CD-írók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy csak azt mondta hogy nem ismer senkit
csak tudja hogy ismer-e :-)
de ez mar szorszalhasogatas szerintem hagyjuk abba ugyis mindenki a magaet fujja :-)
tenyleg mert nem ebbol indulunk ki?
Egyebkent meg mar tavaly novemberbe vettem a softlab cd-t, s meg most is siman megy. S ez nem ket het...
Mondom a 40-bol meg van 3, s eddig 1 sem rossz...
(mondjuk meg nem halottam olyat akinek nem)
Neked van mas, de en hasznalom ezt es had dontsem mar el hogy jo-e vagy nem.
En nem szidtam a Plextort elismerem hogy a legjobb volt, de sokallom az arat.
Nekem pedig egy CD iroban nem az a fontos, hogy ebben meg abban a tesztben jol mukodjon, hanem hogy ne hibazzon megbizhato legyen es gyors.
Ne olyan ket termeket hasonlits ossze ami kozott a kulonbsegert megegy LG-t lehet venni.
Ez olyan kb mint a Geforce 2 meg Geforce 3-at hasonlitanad ossze.
Amugy nemazert tetszik mert ez van. A ceges Sony író pl nem tetszik :-)
Tudtommal a Dell Optiplex se éppen LG olvasóval vitézkedik...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
es mint mondtam nem a legjobb termek az lg iro de az arahoz kepest kifogastalan, tapasztalatom szerint. legalabbis ami a dell gepekben levőket illetni, mashol meg nem talalkotam LG iroval.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tehát nem bizots, hogy a legjobb kerül bele. (CD-ROM-ra és CD-RW-re gondoltam, nem vidcardra, még mielött megjegyeznéd a GF4 topic kapcsán)
Olvasásnál hibázik sokat, meg backup készítési teztek során ,nem íráskor...hova gondolsz!
ja meg annyit az LG röl hogy a legszarabb legkevesebb eladott példanyszammal rendelkezö DELL is lg cd irot rak a gépeibe... szoval a kulfoldon azt se tudjak kilöve, biztos hogy van nala jobb gyorsabb pontosabb, de ezen az aron egy igen jo és megbizhato általanos célu cd iro. ha neked az kell hogy mindenfele masolasvedelmet irjon akor nyolvan ki is fogsz adni joval több pénzt érte, és veszel egy mitsumit, vagy plex et.
Az, hogy mázlid volt vele az írásnál nem jelenti azt, hogy két hét múlva még be tudod olvastatni a rajta lévő adatokat...
En is vettem Softlab Cd-t (igaz en a mediaban), es tokeletes. 1-et sem rontottam vele. Mas meg szidta mint a ...
en vigyazok a cd-imre, es nekem tok mindegy ez a C1, soha semmi gaz nem volt es meg masnal sem. Az meg hogy most ez miatt kiadjak plussz 20-30 rugot.. Inkabb veszek rajta mondjuk egy uj procit.
de nekem is LG-m van (8x4x32)-es. Egyetlen hibajanak tartom, hogy kicsit sok az eleresi ideje.
Mert csak akkor fogod megtudni, valójában milyen minőségben írja a korongot...
Plextor pedig a leggyorsabb, minden védelmi eljárással ellátott (LaserLock 1-2, SD2, stb.) korongot simán ír/olvas, DE sokat hibázik, főleg karcos médiánál, általában 1% fölött van nála a C1 error szám a CD egyészéhez képest.
en még nem tudtam vele CD-t rontani pedig 90 percestől kezdve 78 perces audióig mindent írtam
sőt teszteltem ugy hogy Cd írás közben GP3-aztam
a játek simán futott az irás pedig hibatlan lett
Az audio CD-k is tok jol szolnak amiket irtam vele
pedig nem aktiv hangfalon hallgatom.
(siman olvassa mindegyiket a SONY CD-m)
A TESCO-ban vett 100 forintos lemezekre is hibatlanul irt, pedig ahogy hallom azokkal nehany plextornak meggyűlt már a baja.
Ja es jobban olvassa a karcos regi CD-ket mint az ASUS-om.
Volt egy LG -is kb 20 percig a gépemben kerregett kattogott amikor olvasta a cd-t. Gyorsan ki is vettem és vissz adtam..
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Szóval: szerintetek érdemes NEC CD írót venni?
Béci, miért nem jössz mircre?
Annyira le foglak húzni, hogy nagyon, rettegj.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
A SONY mindig csak a technikai újításokra megy! Ez tény.
C Laci: jót fogtál ki 😊 100-ból max. 10 ha jó :-)))
A SONY mindig csak a technikai újításokra megy! Ez tény.
Azért kösz a hozzászólást. Én is Plextort vennék, mivel abban van Burn underrun (jól írtam?), de a Yamaha-ban meg van 8MB cashe.
Én a Yamaha-ra szavazok, jól teszem?
A Yanaha tudja írni a 99 perces CD-t? (Habár szerintem hülyeség, bõven elég a 74 perces CD!
Ha nem fér rá akkor ott 1 másik CD 😄 )
Bocsi az offtopicért, de mivel merem állítani, hogy ennek a témának a fele Dikkma és az én párbeszédem volt-míg igény nem lett a tényleges témára 😊 , ezért úgy gondolom, hogy 1 hozzászólás még belefér... Már csak azért is, mert neves alkalomhoz fûzõdik! Amúgy tiszta hülyeség, de nem baj! 😊
Emlékszel még erre Dikkma?
-------------------------------------------------
Tomcat 2000. jún. 20. 20:49 | Válasz erre | #2
Nem fogod az egész topicot uralni macókám 😊
Dikkma 2000. jún. 20. 20:47 | Válasz erre | #1
Csak azé' irok ide, mert hát már az elsõ x téma mellett Dikkma van, és ez se maradjon ki.
-------------------------------------------------
Na ja, 1 éves lett ez a kis topic 😄 Múltkor nem is tudom miért, megnéztem a legelsõ hozzászólásokat, s felfigyeltem a datumra...
Amúgy kérdezz nyugodtan.
1. Sikerült megvennem az egyetlen olyan 4-szeres írót, ami nem minden CD-t ír meg 8-szorosan (a firmwarefrissítéssel), hanem párnál Track Following Errort ír ki a Nero (más progi is). 😞
A CD-t szerencsére nem rontja el, csak nem kezdi el az írást. Kb. 5 embernek küldtem el a firmware-t neten, + 2 haveromnak a suliban, de mindenkinek mindent megír, es abszolute semmi problémájuk vele.
2. Csak 2 Mega buffer van benne. - szerintem elég, a Nero úgyis a memóriába olvas elõször 17 Megát, aztán onnan ír.
3. Nem UDMA-s, csak sima PIO 4-es.
Ja, és még valami: Egyetlen CD-t sem rontott el eddig (kb 40-et írtam vele).
Szerintem 8-szorost vegyél, megéri a kis ráfizetést, meg hát a garancia is fontos... 😊
És 99 perces CD-t is tud írni. Asszem pontosan 99:05-ot, ha 4-szeresen írsz (mar vettem egy 99 perces Eurodata CD-t, de meg nem irtam meg... 😊.
Amugy: http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_cd-r99.shtml
Nekem is ilyen van (ill. 4/4/32-es, de egy firmwarefrissitessel 8/4/32-es lett... 😊, es nagyon meg vagyok vele elegedve. Anno 21+AFA-ert vettem.
8*8*32 burnproffost még nem láttam
12*10*40-tõl fölfelé vannak(TEAC)
Ilyen szinten végül is mindegy! A gagyik közt kell a gyenge minõságtõl tartani, nem a Plex/Yamaha közt nehéz dönteni.
ennyit a hp röl... nekem is hp elölapos cdm van csak ez hamarabb lekerült a polcrol minthogy a hp belerakja a hp nevet a firmwareba 😊 ugyhogy most csak annyi latszik cd-rw 8*4*32 😊))