182278
  • IXEMGabeo

Petrov visszavág!!!:D
  • b-type
    Neki és Grosjean-nak van eddig a legkevesebb problémája vele, mivel a Lotus nagyon jól működik eddig, 3. helyen állnak futamgyőzelem nélkül, két nullás Grosjean futammal, és Grosjean mindkét nullás futamán jól időmérőzött.
    ..azaz a Lotus érez talán a legkevesebbet a problémából. gondolom ha a Merciben ülne mást mondana.
  • G_ArchAngel #124225
    Räikkönen szerint nem a gumikkal van probléma
  • Boncmester
    Igen, ezt mondtam én is pár napja, de ezt már korábban is éreztem... Ha egy 20 oldalú dobókockával dől el, ki fog nyerni, az bizony nem jó...
  • b-type
    2 dolog van benne, pl. én személy szerint nem értem miért nem hallgatnak Schumacher-re sokkal jobban, néha olyan érzésem van mintha haragudnának rá a résztvevők és a körítés is. Talán az eseménytelenebb/domináns időszaka miatt, vagy a Monaco-i eset miatt..nem tudom.
    De szvsz óriási hülyeség, mivel nincs esélye még egy hasonló domináns időszakhoz, de megélt és vezényelt már ilyet, és legfőképpen mivel egy legenda a pályán, aki óriási arcokkal meccselt a pályafutása során, sok pályát megjárt és sok fejlesztést megélt.
    Számomra kézenfekvő lenne hogy a véleménye elsődleges...amit a gumikról mond, az nem vicc..és messze nem a frusztráltságából ered, így gondolja és q'va sok alapja/futama/tapasztalata/győzelme van arra hogy így gondolja.
    Nem karrierféltő...sok más kritika sem érheti...nem kezdett volna motorozni, vagy nem tért volna vissza, ha félne a rossz megítéléstől.
    -Szal számomra ez érthetetlen....egyébként amit a görbe tükör ír a balesetről az is áll....MS mozdulatai követhetőek és számolhatóak voltak, Senna meg b'lfasz volt mint aki az üres körforgalomba hajtásnál megáll, és utána neked kezd magyarázni a követési távolságról..
    Nem mondanám idiótának,..de valszeg csak azért mert nem én ütköztem, és szimplán szerencsétlenkedésnek érzem.

A gumidolgokhoz: én ha abbahagyom az F1 nézését az ziher nem azért lesz mert eseménytelen volt/lenne...nagyon bírom a versenytechnikát munka közben.
    De ha kolompot kötnek a nyakamba, azt köszönöm nem kérem.
    Egyszer sem merült még fel bennem hogy ne nézzem pedig nézem egy ideje, most pedig abból a szempontból szemlélem ezt az évet, hogy simán lehet hogy jövőre kihagyom...tök mindegy hogy Hamilton vagy Grosjean..vagy más kedvenc itt megy. Nem értük szórakozom, max velük.
  • Master91
    Végre hála az égnek valaki alá támasztja hogy tényleg 2x váltott irányt Senna! Remélem 5x is át olvassák azok akik nem hitték / nem vették ezt figyelembe, és egyből Sumira kenték az egészet :D 40% Senna, 60% Sumi hiba.

Tökéletesen azt írta amit én gondoltam. Imádom ezt a görbe türköt.
  • Kit--Kat
    De azért most sem olyan véletlenszerű.

Ne felejtsük el, hogy a Williams egyrészt eddig sem volt gyenge, másrészt új kipufogóval jöttek.
    A Sauber megint jó volt, 5 hely erőből úgy, hogy Koba előbbről is indulhatott volna, ha nem áll le az autója kvalin.
    A McLaren újra polet szerzett és Hamilton nyerhetett is volna, ha nincs a büntetés. Button nem találta a beállításokat, van ilyen.
    A Red Bull nem olyan jó idén, (náluk inkább a bahreini futam volt ebből a szempontból nem normális), de azért Vettel büntetés nélkül így is elkaphatta volna Grosjeant is.
    A Lotus most is jó volt, mint korábban is, de nekik a hűvös időjárás betett.
    A Ferrarinak ez a pálya feküdt a legjobban ami a naptárban van + fejlődtek.
    A Mercedes pedig ha nem extrém hűvös az idő, lassú és gumizabáló.

A kiszámíthatatlanság inkább abban rejlik, hogy most mindenki közel van a másikhoz.
  • Jeffjohnson
    Jó cikk sok okossággal!
  • Boncmester
    Az első része igazából összefoglalja azt, amiről vitatkoztunk pár napra, hogy jó-e ez a mostani, "véletlenszerű" rendszer. Érdemes elolvasni!
  • Boncmester
    Barcelonai görbe tükör
  • madmanic
    [URL=http://sportgeza.hu/forma1/2012/05/16/frank_williams_maldonado_ingyen_is_kellene/]"Sie Frank Wiliams: H csak a pöcsét lógatja, a 35 milliójával együtt se szerződtettük volna[/URL]
  • Dietrich
    Charlie Whiting, az FIA Formula-1-es versenyigazgatója és biztonsági delegáltja ma megtartotta éves pályainspekcióját a Hungaroringen. "A pályán már láthatóak az öregedés jelei, de nagyjából rendben van" - mondta Mr. Whiting. Hozzátette: nagyon elégedett a 14-es (utolsó) kanyar új aszfaltrétegével, amely miatt számos kritikát kapott az F1-es pilótáktól. A rázókövek régi festékrétegét le kell szedni, helyette új, FIA-standard csúszásgátló festékréteggel kell bevonni a rázóköveket.
  • mcmoha
    Murray Walker & James Hunt. Meg szep hogy csucs a kommentalas.
  • McCartman
    és milyen elegánsan elhajtotta a riportert Ayrton.
    ilyet se látni manapság.
  • IXEMGabeo

na ezt nevezik kommentálásnak:D, hogy itt mennyire örülhetett a Tifosik, mert szinte ebben az évben Sennáék minden futamot megnyertek itt kivételesen Berger nyert:) ez a Jo Schlesser pedig nem sok lehetőséget kapott a Williamsben utána se:P
  • IXEMGabeo
    sokszor megnéztem és persze én is arra gondoltam h azt mondja Sennának szopjon le:D:D régi szép és PR mentes idők voltak azok xDDD

amúgy állítólag akkor Senna kicsit kioktatta fiatal kollégáját az meg mondta neki, hogy nem hallja jól ez volt a beszélgetés lényege:D:D:D
  • desigo
  • McCartman
    vajon mit mutogat Schumi 0,23nál?
    szopás az egész idény?
  • G_ArchAngel #124209
    Ezert kerdezem. Mert valahol azt olvastam, hogy a szamitogepek is tonkrementek.
  • madmanic
    szerintem a verseny közbeni adatokat a boxban is rögzítik a mérnökök.

• G_ArchAngel #124207
    Amugy Williams kiegese mit jelenthetett a csapatnak?
    A verseny kozben megszerzett adatok, elemzesek futam kozben azonnal tukrozve vannak, van egy real time online backup vagy az elegett szamitogepekkel egyutt kuka minden?
    Vizet is hasznaltak az oltashoz, igy sok eselye nem maradt az adathordozoknak.
  • G_ArchAngel #124206
    Raikkonen a Facebook-on… (szerintem nem sok idot tolt el vele:D)
  • G_ArchAngel #124205
    "Ron "csaló" Dennis"

Valami nekem kimaradt?
  • Kit--Kat
    Én sajnálom, egyrészt a pilóták miatt, másrészt Whitmarsh az egyik legszimpatikusabb csapatvezető. Remélem rendbe szedi box brigádot gyorsan azaz seggbe rúgja Sam Michaelst.

Jó lenne egy Kimi-Hamilton-Webber csata a győzelemért Monacoban, akár egy ilyen sorrendű végeredménnyel. :D
  • IXEMGabeo
    hmm most ugrott be, hogy igen pontosan 20 éve ütközött egy Sennával Schumi a Francia nagydíjon amiből majdnem verekedés lett:D

íme: a történelem megismételte magát kissé más formában

• IXEMGabeo
    nagyon fail a Mclaren, mint csapat idén. Csóri versenyzők most aztán rájuk jár a rúd...Sokan már Ron "csaló" Dennist követelik vissza:D:D
  • Kit--Kat
    Hamilton szerintem jobban izgul amikor boxba megy, mint a rajtnál. :D
    Csóri...
  • IXEMGabeo
    bocs nem ide akartam. Töröljétek plz!
  • IXEMGabeo

hétvégi futamon történt xDD
  • IXEMGabeo
    lol tényleg olyan, mintha megpöckölték volna:D
  • Master91
  • Master91

• Master91
  • Chris Lowe
    Lol hülye swiftkey...
    Kisegített a hamit hamutartónak... :-D
    De ha már belekezdtem :
    semmi bajom hamival semmi bajom a mekivel, de aki szerint ez pont most pont itt pont amikor van egy picivel gyorsabb történik véletlen annak bármit el lehet adni.
  • Chris Lowe
    De neked már egyszer leirtam, hogy ne a végeredményt nézd hanem a q2-őt ahol viszont Maldonado verte pár tizeddel hamutartó. Honnan a fenéből tudták előre, hogy mit megy a q3-ban??
    Hülyeség amit írsz, mivel a q2 alapján tankolják az autót és az alapján baromira necces volt a pole haminak.
  • Totti5
    2 liter kb 1 tized... közel 6 tizeddel nyerte meg a kvalit Hami... ha plusz 4 liter lett volna benne akkor is simán első. Ezt azért nem kellene erre a pár literre fogni, mert azon semmi az ég világon nem múlt, csak annyi hogy elsőből utolsó lett.
  • desigo
    Korrekt
    Börni bá és a biztosítók is a zsebükbe nyúlhatnának.
  • Minstrel
    "oké, akkor kérünk két komplett autót, köszi"
  • IXEMGabeo
    amúgy ennek ellenére sportszerűség 5-ös most nekik
  • IXEMGabeo
    Mclaren kész segíteni a Williamsnek

Ez most jól jön picit és így talán elfelejtik a kritikusok, hogy a benzinnel próbáltak kicsit csalinkázni. Jó taktika