Dizájnos számítógépházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ejfeltol meg senki nem jatszik mar a neten ugyhogy nemsok ertelme lenne fentlenni 😞
De le kell mondani mert csak most lehetett fizetes nelkul megvalni az isdn tol ....
Hát éjféltõl reggel 7 ig használhatod 210Ft-ért/nap mondjuk sovány vígasz de ez is több mint a semmi(Matáv SUXXXX!!!!)
Semmi nincs nalam... 😞
ISDN bol ki kell szallni sajnos tul draga....
vagy csak keves ideig hasznalhatom 40 ora az irto keves!!!!
Modemre nem megyek vissza arrol szo sem lehet 😊
Jatekra alkalmatlan ugyis es csak a netert nem akarok fizetni meg elofizetest sem..
ADSL nem is lesz Optikai halozat van itten a csoro matav meg nem tud beruhazni...
Kabel sincsen es fel even belul nem is tervezik!!
Meg a mellettunk levo hazban is van UPC nalunk nincsen... 😞
Lanpor ami lehetne csakhogy azt nemtudom mennyire alkalmas jatekra ... nekem legfokeppen arra kell....
ugyhogy ennyit a netrol 1enlore 😞
ISDN bol ki kell szallni sajnos tul draga....
vagy csak keves ideig hasznalhatom 40 ora az irto keves!!!!
Modemre nem megyek vissza arrol szo sem lehet 😊
Jatekra alkalmatlan ugyis es csak a netert nem akarok fizetni meg elofizetest sem..
ADSL nem is lesz Optikai halozat van itten a csoro matav meg nem tud beruhazni...
Kabel sincsen es fel even belul nem is tervezik!!
Meg a mellettunk levo hazban is van UPC nalunk nincsen... 😞
Lanpor ami lehetne csakhogy azt nemtudom mennyire alkalmas jatekra ... nekem legfokeppen arra kell....
ugyhogy ennyit a netrol 1enlore 😞
El tudná nekem magyarázni, hogy pontosan honnan lehet szerezni világítós ventiket? A PNC-t nem találtam meg pesten.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
szarügy-)....atee fizess elõ vnet es adsl re. azt kész.-) jahogy nincs adsl ott...na az gáz. Nekem mos lesz 1 hónap mulva bibi.-)
majdcsak összejön valami ne aggódj.
majdcsak összejön valami ne aggódj.
That\'s All Folk\'s
Na emberek elerkezett a szomoru bucsu pillanata😞
Valoszinuleg a kozeljovoben csak igen igen ritkan terek be mivel a netem megszunik a MATAV buzisaga miatt..
azert igyekszem majd kovetni az esemenyeket..
bye all
Valoszinuleg a kozeljovoben csak igen igen ritkan terek be mivel a netem megszunik a MATAV buzisaga miatt..
azert igyekszem majd kovetni az esemenyeket..
bye all
ehh...kissé ideges vagyok összevertem az egerermet. amit már a házhoz módosítottam, ezért megszünt a gar, most vehetek ujat.
Sztem hagyom az egeret legközelebb.
Sztem hagyom az egeret legközelebb.
That\'s All Folk\'s
Na ja eleg gaz...
Rendelt már valaki online, külföldi shop-ból? Mennyi lehet a postaköltség, ha Ausztriából rendelek?
fehéret vártam de örülök hogy sárgát kaptam
ha veszek új gépet mindenképp átfestem a házam és a terveimbe pont illik a sárga kábel
Fat-R
ha veszek új gépet mindenképp átfestem a házam és a terveimbe pont illik a sárga kábel
Fat-R
Megtudtam, mi a gond a CoolNess-szel. A Freeweb mindkt szervere meghalt. Az adatok májusiak. Kár. Remélem kijavítják.
én ugy tudom szabin vannak ..nem is tudják hogy nem megy vagy nincs igazam?-)
That\'s All Folk\'s
Nem megy a coolness 😞
Most kicsit lelassul a hazepitesem😞 NYar is van es nyaralas 1000 el 😊
Lovem sincsen ra ..😞
Videokartyat csereltem😊
Lovem sincsen ra ..😞
Videokartyat csereltem😊
sok sok visszalovasassal mindenra kapsz valaszt😄
Ablakot mibõl érdemes csinálni és hol lehet az anyagot beszerezni, mennyiért?
igen én vagyok Kft. vagyis voltam...mostmár nem használom azt a nevet
akkor lehet hogy ma megjön szóval megyek pénzért
Köszi szépen
akkor lehet hogy ma megjön szóval megyek pénzért
Köszi szépen
Ha te vagy KFT, akkor igen. Ma tudtam csak elküldeni és ment. 5000 Ft lesz +900 Ft postaköltség.
Elküldtem a képeket mailben. Elszámoltam magam, ezért egy kicsit nagy lett a file, de legalább részletes.
Az ajtót meg a ház elejét még egyszerûbb kivágni, de magát a házat...
Annak én hülye, mivel csak egy kis vágat kellet, nekiestem reszelõvel, miután fúrtam bele egy kis lyukat. A mûvelet után két napig izomláza volt a karomnak. A kábelhez vettem 25 tûs D-sub csatlakozót és azt rászereltem a ház hátuljára, így szállításkor nem lóg a kábel. Egy normál nyomtató hosszabbítót kellett átforrasztanom. Nem vagyok elektronikus, vagy mûszerész vagy mi a fene, de ezt az LCD-t bárki meg tudja csinálni.
Az ajtót meg a ház elejét még egyszerûbb kivágni, de magát a házat...
Annak én hülye, mivel csak egy kis vágat kellet, nekiestem reszelõvel, miután fúrtam bele egy kis lyukat. A mûvelet után két napig izomláza volt a karomnak. A kábelhez vettem 25 tûs D-sub csatlakozót és azt rászereltem a ház hátuljára, így szállításkor nem lóg a kábel. Egy normál nyomtató hosszabbítót kellett átforrasztanom. Nem vagyok elektronikus, vagy mûszerész vagy mi a fene, de ezt az LCD-t bárki meg tudja csinálni.
Bogár
megkaptad a válasz mail-em a címemmel ???
mert kiváncsi vagyok mikor hozza a postás
csak hogy legyen itthon pénz
megkaptad a válasz mail-em a címemmel ???
mert kiváncsi vagyok mikor hozza a postás
csak hogy legyen itthon pénz

Ja, az nekem is teccik, de én sem kezdenék hozzá asszem... Fõleg, hogy idõm sincs rá... Pedig naggyon feldobná a ház elõlapját, nekem mindössze, egy csodás ASUS logo virítt rajta. 

Jah, nekem sincs vele semmi bajom. De azért az a kijelzõ mod teccik, csak sztem nem tudnám megcsinálni...
Mobil kijelzõjével már nem olyan egyszerû, mert máshogy vannak rajta a csatlakozások és a vezélõcsipje is biztosan más. Egyszerûbb ez a megoldás.
Nemrég jutott eszembe, hogy ugyanezt (LCD) meg lehetne oldani egy régebbi tönkrement mobil kijezõjével is. Mit gondoltok róla? Szerintetek kivitelezhetõ?
Rossz a link. Szóval itt kapható: Lomex
Leírás az LCD-hez És itt kapható: Lomex
AmneZia: annyit tudok, hogy Codegen. Eddig.
Poirot: Pesten szerintem 9e körül. Itt tiszaújvárosban 11e volt.
Poirot: Pesten szerintem 9e körül. Itt tiszaújvárosban 11e volt.
A képek a GruntvillE.com -ra mutatnak, mert ott vannak csak fenn a képeim. az oldal nem mindig elérhetõ.
ugyanaz mint elöl, 120mm-es PAPST venti, egyenként 115V-osak, ezért sorba van a kettõ kötve. Kicsit hangosak, de légmozgás az van.
A tápot a hátsó venti miatt kellet áthelyezni.