182278
  • Totti5
    Hamilton

"Holnap szoros lesz a verseny, és úgy tervezem, mindenkit levadászok az élről."

• McCartman
    Na , nekem meg Vettelből van már elegem.
    Egy Schumi 8. VBvel mondjuk bármikor kiegyeznék.
  • Totti5
    Azért az túlzás hogy Massa szintjén van a Ferrari. Alonso akármekkora versenyző attól hogy ő vezeti az autót nem lesz több leszorító erő és tapadás:) Massa a Ferrari teljesítményéhez képest lassú és teljesen szétesett... amit ma is művelt.
  • IXEMGabeo
    Én márcsak abban reménykedem, hogy lehúzza ezt az 5 évet vb cím nélkül lehet akármilyen fenomén:D ennyi kívánságom csak lehet...

Idén szerintem Vettel lesz a vb ismét. Valahogy összehozza majd a Red Bull meglátod...
  • McCartman
    Ja , hogy ilyen régre nyúlunk vissza.
    Persze , mikor Hamival összekerült akkor a tipikus 2 dudás egy csárdában felállás valósult meg , vicces volt mit műveltek mint két hisztis gyerek. Az azóta eltelt időre céloztam , de mondtam is.
    Egy Piquet , Trullit , Fisichellat ne hasonlítsunk már Alonsohoz , ég és föld a különbség , nyilván nem véletlen alapoztak rá az előzőek ellenében.
    2010ben egyedül Vettel bénázása miatt lett ilyen szoros a VB , azzal a csomaggal sokkal hamarabb be kellett volna húznia , normál esetben köze sem lett volna a Ferrarinak hozzá.
    Az a kármentés viszont amit Alo az idei szezon elején csinált bravúros , lyukas garast nem adott volna senki a vörösök VB címéért de életben tartotta a reményeket. Az autó valós teljesítménye lemérhető valahol Massa szintjén , ez a plusz már az Alonso-faktor.
    Az egyik (ha nem a ) legjobb pilóta a mezőnyben , érdekes lenne látni , mi sülne ki belőle ha egy hozzá mérhető versenyző lenne a csapattársa , szerintem nem omlana össze , (elég nagy pofon volt az Hamiltontól anno , jó tanulópénz) megbirkózna a feladattal.
    De ezt valószínű sosem fogjuk megtudni , a Ferrarinál legalábbis , márpedig szvsz onnan fog majd visszavonulni.
    Az olaszok meg nem hívei a csapaton belüli rivalizálásnak.
  • IXEMGabeo
    és tudod itt jön elő az, hogy a versenymérnöke is hasonlóképp körbenyaldosta mondván ő a tökéletes és ő sosem zökken ki...a nagy frászt. Idén azért be kell vallani sok minden a kezére játszott...Montrealt fel ne hozd példaként, mert azt a csapattal szúrták el közösen ugyanúgy, ahogy a múltkori futam győzelmet is...
  • IXEMGabeo
    Amire még konkrétan gondoltam az az, hogyha úgy alakulna ki lehetne őt zökkenteni...Lehet azt gondolod annyi tapasztalatot gyűjtött, hogy ezt már "kinőtte", a frászt, rögtön beszarna (belül lélektanilag, viszont sajtónak nyilván mást mutatna), ha egy Rosberg, Hamilton vagy akár egy Vettel lenne a csapattársa...
  • IXEMGabeo
    Amikor Hamilton volt a csapattársa, ha kedvezményezett volt, ha nem 2x vb győztesként érdekes mód baromira kizökkent...azóta a Renaultnál Flavio befenyítette Pique-t, de mivel az autója nem is volt versenyképes így nem is volt annyira középpontban, mint amikor vb esélyes volt. 2009-ben is ez volt aztán jött a Szingapúri botrány. Ha azt vesszük, hogy ott ártatlan volt szintén egy rutintalan versenyzőt ültettek mellé. 2010-től pedig versenyzik egy majdnem halálos balesetet szenvedő csapattárs ellen, aki azóta is szenved, kínlódik e mellé még a Ferrari is nyilván mivel ő a vb pilóta teljes mértékben mögé áll. Nagyon jól tudja maga köré szervezni a csapatot, de mikor Flavio keze alatt dolgoztak a versenyzők szinte mindenkit kivétel nélkül eltakarított előle az öreg. Pedig egy Trulli, Fisichella nem volt kutya ütők már akkor sem...Hiába nincsenek a mezőnyben. Alonso előtt végig ott volt a sárga köves út még akkor is, ha a technika 2 évig nem állt igazán a rendelkezésére. Tavalyi Ferrari sem volt győztes autó az igaz, de azért 2010-ben és most idén is ott az esélye...
  • McCartman
    Az elmúlt két évre (meg az idei évad első felére) visszatekintve finoman szólva sem lehet mondani , hogy minden a kezére játszott volna , az ezt megelőző Renaults időkben meg pláne , nem tudom miről beszélsz.
    Több mint 100 pont van közte meg Massa között , ki takarítja ki előle az utat?
    Nálam se ő az abszolút favorit de azért ne ferdítsünk már ennyire vele kapcsolatban.
  • IXEMGabeo
    tudom, csak emlékszem rá, hogy te neked sem tartozik a kedvenceid közé
  • IXEMGabeo
    Azért van kussban, mert minden a kezére játszik...egyébként közel sem olyan koncentrált, ha nyomás alá helyezik csak előle mindig kitakarítják az utat (csapattárs szempontból) és szépen, ha úgy alakul ahogy eltervezi akkor minden oké. Viszont Vettel is kezd hasonló lenni főleg azóta mióta egy ostoba Karthikeyanos esetnél mennyire kibukott h ő is gyerekes...
  • G_ArchAngel #126625
    Alonso-val, mint pilotaval semmi bajom nem lenne, teny, hogy a leggorenyebb a jelenkori F1-ben, de ez nem cukisag verseny.
    Ellenben a szurkoloi kozott meg nalam is nagyobb seggfejek vannak, ami genetikai csoda, raadasul az SG-re jarnak...
  • V43 1105
    Jujjujj most a Csalfonzó fan Firerocktól kikaptok
  • McCartman
    hát nekem sem volt a kedvencem , akkora arca volt , hogy alig fért be a boxba , mint Hamiltonnak anno.
    De határozottan jót tettek neki a szopórolleren eltöltött rönós évek (vagy csak felnőtt agyilag is) , visszább vett és leszállt a földre ahogy Lewis is.
    Nomeg amit sokszor kihoz(ott) a fostalicska Ferrariból az klasszis teljesítmény.

A Ferrarihoz érkezése se volt túl szimpatikus , de arról sem feltétlen ő tehet.
  • McCartman
    kiestünk a teljesítményablakból?
    aha.

"újságírók" szégyene.
  • IXEMGabeo
    ja az amerikai nagydíjon még abban az évben...

mindkettő csapatutasítás volt csak az egyiknél Alonso elkezdte a hisztit és a mutogatást, amit általában csinálni szokott, ha valami nem úgy alakul ahogy eltervezi. Schumi ezt sosem csinálta és emberileg itt a különbség a 2 versenyző között. Még, ha apróság is, de számít azért valamit...
  • Master91
    + miután VB lett, ő is át engedte az egyik futamon Barinak az 1. helyet, és úgy ünnepelte őt a dobogón mintha Bari nyerte volna a vb-t.
  • IXEMGabeo
    Schumi nem kezdett el pofázni, hogy engedje el Barrichello nagy különbség ám...
  • pedobear
    Nico a 2. leggyorsabb volt a Q1-ben a kemény keveréken, de az esőben szenvedett az abroncsok megfelelő felmelegítésével. Ilyen körülmények között, ha egyszer elveszted az abroncsaid hőmérsékletét, akkor azt már nem nyered vissza, így biztosan kiestünk a teljesítményablakból.
  • IXEMGabeo
    Alonso gyűlölet mindig is volt. Kérdezd G_Archangelt:D Ne tudd meg régen mi ment itt. Rekordot még mindig a Kimi vita viszi Falcon83-al:D
  • McCartman
    akkor Schumachert is gyűlölöd , ugye?

persze értem én , mindig az ellen drukkolunk aki épp fölényben van , sokaknál így megy.
  • Firerock
    Legalább ezzel logóval nem linkelnél ilyen videókat....
  • Firerock
    Rögtön mentegetőzni kell,bár,más nem jut neki...
  • Master91
  • McCartman
    lol mi ez a masszív Alonso gyűlölet ami itt folyik.
    már nem Vettelt trendi utálni?
  • Master91
    Miért, kötelező? :D
  • Firerock
    El ne ismerd hogy jó pilóta!
  • Master91
    Sajtó tájékoztatón Webber nem kicsit vakarja a tökeit amúgy :D
  • Kit--Kat
    Alonso sosem volt különösebben gyors a német pályákon, csak sokszor Alonsosan jól jöttek ki neki a körülmények.
  • Peter1
    Perez 5 helyes rajtbüntetés Alonso és Raikkönen feltartása miatt.
  • IXEMGabeo
    ja bocsi:) nem rég változtattak nevet
  • tmp
    de f1-live is jól alányalt "mágus" alonsonak, komolyan mintha slicken nyert volna vagy nem is tudom.. szánalom.
  • tmp
    Az időmérő végéré már már éreztem a fekália illatát ami mezei nyelve hegyéről éreződött (alonso). szánalmas amit ez a csatorna és amit ez az ember művel, a csajtól rendesen frászt kapok, hogy tehetnek be egy csajt ilyen helyre? a wcmet nem takarítanám vele mert ahogy megszólalna kádba folytanám. Holnaptól sky streamen nézem a hátralévő futamokat és időmérő edzéseket.
  • Minstrel
    ez a kép 24 év múlva készült
  • Master91
    Caterhamtól :D

Azt hittem idén jobbak lesznek Kovaleinenék, nem tudom miért nem tudnak haladni :/
  • Master91
    Bocsi hogy meg merem mondani a véleményemet. Elnézést kérek őfelségétől.
  • IXEMGabeo
    még nem is tűnt fel senkinek, de a HRT alig 1 secre van elmaradva a Lotustól a Marussiával is majdhogynem egyszinten vannak...az élmezőnyhöz képest cirka 4 sec a különbség. Azért ez nem rossz bár, ha figyelembe vesszük, hogy 2010 óta vannak, akkor ez csekély fejlődés...bár ebben közrejátszik az alacsony ktsvetés és a teszttilalom
  • pedobear
  • pedobear
    Nők doppingolják Alonsót
  • pedobear
    "Ferrari drukkerként boldogságot kivánok nekik, de Alonso jobb ha köt házassági szerződést mert nem ő lenne az első aki megszivja az orosz szépségekkel."