182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Amúgy iszonyatosan jó a kép, lelett szépen töltve és gyönyörködöm :). -
akkor szavazzunk(ha már állítólag demokrácia van)
kinek nyilik meg ez az oldal? -
McCartman #125875 ki kell ábrándítsam , a probléma az ön készülékében van. -
Tuti biztos "okostojás"Ne is foglalkozz vele 50 megás net,b@szik betölteni 1.5 év után sem 

-
McCartman #125873 sz -
McCartman #125872 hadoválsz mert láthatóan fingod sincs róla miket beszélsz.
mert mivan az oldallal? be van illetve , kinyitod a szemed azt nézed,
ha nem látod az már user error.
-
Ennél lényegesen gyengébb, és már lassuló gépen se volt vele gond. -
-
G_ArchAngel #125869 semmi baj nem volt vele, egy pillanat alatt bejott (i7, 16 GB, OSX, Chrome) -
McCartman #125868 milyen fosszar gépeken neteztek most komolyan?
-
pl. azt hogyan kell fórum képet beilleszteni!!És nem hadoválok te láma!!!hanem a hivatkozásról beszélek,ahonnan a képet betöltené.... -
grat, csak a fél króm fagyott le:D:D -
McCartman #125865 mit gyakoroljak és milyen oldalról hadoválsz? -
Gyakorold még egy kicsit,ráadásul az oldal is egy rakat szar,ahol van
-
McCartman #125863 mit akarsz , csak 9933 x 14043 felbontású.
-
McCartman #125862 hát , nálam nem volt vele gond.
-
Bakker ilyen nagy méretű képet linkbe légyszi! Hát szétfagy a gép bazze... -
tessék
itt pedig egy videó:
-
Megnéztem újra a valenciai futamot.
Szerintem ezt nehéz lesz idén felülmúlni izgalom szempontjából.
A leintés utáni percek is felejthetetlenek maradnak.
-
Ebből nagyobb nincs? -
-
kicsit off de azért on részben, Sergio Pininfarina meghalt tegnap -
A legfrissebb jelentések szerint a délelőtt balesetet szenvedő Maria de Villota sérülései súlyosak, de állapota stabil. A baleset lehetséges oka is megvan. -
Szerencsétlen. Remélem felépül teljesen! -
nem jött át..sebességről van fogalmuk..
nem én erőltetem a nőket a F1-be se az IC-be..GP3-ba már 3 is van..csak ha mindenáron nőket akarnak, akkor válasszanak olyanokat akiknek már van tapasztalatuk ráadásul Silvestro és Legge tudja mi az a ECU. -
"Ha már mindenáron nőt akarnak F1-be" "már van fogalmuk oválról"
-
A Racecar-engineering feltételezése szerint az MR01 lefulladásgátló elektronikája (mely az elrajtolásnál segíti a versenyzőket) zavarhatta meg de Villotát a kör végén. A tapasztalatlan versenyzőkön, akik először ülnek be F1-es gépbe, könnyen kifoghat ez a rendszer - írja az oldal. Ahogy lelassítanak, hogy megállítsák az autót, vagy azért, hogy lassan kanyarodjanak be – például egy garázsba -, felemelik a lábukat a gázpedálról, és hagyják, hogy leessen a fordulatszám. Az ECU ezt érzékeli, és körülbelül 50%-ra állítja a gázt, miközben az autó még mindig 1-es fokozatban van, mely egy hirtelen kigyorsítást eredményez, mint amilyen a hírek alapján is történt –elemzi az oldal.
majdnem lefejezte magát kb az emelőhátfallal vagy mi az -
"Maria de Villota suffered "facial and head injuries" and was "stable" on arrival at hospital "
-
rálépsz a fékre nálad is blokkol..még nem mondták azt sem műszaki hiba vagy elbambulás az ok.. -
"A SkySport információi szerint a hátsó kerekek blokkoltak, ezért vesztette el uralmát az autó felett de Villota" -
És ha műszaki hiba volt az autóba? -
Ha már mindenáron nőt akarnak F1-be akkor keressék meg ezzel Danicát vagy Silvestrot vagy Leggét (utóbbi már átélt egy nagy balesetet is 2006-ban) nekik azért már van fogalmuk oválról, road pályáról, ők talán nem fognak álló teherautóba hajtani. -
Angolul tudoknak. -
Délelőtt számoltunk be róla, hogy ma tesztel először a Marussia női pilótája a csapatnál. Maria De Villota tesztje azonban a vártnál rövidebbre sikerült. A versenyző súlyos, egyes jelentések szerint életveszélyes balesetet szenvedett. -
A Marussia csapata bejelentette, hogy szerződtette tesztpilótának Maria de Villotát, aki korábban már a Lotus Renault-t is tesztelte. -
-
Maria de Villota, a Marussia tesztversenyzője , aki nő,a Duxfordi reptéren tesztelt, installációs kört csinált, majd mikor jött vissza a boxba, belehajtott egy teherautóba.
z East of England Ambulance Service szóvivője, Gary Sanderson a következőt nyilatkozta:
„Egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, és miután a rohammentők a helyszínen elvégezték a szükséges beavatkozásokat, az Addenbrookes Hospitalba szállították további ellátásra” -
G_ArchAngel #125839 Tudtam, es engem nem is zavarna, de szeretnek mar studion kivul is fotozni...:/ -
Mit sírtok G? :D nem tudtátok, amikor elindultatok oda? :DD
-
G_ArchAngel #125837 Sirok b+… A Napot akkor lattam utoljara, mikor apam a kertet mutogatta korbe Skypeon:)