2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
TheZsenyka #1143 Nagyon szép házikó. Gondolom Te is lelkesedéssel raktál össze egy ilyen házat. Őrült jó a winyóillesztés. Egy katt és kint is van a cumó. És a hűtés sem kutya hogy bepattintható. -
#1142 Chieftec DA01SLD Ezüst 350W Enermax táppal
http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-HA-CTDA01SLD.html
16-án raktam össze. Egy csoda. Az asszony csak annyit mondott: furcsa volt, hogy szerelés közben nem káromkodtam. -
#1141 Köszz a tippet, de a méretre szabott 3-4000 forint volt, mig 1000x500x25 1500ft körül van és
egy tábla nem elég hozzá. És a méretre szabott csomagban minden réshez volt darabka.
-
TheZsenyka #1140 Süsd meg, vágd méretre :) fogsz egy szikét/ollót/etc-t és megnyesed :) -
#1139 köszi. de náluk már csak táblában van, nem méretre vágva -
[Walaki]D`Lair #1138 asszem a www.overclock.hu-n láttam -
[Walaki]D`Lair #1137 Haggyámá' azok leragadtak a Codegen trágyáknál :DDD -
#1136 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet chieftec gyári hangszigetelő szivacsot venni? -
TheZsenyka #1135 Mistral? :) -
[Walaki]D`Lair #1134 Próbáld meg az 5.dimenziónál... -
[Walaki]D`Lair #1133 Naná hogy van benne neon! Mondom hogy full extrás! :DDD Ja! Műanyag az előlapja. És a többinek az oldalán az a kis kerek ablak nagyon nem tecc....Azé lett ZIZON mert ez szép szögletes :DDDDD -
TheZsenyka #1131 (Az arany színű gombbal szerelt Black Cube házra gondoltam.) -
TheZsenyka #1130 Te Liar, a Jinsung Zizon - és egyáltalán a Jinsung házak - előlapja műanyag vagy acél? Azért kérdem, mert sokáig ilyet szerettem volna venni és nagyon kíváncsi vagyok. Nekem elég fémesnek tűnik. Sajnos sehol nem kaptam Cube-ot arany színben illetve Eclipse meg abszolút nem volt sehol. -
TheZsenyka #1129 Van két Jinsung ház, ami nekem nagyon tetszik:
Cube és az Eclipse
Nem mondom hogy kutya lenne a házad, nekem egyszerűen nem jön be a szögletes dizájn. Nem konkrétan ennél a háznál, egyáltalán, pl. az F117 lopakodó sem tetszik hogy teljesen elvonatkoztassak. Mindíg is a kerek cumókat szerettem. Amúgy van benne neked neon? -
[Walaki]D`Lair #1128 na ilyen házam van. full extrás. -
[Walaki]D`Lair #1127 http://www.comcase.com/zizon.htm -
TheZsenyka #1126 30 ropiért vettem kéz alatt az Apronetről egy arctól. Minden korrektül megvolt hozzá. Nem tudom mire használhatta, de mintha zsír új lenne... -
TheZsenyka #1125 Srácok, megvan a cumó!!! Hát ez nagyon sirály! Nagyon elégedett vagyok a szerkezettel:
-pillanatok alatt levehető az oldala (kapcsolóval lekattinthatóÖ
-winyatartók (2db háromrekeszes) simán kigraszthatók, vége a szerencsétlenkedésnek
-a coolerek telepítes döbbenet jó, nem kell becsavarozni őket, hanem az előre kialakított ficakba be lehet őket pattintani :)
-sirály a táp!! (340W Chieftek)
-az alaplap kényelmesen elfér
-az 5.25 fakkokba egy az egységre felszerelhető csúszkával lehet betolni a cumókat (én ezeket eddig csak nagyon márkás gépeken láttam pl: Dell, Compaq de náluk csak szervereknél, IBM etc...)
-egyáltalán: tök sirály!!!
Hát nagyon wadorzó... -
#1124 Kis segítség. Ez a cég forgalmazza a házakat, de sajna (már akinek) ez egy nagyker...
http://www.kellytech.hu/hun/case/start.htm -
#1123 Ez a ház a serverházak Mercije!
Van nála drágább, van komolyabb, de egy valamirevaló servert ilyenbe illik pakolni!
A chieftec nagyon profin csinálja a házait!
Ha a neten meglesitek a PC case modderek munkáit, 50%-ban ezt a házat használják.
Én is vennék ilyet, de nekem túl nagy....
AMúgy a legcoolosabb házikó a piacon! -
K.András #1122 Jónak tünik. -
TheZsenyka #1121 Ja, de hülye vagyok.... szóval van valakinek tapasztalata az említett házzal? (elfelejtettem feltenni a kérdést :) -
TheZsenyka #1120 Úgy tűnik holnap lesz egy ilyen házam:
http://www.chieftec.com/products/dragon/da01w.htm -
#1119 Mi a baj a floppyval? Legalább 5 éves :) -
#1118 klasszul néz ki, de egy nagyobb neoncső tönkretenné a látványt -
#1117 Jó lett. Csak azt a floppy-t dobd ki -
#1116 klikk -
most jó lesz elvileg.
-
#1114 Nem, én a Chieftech-re mondtam, h drága. A codegenek elég olcsók, és nekem tetszenek is, most is 1 ilyenem van (6035). -
#1113 [] helyett <> és tedd ""-be a linket -
#1112 jaj ...ugyláccik rég szurtam be képet...javitsatok ki ha tévedek ....megváltozott az sg rendszere vagy kihagytam macskakörmöket?-)
nem égek be mégegyszer inkább ctrl+c _v-)
-
#1111 [img src=http://www.ingyennet.hu/~balfek/neonata_3.jpg]
[img src=http://www.ingyennet.hu/~balfek/neonata_4.jpg]
ezekre gondoltam. -
#1110 szvsz ezek az 5 cm ventik csak 5 voltosak, gondsolom ezt a piros fekete kábelkombinációból amik asszem 5 voltot produkálnak. Ha sárga fekete megvy bele akkor 12 v.-) -
#1109 A Codegen 8012-re mondod, hogy drága? 8800 ft nettó. Vagy amit vettél arra..? -
#1107 Erre már én is gondoltam, de ehhez sajnos szét kell vágnom a gép oldalát, mert mögé ahogy nézem nem fér be :( Nem tudod, h hol lehet venni bele ilyen kisebb ventiket? A legjobb vmi miskolci bolt lenne, de 1 pesti jó. Nekem sajnos olyan rakem van, amiben 1 db venti van, és az sem működik, lehet, h csak rossz az érintkezés, majd megpróbálom rákötni közvetlenül a tápra. Ezeknek 5, v 12V kell? -
#1106 A vinyó elé kellene szerelni a ventiket. Ha viszont kihúzható racked van, (nem szerveres), akkor abban van hely a venti számára. -
#1105 Ja igen: nem hiszem, h fogok valaha ilyen házat venni, hacsak nem nyerek a lottón, azért 45e elég sok. -
#1104 Én nemrég vettem gépet, mindennel együtt, és már jól szét is furkáltam, úgyhogy egy darabig nem lesz házvásárlás, csak ezt most találtam, és megteteszett. De van még pár ilyen. Pl. a Chieftec DA01BLD kék színben. Tudom, abban is zavaró lehet a cd csere, de én nem szoktam olyan gyakorisággal cserélgetni őket, a másik, h rackben vannak a winyók, és gondolom ez is tompítaná 1 kicsit a zajt. Ha már itt tartunk: nincs vmi olcsó hűtési megoldás rackes winchesterekre? Mert sajnos + hdd hűtőnek nincs hely (a 4 5,25"-osból mindegyik foglalt) :( Gondolkoztam vízhűtésen, de az nem olcsó mulataság. -
#1103 Ez a Codegen 8012, a 8011 "folytatása", de nem olyan jó. Ezt láttam 8800 nettóért nagykerben, a 8011-es meg 14500 nettó boltban. Ebben nincs screwless PCI, meg szerintem abszolút negatívan befolyásolja a használhatóságát, hogy hajtogatni kell az elejét. Ugye szervernek szánták, és ott nem nagyon kell cd-ket cserélgetni...
Viszont én meg már rájöttem, nem jövök ki az új gép vásárlásánál a 200.000-as limitből, és a házon kell spórolnom :) Majd nézek vmit óccsóbbér. -
#1102 helo
ilyen fénycső van az enyémben is bede!!