiminek, jól is megy, de ezzel az autóval nem fogja a világot megváltani.