Neverhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó inkább légyszives válaszolj a kérdésemre
vizes
tééényleeeg??<#wow2>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

figyi a pc a számítógép!!!!
valahol kapható a skull monkey (neverhood2)pc-re?
N3v3rland
Ahol az egeret felszívtad, szívd fel a vetítõt is, majd a kastélyba nézd meg.

Unleash Your Inner Monkey

ahol van egy egér,de ott nem lehet felszippantani??!!
vizes
hol?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

hogy kell kinyitni azt az ajtót amihez 3 kulcskel?
jó már megvan
?
mit kell csinálni abban a szobában amelyik tele van szobrokkal ha már megnõttünk
szasztok!!
vizes
<#falbav> :-))))))

N3v3rland
Ilyen színei legyenek a köveknek:

kék, narancssárga, kék, kék, sárga
<#wilting>

magyarul nem megy??
N3v3rland

mit kell a kövekkel?
aha
vizes
sikerült?

vizes
rángasd

vizes
menj vissza oda ahonnan elindultál és rágasd meg 1x a madzagokat. mindegyiket egyszer! (valamelyik bekapcsolja a rádiót)
Ha megvan a hegy oldalán kocsikázz fel a másik rádióhoz és hallgasd meg, hogy ott mi szól. Lent az antennás házban ugyanezt a dallamot kell megkeresni a rádión és erre kinyílik az ajtó amerre tovább tudsz menni

itt akadt el az egyik ismerõsöm is!
szóval?
nem!
vizes
az antennás házban szól a rádió?

és aztán mit kell csinálni a kövekkel?
figyi!mi lehet a gond?az nagy antennás házba nem tudok bejutni pedig régen sikerült!!!!ja a nagy antennás ház az ami a víz alatt volt a tóban
szasztok!!
vizes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Balra az oszlopok között látható egyik szobor felett találsz egy kapcsolót. A kapcsolót csak akkor fogja Klaymen észrevenni, ha az oszlopok között a megfelelõ szoborra kattintasz. Megnyomva egy létra ereszkedik le a plafonról, ami biztosítja a továbbhaladás útját. Mássz fel rajta az emeletre. Az emeleti szobában egy újabb videokártya vár, és itt mindjárt találsz egy készüléket is, amibe behelyezheted az eddig találtakat.

Ha bemegyek utána abba a szobába ahol a kazetta van, és ott megnövök h betudjam szedni, akkor onnan h tudok kijönni?
kösz
reménytelen
BOBBY - blue, orange, blue, blue, yellow

kék, narancssárga, kék, kék, sárga
Azt honnan lehet tudni h annál a gépnél milyen színûre kell állítani a kristályokat?
Mr_no_NaMe
Tegnap én is végigvittem 😊
Még 4-5 éve rengeteget szórakoztam vele haverommal, de nem vittem végig. 1 hete elkértem tõle és végigvittem 😊
Hatalmas játék...csak a Skull Monkeys-t kell megszerezni pcre...asszem megvan még valahol psx-re, de kitudja már hol 😊
😄

Végig vittem.. ne melöszõr viszem végig.. ez volt az 50.-dik
5 éevs játtszottam vele utoljára... meg ma és tegnap 😊
és ezt elfelejtettem pont 😄

vizes
nincs mit., jó játékot. lesz még meglepetés... :-))))

Köszönöm!
Örök hála!

vizes
Itten van.... :-)

az ajtó felõli síptól kezdve a köpések száma 3, 1, 2, 0, 4.

Én ott akadtam el hogy ott belekell köpni vízet ilyen izékbe... és ugy kell leutánozni a hangot hogy kinyiljon egy ajtó.

Valaki nem tud segíteni hogy hányat kell beleköpni a csövekbe? 😞

jah, aztán már láttam...
jah, a skullmonkeys már nem logikai 😞
Seth
neverhood nincs playstation-re, csak skullmokeys,az platform ugra bugra

PSN ID.: Beegabor

nemtom, hogy mi a jó ezekben az újabb játékokban....
én nemtom használni, csak a neverhoodort, bár az sem új...
de remélem az karácsonyra lesz, aztán meg kell ugye hozzá a nhood....
vizes
<#wilting>

nekem kéne ez a gém play station-re, meg aztán kéne 1 play station is....
császtok!!

Nagyon nagy game ez már végig vittem és szerintem lehetne folytatása is.. ja az egér a sajt illatát követi ha arra mész amerre szagol akkor kilyukadsz a végén
vizes
azt

Az elsõ részt kaptad meg?
Nekem megvan a Neverhood 1. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e.k. én magamtól jöttem rá az egeresre, és csináltam 1 ábrát, h mikor mibe kell menni!
aonek kell írjon mailt!([email protected])