2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1190 bocs, de nem cdrom, hanem floppy -
#1189 haver használt gépeket koboz el melbol ...van neki ibm fekete szerverháza is. abban is fekete fdd van.. matt persze. Ha kell kérdezem hogy van e még. Atee ...mindenre nem jó ám a festés-) -
atee #1188 Minek keresgelsz fujd le ...az lesz az igazi!
-
Borg #1187 Csak egy a baj velük, hogy pl a fekete előlapos cdrom az sony...:/ Multkor volt egy gép ilyen dizajn csicsmicsa hazzal, de ezért lett bele végülis normál. Amúgy a floppy is asszem sony. -
Borg #1186 Sopron
Amúgy AZteam (Abakusz szt) -
#1185 hát itt pesten nem
nálatok, az mit jelent? -
Borg #1184 Csakúgy simán is lehet kapni (szürke fekete kék stb), itt nálunk tudok is boltot, de pesten nem, gondolom neked ott kellene... -
#1183 megtudtam, hogy a compaq ill. a dell hsznál ilyeneket.
szóval most már csak egy szervizes muki kéne -
#1182 más: fekete előlapos fdd-t árulnak vhol? -
#1181 Házikóhoz mióta nem járnak csavarok? -
#1180 Igen, a hátsó kifelé fújjon. -
atee #1179 dehogy is:) eleg sok belefer majd:) -
#1178 Az nem lesz nehéz számgépnek?? -
#1177 Én is saját házat építek. Az a legjobb. De én téglából...:) -
bpapa #1176 http://www.hardwareoc.hu oldalon láttam egy király házat, a formája kicsit rendhagyó, viszont könnyű szerelni.
20.000.- Ft körül lehet kapni itthon. -
bpapa #1173 Thermaltake cuccok a www.component.hu oldalon -
K.András #1172
http://www.thermaltake.com -
atee #1171 Aluminium lap boltban:) -
#1170 Saját házépítésbe vágtm a fejszém. Hol vehetnék aluminumlapot hozzá?? -
#1169 DTK -
#1168 A mostani is ekkora. Nem vesztek vele sokat.
Hasonló árban tudtok ilyesmi házat? -
[Walaki]D`Lair #1166 Micase......Kurva halk, kurva jó, de csak JinSung házakhoz adnak :DDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #1164 kicsi.... -
#1163 Az hát az overclock.hu -
#1162 És mi volt az akadály? :)
Szerintem az ezüst jobban néz ki, de élőben kéne látni. -
#1161 #1146 A házak háza
a winyóm nemtom milyen, de azaz igazság hogy nem is nagyon érdekel. (nálam itt csak a tárkapacitás érdekel) -
#1160 Én is ilyet akartam csak feketében :) -
#1159 Hello!
http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-MR9689SL.html
Mi a véleményetek róla? Szvsz tök dizájnos! :) Megéri? Táp nem fontos bele, a mostaniból kivenném. (a kérdés, hogy bele lehet-e rakni, hardverben még nem vagyok olyan profi :P)
Ja és ha vki azért akar lebeszélni róla, mert ronda, akkor ne tegye! Engem a minősége, esetleg tapasztalat stb. érdekel. Mint mondtam, nem értek annyira a házakhoz.
Köcc a véleményeket! :) -
#1158 nem megsérteni akarlak, de milyen házad illetve vinyód van hogy berezonál?-) Mert ha rendesen össze van rakva egy ház akkor annak a vinyóünak nem szabadna rezonálnia. Találgatok acorp?-) -
#1157 így nem rezonál be az egész ház hogy gumikon lóg a vinyó, hatásos módszer láthatod -
#1156 Atee vegyél olyan hangos ventit ami elnyomja az összes többi venti nek a hangját.-) -
#1155 milyen vinyó az, hogy parafában tartod?
meg minek lóg befőttesgumikon? he?
-
#1154 Nálam a lényeg hogy kuss legyen, vízhűtés van miden helyén kivéve a táp, viszont a táp hűtőlyét is kicseréltem egy kiselejtezett coolerrel és levettem a fordulatszámát 30%-ra így már csak a vincsinek (Ami befőttes guikon lóg parafa dobozban) van egy kicsi hangja meg a CD meghajtóknak -
atee #1153 Bal nekem hangosnak tunik az enyem is pedig a Procin kivul csak 1 megy na + a tap
ha bekapcsolom a 2. at is akkor mar zavar is:(
Szal azt csak fontos esemenyeken kapcsolom majd be:) itthon nem:)(
-
#1152 Az én házamban (Feel V) 10 cooler van és összesen ebből csak a procicooler hangját hallani. Hagyjuk már ezt a 6 ventivel hangos? dumát. vagy megveszed vagy nem. Ha tetszik vedd meg ha a zaj érdekel vegyél egy szekrényt és rakd bele a géped oszt' jó'van. -
[Walaki]D`Lair #1149 OCSMÁÁÁÁNNNY SZAAAAAR FEEL-V utánzat!!!!!!! -
#1148 most láttam egy hirdetésben egy mókás gépházat
fekete ( az egész gép az) zsinór nélküli cuccok járnak hoozá, örök garanciás és az benne a pláne hogy érdekes alakban átlátszó az oldallapja. Viszont csak komplett géppel adják
Egyébként a chieftech és a COOLINK reklámozza
www.coolink.hu
www.kellytech.hu -
#1147 mint ismeretes a feel is ilyen randa kapcsológombal rendelkezik de már dolgozom rajta-) -
#1146 Én egy ritka igénytelen ház tulajdonosa vagyok és eszemben sincs váltani de a követelményeimnek eleget tesz:
- a táp nincs a procihűtő felett
- van két USB csatlakozó az elején
- belefér az alaplap (kis modifikáció után) :)
ÍME A CODEGEN 6039
-
#1144 Igy van, csak még igy is egy kicsit hangos.
Hát még ha tele raknám az összes venti helyet.