Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Plexi rögzítése??
Az lenne a kérdésem, hogy a gép oldalát mivel szoktátok kivágni, hogy ne deformálódjon????
(szigoruan otthoni körülmények között)
És mivel fogjátok hozzá a plexit?
Egylõre most más nem jut az eszembe!
Elõre is THX.
That\'s All Folk\'s
es milyen procira..
That\'s All Folk\'s
Coolnesst nezzetek😊
Mar be vagyok zsongva😊
Hiányzik az alapanyag...most szaladgálok...illetve most épp ülök a gépem elõtt és pötyögök be szavakat.. de amugy szabadidõmben szaladgálok...illetve nem is mert szabadidõ az szabadidõ, ugye ha el van foglalva akkor már nem szabadidõ de mindegy...szal amikor ugy gondolom UTána kellene járni a cuccnak akkor felkerekedem és kutatok cucc UTán. Na csak ennyit akartam.

That\'s All Folk\'s
----
BOgár:sosem lehet tudni..az utóbbi idõben,ha garis gondom volt mindíg megszivattak valamivel nem ezen akarok elcsúszni 😊 Bár valszinü csak a tápot kéne,de nemtom :o)
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Tápventi zsinórjával tényleg elég jól elláttak :o)
Most egy 12cm-es Enermax tápventit szeretnék az alja elejébe beállítani....pont befér és az alapjáraton is megkeveri a levegõt rendesen :o)
Haminden igaz itt egy kép a házról....
Bogár:inkább nem furkálok,mert csúnyán hat a garanciára :o)
Ja és azt nem is mondtam,hogy van egy plussz alaplapra csatlakozó venti gyárilag beépítve +ba
Egy negatívuma van ami nekem nemtettszett,hogy egy kicsit halvány a power/hdd led,de ez lehet az alaplaptól is...
Oldalfalak merevítve vannak és elég vastag lemezbõl készültek.Ha mégsem tetszene zacsiban volt hozzás kis müanyag teleszkóp,amivel merevíthetsz még :o)
Csak ajánlani tudom !

Hát elõre is köszi!
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
ja es vilagitas 😊
ha ezt tudtam, volna na mindegy...igy legalább tiszta saját munka.-)
That\'s All Folk\'s
Nem gondoltamvolna hogy csinalnak ilyet😊)
Nagyon orvendetes...
Es kedvezo az ar!!!
Mindenkeppen csinaltasd meg veluk!
Es Kerdezz ra ,hogy vallalnanak e meg ilyen melot?
Biztos sok embert erintene meg😊
aminek m2-e 5 rugesz asszem. szal kb ha minden apróságot beleszámolok kell hozzá 3 m2 kb...+-1m2 ...az 15-20 ezer. aztán mire kivagdosod....összeilleszted ...összerakod...1-2 hónap. + ha pancser az illetõ akkor más csinálja...munkadij...biztos nem lenne olcsó...bár hol csinálnak ilyet vajon?-) én megcsinálnám..magamból kiindulva munkadij 20 ezer-)
szal vagyunk 40 ezernél..és még csak össze van rakva. eccerûbb venni egy márkásat.. vagy el lehet kezdeni plexivel.. oppsz...plexi m2 e 5 ezer..
akkor lexan é 10 -)
szal akkor a lexan ház összeszereléssel együtt lenne kb 60 ezer forint.-)
sok sikert.
-)
mindenesetre az ötlet érdekes..ha lenne alapanyag...lehet hogy vállalkoznék rá. Kellemes idõtöltés lehet.
Az én házam meg 99%on van..lesz egy lan 19-21 én...akkor majd készitek képeket róla, és irok mellé valamit ...oszt elküldöm pudva nak...coolness re.
That\'s All Folk\'s
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=000620&p=1
itt nzz korul van kep rola
by
a helyedben azert en kisebb maszek cegeknel probaltam volna😄DD
mennyi pénz ???