182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Új orr a McLarennek
-
már volt... -
Rendszeresen olvasom.
-
McCartman #123583 Nesztek!!

-
McCartman #123582 lol.
elég szomorú , hogy g25tel tanulnak meg vezetni a mai fiatalok.

akinek minimális érzéke van a vezetéshez , annak alapból jön az ellenkormányzás mindenféle szim tapasztalat nélkül. -
Nagyon sok helyről hallottam már ezt a fajta hozzáálást (ha volt időm, elég komolyan szimeztem) és mindkét oldalban van igazság.
Nem tökéletes az átjárás a dolgok között, nyilván több hatás éri az embert az autóban, de az alapszintű váltó és pedálkezelést gond nélkül el lehet sajátítani (hozzám járt a fél osztály forgalmi előtt G25-el tolni)
Szimulátoros verseny közben ugyanúgy csata folyik a pozícióért, van hogy ketten kell átférni egy szűk kanyarban és ez még ott is elég komoly stresszkezelést és helyzetfelismerő készséget igényel ami pedig fejleszthető.
Személyes tapasztalatom alapján mindenképpen hasznos reflexeket és technikákat tud elsajátítani az ember, volt már, hogy elég nagy sebességnél megcsúsztam (nem gyorshajtottam nyálas volt az út) és reflexből jött az ellenkormány, de volt már szerencsém békésebb versenykörülmények között is hasonlóhoz (egyszer...) és korai fejlődés tekintetében mindenképpen előnyből indul aki már elég komolyan szimulátorozott.
-
lol
-
Egyertelmuen megmondtak a reszvenyesek,hogy ki kell vonulni az F1-bol.
Tul keson jott eredmeny ezzel a futamgyozelemmel.
Addig maradnak amig van eleg beveteluk a reklamokbol,nem tovabb.
Ferrari javulast varok hetvegere ha mar ennyit dolgoztak az auton. -
mert van profibb oldal aminek az amcsi ow a fő témája :)
Barrichello: Még mindig zöldfülűnek érzem magam
Egyébként már borul a bili az indycarban a lotus körül..lehet nem sokára az F1-ben is lesz valami bonyodalom..nem 1-2 hónap múlva...
RENDKÍVÜLI HÍR: Jay Penske beperli a Lotust! -
érdekesség. nem is tudtam, hogy ennyire meg van emelve a lábuk :D -
Majd törlöm ha befejeztétek... szánok rá 5 percet, de nem fogok itt ülni és szűrni ahogy jön újabb 10 hsz. -
Nem akarom felkapni a már-már leesett fonalat :) ...DE
Kiss Norbi SG-s (is) volt, köszönhetően egy elég erős szimes magnak.
..és, ez saját vélemény, egyszerűen zseniális az a srác.
Bár lenne egy csapatom egy 8 órás endurance versenyre, tuti helye lenne.
..és én járnék jól az ziher. :))
De a pénz kemény dolog, még az Astra-s teszt is kemény volt az Euro'-n. -
Ma volt az elso oval tesztje Texasban. Nem ertem a motorsportal miert nem arrol ir.? -
IXEMGabeo #123564 fiatal ambíciózus üzletember kellene Berni helyére nem egy vénember, akinek ráadásul ismét csak a profit számítana, mintsem a sport jövője ugyanúgy, mint Bransonnak a Virgin -
http://www.f1hirek.hu/f1/20120507-f1-a-nestle-elnoke-lehet-az-f1-vezere-bernie-ecclestone.html
Na ez vicc lenne, Nesquik csoki nyúl reklámja lenne a motor borításokon
-
Chopper #123557 Kíváncsi leszek Vettel meg tudja-e tartani vezető helyét, meg Hamiltonra is, mert ebben az évben elég összeszedett. -
Merci cáfol:)
újra mehet az F1:)) ki mire számít hétvégén:) remélem Lotusban marad még valami:)
-
IXEMGabeo #123554 Barrichello, ha tehetné visszatérne
sok a duma. 1. szezonjában egész jól áll a 11. helyen -
G_ArchAngel #123551 Mondjuk a temat azzal le is zarhatnank, hogy ez F1 topic.
Orulunk a magyar fiuk es lanyok sikereinek, de majd abban a topicban, ami az altaluk kepviselt geposztalyrol szol. Ha majd F1-ben lesz magyar siker vagy kepviselonk (ha jol tudom a Red Bull egyik szakacsa magyar), akkor majd itt kibeszeljuk.
A tobbit remelem Totti torolni fogja. -
Nem hasonlítottam az otthoni szimekhez, csak azért írtam, hogy legyen egy kis F1 is XD
Am én is szimezek nem keveset. Sajna nem bírok ki 2-3 napot kormánytekergetés nélkül :D -
G_ArchAngel #123544
Oke, de ugye sejted, hogy nem ugy kezdodott, hogy Raikkonen bement a Sauberhez, hogy menne par kort a harom monitor kozott:D
Ne hasonlitsuk mar ossze azt a szimulatort, amit a napplaiban tekerget a sokadosztalyu bitfighter azzal, ahol a homersekletet, razkodast is tudjak erzekeltetni, raadasul valosaghoz kozelito hatasa van a beallitasoknak, nem egy haromallasu kapcsolo a menuben:) -
G_ArchAngel #123542
-
-
G_ArchAngel #123539 Akkor talan nem kellene Massa neven jatszanod!:D -
baszki. azt hittem, hogy jött valami hír amiről lehet beszélni, erre meg kisjancsik nyomják a "szimulátorral megváltom a világot dumát"... szerintem mehettek másik topicba, részemről pont lefoson milyen másodrangú netes ligában nyomtátok le a kovács józsit meg a kiss bélát a szomszédból... én is nyomtam már a flight simulatorral, de tudom hogy lezuhannék a gecibe ha nekem kéne vezetni...najo... fel se tudnek szallni...
szóval...tenyleg... hanyagoljátok már. -
F1-be is szimulátoron tesztelnek 
Barrichello meg Massa is szimezik otthon :D
Egyszer Hamiltonnal is összefutottam és ki is lökött :D -
G_ArchAngel #123534 "Én szimeztem nem keveset!
Ismerem ezeket az embereket akik szimulátorból real versenyautóba ültek át!
Több évig szervizeltem/építettem autókat!
Mentem néhánnyal vittek néhánnyal!"
Apam oktatott is, szerelt is es epitett is. Mindig jarmuvekkel dolgozott. Most is azt csinalja nyugdijaskent.
Olyan autokban ult, amit te autos kartyakon sem biztos, hogy lattal.
Ettol meg nem autoversenyzo.
Attol, hogy en mindent tudok a fotozasrol, tudok minden digitalis gepet kezelni, nem vagyok elvonalbeli fotos.
Az, hogy forumon osztod az eszt es meselsz lefekves elott nekunk tunderekrol es amit almodtal, nem leszel autoversenyzo. PONT -
Ugyan ez volt Norbival is a ringen:) forma3000-es teszten nem volt szervo leszakadt a keze 5 kör után... -
Ez nem így volt:) az Huttu volt:) és 5.10 kör után nem bírta fizikailag!!!! nem ugyan az arra készülni kell... -
Nem volt alkalmatlan csak felkészületlen.
Egyébként őt(Greger Huttu) győzte le a Wéber GPL-be :) -
Kemény fizikai kiképzésen válogatták az emberkéket. Ebbe a táborba a játékba leggyorsabb 16 vagy mennyi emberke került be. -
Jah rengeteg emberből kiválogattak párat egy baromi hosszú procedúra után. Igen és ők jók! Már akik megnyerték, de persze az nem úgy működött hogy ment egy jó időt a játékban és másnap már GT autóban ült... csomó alsó kategóriás autóval kellett menniük és ott is estek ki az emberek szép sorban. -
G_ArchAngel #123518 Nachtwey-nek igaza van, van az a szint, ahova inkabb nem megyek le. -
Azt néztük amikor felborult a csaj, hogy az ablakok üvegből vannak, mert úgy repültek a szilánkok hogy öröm volt nézni.
Ez milyen versenyautó?? -
G_ArchAngel #123515 Sokan vannak, akik azt sem tudjak mi az a szimulator vagy szamitogep. Amikor 20 eve eloszor mentem egy Golf I-gyel a nyiradi katlanban, akkor hamar rajottem, hogy ez nem Test Drive, mert itt nincs ujrakezdes. Nem is mentem ugy, mint az egyszeru ajkai autoszerelo vagy nyiradi banyaszgyerek, akiknek soha nem volt lehetosege PC-n jatszni. -
Nem szimulátorosok közt is biztos vannak, csak őket nem annyira vonzza az autóverseny, hogy legalább szimulátoron kipróbálják milyen :D
Ha tetszik neki akkor biztos megfog ragadni a szimulátorosok közt ha nincs pénze igazi versenyen próbára tenni magát. -
Nem a GT Academy volt?
Gran Turismo meg a Nissan szponzorálta őket. -
Natgeo-n láttam 1x azt hiszem ,hogy valami nagy szimulátorból válogattak embereket, és végül mehettek egy 12 órás vagy 24 órás versenyt is.....nem tudom már ki szponzorálta őket, meg hogy mi is volt valójában, de nem mentek rosszul. -
Ezt nem tudom, de van esély rá, hogy jó pár emberke jó lenne élőbe.
Aki a nagyobb itthoni, és nemzetközi ligákban ott van elől azok biztosan jók lennének.
Ezt csak egy teszt derítené ki, valami alap autóval, mondjuk a Suzukival. -
Ott már volt infó:) Norbinál volt hogy a proexesek jöttek az LFS ligába, látták hogy megy az ufó és mondták gyere próbáljuk meg az astrát... megpróbálta..
Mondták jó nézzünk egy versenyt!! oké... na ott K.Norbi második nap ment egy pályacsúcsot:))))