2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#1234 Itt az enyém:
-
#1233 Nem láttatok hajlítható világító csövet?
Marha vékony, kb 2-3mm lehet, és irtó jól néz ki, ha ráhajtogatod a kártyák szélére.... -
#1232 Én is ugyan ilyet vettem!
Az a fasza, hogy lehet még rákötni 1 csövet, mert képes azt is meghajtani!
De én is mindenhol kéket látam, pedig pirosat szerettem volna! -
Deathcourier #1231 jóóóó van! -
#1230 Ha érdekel valakit FEEL IV-es CDelőlap rejtett CDelőlap készítéshez, vagy ezüst tartalmú hővezető paszta, az írjon nekem! -
#1229 pfú de láma vagyk, nem baj megoldódott, csak 1 kicsit erőteljesebb játék kell a dologhoz, maitől féltem, de nem volt gond megoldódott.
-
#1228 Sziasztok!
Sikerült vennem egy Codegen 9011 típusú modellt, nagyon frankón néz ki 3 ventis, 350es táppal van, görgős ;) nekem bejön, csak a szerelhetősége nem... :(
Már ott elakadtam, hogy lecsavarom a tetejénél és leszedném a tetejét, de nem megy, a nagy igazság az, hogy nem akarom megeröltetni mert képes vagyok és még kettétöröm a házat :)...
Bocs de valaki tudna segíteni, manuál sehol basszus eddig egy ház sem fgott ki rajtam, de ezek a future házak ...
:)
Pedig már rengeteg régi típusú házat raktam össze hüpp-hüpp
plz. vki. aki profi.
Köszi
-
atee #1227 irc.quakenet.org
#ut.wolves
-
#1226 ja és még vmi... hol lehet elérni benneteket?
mondjuk melyik irc csatornán-szerveren. -
#1225 bocs de utálom a szóismétlést. 2. egyébiránt helyett mondjuk ámbátor t kell olvasni.-) -
#1224 atee asszem meglesem neked jól bevált számtechboltomban azt a hőn áhított piros katódcsövet. Azt hiszem van nekik, bár nem akarok találgatásokba bocsátkozni. Megnézem ha van tályékoztatlak. Ha ez megteszi neked.
Ára egyébiránt 2 ropi+ a foglalat. Egyébiránt most hogy mondod lehjetséges vala hogy átfujom az egész gépházat mert már minden lámának kék-ezüst a háza-) Még a gyártók is adnak el igy zsír házakat. Csakhogy nekem az alaplapom is kék, tehát ki kell találnom vmi olyasmi szint ami passzol is a házhoz-laphoz ... mondjuk sárga és akkor maradhatnak a ledek is. de majd felteszem gépre beszinezem és meglátom. Igy nem csinálok felesleges muinkát-költséget magamnak. -
atee #1223 Karacsonyfa??
Hat akkor mar baj van.. ezek jo esetben egyedi alkotasok...surolja a muveszet hatarat :)
Persze igazad van izlesek es pofonok... :)
-
Kras #1222 A Gazsinal,aki az Agembol rendeli,DPH nelkul!Ajandek sustyakis szuprava. -
#1220 köszi, meglesem -
atee #1219 CHS az egy nagyker!
3***Ft. +fa
ha hazzal egyutt veszed akkor 1800+fa vagy valami ilyesmi!
Mivel csak kek van addig nem erdekel megteszik a vilagitos ventik:) -
#1218 Volt, mert megvettem az utolsót . . . -
#1217 Nos, a boltban csak kék van. -
#1216 Mijaza CHS? Nincs vmi link? -
atee #1215 CHS ben csak keket lehet kapni...
Mar nagyon unom mindig minden kek....
En meg nem majmolom Balf-ot:))
Na meg a a modder hazak legalabb 60% kek alapon van....
-
#1214 Mert ez a cél. Nem a ventik látványáért vettem, hanem a háttérfényért. Azért néz a fal felé a "kivágás", ami egyébként leszerelt oldallap. : ) -
#1210 2.4 W -
#1209 mennyit fogyaszt? -
#1208 Ez arra is jó, legfeljebb leragasztod az egyik oldalát. A csomagolásán felhasználásképpen ajánlják pl. az LCD-monitorok háttérvilágítására is. Nekem is backlight-ként üzemel. Így együtt a monitorfénnyel, teljes környezeti sötétségben már elég arra, hogy ne zavarja feleslegesen a családot egy hagyományos izzó fénye. -
#1207 Hi-Hi! Ez nem volt egy nagy áldozat jól . . . : ) -
#1206 nekem vmi olyan kéne, ami megvilágítja a billentyüket, de úgy, hogy özben azért a szemembe nem, vagyis, hogy értsétek a szitut, amikor az ember ül a vaksötét szobában a monitort bámulva, soxor nem látja pontosan a billyentyűzetet. Erre kéne nekem vmi (ha nem lámpa, akkor led - van egyáltalán ilyen?) -
#1205 nem hittem volna, hogy ilyenekre áldozol :) vagyis , hogy téged is elkapott a gépszij (vagy most épppen nem jut eszembe, hogy is van ez a mondás :) -
atee #1204 nemar buzz ottan lehet ezt kapni?
semmi info nem jott rola hozzam:(
lezengeni meg nemnagyon szoktam naluk:)
thx az infot megnezem! -
#1203 Atee: CHS mond valamit? d:-)) -
atee #1202 THX -
#1201 Szia atee!
Semmi akadálya. : ) Megnézem, milyen színválaszték van és holnap jelentkezem. Meg megkérdezem, honnan hozták. -
atee #1200 Piros van esetleg?
Vagy zold?
Netalan kuldeni is tudnal Bp. re egy jobboldalon allo embernek ? :))
Vagy megkerdezi esetleg, hogy milyen nagykerben szereztek?
thx -
#1199 Szia Zsenyka!
Ha jól tudom, Te szoktál barkácsolgatni. : ) A lámpa sok másra is jó, akár hifi mellé, akár akváriumhoz vagy terráriumhoz. Ha belegondolok, hogy a halasnál egy színes neon-armatúra 14 ezer forint . . . A dobozán 5 féle színválaszték van feltüntetve: Sky Blue (a képen), Light Green, Ivory White, Cheery Red és Purple. A potméterrel a hangérzékelő érzékenysége állítható. Mivel azt közvetlenül a DVD-ROM mellé tettem, a "zajos", szitázott újság CD-k ha forognak, rendesen villog a cső. : )
Ja, az egér Logitech Mouseman+ optikai, I-Feel-es. Már a céges egeremet nem tudom megszokni. : )
A Command & Conquer-t a kölök nyúzza. Remélem a boltban vette a CD-t, mert különben a se*ggét szétrúgom! -
#1198 Dunaújvárosban a No-1 számtech boltban. Mondtam is a fiúknak, hogy lehet, lehagytak egy számot az elejéről. : ) Ráadásul egy ablaknélküli szekrényből vették ki. Ahelyett, hogy a kirakatban lenne beüzemelve, több színben. Úgyhogy PR-ból elégtelen. Tényleg, nem nagy szám, inkább játékos dolog - háromállású kapcsolóján: ki-, be-, hangra villanó állás - de ennyi pénzért! -
TheZsenyka #1197 (Mennyiért kérdés visszavonva :D) -
TheZsenyka #1196 Látom Command & Conquer Generals-t is beizzítottad a teljesség kedvéért :D
Sirály a fény. Szétunom a fejem, úgyhogy lehet hogy nekem is be kéne izzítanom valami hasonlót. Hol és mennyiért vetted?
Nekem is ilyen egerem van asszem. Logitech Mouseman ugyi? Én 2001-ben vettem és még mindíg királyul röfög. Te is akkoriban szerváltad vagy ez már újabb? -
K.Attila #1195 Szia!
Hol vetted? -
#1194 Szia Mike! : ) -
#1193 Ma vettem a boltban egy neont a PC-be. Röhejes, 2.700.- HUF bruttó áron. Szerintem az anyag többe kerül. Meg mire ideért Kínából! Ráadásul minőségi cuccnak tűnik, a csomagolás, a potméter lágysága, a hangszenzor érzékenysége meglepett. Biztosan az elfogott amcsi kémrepülőgépből koppintották. :)
A csomag: kibontva: beszerelve:
kipróba:
és a látvány:
Sötétben biztosan szebb lesz a háttér. -
#1192 Kérdezd
-
#1191 eh végig kellett volna olvasnom, bocs