• b-type
    2 dolog van benne, pl. én személy szerint nem értem miért nem hallgatnak Schumacher-re sokkal jobban, néha olyan érzésem van mintha haragudnának rá a résztvevők és a körítés is. Talán az eseménytelenebb/domináns időszaka miatt, vagy a Monaco-i eset miatt..nem tudom.
    De szvsz óriási hülyeség, mivel nincs esélye még egy hasonló domináns időszakhoz, de megélt és vezényelt már ilyet, és legfőképpen mivel egy legenda a pályán, aki óriási arcokkal meccselt a pályafutása során, sok pályát megjárt és sok fejlesztést megélt.
    Számomra kézenfekvő lenne hogy a véleménye elsődleges...amit a gumikról mond, az nem vicc..és messze nem a frusztráltságából ered, így gondolja és q'va sok alapja/futama/tapasztalata/győzelme van arra hogy így gondolja.
    Nem karrierféltő...sok más kritika sem érheti...nem kezdett volna motorozni, vagy nem tért volna vissza, ha félne a rossz megítéléstől.
    -Szal számomra ez érthetetlen....egyébként amit a görbe tükör ír a balesetről az is áll....MS mozdulatai követhetőek és számolhatóak voltak, Senna meg b'lfasz volt mint aki az üres körforgalomba hajtásnál megáll, és utána neked kezd magyarázni a követési távolságról..
    Nem mondanám idiótának,..de valszeg csak azért mert nem én ütköztem, és szimplán szerencsétlenkedésnek érzem.

A gumidolgokhoz: én ha abbahagyom az F1 nézését az ziher nem azért lesz mert eseménytelen volt/lenne...nagyon bírom a versenytechnikát munka közben.
    De ha kolompot kötnek a nyakamba, azt köszönöm nem kérem.
    Egyszer sem merült még fel bennem hogy ne nézzem pedig nézem egy ideje, most pedig abból a szempontból szemlélem ezt az évet, hogy simán lehet hogy jövőre kihagyom...tök mindegy hogy Hamilton vagy Grosjean..vagy más kedvenc itt megy. Nem értük szórakozom, max velük.