CD-írók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
WIZZ: A yamaha tökéletesen ír, amíg el nem romlik.
Amirõl te beszélsz, az vagy elromlott, vagy vmi nagyon nincs rendben a gépeddel.

n: Nem igazán értem, miben nyilvánul meg az a nagy technikai fölény. A 400t óta egyre gagyibbakat ad ki.

Akik mûszakilag télleg hozzá tudnak lõni a témához, mind azt mondják, hogy a TEAC 8x SCSI-nél kevesebbet meghibásodó író nem létezik.
Az újraírás meg kit érdekel, amikor 120-150 Ft egy lemez?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Van scsi teac a hansa-nál!

Bradock
http://free.x3.hu/csirkefog/test/tablazat.html
Aki teheti, TEAC - ot!
Bradock
• Emelkednek az írható CD-k árai
Dátum : 2001-05-11 14:52:21
Szerzõ : szia

Egyes források szerint az írható CD-k nagykereskedelmi ára a nyár közepétõl akár háromszorosába kerülhet a jelenleginek.

Az írható CD lemezek ára átlagosan 10 cent, de ez az összeg egy-két hónapon belül akár a 30 centet is elérheti.
Nagyobb mennyiség vásárlása esetén (50 db) nem feltûnõ az árváltozás, mert így csak a fogyasztó kb. 1 dollárral fizet majd többet. A viszonteladók azonban megsínylik az áremelkedést.

A drágulást az adathordozókban mutatkozó hiány és a gyártók által alacsonyan tartott árak okozzák.
Nem kell azonban elkeseredni, mert a lemezek árai a karácsonyi vásárlási szezon idejére visszasülyednek a jelenlegi normál szintre.

Peter Brown, az IDC elemzõjének elmondása szerint 1999-ben majd 80 cég gyártotta az írható Cd-lemezeket és a piaci hely megtartása érdekében folyamatosan csökkentették áraikat. Ennek következményeképpen egyes gyártók megszûntek, néhányat közülük összevontak, a Cd-lemezek árai pedig 10 centre csökkentek.

2000-ben 3,5 milliárd írható lemezt gyártottak, ebben az évben 4,5 milliárdra emelkedik majd, ami 30 százalékos növekedést jelent.
Bradock
Ezeket a Philips írókat tuti támogatja a NERO.

PCA382RW
PCRW404K
PCRW462K (Ext. Parallel)
PCRW463K (Ext. PCMCIA)
PCRW464K (Ext. US😎
PCRW804K
CDD3610
CDD3801 (PCA382RW IDE)
CDD4201
CDD4401 (PCRW404)
CDD4801 (PCRW804)
CDRW 200
CDRW 400 (PCA460RW)
Philips Omniwriter 26 (connected via shuttle cable) v2.03
Omniwriter 26A (internal IDE)

A Philips cd irot tamogatja a Nero?Ha valaki tudja irja mar meg koszi!!!

wizzard:miért pont philips?design o.k.,hibajavítás=0,LG-rõl még csak jót hallottam,van hozzá cucc is,többihez meg nemigen(lásd OEM kiszerelés)
Lteebee
Szerintem vegyél IDE-s plextort!

Szeva,LG 8080B Írót szándékozom venni, ki mit tud róla,és hol tudok 27brutto körül hozzájutni,vagy netto is jó lenne számla nélkûl 22 körül. S.O.S segítsetek.
Lteebee
Láttatok valahol SCSI TEAC-ot?

Scooter
Szerintetek melyiket vegyem meg:
PLEXTOR 16*10*40 vagy
YAMAHA 16*10*40
vagy esetleg milyet javasolnátok ugyanebben a márkában lassúbb írót?
TEAC 8*8*32 nagyon jo, megeri az arat

LYONESS - Your Cashback Company

Bradock
Microsoft Internet Explorer hibaüzenet:
Hiba a 246. sorban! "leftright" nincs definiálva!

"leftright.style.pixelTop=document.body.scrollTop+event.clientY+1"
dewdew
Mi van? Mi az hogy nagyobb a fenyelnyelo kepessege, es ezert erosebb lezer kell neki? Ezek szerint a fekete asztalt neked erosebben kell nezned, hogy lasd?
Hali!
Ha jól tudom a TDK lemezeknek nagyobb lézerre van szüksége , mint a Philipsnek, mivel sötétebb és nagyobb a fényelnyelõ képessége. Elképzelhetõ, hogy a writered lézeroptikája koszos. Szereld szét, óvatosan tisztítsd meg a lencsét, ha van a közeledben sûrített levegõ, akkor fújd ki az egész optikát és úgy próbáld ki! Sok szerencsét!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy az írómhoz honnan tudok firmware frissitést letölteni? /PHILIPS 8/4/32/
dewdew
Csak mert ASUS, nem kell. Gondolom van sokkal olcsobban is.
Jaja, vagy csinálunk 1 újat, vagy végre rászánod magad, hogy néha firkálgassál az én fórumomba is! 😊
Amúgy szinte hihetetlen, ami most ebben a topicban megy: majd 1 évig semmi hozzászólás a tényleges témához, most meg csõstûl jönnek az üzenetek! 😊)

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Hódolat minden hozzáértõnek!
Van egy Matshita CW-7582 (Panasonic) íróm. Van valakinek valamilyen tapasztalata vele ? A CloneCD-vel próbálkoztam, de sajna nem szereti, mert nem tud valamilyen módban írni. Úgy tudom a CloneCD-vel törésvédett lemezt is lehet másolni. Van valamilyen egyéb megoldás/software, vagy jobb, ha lemondok az ilyen CD-krõl?
Dikkma
Tomcat: majd nyitunk egy új topicot, ezt pedig visszaadjuk a jogos tulajoknak: ismét szükség van rá.
Bradock
Az utóbbi idõbe azt vettem észre, hogy a Philips CD-R 74 12x írható lemezek minõsége korán sincs olyan minõségû mint amilyenek a 8x -an írható változatuk volt. A másolt audiónál érezhetõ némi minõségromlás, de csak ezzel a típusú írható CD -vel.
Rajtamkívül más tapasztalt hasonlót?
Az igazság az, hogy csak egy doboz CD volt ilyen a következõ vásárláskor már nem tapasztaltam hibát.
Az is feltûnõ volt, hogy a megírt audió CD lejátszáskor felpörögve indul, majd indokolatlanul nagy fordulaton halk zúgás mellett játssza le a zenét.
Korábban is volt ez a gond? Mert ha nem, akkor lehet kezd elpiszkolódni a dióda-gondolom, nem biztos-, s emiatt egyre "gyengébben" ír...

Dikkma: Ez szerinted mitõl lehet: Emlékszel ugye az "ADATA"-ra? 😊 Buzz múltkor nézem, nem olvassa be a Sony 😞 Semmi piszok, semmi karc, de nem olvassa be... Furcsa...

Biztos valami selejtes széria volt. HP-nál is volt. Olcsón adták, vitték mint a cukrot, aztán 1 hónap múlva már szervíz...

dewdew
Semmi eszreveheto kulonbseg nincsen, ez olyan, mint amikor CD-ROMot veszel. Ott sem igazan egy markara vagy "kihegyezve", hanem csak veszel egyet.

Hogy mit gyart a TEAC?
Hi-fi
Computer Hardware
TASCAM Professional Audio

Es a TEAC-nak regota van tapasztalata CD meghajtokban, es azok fejleszteseben, mig az LG csak egy licence-t vett meg, es az alapjan gyart.
Dikkma
TEAC
Herk
Igen, ismeri, de ehhez le kell toltened a roxio-tol a Teac drivert.
Dikkma
Sid! Tûzriadó után itt vagyok, fenn vagy a... feltelefonálok!
Dikkma
Nem, én nem vagyok gyõri, szomorú is lennék.
Pl. én most megyek a hétvégén Tatabányára, a gyõriek most voltak ; engem nem fognak megverni, õket megverték.
Dikkma csak nem gyõri vagy???
Dikkma
LG 4x4x32-es cd-író, pl. Gyõrben most 27900 ft bruttó. A TEAC 4x-es író is kb. 25 ezer ft nettó.
Dikkma
Yamaha a legjobb, leggyorsabb, de drága is. Ha van zseton, akkor azt! TEAC játékszer mellette.
Dikkma
Sid az úgy ne lesz kóser, legalábbis valszeg... egyik helyen 2,x másik helyen 4,x megás file-ok vannak, mindenki újratömöríti magának a dolgokat, stb.
mykey: Yamaha
Huh, ez jó kérdés. TEAC ról csak jót hallottam eddig, a Yamaha meg nem tudom milyen. Én valószínûleg a TEACot venném meg.

Vazzeg!
szórakozik velem az emesen! nem akai sign in-olni!
Ez felettéb kellemetlen!
Még egyszer megpróbálom!
Na azért!

Jójó!
MSN gecó, kapcsold már be

Szopás volt ez a matek zh. Kapa nem lesz, de ötös sem 😞
Megirtam a DeusEx-et, vazzeg az egyik filet csak 44%-ig olvassa be, cd-rõl meg nem akarja föltelepiteni, ugyhogy vinyóról kell nyomnom az egészet.
Asszem letöltöm nightmare-rõl is, aztán veszem a kettõ unio-ját 😊
Azzal nincs semmi gondom win2k alatt

Én a NERO-t használom...

Hi, csak egy tájékoztatás ->
A WinONCD -nek megjelent a 8 -as verziója, valamint egy patch is, amelyikkel az "összes" ( bár a 6-osra írták ki ) verzió 2000 Professionalra is oksa. Valamint egy régi segédprogit is kiraktak hozzá :-).
Hüm, ez nem az utóbbi hozzászólásodra a válasz! 😊
Oszt 100%-os legyen az a ZH! 😊

Vazzeg

Na jólvan macó, lelépek, me hónap matek zh!
Na csõ!
Hm, az 1. 15 ben 5 volt ami pontosan eltrafálta a nevet...

Na és mit talátá?
Itt, itten!
Na, itten vagy még macó?

Rákeresek Dikkmára 😊