182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Chris Lowe #123419 5 év múlva jön majd a Google csapat nyer 2 vb-t és mondjuk a red bull-t veszik meg, mert addigra kiderül, hogy az energiaital rombolja a szerveket. Ilyen ez a világ. :-) -
Chris Lowe #123418 A Red bull egy energiaital gyártó leginkább a shumival 2 vb-t szerző benettonhoz lehetne hasonlítani. Nincs múltja csak jelene és valszeg jövője sincs sok. Ha jövőre megszünne nem történne semmi az f1 branddel míg ha a meki, ferka vagy Williams szünne meg az azért hagyna egy űrt. -
G_ArchAngel #123417 Ez eleg nyomorultul hangzik, de lehet igy volt. Tenyleg halott ez a szeria, csak meg mindig nem tudom elhinni. -
Pimpula #123416 *jogutódja=jogelődje -
Pimpula #123415 A Concorde szerződés körüli egyezkedésben mindig azt tartották szem előtt, hogy melyik csapatok elvesztése jelentené a legkomolyabb problémát az F1-nek, és őket próbálták meggyőzni engedményekkel. Úgy gondolják hogy most ezek azok a csapatok. Az hogy kinek a sokadik jogutódja mit nyert 6-7 éve az ebből a szempontból nem érdekes. -
G_ArchAngel #123414 Most nincs, de jogutodjuk van, minthogy a Red Bull is valakibol lett, mert amugy nyomuk sincs az F1-ben. A Mercedes is a multra hivatkozik, de valojaban a Ferrarinak sem maradt mas:) -
Pimpula #123413 Talán mert nincs csapatuk? -
G_ArchAngel #123412 Oke F1-Live, nem kell keszpenznek venni, de ez mar tenyleg szanalmas lenne…
"A Mercedes legnagyobb problémáját az jelenti, hogy az új Concorde szerződésben a Ferrari, a McLaren és a Red Bull is messze jobb feltételekkel rendelkezik."
A 2x VB Red Bull???
Akkor a Renault miert nem? Ok is nyertek VBket.. -
Hát nem tudom, nem vagyunk egy véleményen erre ezt tudom mondani. Nem látom értelmét egyszerűen az egésznek, de hát ez van. (Auto GP viszont nagy forma volt ahogy hallottam, mert én sajnos nem lehettem kint a ringen). -
A ... folytatást jelent nálam. Pénzen kívül rengeteg más is van, ami befolyásolta a dolgokat, de leginkább a pénz körül forog minden. -
G_ArchAngel #123409 2012 van, ha eddig nem mondta volna senki.
A Lotus Ladies Cup errol kell, hogy szoljon, kulonben jo esetben csak a csaladtagok mennenek ki. Mindenhol vannak ilyen promo/marketing sorozatok, na es? Az emberek elvezik, nem mindenki HC autosport es technika rajongo, inkabb kell egy ismert arc, hogy tudjanak valakinek drukkolni. -
csak a pénz....:D ez remélem nem gondoltad komolyan:D -
Ez nem a pénz miatt van... -
Na igen, hát anno Kiss verte Micheliszt OB-ban... nem kicsit. Csak a pénz... -
Oroszok egy vicc....
Csipom Wébert de szívesen látnám a másik bömösben K.Norbit!!:) csakhát:) -
Én semmi értelmét nem látom a sorozatnak. Celeb nőkkel telerakták hogy legyen valami mezőny meg hogy a TV valamennyire megismerje, azok elbohóckodnak és ennyi. Már írtam tegnap is, hogy azért szúrja a szemem, mert ez is egy arcon csapás a fiatal tehetségeknek, akik oda, vagy még messzebb is eljuthatnának mint Michelisz.
Kiss Norbi sztoriját is érdemes elolvasni a Lada Granta kupával kapcsolatban mit csináltak a ruszkik...elég szánalmas, vagy inkább vicces nem is tudom.
Na hogy ON is legyen:
Hétvégén F1, meg még sok más is. Ha nem esik, akkor szokásos uncsi futam lesz (már mint ami Barcelonában megszokott). -
Ezt benézte, de van ilyen, még a legnagyobbak is képesek idióta hibákra.
Nálam respecetek a csajok, hogy beülnek és tolják. És ahogy Carlos mondta, elég jófélék. -
Chris Lowe #123402 Viszont a HD továbbra is üt. -
Chris Lowe #123401 Megnéztem a eurosporton élőben, most nézem az m2 - őn felvételről.
Mezei Dániel totálisan alkalmatlan autósport közvetítésre.
Idézet tőle :
Norbi az élen és Michelisz vezet.
Ezt így egy mondatban... :'(
Eurosporton profi magyar közvetítés, végén kirázott a hideg, ez a mezei meg a közmédiában beszélheti a hülyeségeit, klisét klisére halmoz, és teljesen érezhető, hogy amatőr ehhez is mint ahogy a forma1 - hez is. -
IXEMGabeo #123400 na végre: OFF -
G_ArchAngel #123399 Allitolag Kapocs meg jo is, ezert erthetetlen ez a megmozdulasa. -
Celeb verseny pfúúj... a sok tehetség meg vergődik pénz hiányban ... -
Nincs ezzel baj, kicsit elszámolta, ennyi.
A pilóta csajok dögösek! -
A szőke nőt néztétek teganap? :)
-
McCartman #123395 négy! 
-
maradjunk a háromnál.
-
kisbesi #123393 2 pedál ebben az esetben... fail
-
autónak hívják. sőt, versenyautó! négy kerék, három pedál, egy kormány. -
Ez mi is ez????
-
szegélynyíró -
sauber sufnituning dupla drs-e szigszalaggal:D
-
http://www.f1hirek.hu/f1/20120504-a-forma1es-kormany-titkai.html -
-
Donellynek marha nagy mázlija volt. A Senna filmben hosszasan van róla szó, ott részletesebben látható az eset.
Amúgy, ha már Le Mans és crash:
Plusz több nagy. (A Monzás Fittipaldi-féle crasht azért betettem volna az összeállításba.)
-
Ezt az utolsót hogy lehetett túlélni???? -
Pont most néztem ezt is végig. -
Részletesebb videó, baleset utáni helyszín, 18+, aki nem birja a halott ember látványát NE nézze meg. (nem trancsír, de azért szólok). -
1990 és 91 is nagy év volt. Imádtam mind kettőt.
Ha jól emlékszem a Minardi(k), azért került(ek) oda mert a kvalin ők hamar kimentek pár gyors körre, és a nagyok meg később, de közben jött egy eső.
Alesi meg a világ legpechesebb F1 versenyzői címet nyugodtan magához vehetné. (na jó, az egyik legpechesebb). -
Hamár balesetek:
1955-ből Le Mans-ból. A nézök közé repülő – ismétlem repülő – Mercedes Pierre Levegh-el a volán mögött. 80 néző halt meg -
Azért 1990ben volt pár nagy szar auto a Life mellett. AGS, Euro Brun, Coloni és a Monteverdi. Emellett a Ligier is kalap kaki volt, de mondjuk a Leyton Housenál is voltak pillanatok, amikor be se kerültek a versenyre, pedig 26an indultak, máskor meg elég sok befutóval majdnem nyert Capelli (Francia nagydíj). :)
Mellesleg, szerintem az egyik legjobb (ha nem a legjobb) F1es év volt az 1990es. Félautomata váltó a Ferrariban, jó kis elfüstölő motorok, a végén egy Senna-Prost kilökés a Japán nagydíjon, Alesi zseniális előzései (Sennat többször) Phoenixben és Monacoban a Tyrrellel, Boutsen kiállás nélküli győzelme a Williamsel a ringen, heten értek be Monacoban, köztük egy Monteverdi a 7. helyen, Patrese zseniális győzelme Imolában, Donelly hatalmas balesete Jerezben, Nannini helikopter által levágott karja, akit Puppo Moreno (Euro Brun) helyettesített Japánban, és máris a második helyen ért célba, majd a két szezon végi Piquet győzelem, Mansell estorili győzelme, amivel tk. elqurta Prost vébé címét a startnál (hiába verte is a nyálát Prost Senna miatt Japánban, nem ott dölt el, max. matematikailag), a tíz legjobb eredményes rendszer, és csak az első hat kapott pontot, és még 9 járt a győzelemért is. :) Plusz még zseniális volt Hockenheim is. :)
Meg Mansell - Berger előzés Mexikóban, az utolsó körben. (Hányszor cikázott jobbra és balra! :D)
Pár pillanat 1990-ből:
(Ne kérdezzétek mit keresett egy Minardi az első sorban, de ez volt az, amit F1nek hívtunk! :D)
plusz egy 18+-os: