182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #126716 Button kiöregedett:D ember, ahogy idősebb egyre jobb lesz...Tavalyi szezonja után ezt mondani? és most, hogy gyengélkedik máris leírjátok?
Nem, Button igenis bizonyította, hogy világbajnok alkat, hihetetlen taktikai érzéke van és nagyon finom vezetési stílusa, amivel a gumikat (mostani Pirelliket nem igazán) nagyon tudja kímélni. 32 éves ráadásul méghogy kiöregedett.. -
hihetetlen, m1 baszki egy interjút (Zolival) nem tudnak ezek összehozni
lol -
IXEMGabeo #126714 milyen nudli csapatra gondolsz? Renaultra?:D Amelyik akkoriban a Mclarennel együtt porig alázták a mezőnyt? 2005...Ferrari írtó gyenge volt a Bridgestone hülye gumiszabálya miatt így esélye sem volt beleszólni a Renault-Mclaren küzdelmekbe.
Az a csapat, amelyik fölényben volt a 2006-os szezon 1. felében és a Ferrari sehol nem volt szinte tőlük...
Most konkréten nem értettem mire gondoltál vagy melyik nudli csapatra gondoltál.
2007-es szezonban Hamiltonnal mindketten elszúrták a vb-t. Mind a ketten balfaszok voltak és Raikkonen röhögve megnyerte a vb-t a gyengébb Ferrarival...Azzal a Mclarennel ugyanúgy bajnoknak kellett volna lennie, mint a RB-al Vettel 2010-ben. Vettelnek összejött Alonsonak joggal nem amikor végighisztizte az évet...
Még mindig nem mondtam azt, hogy egy szar versenyző lenne szóval nem értem min vitázunk -
Mivel Vettelt tartom a másik legjobbnak,ráadásul neki szurkolok amióta az F1-ben van(persze Sumin kívül)ezzel sztem meg is válaszoltam..
Button lassan kiég,Hami,ha fejben rendben lenne,néhány vb címre sanszos.
De Sumit sztem egyedül Vettelnek van esélye befogni... -
Vettelt nem tudom, ő nekem még mindig fekere ló, mert ez az utcahossznyi előnnyel rendelkező RB-vel nyerni 2x VB-t ez nem mévadó számomra.
Hamilton biztos nem. Emlékezz csak 2007-2008 utolsó futamaira, ahogy összeomlott fejben, vagy a tavalyi ámokfutásaira.
Button már kiöregedett. Sok éve elment a hondánál a csodára várva, aztán mire beérett a csoda arra ébredt jó, ha kétszeres világbajnok lesz valaha, de szerintem az se valószínű. Jó pilóta, de nem klasszis.
Roseberg se mutatott eddig semmit. Ahogy grosin ennyi után látni, hogy jó autóval gigaász lehetne rózsin úgy nem látom, hogy alapos kisiparosnál valaha is több lesz. -
Addigra már kétszeres világbajnok volt egy nudli csapattal a sumák-ferrári szent sorozat kellős közepén (vagy inkább lezárásaként). 2007-ben a meki erősen betartott neki pedig gondolom mindent megígértek neki, csak hogy a regnáló kétszeres világbajnokot megszerezzék, aztán mikor teljesen összeveszett velük, és szerintem éppen hogy csak azt nem mondták neki, hogy cseréld magadnak a kereket öcsi, akkor is egy ponttal csúszott le a végén az élről.
És amúgy ezeknek semmi köze ahhoz, hogy ő a leggyorsabb, legtechnikásabb, legskillesebb pilóta avagy sem, mert vki attól lesz az, hogy az, és attól nem, ha nem az. Ő pedig az, csak a vak nem látja. -
IXEMGabeo #126710 világ legjobb pilótája titulus még a versenymérnökétől is túlzó. Térjünk vissza erre 8 év múlva amikor neki is sikerül 5 vb-t nyernie a Ferrarival. Akkor elismerem, hogy Schumival egyszintű:) Kész lezárhatjuk ezt is...
Egyébként honnan tudod, hogy egy Vettel, Hamilton, Button, Rosberg négyes nem-e jobb versenyző nála? na? -
Pedig nyugodtan beletörődhetnél,(ha Sumit kivesszük a sorból),akkor bizony jelenleg Alonso a legnagyobb "ász" ebben a mezőnyben és ezt már többek között én is leírtam ide kb 5-6 éve...
Persze ez nem azt jelenti,hogy ő a legnagyobb tehetség is! és mondom ezt annak ellenére,hogy nem hinném,hogy van nálam nagyobb Sumi fan, ezen fórumon.És ha visszalapozgatsz 10-12 évet,meg is találod miért. -
IXEMGabeo #126708 "Szóval azt hiszem csak úgy tudom szummázni a mondani valóm, hogy bár nincs igazad, de legalább annak örülhetsz, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy éjjelente még mindig az ágyadba pisilsz.
Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült. "
hahaha jót nevettem ezen
-
IXEMGabeo #126707 Amiket már más is taglalt itt, hogy Alonsonak nem szerencséje volt a tegnapi időmérőn, hanem szimplán a Ferrari csapat taktikázott ügyesen a gumikkal.
A régmúltat kifejtettem régebben is. Neked van egy elképzelésed arról, hogy Schumi a nagy csaló, én pedig sosem csalóztam le Alonsot, habár arról is vannak tények, hogy 2007-ben De La Rosától megkapta azokat a bizonyos adatokat...(ezt is 100x átbeszéltük), én csak annyit mondtam, hogy egy kissé a szerencsésebb versenyzők közé tartozik, aki elől a csapattársakat olykor eltakarították az útból. Ennyi és kész...nem értjük meg egymást -
Hivatalos: Megtarthatja helyét a Red Bull -
IXEMGabeo #126705 vicceltem csak, nagy a felháborodás ott egyébként
mindenki döntse el maga mi lett volna a helyes döntés
-
-
Chris Lowe #126703 Most volt a Porsche kupa, tökéletes a pálya állapota. -
Az hogy egyesek szerint mázlija van, mások szerint nem nekem való ez, meg ilyenek, azok olyan komoly és megalapozott tények, hogy azokat valóban nem tudom érdemben cáfolni csak a frédi-bénis kommentemben leírtakkal, amik a rög valóságba kellene, hogy visszarángasson benneteket, de az ilyen mértékű intellektuális fölényt nem tudják kezelni az alacsonyabb létformák.
Vagy mégis mit vársz, mit írjak? Hajtogassam tovább, hogy a víz elmossa az élcsapatok közötti különbségeket, ilyenkor az nyer aki jobb. Hivatkozzak az év elejére, amikor a HRT színvonalú F2012-vel is vezette a tabellát? Hivatkozzak 2010-re, amikor a fényévekkel jobb RB-al alig bírták bemákolni előle a vb címet? Hivatkozzak 2007-re, amikor az év közepétől már az is kegy volt a mclarentől, hogy felrakták mind a négy kereket a futamra neki, annyira utálták, mégis 1 ponton ment el a vb cím? 2005-2006, amikor még minden sumákról szólt, oszt mégis mégis. De ezeket felhozni butaság lenne, mert egy rögeszmecsere nem a tényekről szól, hanem hogy ki tud keményebbet odaszólni.
Szóval azt hiszem csak úgy tudom szummázni a mondani valóm, hogy bár nincs igazad, de legalább annak örülhetsz, hogy rajtad kívül senki nem tudja, hogy éjjelente még mindig az ágyadba pisilsz.
Vagyis ... a francba, mostmár ez is kiderült.
-
Chris Lowe #126701 :-D -
IXEMGabeo #126700 Brit kutatók szerint Chris Lowe és a motorsportal felhasználók nagyrésze szereti a feltételezéseken alapuló összeesküvés elméleteket 
-
nem lesz itt ma eső :S -
IXEMGabeo #126698 Utolsó sorokkal egyetértünk
Grozsiban van lehetőség, csak még forrűfejű kicsit
-
IXEMGabeo #126697 Botond a világ legjobb pilótájának kiáltotta ki olvass vissza...Ilyen a drukkerség amikor elveszti az objektivitását valaki...;) -
IXEMGabeo #126696 és csak ennyit tudsz írni azok után, hogy a tényekkel szemben is alulmaradtál -
Chris Lowe #126695 Meg nem erősített információk szerint a FIA vezetősége kapott fejenként 1-1 infinityt. ;-)
-
12:58 – Meg nem erősített információk szerint az FIA mégsem bünteti meg a Red Bull csapatot, így Sebastian Vettel és Mark Webber is megtarthatja a helyét a rajtrácson. -
McCartman #126693 Mindenki rajtol a helyéről. -
Nem érdekes, hagyjad. A sport és a drukkerség ilyen, hogy objektív dolgokat figyelmen kívül hagyunk (igen, én is). Nincs is ennek jelentősége, leírta mindenki a véleményét, észrevettük, hogy jé, azok nem fedik egymást 100%-ban, az élet meg megy tovább.
Amúgy én grositól várok csodát. Benne látok komoly tehetséget. Ha idén el tudna csípni 1-2 futamgyőzelmet (véget érne a pech szériája), akkor az évtized meghatározó pilótája lehet. Ha nem, akkorlehet elkallódik, mint oly sokan a 80-as 90es években, akik komoly reménységek voltak. (kis híján így járt Button és Rajkusz is, akik utolsó pillanatban húzták be a vb címet, mint anno hill, vilnöv, vagy még régebben mansell mondjuk) -
Chris Lowe #126691 Hamilton is a drs szakaszban bízik, kell is neki, mert maldonado nem lesz egyszerű előzés nélküle... :-D
Egyébként miért is nem büntették meg a múltkori perez akció után? (mert a pénzbüntetést kiröhögi itt minden pilóta) -
Chris Lowe #126690 Te értelmezted amit írtam?
Merthogy nem az volt a lényeg, hogy Button milyen pilóta vagy hogy alonso csalonzo e hanem, hogy az egyik legjobb pilóta. Ezt fogalmazta meg Botond is és ezt akkor sem akartad értelmezni. -
jah elverte tavaly, és most? attól merrt rossz pazba volt, nem jobb pilóta button mint hamilton.. -
IXEMGabeo #126688 arra akartam utalni, hogy Hamilton pedig Alonsoval bánt el több dobogónak köszönhetően...
Webber nagy haverja Alonsonak ő lehet beállna mögé, de Button érdekes tészta lenne. Ha Massához viszonyítanánk akkor Button Alonsoval lenne egyszinten, de ezek mind feltételezések.
A másik, hogy most nem csalóztuk le Alonsot, csak beszélgettünk arról mennyire túl van kicsit hypeolva manapság és tisztáztuk azt is, hogy egy jó taktikának köszönhetően nyert tegnap... -
A Marussia Formula-1-es csapat tesztpilótája, Maria de Villota saját kézével írt levélben köszönte meg a támogatást. -
IXEMGabeo #126686 nem degradálnám le pont Buttont és Webbert:D Button pedig pont azt a Lewis Hamiltont verte meg tavaly, aki még egyetlen csapattársa ellen se szenvedett vereséget...hagyjuk már ezt...nem jó példa -
Chris Lowe #126685 Azért nagyrészt érthető Botond is, ti nem akarjátok megérteni. Mint írtam ebben a mezőnyben Alonso az egyik legnagyobb ász, csak az nem veszi észre aki szemellenzővel jár. A Ferrari egy webber, Button kaliberű pilótával max. a harmadik helyért küzdene, messze nem lenne vb esélyes.
Alonso valszeg 100 százalékig kihasználja és igen lehet, hogy ha lotusban ülne akkor már lenne legalább 1 győzelme a lotusnak(vagy 3 a mercinek vagy a williamsnek)
És mielőtt a sok szaki kikiáltana alonso fannak akkor el kell keserítsem, én is csalonsozom kifejezetten utálom az ilyen agresszív embereket, egyértelműen látszik, hogy mindenkin átszalad csak a saját érdekeit nézi, vicc, hogy anno a mekinél nem büntették meg, totál egyértelmű, hogy tudott az adatlopásról és kihasználta. -
Alonso kabalamalaca -
Időmérő eredménye hivatalos. Max futam után lesz szájkarate ezügyben. -
McCartman #126682 A verseny kezdetéig mindenképp. -
Ez csúnyán megalázó lenne...
Mikor fog ez kiderülni? -
Ezzel az erővel egyetlen csapat sem lenne már az F1ben. -
IXEMGabeo #126679 lol, én nem bánnám:D Jó kis csaták zajlanának Vettel és Webber által a mezőny végéről... -
IXEMGabeo #126678 ezen az időmérőn szipmlán jól taktikáztak a csapattal, mert feltettek neki egy másik szett esőgumit. Ha megnézted a körét közel sem volt tökéletes esős kör még csodálkoztam is, hogy szerezhette meg a pole-t...Schumi, ha felteszi az új szett esőgumit leverte volna. Én itt befejeztem... -
IXEMGabeo #126677 ki mondta h a RB átlagos volt? az RB6-os a valaha volt egyik legjobb konstrukció volt, viszont több technikai hibával áldották meg, mint az F2010-et