Neverhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha win xp-t használsz, akkor be kell állítani a kompatibilitást, h 95-ös kegye, és csak akkor mûxik! 1ik haweromnak is ez volt a bja vele! én wim 95 alól futtatom, és úgy nagyon jó!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
😄
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
elegem van
THE HUNTER coming soon ^^
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Az egeres feladatot nem tudom megoldani.
Egyszer már sikerült véletlenül, de soha többet nem tudtam rájönni, hogy hogyan is kell megcsinálni.
Keresgéltem leírásokat és amit találtam abban csak annyit mond, hogy "mindig menj az orrod után!"
Amerre néz az egér??? Nem megy.
Tud valaki segíteni?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Neverhood soundtrack - csak az egyetlen probléma, hogy a több mint 30db MP3-at külön-külön kell letölteni, de ezt igazán ki lehet bírni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
PSN ID.: Beegabor
mert nagyon egyedi és azóta sem találkoztam ilyen grafikával
A skullmonkeysé nincs, az kéne... Meg a játék is. Mit tegyek? Torrent?
Amúgy ha érdekel valakit, csináltam néhány screenshotot is, ezek megtalálhatók a Screenshotok játékokból topic #2667 hozzászólásában.
Egy hete kaptam meg... Padlót fogtam a röhögéstõl.

http://www.old-games.ru/
csak a betûknél a N betûre kell kattintani.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ez a kulcsos szöveg meg nagyon rulez! 😊
De akár ha már így együtt vagyunk, írhatnánk egy mulit modot a játékhoz 😊
Nekem ennyi szám van meg a neverhood soundtrack-bõl, biztos nem maradt ki egy sem, csak lehet hogy azt nem tették fel a készítõk az albumra...
Baolint: ha van msn címed vagy icq-d akkor át tudom tölteni azon, ha gondolod.
.Sajna egyetlen dalt nem találtam csak rajta,amikor a játék legelején ki kell ütni az ajtót miután felkelt.Ez annyira jellegzetes,de sajna nem találtam rajta.Ettöl függetlenül zseniális.
baolint!Ha gondolod én is tovább tudom neked küldeni ugyanúgy,ahogy én kaptam.Van freemail címed?Nekem:[email protected] úgy jó, postai úton el tudom küldeni (felírom mp3-ba cd-re úgy hogy nem zárom le). Küldd el erre a freemail címre a nevedet és a címedet.Csáó.
A minap találtam rá erre a fórumra, és nagyon örülök, hogy más neverhood-osok is vannak ebben az országban!!! Szóval ezt a bizonyos soundtrack-et le tudnám valakitõl tölteni?
Kösz