182279
  • IXEMGabeo
    Rohadt digója már megint megszólalt xD
  • Szabi #136579
    elnézést is kért utána érte :D
  • IXEMGabeo
    komolyan nem értem egyes emberkéket mi a francnak kötnek bele ennyi hülyeségbe. Hibáznak? és akkor mi van? Majd elengeditek a fületek mellett. Ordibálnak? Na és, legalább bárki, aki odakapcsol pont odafigyel egy pillanatra, mert éppen akció van. Sőt az adrenalin fokozásához egy kommentátornak kifejezetten szükséges, hogy beleélje magát az adott szituációba...Senki nem akar Dávid Sándor utódokat legalább is én nem. És nekem Palikkal se volt gondom hajdanán az ő közvetítései a hibái ellenére nagyon bejöttek...Ha valamit rosszul mondana legfeljebb utánanézek errevaló az internet...
  • Fura Alak
    A hétvégi futamon voltak Palikos megnyilvánulások, mikor a kommentátorok egyike ordított mint a fába szorult féreg...
  • G_ArchAngel #136576
    Oke, az angolok meg Solt-nak hivtak Zsoltit, megsem okozott problemat.
  • bakkerman
    azért Szujón is a facepalm kerülgetett amikor mindannyiszor SZERDZSÓ pereznek hívta a mexikóit...
  • Carlos
    Hát őszintén szólva ennél még palik is jobb...
    De inkább magyar kommentár nélkül kellene, akkor nem vakarnám az arcom a nevek kiejtésén.
    Nekem ez kábé olyan volt, mint annó amikor az első mikrofont megkapták a kölkök és elkezdtek viccesen szinkronizálni dallas-t meg egyéb ilyesmit.
    Aha, ok... kuka... kategória.
  • Szabi #136573
    Paliknál és a semminél határozottan jobb :D
  • Carlos
    De rettenet ez a magyar kommentár... bassza a fülemet.
  • Szabi #136571
    off:
  • bakkerman
    elbírom képzelni a leendő csapattárs eligazítását az első tárgyaláson:
    "XY listen! Sebastian is faster,stronger,and better than you. You can't overtake him! DID YOU UNDERSTAND?"
  • bakkerman
    Webber szezon végén a távozik a Red Bulltól,német lapértesülések szerint. Mehet a helyére pl.: Ricciardo,akkor a kicsi szebásztiannak nem kéne félnie,hogy a csúnya rossz csapattárs megzavarná őt útban a 27. világbajnoki címe felé.
  • Nightt
    Az rFactor 2-ben van nehany nagyon jo formula auto mod: F2, Formula masters, Formula Renault 3.5, 2012-es Marussia, lehet valogatni.
  • McCartman
    Vagy más stílusban, Richard Burns rally, ha valami akkor az odavág. :D
  • McCartman
    Jobb rfactor modokkal, segítségek nélkül szenvedhetsz bőven.
  • nearo
    NFS Porsche Dakar "cheat"-el. Kiválasztasz egy klasszikus 911-est és garantáltan ellenkormányoznod kell :)
  • Firerock
    Ahogy ezt néztem megkívántam egy ilyen játékot(Én nagyon élvezem a Codies- féle játékot,de abban nincs szükség ennyi ellenkormányzásra),aztán rájöttem hogy nincs ilyen:/
  • Minstrel
    Azta.. volt két kanyar amikor nem kellett ellenkormányozni :) Remélem jövőre már jobb csapatnál lesz.
  • G_ArchAngel #136562
    lol
  • McCartman
    Úgy látom komolyabb itt a probléma mint gondoltam. :D
  • IXEMGabeo
    Egyértelmű, hogy azzal a célzattal bukkant fel, hogy lejárassa Tottit. Láthattuk privátban micsoda stílusban írt neki, ráadásul még nyomoz is utána. Ez a tag nem volt itt még sosem, most hirtelen felbukkan és elkezdi szidni a hg-t többé kevésbé fura. Ide is leírom, hogy érdekes mód nem egyszer volt már ellenvélemény Totti felé, de sosem törölte pl az én hsz-emet...
  • Fura Alak
    Ayrton nem előzhet. Ki mondja el neki?
  • Totti5
    Biztos.
  • Lteebee
    És biztos, hogy a hg törölget?
  • paj01
    azért respekt ezeknek a fiuknak, h egyáltalán teljesítik a versenytávot ezekkel a fostalicskákkal:D Egy élmény mikor egy tempos kanyarban oldalt csuszik az auto:D
  • IXEMGabeo

:D:D:D
  • Ulvar
    Nem csipáztam Zsótikát de amit anno leművelt Monacoban szervó nélkül azzal a Minardival az nem volt kismiska...szóval ahhoz képest ez valóban egy álomverda a kiscsapatok között.

Így ment szervóval :).

• Totti5
    Minardihoz, Jordanhoz képest ez luxusautó:D
  • Totti5

Pole positions 2011 Monaco GP

F1: 1:13.556

GP2: 1:21.876
  • IXEMGabeo
  • Ulvar
    Ohhh te is hajtod ezt a faszságot :D. Az idő eredményeket érdemes megnézni, bőven F1 szint ez. Főleg azt érdemes megnézni hogy a Marussia kivel erősített a technikai részlegen idén, és mik a jövőbeni lépéseik. Nem nehéz kikövetkeztetni hogy egy Ferka motor.
  • nearo
    Te jó ég, azt hittem bejelentették, hogy felbontják Vettel szerződését, vagy valami hasonló horderejű... bár arra meg kevés lett volna az 50-60 komment. Mindegy, azért én jót szórakozok rajtatok :)

Csak azért, hogy folytassam a vitát:
    1. Baromi szép csata volt, kb a seggem összeszorítottam amikor néztem. 2. Tojok rá hogy érte utol, igazából még számítottam is erre, azt hittem a csapat simán megcseréli őket az utolsó boxnál. Ami különbség volt az autók között, az a gumi volt legfeljebb. Vettel friss üzemmeleg lágyakon támadott, míg Webber épp kikecmergett a boxból a friss, de nem túl meleg keményeken. Mondhatni nem sok esélye volt védekezni, mégis szépen állta a sarat egy darabig. Vettel részéről meg a kivezető kör volt zseniális, azért ahhoz is tehetség kell.
    3. Az ismert információk fényében én is elítélem Vettelt, ehhez azért már pofa kell.
    4. Akár még G_ArchAngel-nek is igaza lehet, ki tudja :)
    5. Azért abban is van valami, hogy ez (is) kell a vb címhez... 2010, 2012 nem sokon múlt, ki tuja mi lesz most is év végén.

Jacek: bakker... helyenként egyetértek veled, de olyan bicskanyitogató a stílusod, hogy én a helyedben nem csodálkoznék azon, ha valaki esetleg már csak dacból is ellentmond neked.
  • bakkerman
    két kör alatt annyit szenved az autóval mint Vettel az RB-vel egy verseny alatt :DDD de GP2-ben simán csúcsverda lenne ez a marussia
  • Ulvar
    Az a tapadás bakker, nem túlkormányozott egyáltalán a vas, áhh hol...az már valami ahogy megfogja, de amúgy JUUUULLEEEES BIANCHI!!!
  • Firerock

Egy kis Marussia onboard
  • IXEMGabeo
    jó van már ne veszekedjetek!

• McCartman
    És ez a lényeg, pl. a tavaly interlagosi is milyen szépen indult, na onnan tényleg szép volt visszajönni.:D
  • bakkerman
    lesznek egy-egy felvillanásai Alonsonak meg Raikkonennek,esetleg a spanyol megint elmehet esélyesnek még az utolsó 1-2 futamra is,de Vettelé lesz ez az év is. Persze ettől függetlenül még lehetnek jó,izgalmas futamok!!
  • McCartman
    Ahhoz képest, hogy a tavalyi szezonjuk hogy indult és ennek ellenére mégis behúzták az idei sima lesz.
  • bakkerman
    és a vége a dolognak úgyis az,hogy Vettel négyszeres világbajnok