182278
  • G_ArchAngel #126317
    Grosjean-rol annyit, hogy szerintem a kedvence lesz sokunknak 1-2 even belul, ha el nem cseszi a dolgait es az aktualis csapata nem szurkiti bele a mezonybe, mint ahogy ez Nico-val is megtortent.
    Lehet belole 2. Vettel vagy Alonso, de jovore nem hibazhat. Iden meg csak tanuljon, kell egy ev megtanulni a sajat hatarait.
  • G_ArchAngel #126316
    Én is gyakran írok hunglish-ül, de a 'stylusáról' már nekem is furcsa volt:)

Legyen az már 'stílusáról' vagy 'style-járól':)
  • b-type
    Maldonado kénytelen volt megcsinálni, 39 kört volt kénytelen lezavarni a keményeken, gyakorlatilag 1 kerékcserén volt, ..és végül is nem esett a tapadása, '38-39-s köröket futott a végén, a közepén, és az elején is az etapjának.
    Nyílván tök mindegy volt, inkább teszt volt mint versenyzés, hiszen körös hátrányban volt.
    Grosjean stylusáról nem igen szólok, lévén szerintem qva jól vezet :)
  • McCartman
    Örülök Spanak , de egyszer azért megnéztem volna azt a francia pályát is.

1
    2
    3
  • G_ArchAngel #126313
    Mondjuk elfekezese nem, de legalabb harom palyaelhagyasa, kanyarszelesitese volt most Kiminek.
  • McCartman
    A stílus maga az ember , ha így beszélsz nem tudom miért csodálkozol hogy ugyanazt kapod vissza. Kettőnk közül te vagy az aki az élő fába is belekötne.
    Részedről már három hozzászólással ezelőtt lezártad a témát , jó lenne ha tartanád is magad hozzá mert ennek semmi értelme.
  • Chris Lowe
    Természetesen meg lehet, más kérdés, hogy van - e haszna. Eddig azért mindig volt olyan aki bepróbálta több kevesebb sikerrel, de - és ez a lényeg - itt senki valszeg nem véletlenül. Persze perez vagy grojeant nem tudjuk mi lett volna, viszont mint kiderült a többi kolléga versenymérnöke sem eröltette. Egyébként ha már lotus akkor vezetési stílus alapján ponthogy raikonnennel lehetett volna bepróbálni. Grojean támad küzd elfékez stb. Ilyet rai tól nem látsz, szvsz jobban tud vigyázni a gumikra.
  • Chris Lowe
    Lol, te egy kerékcsere vagy?? Merthogy én a kerékcserét idiótáztam le, nem téged. De fölösleges veled tárgyalni amíg mindent félreértesz, tényleg kéne neked egy jó magyartanár... ha meg direkt érted félre és csak kötözködsz az még rosszabb.
    Áhh végülis mindegy, téma részemről lezárva.
  • b-type
    nyilván meg lehet csinálni...csak az a kérdés hogy akkor hogy alakul a futam.
    Arról nem kaptunk képet, hogy Grosjean mennyit tudott volna menni a lágyon, de meg lehet csinálni a versenyt 1 kerékcserével.
    Nem tudom mennyi volt még a gumijában, de a 24 körös gumijával azért az egyéni legjobbját futotta, sőt Koba' is elég későn futotta az egyéni legjobbját...nagyon valószínűnek tűnik, hogy ezek a kemények még bírták volna...sőt az is, hogy a lágyak is jók lettek volna még...itt inkább az a probléma, hogy valaki elindítja előnyszerzésből a gumicserét, és az a közvetlen ellenfeleit lépésre kényszeríti (ha gyors persze), és minden 'közvetlen' ellenfélnek vannak még közvetlen ellenfelei....azaz mindenkit érint kivéve aki 1 kiállásra tervez.
    ...
    Nem tudom Grosjean milyen gyors lett volna 1 kiállással, következtetni lehet rá, de igazán ez nem számít.
    Amíg Grosjean össze nem rakja önmagát, addig nincs miről beszélni...két kedvencem közül ő az egyik, de nem meghatározó erő még a pályán.
    Kimi köröket ver rá ezen a téren, szal ennél több kell.
    jó rajtok,...és beleverni a fejekbe, versenyzők és nézők fejébe, és ezt neki kell megcsinálnia.
    Ebből a szempontból tök mindegy Kimi-vel összehasonlításban mit csinál, gyorsabb vagy sem, amíg nincs 'jelenléte' a pályán addig nem lesz vége a 'baleseteknek'.
    Ez egy fontos év neki, ha elveri Kimi-t az csak egy folyamat része szabad hogy legyen, nem maga a cél.
    Meg kell alapoznia a jelenlétét szvsz.
  • szabii98
    Amúgy hogy vannak a szponzori festések kiadva? Megmutatják a kocsi tervrajzát és oda írják hogy rear wing 20 million £?
  • McCartman
    Régi szép időkben még BMWk és Hondák feszültek egymásnak.
    Ma ennyire futja.
  • Master91
    Mikor lesz Pepsi? :D
  • McCartman
    Red Bull vs. Coca-Cola
    gigászok csatája.
  • McCartman
    Te kezdtél idiótázni , örülj , hogy finom voltam és nőies.
    Ez semmit nem jelent , főleg nem zárja ki , hogy működőképes taktika lett volna. (Grosjean , Perez)

'Ne legyél már tájékozottabb mint a francia versenymérnöke' , elvégre ő csak tisztában van a pálya állapotával , vesenyzője tempójával, beállításaival bezzeg te a tévé elől biztosan jobban értesz a munkájához.
  • IXEMGabeo
    ez is olyan mánia lesz, mint a Balotelli cucc:D:D:D
  • pedobear
    Mark Webber’s Big Jump
  • pedobear
  • pedobear
    Mi gőzölög weber alatt? talán a szar?
  • McCartman
    4 körrel a vége előtt már nem fogják a csapattárs ellen uszítani , Schumi előtt meg volt bő 10 másodperces előnye , csak simán visszavett.
  • IXEMGabeo
    és Vettel ujjmutogatása pl?:D

Még talán Webber az a mezőnyből, akinek pont, hogy őszintének tűnhet az öröme:D Emlékezz vissza mikor 2 éve Barcelonában a sisakját is kidobta a nézők közé
  • pedobear
  • pedobear
  • pedobear
  • G_ArchAngel #126294
    Ausztral, mint a kenguru:)
    Allandoan igy ugral, kiveve Monaco, mert ott bele a medencebe:)
  • kifli
    annyira hatásvadász, ahogy így ugrál. Mintha megrendezett lenne az öröme...
  • Zomil
    Jujj mekkora hülyeség ez a cikk... :D
  • G_ArchAngel #126291
    Mar volt rosszabb fotoja is, mint egy gozolgo csokitekercs, olyan a Santander logo alatta :D

• G_ArchAngel #126290
    7 es fel oraja mar volt...
  • passatgt
  • Firerock
    HOSSZABBÍT A BELGA NAGYDÍJ
  • Chris Lowe
    Nah még egy utolsó hsz..
    Ha neked ez jött le a hozzászólásomból akkor menj vissza ált. iskola negyedik osztályba , mert ott tanítják a mondatértelmezést. Észlény kiütötte a biztit nem vagyok sem a haverod sem az ismerősöd.
    Az hogy te beugrassz a kútba is a Renault embere után te dolgod én maradok a tiszta tényeknél ami azt mutatja, hogy az első 15 két kerékcserét tolt és nem lehetett megcsinálni sem 30/70 sem 40 //60 százalékban elosztva. Ennyi, kérlek kerüld a személyeskedést, tanulj tőlem. :-)
  • G_ArchAngel #126286
    Nem tudom, a 48. kor kornyeken 3.5-re volt Kimitol es 6.5-re fejezte be. Valamiert kapott koronkent 0.5-t, de lehet, hogy csak a LiveTiming volt rossz.
  • Ulvar
    elképzelhetőnek tartom én is. Olvastam egy másik cikket...egy Coke Zeroval nagyon durva festése lenne :O. De komolyan.
  • McCartman
    Coca-Cola Mclaren
  • IXEMGabeo

:)
  • Ulvar
    Tipikus...Tipikus....a jó büdös......................********************************** FIA-nak a ******************************** oda......büdös rohadt ........fúj...addig nem volt gond amíg Norbiék a vadonatújjal nem voltak az elejében...érdekes....
  • McCartman
  • RatBaG #126280
    FIA, no komment...

http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20120709
  • G_ArchAngel #126279
  • pedobear
    Egy barom újságíró találta ezt ki